Sverige-Storstockholms entreprenad AB

Kontaktperson
user Ronnie Lindqvist
phone 08-35 35 70
Adress
pin
Söderby Gårdsväg 69
144 51  Rönninge

Företagsbeskrivning

Välkommen till oss på Sverige Storstockholms Entreprenad AB

Vi är familjeföretaget för dig!

Familjen startade med badrumsrenovering för nästan 25 år sedan men då på olika stadier. Jag jobbade som plattsättare och startade sedermera Eget som jag drev under 18 år med referenser som Tele 2 arena och Friends Arena samt Nobel kök i Stadshuset för att nämna dom 3 största.
Min systerson som idag sitter som vd gick som lärling hos mig under ett par år.
Jag har dom sista åren arbetat som arbetschef på dom 2 största företagen inom badrumsrenovering och hjälp båda att dubbla omsättningen varje år.
Men nu har vi slutit cirkeln och startat familjeföretaget för dig, vi har samlat på oss allt gott och för in detta i företaget.

Vad är det som är så unikt med oss? Vi säljer inte bara badrumsrenovering och entreprenader av andra slag, utan också trygghet.
När du bokar in ett kundbesök av oss kommer du känna och förstå vad jag menar.
Allt från start till färdigt projekt planeras in i minsta detalj och inget lämnas till slumpen.
Vi finns med er från dag 1 i projektet och har kontinuerliga avstämningar med er.
Vi har alltid en oberoende besiktnings man som ni själva väljer ut, samt betalar ni inget förrän besiktningsmannen godkänt projektet.
Vi använder alltid Hantverksformuläret 14 och fasta priser på entreprenaden, fast tidsplan med vite på 5000 kr/varje påbörjad vecka.

Under familjeföretaget för dig har vi alla yrkesgrupper och alla är utbildade och certifierade. Ni som beställare har alltid 1 projektledare och alltid mig som projektchef.

Behöver du som beställare hjälp med konstruktör, arkitekt, inredare så har vi idag ett nära samarbete med dom också.

Tveka inte, låt oss komma lämna en kostnadsfri offert till er inom 24 tim.
Vi är familjeföretaget för dig!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Installation av dusch, byta kommod & fixa plattsättning 21 kvm i Nacka

Vårt drömbadrum är klart! Från vattenskada och byggfel till lyxspa med stor bastu, separat WC, ny duschhörna, jacuzzi och braskamin. Storstockholms entreprenad har jobbat med vårt badrum hela sommaren, nästan varje dag. Gjort om allt från grunden så att det nu är ordentligt gjort och kommer att hålla i många många år. Framförallt är vi nöjda med hantverket och servicenivån, inget har lämnats åt slumpen, ansvarig snickare och elektriker Vitali har haft ett fantastiskt engagemang för vårt projekt och för att det ska bli precis som vi vill ha det och även kommit med egna idéer för att höja nivån ytterligare. Vi har även velat fixa lite andra smågrejer i huset när personal ändå är där och allt sånt har de löst smidigt och enkelt. Vi har känt oss trygga igenom hela projektet och har haft daglig kontakt med arbetschefen Ronnie vid frågor och tankar. Vi kan varmt rekommendera Sverige-Storstockholms entreprenad AB - hög servicenivå och stor kunskap samt mycket prisvärt.

Total badrumsrenovering 4 kvm i Tyresö

Vi är mycket nöjda med renoveringen av vårt badrum på 4 kvm.
Allt flöt på samt att vi hela tiden blev uppdaterade på nästa steg för att
slippa missförstånd är något vi verkligen uppskattade.
Det gick alltid att nå arbetsledaren om det var några frågor eller oklarheter.
Badrummet blev exakt vad vi hoppats på.
Kan starkt rekommendera Sverige-Storstockholms entreprenad AB.

Golvläggning, kök- & badrumsrenovering 70 kvm i Hässelby, Stockholm

Otroligt nöjd!
Väldigt proffsiga och punktliga hantverkare. Spacklingsarbetet och målning är ett av de bättre jag har sett.
Vårt radhus vart ett stort projekt innehållande allt ifrån el-arbete till riva väggar som
Sverige-Storstockholms entreprenad AB klarade av galant.
Ronnie och Nicklas är lyhörda och väldigt hjälpsamma. Stämde av hela tiden med mig om budget och materialval.
Rekommenderas starkt.

Total Badrumsrenovering 4 kvm i Bandhagen, Stockholm

Projektet flöt på som planerat med gott resultat.

Total köksrenovering av 4kvm i Älta, Nacka

Mycket nöjd med mitt nya kök! De var väldigt noggranna och måna om att lösa alla hinder på vägen (problem med felleverans av köksdelar b la) och såg alltid till att jag var nöjd med resultatet. Hade möjligen önskat lite mer statusuppdateringar, men utöver det är jag supernöjd och skulle gärna anlita Sverige-Storstockholms entreprenad igen vid framtida renoveringar.

Totalbadrumsrenovering 4kvm i Älvsjö, Stockholm

Väldigt måna om att göra ett bra resultat som vi blev nöjda med!

