TN TINIX AB logo

TN TINIX AB

45 omdömen
Kontaktperson

Rada

+46736294886

Adress

Johannesfredsvägen 52 B

16868 Bromma

Godkänd för F-skatt

Registrerade för Moms

Skuldsaldo 0 kr

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

Välkommen till TN TINIX!

Vi är ett familjedrivet företag med hög flexibilitet, Stort engagemang och genuint kundfokus.

Vi har lätt att anpassa oss till kundens specifika önskemål. Vi utför all typ av Trädgårdsarbete. Tex. Marksten, Granit, Natursten. och Murning.

Vi murar även i Betong, Murblock och Sprängsten Se gärna våra referensbilder från våra tidigare projekt

www.tinix.se

Johanna
Utgrävning och schaktarbete 28 kvm i Täby
2023-03-03

Vi är jättenöjda! Arbetet flöt på enligt plan & Marko var kontinuerligt på plats. Slutresultatet blev som förväntat och lite till!

Henrik
Schaktarbete, Trädgårdsanläggning 265 kvm i Täby
2022-04-04

Mia
Trädgårdsanläggning, Utgrävning & schaktarbete 900 kvm i Åkersberga, Österåker
2021-05-24

Vi anlitade TN Tinix för totalentrepenad map trädgårdsanläggning av vår nybyggda fastighet. Det var ett stort uppdrag som omfattade konsultation/ projektering, terassering och skulptering av tomt, konstruktion av terasserade murar i två nivåer, anläggning av gång med stentrappa i olika nivåer, anläggning gräsmatta samt parkering mm. All personal visade stort engagemang, professionellt utförande och alltid ett trevligt, glatt bemötande mot oss som kunder. De delar av tomten där vi själva innan projektet inte kunde se hur vi skulle lösa gav TN Tinix oss professionell rådgivning och vägledning som nu gör att vi nu kommer kunna utnyttja hela tomten, där vi såg problem såg TN Tinix långsiktiga lösningar som vi kommer njuta länge av. För oss innebar projektet stort engagemang, kunnig personal, professionell vägledning, hög kvalitet på utförandet, transparant och öppen kommunikation under hela projektet hela tiden med oss som kund i fokus. Vi rekommenderar varmt TN Tinix.

Viktoria
Trädgårdsanläggning, Utgrävning och schaktarbete 170 kvm i Saltsjöbaden, Nacka
2021-03-10

TN TINIX gjorde ett fantastiskt jobb hos oss. Från planering och estetisk rådgivning till genomförande och städning efter avslutat arbete. Kommunikationen sköttes ypperligt av främst Marco som höll ihop alla trådar med markarbetarna och Timothy the boss and genius ;-) TN TINIX levde upp till alla utlovade förväntningar och vi skulle absolut anlita dem igen om vi har fler trädgårds-och tomtarbeten.

Eva
Murarbete, Schaktarbete i Sollentuna
2021-01-25

Vi anlitade TN TINIX för att anorna en parkeringsplats på vår tomt. I arbetet ingick blandannat att riva och ersätta en mur som spruckit och var nära att rasa. Under arbetet utökades projektet med stenläggning av två gångvägar som var ca 60 år gamla. TN TINIX var mycket trevliga och tillmötesgående och kom med råd om både materialval och utformning av ytorna. Arbetet utfördes målmedvetet sista veckan i november 2020 och man arbetade en del på övertid för att hinna klart innan snö och kyla kom. Arbetena var slutförda 20201128. Vi är mycket nöjda. Eva och Lars

Lucas
Stensättning 170 kvm i Älvsjö, Stockholm
2020-08-25

Tinix lade plattor på parkeringen och gångarna mellan husen hos vår brf. Tinix var snabba, noggranna och lösningsorienterade. Vi är supernöjda med resultatet - både fint och praktiskt!

Robert
Utgrävning och schaktarbete i Täby
2020-04-19

Väldigt bra att ha och göra med! Måna om ett gott resultat, noggranna och lämnar inget åt slumpen!

