Svevitak och Bygg AB logo

Svevitak och Bygg AB

4.5 (4)
Kontaktperson

Johan Ohlin

+46729990613

Adress

ULVSUNDAVÄGEN 21

167 32 Bromma

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

På Svevitak levererar vi skräddarsydda lösningar i enlighet med kundens önskemål. Vi utför ett fackmannamässigt arbete. Vi överträffar alltid kundens förväntningar och förverkligar kundens drömmar – Alltid bekymmersfritt för kunden och på utsatt tid.

Inte störst, men bäst! På Svevitak och Bygg AB så finns det yrkesstolthet och känsla för vårat företag och våra kunder. Vi strävar ständigt efter att bli bättre varje dag. Vi tror på att utföra ett grundligt och noga arbete så att våra kunder och även vi på Svevitak är nöjda. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att vara transparenta, engagerade och delaktiga under projektets gång. Detta har lett till att vi bara har nöjda kunder som kan ge goda referenser. På så sätt är vi det självklara valet när du vill lägga om ditt tak!

Vi är nya här på Offerta, ta gärna en titt på våra omdömen på Reco. https://www.reco.se/svevitak-och-bygg

review-person
Henrik
Takläggning 121 kvm i Huddinge
2024-05-08

Gjorde (mestadels) det de skulle enligt offerten. Snabba och tillmötesgående för det mesta även om vi hade olika åsikter om en del gråzoner. Dyrare än konkurrenterna, men utan att motsvara förväntningarna på just det. Min rekommendation är att vara mycket noggrann i offertarbetet så att ni vet exakt vad ni ska göra, investera tid själva i att ha koll på alla detaljer för att minska gråzonerna. I övrigt professionella och bra att ha att göra med.

review-person
Bo
Takläggning 80 kvm i Täby
2023-11-21

Mkt nöjd med ert jobb.

review-person
Pandora
Takläggning 135 kvm i Upplands Väsby
2023-11-06

Vi är väldigt nöjda med Svevitak och det arbete de har utfört med att lägga ett nytt tak. Från första kontakten känner vi att de alltid har varit tillgängliga och haft ett väldigt trevligt och vänligt bemötande. Arbetet utfördes väldigt smidigt och vi har känt oss trygga genom hela processen. Rekommenderar verkligen Svevitak.

Svar från Svevitak och Bygg AB
2023-11-06

Hej Pandora Tack så mycket för det fina omdömet och det fantastiska betyget, hela laget här på Svevitak hälsar och tackar! Mvh Johan Olin / Svevitak

review-person
Rebaz
Takläggning 200 kvm i Järfälla
2023-08-22

Brukar sällan skriva omdömen men jag är så glad att jag valde Svevitak och Bygg AB för mitt nya papptak. De visade verkligen sin expertis och erfarenhet genom hela projektet. Kommunikationen var tydlig och konstant, och jag kände mig väldigt trygg i deras händer. Jag kan inte nog betona hur vänliga och hjälpsamma personalen på takfirman var. Vill passa på och tacka Micke arbetsledaren som lyssnade verkligen på mina önskemål och behov och gjorde allt han kunde för att tillfredsställa dem. Dessutom höll de arbetsplatsen ren och snygg under hela projektet. Jag känner mig så tacksam och nöjd med resultatet. Jag rekommenderar starkt den här takfirman till alla som behöver ett nytt tak. Det ett friskt företag med duktiga medarbetare. Tack! // Rebaz

Svar från Svevitak och Bygg AB
2023-08-23

Hej Rebaz Tack så mycket för det fina omdömet och det fantastiska betyget, hela laget här på Svevitak hälsar och tackar! MVh Johan Olin / Svevitak

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 miljoner

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.