Svelass Bygg logo

Svelass Bygg

0 (0)
Kontaktperson

Gyözö László

+46763262464

Adress

ÄTRASTIGEN 12

523 75 DALUM

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Välkommen till Svelass Bygg!

Svealass Bygg är ett fullfjädrat byggföretag med fokus på kunden. Vår ambition är att vara Västra Götalands tryggaste byggföretag och det självklara valet för såväl privatpersoner som företag när det är dags att bygga om, renovera eller behöver hjälp med byggtjänster.

Vi arbetar endast med professionella, betrodda och beprövade anställda för att garantera ett fackmannamässigt utfört arbete - och vi följer alltid branschstandarder så som Säker Vatten.

Vi hjälper gärna våra kunder med:

-Totalrenoveringar -Badrumsrenoveringar -Köksrenoveringar -Snickeri -Golvslipning och golvläggning -Måleriarbeten -Altanbyggnation -Fasadarbeten -Till/ombyggnation -Uterum -Takläggning -Markarbete (grundjutning, betongarbete)

Våra underentreprenörer har behörighet inom:

-ID06 registrerade hantverkare -Auktoriserat VVS-företag -Bygg Keramik Rådet - Behörig Våtrum -Elsäkerhetsverket - Auktoriserad Elinstallatör

Varmt välkomna!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.