Per
Belysning, Stensättning, Utgrävning och schaktarbete 120 kvm i Vällingby, Stockholm
2020-02-25

Supernöjd med TN TINIX. -Bra approach -God support -Väldigt lyckat resultat Kan definitivt rekommendera dom till andra.

Jesper
Stensättning 100-200 kvm i Sollentuna
2019-09-25

Vi är mycket nöjda med TN Tinix och arbetet med stenläggning (180 kvm) av uppfart, entrégång samt anläggning av gräsmatta. Arbetet har utförts effektivt, noggrant och professionellt. De kom med flera goda råd och förslag som vi anammat och det märks att de har stor erfarenhet av stenläggning. Arbetslaget håller rent och snygg på arbetsplatsen och har lämnat tomten i perfekt skick. Vi tycker att hela TN Tinixgänget var mycket trevliga och vi uppskattade att ha dem hos oss. Firman känns mycket pålitlig och det slutliga priset var helt i linje med lämnad offert. TN Tinix överträffade våra förväntningar och vi rekommenderar dem varmt.

Olof
Stensättning & uppröjning av träd och buskar 50-100kvm i Lidingö
2019-04-04

Verkar professionella och lyhörda

Bashar
Markarbete 900 kvm i Tumba, Botkyrka
2019-02-24

Nöjd kund kan bara säga om det fanns mer än 5 tjärnor skulle inte tveka att ge denna företag underbar hjälpsamma har gjort misstag av min sida med efter det återgärde dom saker som dom inte ska ha med det att göra utan ett ord och utan en Ända krona extra det kallas för att få sin kunder nöjda upp till hundra tio procent. Kommer aldrig att hitta bättre och god hjärtan som denna företag hur mycket än jag skriver finns inga ord för dom har vart som en familj jobbat från hela sitt hjärta på min tomt som är 1000 kvm som många företag bakade för kunna jobba med det var riktigt djungen med buskar kunde inte äns gå ner på baksida för att klippa gräset av buskar och stora träd och ojämn backe men dom kom på besök och derekt fick man höra hur dom brann för detta utmaningen för göra bästa trädgård som Möjligt som många företag backade eller slog med höga summer för att jag ska backa kan inte beskriva dom med ord REKOMENDRAS STARKT.

Mikael
Utjämning & utfyllnad av uppfart & parkering 300 kvm i Täby
2019-01-08

Jag är 100% nöjd från början till slut. De var alltid otroligt tillmötesgående. Jag skulle säga att de levererade långt över mina förväntningar. Nästa markarbete blir definitivt med dem.

Svar från TN TINIX AB
2019-01-08

Tack så jättemycket Mikael. Återkom gärna när det är dags med nya projekt. Med vänlig hälsning TN TINIX Rada

Andreas
Stensättning av 50-100kvm i Spånga, Stockholm
2018-10-22

Mycket trevlig kontakt genom hela arbetet (från offerering till genomförande). Många som jobbar samtidigt gör att det inte tar så många dagar innan det är färdigt - det är smidigt. Hos mig var minst en på plats under hela arbetets gång som pratade engelska flytande. Det gjorde att vi kunde ta detaljbeslut på plats och allteftersom. Vi hade då en bra och konstruktiv dialog kring både funktion och estetik. Samtliga som jobbade kändes mycket kunniga på sitt område. Kändes mycket noggranna och måna om att det skulle bli bra. Vi är mkt nöjda och många som passerar förbi har kommenterat att resultatet blev väldigt bra - kul!

Helena
Anläggning för trädäck i Lidingö
2018-09-12

Jobbet har inte startat än men initiala kontakten har varit bra.

Robert
Iordningställa en villatomt i Täby
2018-08-14

Mycket professionella, kunniga och noggranna. Bra dialog och vi är jättenöjda med den grävning för häck och den stenläggning som de gjort åt oss!

Marie
Ansägga 45m stödmur & trappa i Sollentuna
2018-07-09

Tipp topp! Supertydliga, smidiga och jättetrevliga. Väldigt tillmötesgående. De har även varit punktliga och gått från klarhet till klarhet.

Matias
Stensättning ca 35kvm i Vällingby, Stockholm
2018-06-08

Snabba, noggranna och proffsiga. Väl utfört arbete med kvalitet!

