Piergiorgio Ida
Kontaktperson
Piergiorgio Ida
073-406 95 50
Adress
Dalagatan 74 B Lgh 1103
C/O Ida Piergiorgio
113 24  Stockholm

Företagsbeskrivning

Hej, Jag heter Piero Idá och är utbildad civilingenjör från Milano och Genovas universitet. Min släkt i Italien driver sedan lång tid tillbaka (170 år) ett familjeföretag inom husbyggnation så jag har mycket praktisk erfarenhet.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Renovering av betongrappa i Älvsjö, Stockholm

Vi anlitade Piero och hans medarbetare för att bygga ny entretrappa istället för vår 80 år gamla betongtrappa som säckat ihop. Vi är jättenöjda med jobbet och resultatet. Sveaprom levererade bra kvalitet och hade goda kunskaper, var ordningsamma och effektiva. Dessutom mycket trevliga att ha göra med. Rekommenderas varmt!
Lasse och Anneli Älvsjö

Laga befintlig fasad 5,5 m åt BRF i Spånga, Stockholm

Ett gediget utfört arbete! Vi är mycket nöjda med allt: den trevliga kommunikationen, att Piero och hans kollegor kom i tid och utförde arbetet enligt angiven tidsplan, arbetet blev utfört på ett mycket snyggt och noggrant vis, och städningen efteråt var exemplarisk. Vi kommer anlita detta företag igen, när passande jobb uppkommer.

Uppsättning av struckatur i Stockholm

Vi är mycket nöjda med uppsättningen av stuckatur och målning av golv samt tak. Piero med team var helt underbara och var klara före utsatt tid. Hjälpte även med elektriker efter jobbet var klart, vilket var jättebra.

Rekommenderar Sveaprom starkt.

Byta balkongräcke i Täby

Det är inte ofta man träffar en så engagerad och genuint duktig hantverkare som både brinner för sitt yrke och för kunden.

Balkongräcket till vårt sekelskifteshus var dåligt och i behov av att bytas. Piero tog hem räcket och gjorde en exakt kopia från grunden så som det såg ut när det var nytt för hundra år sedan. Samtidigt så skickade han löpande bilder på framstegen.

Jag rekommenderar varmt honom till dig som letar efter en mycket duktig hantverkare!

Målning Utvändigt 12 kvm i Djursholm, Danderyd

Professionella hantverkare. Mycket nöjda.

Murning 30 m i Saltsjöbaden, Nacka

Snyggt och välgjort arbete. Över förväntan.

Bygga garderob, målning, elinstallation i Enskede, Stockholm

Jag är väldigt nöjd med Sveaprom!
Piero som var kontaktperson kom med förslag och idéer som underlättade hela processen, återkopplade även snabbt vid funderingar och frågor.
Fick snabbt en tydlig offert med fastpris som stämde med slutfakturan, ett extra plus att dom kunde påbörja arbetet ganska omgående.
Uppskattade också att dom är yrkesskickliga och utförde ett noggrant jobb samtidigt som dom höll bra ordning och städade efter sig.
Är jättenöjd med Sveaprom.

Partiell Köksrenovering i Stockholm 15 kvm

Piero utförde arbetet exemplariskt. Vi är mycket nöjda med arbetet och kommer använda Sveaprom igen.

Uppsättning av skiljevägg i Saltsjö-Boo, Nacka

Enastående fint arbete med högsta kvalité och stor flexibilitet om detaljer! Skulle gärna i all framtid anlita Sveaprom och dess fina ägare Piero för nya bygg- och renoveringsarbeten!

Renovera 1 st Fönster i Stockholm

Piero är en varm person som ser stor stolthet i sitt arbete, värdesätter kvalitet och att jag som kund ska få alla mina behov tillfredsställa.

Putsning av grund på villa i Saltsjö-boo, Nacka

Genomförde uppdraget snabbt och med kvalitet så vitt jag kan bedöma i nuläget. En angenäm kontakt, flexibel och serviceminded inställning till kunden. Kan rekommederas

Plåtarbeten i Enskede, Stockholm

Sveaprom utförde arbetet, som bestod i att montera en stege från en balkong till taket på en villa, på ett proffsigt sätt. De höll vad de lovade tidsmässigt och hade bra koll på gällande regelverk. De var också trevliga att ha att göra med.

Renovera Ytterdörr i Djursholm, Danderyd

Väldigt professionella och duktiga!
Kom över för att göra ett vettigt estimat och var extremt snabba på att kunna utföra uppdrag efter godkänt offert. Allt blev riktigt bra enligt offert och jag har egentligen inga klagomål. Rekommenderas absolut!

