TBC ENTREPRENAD AB logo

TBC ENTREPRENAD AB

0 (0)
TBC ENTREPRENAD AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Oskar Andersson

+46727406100

Adress

Tokebackavägen 18F

44139 Alingsås

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

TBC entreprenad är ett ungt och hungrigt företag med ett stort driv. Vi tillhandahåller olika former av entreprenadtjänster såsom mark- och trädgårdsarbeten, vaktmästeritjänster och fastighetsskötsel samt snöröjning och uppsättning av olika staketlösningar. Våra kunder är framför allt industriföretag, kommuner och föreningar i företrädesvis Västra Götaland inklusive Storgöteborg.

Fördelarna att jobba med oss är många, då vi är snabbfotade, flexibla och lösningsorienterade. Vi står för kvalitet och kunskap och vill jobba nära dig som kund med skräddarsydda lösningar helt enligt dina specifika krav och önskemål. För oss är det oerhört viktigt med en tydlig dialog för att uppfylla ställda mål och förväntningar. Hos oss får du kvalificerad rådgivning och ritningar vid behov.

Testa oss gärna!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Dina

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000