Max
Gräva & bortforsling av jord i Sollentuna
2018-05-24

Snabbt och enlig ök.

Salim
Stensättning av 80-90kvm i Segeltorp, Huddinge
2018-05-16

Bra kommunikation, riktigt snabbt och fint utförande. Kan verkligen rekommendera.

Tommy
Stensättning 41 kvm i Hässelby, Stockholm
2017-11-18

Vi är mer än nöjda med slutresultatet. Vi fick ett väldigt trevligt och proffigt bemötande från alla på det här företaget. Rekommenderas verkligen om du behöver hjälp med stenarbeten. M.v.h /Tommy i Hässelby villastad

Kristoffer
Stensättning 100 kvm, gjuta platta 20 kvm, förlänga altan mm i Haninge
2017-09-09

Jag fick en seriös känsla av TN Tinix från första början och det visade sig stämma. De utförde jobbet snabbt och smidigt med ett jättebra resultat. Jag är jättenöjd med allt från början till slut.

Svar från TN TINIX AB
2017-09-10

Tack Kristoffer. Varma hälsningar från oss alla på TN TINIX.

Anna
Urgrävning samt bortkörning av befintlig mur i Tyresö
2017-08-14

Jag är jättenöjd med arbetet. TN TINIX byggde en stödmur, samt plattsättning och bygge av trappor i betong hos mig. Kunniga, flitiga, ordningssamma - och de höll både tidplan och budget. Skulle inte tveka att använda dem igen!

Svar från TN TINIX AB
2017-09-10

Tack så jättemycket Anna. Varma hälsningar från TN TINIX

Helle
Göra om garageuppfart, ca 100-150m2 i Järfälla
2017-07-17

Vi anlitade TN TINIX för anläggning av uppfart och bygge av trappa runt ett garage. Arbetet var inte alls lätt och har inneburit en stor del okända punkter. Vi visste inte om marken och det som gömde sig därunder, men det var inget problem för detta lag. Så duktiga folk som läste tomten och tog bort de "hinder" som fans, och lämnade ett "bygge" efter 9 dagar med ett fantastisk resultat, som vi aldrig hade haft fantasi till att föreställa os. Tack

Mauritz
Rusta upp tomt i Sundbyberg
2017-06-13

Jag måste säga att vi är så nöjda med att vi valde TN TINIX. Det engagemanget de lade ner på att få vår trädgård till fantastiskt fin. Även bemötande vid ändringar under loppets gång. De höll tidsplanen exeptionellt och vi fick statusuppdateringar med jämna mellanrum. Nu även efter så har de varit förbi och kollat av om vi var nöjda! Rekommenderar dem varmt till andra som vill ha en riktigt pålitlig samarbetspartner!

Carlos
Dränering, plattläggning & gräsmatta i Vallentuna
2017-05-17

Mitt hus är ett nytt byggt hus, och tomten var bara stenar och smuts. TN Tinix har omvandlat denna egendom till drömhuset vi trodde när vi byggde den. Buskar i gränserna, stenplattor runt huset, en mycket fin granit entree, gräsmata och en fantastik sten altan. De är verkligen professionella, dedikerade i varje liten detalj, och jag skriver detta för att rekommendera dem till andra människor, för det är inte lätt att hitta rätt företag att göra dessa jobb.

Cecilia
Stensättning 20-50 kvm i Hässelby, Stockholm
2017-05-06

Duktiga, kommer med egna förslag och jobbade effektivt.

Mikael
Markarbete 50m2 i Bromma, Stockholm
2017-04-30

Vi fick hjälp med att flytta vår infart, bygga en mur i natursten samt flytta ett gammalt körsbärsträd. Det var ett mycket väl utfört arbete och ett riktigt bra slutresultat. Kan definitivt rekommendera andra att anlita TN TINIX! /Micke

Anna-Karin
bygga mur, borttagning av slipers samt en del trädgårdsarbete i Täby
2016-10-28

Ett noggrant, proffsigt och trevligt företag som har överträffat våra förväntningar när det gäller stenläggning och murbygge! Erfarna hantverkare som gjort väldigt fina stenarbeten och varit oerhört lyhörda för våra önskemål. Vi har känt oss trygga genom hela processen och är mycket nöjda med resultatet. Vi anlitar gärna TN TINIX igen!