Rivning & byggnation av ny entrétrappa i Älvsjö, Stockholm

Vi är väldigt nöjda med Sveaprom! Arbetarna var punktliga och extremt noggranna. :) De höll bra ordning och visade bra hänsyn till omgivningen.
Och de var väldigt tillmötesgående när vi ville ändra nåt.
Bra feedback under hela projektet. Tydlig återkoppling. Fastpris, inga oväntade överraskningar.
Riktigt nöjda som sagt! // Niklas och Linnéa

Murning av källarvägg i Bromma, Stockholm

Arbetet, som innebar att laga sättningsskador samt renovera yttertrapp, utfördes exemplariskt! Vi valde mellan tre olika firmor och vi är mycket nöjda med Sveaprom! Ägaren Piero är ärlig, professionell och skicklig och de alla höll tider, överenskommelser och kostnader. Arbetet höll hög klass med stor noggrannhet. Vi kommer anlita företaget igen.

Reparation av murtrappa i Hägersten, Stockholm

Jobbet är snyggt och bra utfört, kanske lite dyrt, men helt rimligt

Lackering av 38st balkonger i Stockholm

Glad att vi valde Sweaprom även om de inte var billigast. Trevliga, följer och håller tidplan, håller mig informerad om hur arbetet går. 100% nöjd. Kan varmt rekommendera.

Reparation av ytterdörr i Enskede, Stockholm

Piero Idá på Sveaprom svarade snabbt på min offertfrågan om att reparera ytterdörren till vår villa. Hela processen var väldigt snabb och problemfri. Piero inspekterade dörren, skrev en offert och utförde arbetet tillsammans med två av sina anställda. Resultatet är utmärkt. Vi är väldigt nöjda och jag kan varmt rekommendera Sveaprom!

Målning Invändigt 24kvm i Stockholm

Proffsig och seriös firma som skötte allt exemplariskt. Vi är nöjda med vårt nymålade fina rum! Rekommenderas starkt!

Partiell Köksrenovering i Stockholm

Piero and his team did an excellent job from A to Z.
They came to analyse the work, which some other companies refused because of the complexity, installing an integrated dishwasher in an old kitchen. The most important is that they made me feel secure that there won't be surprises in the bill.
Piero also helped me to find materials and cleaned everything after. The job quality was great, given the complexity, finding solutions to the problems and also paying attention to the latest details.
You might find cheaper but not better!

Renovering av 2 st dörrar åt brf i Stockholm

Fantastisk service, noggranna mycket trevliga och löste problemet trots brist på reservdelar. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Sveaprom.

Renovering av gångjärn i dörr åt brf i Stockholm

Trevligt och förstående bemötande. Gjorde ett bra jobb. Vi är mkt nöjda. Rekommenderas å det varmaste.
BRF Kadetten 17 Stockholm

Rengöring av natursten & klotter i Stockholm

Snabbt svar, mycket trevligt bemötande och fint utfört arbete.

renovera balkong efter brand i Stockholm

Snabbt och proffsigt arbete, Pietro var lätt att ha kontakt med och tillmötesgående.

Puts runt 4 fönster 2 dörrar i Huddinge

Riktigt bra utfört jobb!
Väldigt trevliga
Bra kommunikation

Kan varmt rekommendera!
Hälsningar
Elias

Renovera yttertrappa betong & smide i Stockholm

Mycket nöjd med Sweaproms arbete. De renoverade min yttertrappa, byggde en ledstång som passade bra med det befintliga räcket. Allt blev väldigt bra gjort och snyggt. Dessutom byggde de om en mur och målade om några husdelar. Allt blev jättesnyggt. Fick fortlöpande information. Trevliga byggarbetare som snyggade till och städade efter sig. Jag kan varmt rekommendera de och kommer att anlita de igen vid tillfälle.

Riva en 4,5 meter lång vägg och sätt balk i tak i Stockholm

Snabbt, smidigt och enkelt. Bra dialog löpande

Mur 4m i Stockholm

Ylva 6/8 2018
Är väldigt nöjd med arbetets utförande, då det utförts på ett proffesionellt och noggrant sätt.
Kan därför varmt rekommendera Sveaprom

Målning av balkong i Stockholm

Mycket professionella, bra kommunikation och hög kvalité på genomfört arbete. Snabba och effektiva. Kan rekommendera!

Reparation av 2 balkonger i Järfälla

Föredömligt företag, kan varmt rekommendera.

- punktliga varje morgon.
- noggranna och försiktiga med omgivningen där arbetet utfördes.
- Piero informerade genom projektet och såg till att allt blev utfört med väldigt hög finish.

Transparenta och väldigt trevliga gubbar som har gjort ett kanonjobb.

Är i vanliga fall väldigt sparsam med höga betyg på hantverkare då det sällan är motiverat, i detta fall var det dock tvärtom.

Tack Piero och ni andra!

Målning av balkongräcken i Hässelby, Stockholm

Stort tack Piero och personal för utomordentligt väl och noggrant utfört målningsarbete vid Sävstigen 21 i Hässelby Villastad. Tidplan, pris och utförande har varit till stor belåtenhet. Vi kan verkligen rekommendera ditt företag till liknande uppdrag. Hälsningar Sture Sjöström

Renovering av 5st dörrar i Stockholm

Anlitades för uppfräschning av 5 entrédörrar åt Brf med gott resultat. Låt er inte luras av det ibland bristande språket i mailkorrespondens. Piero är mycket mån om att arbetet ska bli väl genomfört och har haft duktiga och noggranna hantverkare till sin hjälp.

