TN. Inglasningar

Tommy Nilsson
Kontaktperson
Tommy Nilsson
070-810 73 30
Adress
Infanterigatan 7 Lgh 1405
171 59  Solna

Företagsbeskrivning

TN. Inglasningar erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom alla typer av inglasningar av balkonger, uterum, altaner samt glas räcken till balkonger, terrasser, trappor mm. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

En kontaktperson och hantverkare från start-till-mål.
När ni anlitar TN. Inglasningar har ni enbart en kontaktperson som sköter allt från offert till nyckelfärdigt projekt. Detta för att göra allt så kostnadseffektivt och enkelt för våra kunder som möjligt.

Tommy Nilsson

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Byta plasttak på uterum 10 kvm i Sigtuna

Snabbt o proffsigt jobb. Tommy dessutom trevlig??

Skjutdörrsparti i glas mellan vårt hus och förråd i Vällingby, Stockholm

Tommy byggde ett måttanpassat skjutglasparti mellan vårt hus och förråd och vi är väldigt nöjda med resultatet! Tommy är noggrann, trevlig och lätt att kommunicera med.

Installation utav skjutdörr i Sollentuna

Top class, inte bara duktig, omtänksam och trevlig också

Inglasning av balkong ca 15m2 i Märsta

Seriös och mycket trevlig person. Använde mig av Tommy på TN inglasning för att glasa in min balkon på 15m2. Gedigen konstruktionen och bra materialval. Han har en känsla för detaljer och är mycket noggrann. Extra noggrann med att få det riktigt tätt och klä in allt på ett snyggt sätt. Jag kan varmt rekommendera Tommy och kommer själva använda mig av honom igen. Niklas Burman, Märsta