Svar från TN TINIX AB
2016-10-28

Hej Anna-Karin & Arne! Vi tackar Er för trevligt bemötande och återkommer gärna tillbaka. Med vänlig hälsning TN TINIX Rada T

Erik
Stensättning ca 45m2 i Sundbyberg
2016-09-27

Vi hade ett projekt som primärt innefattade stenläggning, murande och dränering och personalen på TINIX hade mycket god kompetens inom området. När projektet startade etablerade de snabbt arbetsplatsen och jobbade fokuserat med ett team tills det var klart. Utgångspunkten var ritningar vi gjort, men som löpande stämdes av och justerades baserat på råd och diskussion. Vi stötte på ett antal frågor vi inte planerat för - hantering av dränering, behov av utökning av omfattning, skräp som behövdes tas omhand - och allt löstes på ett bra sätt. I arbetet upplevde vi mycket hög fokus på att det skulle bli ett bra resultat, även när det innebar ett visst merjobb - det var något vi värderade mycket högt. Efter projektets färdigställande, stämde TINIX noga av att allt var enligt förväntan innan fakturering. Ett mycket komptenten och kundfokuserat team vi gärna jobbar igen med!

Svar från TN TINIX AB
2016-10-04

Hej Johanna & Erik! Vi är mycket glada, att Ni är nöjda med vår arbete. Ni har också bidragit till med, Er närvaro och snabba beslut. Vi återkommer gärna till Er. Med vänlig hälsning TN TINIX Rada

Kristian
Byte av slipers & ca 25 kvm marksten i Järfälla
2016-08-22

Jag är jättenöjd av resultatet av arbetet som TN Tinix utförde på vår tomt. Hög kompetens, effektivitet och bra bemötande! Det blev jättesnyggt.

Alexander
Återställning av tomt efter dränering ca 145 kvm i Sollentuna
2016-08-04

Bästa entreprenör vi någonsin anlitat! Vi ville återställa tomten efter dräneringen och dessutom ge fastigheten ett rejält lyft. Jobbets omfattning var ca. 180 kvm stensättning, ca 30 kvm murning, grindstolpar, kantstenar, grusning av gångar och andra större ytor på ca. 50 kvm, tomavjämning och ca. 430 kvm gräsutrullning, förberedelser för belysning, mm. Vi fick en mycket bra och detaljerad offert och dessutom var det prisvärt. Vi accepterade offerten och bestämde starttiden. Företaget etablerade sig på exakt avtalat tid och gjorde jobbet på det mest effektiva sätt vi någonsin upplevt. Perfekt planering med otrolig bra logistik, professionell ledarskap, bra ordning och reda, trevliga, flitiga och hänsynsfulla medarbetare. Hela jobbet gick på otroliga TVÅ VECKOR!!! Det blev fantastiskt! Vi ska definitivt anlita dom igen! Därmed vill vi ge våra allra bästa rekommendationer till framtida kunder!

Per
Bygga mur & lägga marksten i Vendelsö, Haninge
2016-05-12

Allting toppen - kommunikationen, utförandet, tidsåtgången och priset. Rekommenderar starkt. Med vänlig hälsning, Familjen Rosengren

Svar från TN TINIX AB
2016-05-12

Hej Familjen Rosengren! Tack så jättemycket. Med vänlig hälsning TN TINIX Rada

Birgitta
Stensättning ca 80 kvm i Järfälla
2016-04-17

Vi är jättenöjda med TN Tinix arbete hos oss (stenläggning på garageuppfart samt framför trapp). Ordning och reda, de var kunniga. Arbetet gick snabbt. Vi kan starkt rekommendera TN Tinix.

