THSL BYGG&ENTREPRENAD AB logo

THSL BYGG&ENTREPRENAD AB

0 (0)
THSL BYGG&ENTREPRENAD AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Olena Melnychuk

+46732641469

Adress

SKEBOKVARNSVÄGEN 215

124 52 BANDHAGEN

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Vårt företag THSL Stockholm Städ är dedikerat till att göra livet enklare och smidigare för våra kunder. Enkelhet är en av våra starkaste konkurrensfördelar, och vi strävar efter att göra våra tjänster enkla att förstå, köpa och uppskatta.

Vi är stolta över att kunna erbjuda hög kvalitet på vårt arbete och vår KVALITETSPOLICY garanterar att du som kund är nöjd med vårt arbete. Om det mot förmodan skulle uppstå problem har du möjligheten att inom 48 timmar göra en reklamation.

Din säkerhet är vår prioritet och vi följer strikt SÄKERHETSPOLICY för att säkerställa att du som kund känner dig trygg med vår service. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där alla anställda lämnar utdrag ur belastningsregistret och skriver på sekretessavtal.

För att du ska känna dig trygg har vi också FÖRSÄKRINGSÅTAGANDEN som inkluderar en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor. Våra anställda är också försäkrade.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Zmarta

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000