Total Badrumsrenovering 10 kvm i Tungelsta, Haninge

Perfekt genomförd ombyggnation och renovering av vårt badrum! Noggrant och ordentligt arbete, inget slarv och resultatet är underbart!!

Badrumsrenovering. tvättstuga & hall/kök ca 50 kvm i Nacka

Jag är mycket nöjd med Sverige-Stortockholms entreprenad ab , trots att ombyggnaden / renoveringen blev mer omfattande än beräknat kunde företager hålla både tidsplan och budget !

Badrumsrenovering 6 kvm i Tullinge, Botkyrka

Storstockholms entreprenad hjälpte oss med en helrenovering av vårt badrum på sex kvadratmeter. De var snabba, prisvärda och måna om att vi fick allt som vi ville ha det. Badrummet blev helt fantastiskt snyggt!

Jag uppskattade särskilt att Ronnie stämde av med jämna mellanrum att vi var nöjda med allt, att arbetarna skötte sig och om vi hade några funderingar.

Arbetarna var väldigt trevliga, respektfulla och såg till att det var väl städat och i ordning efter arbetsdagarna. Det underlättade väldigt för oss som varit hemma med vår nyfödda under byggtiden. Även de dubbelkollade gärna med oss så att alla detaljer blev precis som vi tänkt oss, vilket vi uppskattade.

Allt som allt kan vi verkligen rekommendera detta företag och vet var vi ska vända oss när det är dags för det andra badrummet.

Tack!
Karl och Ingrid
Tullinge

Badrumsrenovering 10kvm i Täby

En leverantör som varit superlyhörd vid renovering av vårt badrum som tidigare renoverats av en fuskbyggare. Kommit med goda råd och hela tiden hjälpt oss framåt i processen med till huvuddelen punktlig leverans.
Verkligen varit hjälpsam till oss som inte haft koll alls på hur renovering och dylikt går till!

Badrumsrenovering 6 kvm i Södertälje

Fantastiskt duktig och serviceminded personal. Kunniga, ingenting är omöjligt. De har dessutom humor och verkar ha det trevligt tillsammans när de arbetar. Det skulle ju kunna vara litet pressat att leva mitt i en renovering som i vårt fall var mycket större än vi uppgav från början. Men det har gått förvånansvärt smidigt. Vid tidigare renovering av liknande omfattning har jag upplevt att det saknats ett flöde. Jasså är rörmokaren inte tillgänglig, eller elektrikern. Inte här, det har flutit på bara. Det kan ju alltid uppstå problem under resans gång, som man inte kan förutse. Men då har alltid grabbarnas måtto varit " vi löser det" och det har man gjort. Med den oordning och det dåliga bemötande som flyttfirman bestod oss med, kändes det fint att ha några att lita på som underlättade situationen.
Tack hela gänget. Från Solveig och Roland

Badrumsrenovering 11 kvm i Södertälje

Efter att ha utvärderat en hel del offerter föll valet på Sverige-Storstockholms entreprenad AB. Ett val jag verkligen inte ångrar. Bolaget sätter kunden i centrum och har levererat högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Badrumsrenovering 10 kvm i Stockholm

Efter noggrant övervägande valde vi att gå vidare med detta företag för vår badrumsrenovering. Bakgrunden till valet var dels det förtroendeingivande intryck vi fick från Ronnie (arbetsledare), samt en konkurrenskraftig offert till pris och projekttid. Till nackdelarna hörde stundtals bristfällig kommunikation/kommunikationsvilja, vilket ibland var frustrerande (men som jag förmodar berodde på tidsbrist). Vi fick också information om rabatter som skulle gälla för inhandling av vissa badrumsartiklar, men som inte var helt färdigförhandlad mellan entreprenör och butik, vilket komplicerade inköpsprocessen. Vi hade även önskat lite mer förutsägbarhet avseende vissa tillkommande kostnader.

Ovan nackdelar utgör en liten del av en process som fungerade mycket väl och resulterade i ett fantastiskt snyggt och professionellt utfört badrum. Ronnie med team visade stor flexibilitet och välvilja och vi kan med glädje lämna våra varmaste rekommendationer!

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrums och tvättsugerenovering samt byte av el i hela lgh.

Här gjorde vi om hela badrummet samt avloppsledningar i golv samt tillkommande avlopp till en tvättstuga i ett förråd. Nytt vatten drogs från inkommande slits. Wc avlopp drogs till andra sidan badrum och handfat hamnade på andra sidan där badkar varit från början.

Kontakt
Erik
e.brandten@gmail.com

Badrumsrenovering Salem

Här ville kunden ha en stilren och funktionell renovering som uppfyller deras dagliga behov. Arbetsbänk ovan tvätt och tork och en stor dusch. I tak monterade vi spotlights, och golvvärme installerades.

Kontakt
Per
per.danielzzon@gmail.com

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: If*
Beloppsbegränsning: 10 miljoner*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2018-08-01

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.


Sveriges Byggindustrier, BI

Medlem i Sveriges Byggindustrier.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-08-01

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.