Svar från TN TINIX AB
2016-04-17

Hej Birgitta & Anders! Tack så jättemycket för det fina omdömen. Mvh TN TINIX Rada

Conny
Markarbete,dränering & bygga mur i Nacka
2015-11-01

Mycket bra entreprenör och jag ger mina allra bästa rekommendationer till framtida kunder, mycket gott val. Snabba, lyhörda och proffesionellt bemötande...under hela entreprenaden .

Erik
Stensättning i Upplands Väsby
2015-08-18

Vi anlitade TN Tinix för stensättning av uteplats samt uppfart. Hela processen från offert till att arbetet var utfört gick väldigt smidigt och killarna som utförde jobbet gjorde det på ett snabbt och proffsigt sätt. Vi är helnöjda med resultatet och kan varmt rekommendera TN Tinix.

Nils
Bygge av stödmur 35lpm i Täby
2015-08-09

Vi anlitade TN TINIX för bygge av stenmur i juni och resultatet blev mycket bra. De var punktliga och noggranna och skickliga hantverkare för bygge av stödmur av natursten. Vi ger dem våra bästa rekommendationer.

Svar från TN TINIX AB
2015-08-10

Tack så jätte mycket

M-L
Markarbete på 500m2 tomt i Huddinge
2015-08-04

Dom har gjort ett jätte stort jobb hos oss med 5 olika murar plus trapp och marksten Vi är jätte nöjda. Vi fick tips av dom hur vi skulle göra och allt blev perfekt. Vi rekommenderar det företaget till 100 % Kan inte bli bättre

Svar från TN TINIX AB
2015-08-10

Tack så jätte mycket

Johan
Bygga mur & trappa i Stockholm
2015-06-25

Anläggning av trädgård Vi har ett nybyggt hus och därmed hade vi ingen trädgård alls. TN Tinix hade en helhetssyn som vi tyckte var bra. De kunde hjälpa oss att skapa en hel trädgård. De lyssnade på våra ideer och gav oss goda råd på vägen utifrån sin erfarenhet. Man schaktade och anlade gräsmatta, gjorde en stor stenläggning med grusade områden, byggde trappa i sten och murade murar. Man gjorde även en stor slänt med kattskallar i. Killarna som arbetade hos oss var väldigt duktiga. De var snabba och nogranna, höll tiderna och var måna om att det skulle bli rätt. Vi var väldigt imponerade. Vi är nöjda och kan rekommendera TN Tinix. Johan och Maria

Veronica
Upprätta stödmur, 40 lpm i Huddinge
2015-05-21

Vi anlitade TN TINIX för att bygga en stödmur. Från offert till utfört arbete gick snabbt. De höll sin tidplan. Vi är supernöjda med deras kompetens och deras utförda arbete. Ett stort Tack!

Svar från TN TINIX AB
2015-05-21

Tack själv Veronica. Mvh TN TINIX Rada

Lutz
Anlägga baksida & långsida på tomt i Vallentuna
2015-04-29

Vi fick hjälp med ändringar/anpassningar av vårt önskemål innan de började arbeta på plats– det är alltid en sak vad man drömmer om och en annan hur det ser ut i verkligheten. Vi fick en offert med tydligt beskrivning och i god tid information att arbete dröjde till pga. väderlek. När de arbetarna var på plats arbetade de noggrann och flitig. De var alltid punktliga på plats och lämnade platsen först när de var klart med hela arbetet och tog med allt arbetsmaterial och skräp som uppstod under byggprocessen. Grannarna meddelade till oss att arbetarna var väldig lugna och jobbade koncentrerade samt hårda – inte som de känner till ’typiska byggarbetare’ som lyssnar på högt musik eller skrika över hela arbetsplatsen. Till slut kan jag bara säga att arbete inte alls var lätt och inneburit en stor del okända punkter. Vi visste tyvärr inte heller om marken och det som gömde sig därunder. Tack för all ert arbete, vi ser verkligen fram att kunna njuta vår trädgård redan den här sommaren.

Svar från TN TINIX AB
2015-05-01

Tack så jätte mycket för omdömen av vårt arbete MVH TN TINIX / Rada

Anders
Byggnation av stenmur & stensättning i Huddinge
2015-04-01

Vi valde TN TINIX för att de var de enda som kunde leverera en helhetslösning till allt arbete som vi skulle utföra. Allt från att gjuta en mur med pelare som vi ville ha klädd i granit, bygga ytterligare en mur i stenblock i terrassering, stenlägga hela framsidan ( ca 160 kvm ) samt slutligen ordna tomten med jord och gräs. Vi uppfattade totalpriset som väldigt rimligt med tanke på detta gigantiska projekt. De som sedan utförde jobbet var väldigt duktiga och hantverksmässiga, kom alltid i tid och jobbade till sent på eftermiddagen. De var noga med att städa undan efter sig varje dag. Vi hade en fortlöpande kontakt med entrepenören under arbetets gång och det var inga problem att göra småjusteringar. Jag kan varmt rekommendera detta företag och inget jobb verkar vara för stort för dem.

Svar från TN TINIX AB
2015-04-01

Hej Anders! Tack för att du tog dig tid att skriva omdömen. Vi är jätte glada, när våra kunder är nöjda. MVH Rada

Henrik
Byta ut stödmur ca 30 m i Salem
2014-11-07

Vi anlitade TN TINIX för att ersätta en 30 meter lång stödmur som bestod av trästockar/slipers och som hade börjat ruttna. Vi fick offert på jobbet från TN TINIX och en annan firma. TN TINIX föreslog en sprängstensmur och visade bilder på liknande jobb de hade gjort. Vi blev förtjusta men trodde att det skulle bli för dyrt med tanke på antal arbetstimmar etc. Det visade sig dock att TN TINIX' offert med fast pris bara var hälften av den andra firmans, trots att den andra firman inte ens kunde erbjuda sprängstensmur som alternativ. TN TINIX lämnade flera referenser kunder och vi besökte några av dessa kunder. De hade bara gott att säga. Vi blev själva väldigt nöjda, framför allt med samarbetet, priset och resultatet. Tidplanen hölls, det blev inga obehagliga överraskningar under arbetets gång och resultatet blev över förväntan. Vi imponerades av deras hantverksskicklighet och att de städade upp så snyggt efter att jobbet var klart. Vi rekommenderar med glädje TN TINIX.

Birgitta
Ta bort häck & byggnation av stenmur i Vendelsö
2014-09-18

Pålitliga proffsiga i både kommunikation ochutförande. Rekommenderas varmt.

Svar från TN TINIX AB
2014-09-19

Tack så jätte mycket. /Rada

Magnus
Markarbete på garageuppfart i Stockholm
2014-07-06

Mycket tillmötesgående och professionell personal. Jobbade både snabbt och effektivt med mkt bra kvalitet. Kan verkligen rekommendera TN TINIX för denna typ av arbete.

Svar från TN TINIX AB
2014-07-06

Hej Magnus! Det var ett nöje att jobba hos Er. Tack för att du tog dig tid, att skriva omdömen. mvh Rada

Cornelia
Trädgårdsarbete 350 m2 i Tyresö
2014-05-01

Mkt nöjd med resultatet av byggd mur i vår trädgård. Ett företag där man värdesätter att kunden blir nöjd, kunniga, arbetsvilliga och noggranna. Kan verkligen rekommendera! Cornelia, Tyresö

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Garage

Garage/Carport & attefallshus

Garage - 1
Garage - 2
Garage - 3
Trappor

Stentrappor

Trappor - 1
Trappor - 2
Trappor - 3
Trappor - 4
Trappor - 5
Sten & betongmur

.

Sten & betongmur - 1
Sten & betongmur - 2
Sten & betongmur - 3
Sten & betongmur - 4
Sten & betongmur - 5
Altan

Altanjobb

Altan - 1
Altan - 2
Altan - 3
Altan - 4
Stenläggning

.

Stenläggning  - 1
Stenläggning  - 2
Stenläggning  - 3
Stenläggning  - 4
Stenläggning  - 5
Stenläggning

.

Stenläggning - 1
Stenläggning - 2
Stenläggning - 3
Stenmurar

.

Stenmurar  - 1
Stenmurar  - 2
Stenmurar  - 3
Stenmurar  - 4
Stenmurar  - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000 kr

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.