Gjuta nya trappor åt Brf. i Nacka

Trevligt bemötande, håller oss ständigt uppdaterad vad som händer. Gjorde ett jätte fint jobb
och killarna som utförde jobbet var till mötesgående och noggranna. Mycket proffsigt gjort.
Tackar er alla för er snabbhet.
BRF Funkisraderna

Laga trasig grundmur åt brf i Nacka

Uppskattar att företaget är lätt att komma i kontakt med och kommer punktligt och håller kontakt med uppdragsgivaren löpande.

Renovera husgrund i Lidingö

Sveaprom fick i uppdrag att restaurera och isolera grunden till vårt hus från 1950-talet. De gjorde ett gediget arbete från grunden som kommer att vara långsiktigt hållbart. Alla moment dokumenterades, vilket var bra både för att lättare kunna följa arbetet, men också för framtiden. Arbetsplatsen hölls snygg och marken återställdes på ett bra sätt efteråt. Tidsplanen hölls. Vi kan verkligen rekommendera Sveaprom. Karin och Ulla.

Golvläggning 5 kvm i Stockholm

Mycket trevliga och profesionella hantverkare.
Fantastiskt utfört arbetet med mitt golv i köket.
Mycket nöjd! Skulle varmt rekommendera Sveaprom.

Renovera en ytterdörr åt företag i Årsta, Stockholm

Vi behövde hjälp att laga en ståldörr som en av våra chaufförer tyvärr kört sönder. Sveaprom lagade denna på plats, snabbt o bra gjort!

Bila bort cementklump för plats till diskmaskin i Stockholm

Trevliga och professionella. mycket nöjd med resultat!
rekommenderas

Justering utav innedörrar som kärvar i Stockholm

Mycket väl utfört arbete med restaurering av våra innerdörrar etc. och genomgående bra dialog och bemötande. Fick även löpande uppdateringar kring hur arbetet fortgick, något som vi verkligen uppskattade. Mycket nöjd!

Partiell köksrenovering 15 kvm i Solna

Piero på Sveaprom har varit lätt att ha att göra med och mycket tillmötesgående. Offerten kom snabbt och arbetet utfördes utan dröjsmål. Ett oförutsett arbete med ett vattenrör och väggen bakom gjorde han utan extra kostnad. Jag rekommenderar gärna Piero och Sveaprom och anlitar honom gärna i framtiden.

Renovering av port tilll fastighet åt brf i Stockholm

Mycket bra! Trevlig hantverkare

Reparera ett fönster i Stockholm

Piero är mycket snabb, professionell och mycket trevlig. Jag fick snabbt kontakt med honom, och han erbjöd sig att komma samma dag. Dagen efter kom offerten och i dag måndag gjorde han jobbet!

Reparera spricka i trappuppgång i Stockholm

Piero var väldigt trevlig och kunnig.
Han lagade en spricka i vår trappuppgång samt målade efteråt. Mycket bra resultat, snabb handläggning och rimligt pris.
Rekommenderar honom starkt!

Montera en skjutdörr i Stockholm

Stålande utfört jobb, jättetrevlig i kontakten. Vi ör helt nöjda med både utförandet och resultatet. Rekommenderas verkligen!

Reparation utav ledstång trapphus åt brf i Johanneshov, Stockholm

Jag är mycket nöjd med Sveamprom och kan rekommendera att anlita företaget. Vi fick snabb hjälp att åtgärda trappräcket som var trasigt och Piero från Sveaprom är mycket trevlig att ha att göra med.

Golvläggning i kök & renovera trappa i Nacka

Piero är mkt trevlig och lätt att få kontakt med. Lade ett fint parkettgolv i min mammas kök! Blev först fel - men efter ett samtal med Piero så gjorde de om allt och det blev i slutändan bra!

Två originalportar i flerbostadshus byggt 1940-tal som behöver restaureras i Johanneshov, Stockholm

Bostadsrättsföreningen fick hjälp med renovering av portar samt målning av skorstenar och andra takytor. Vi är nöjda med arbetet och jag skulle säga att företaget är professionellt, pålitligt och har en hög servicenivå. Vid frågor och annat har det varit snabbt och lätt att få kontakt, vilket är ovanligt enligt min erfarenhet.

Skrapa & måla port åt Brf. i Stockholm

Noggrant utfört arbete och ett väldigt snyggt slutresultat. Vår port ser ut som ny!

Renovera 2 fönster i Stockholm

Hej,

jag är helt nöjd med Sveaprom och kan rekommendera dem.

Köksrenovering i Bromma, Stockholm

Piero är enkel och trevlig att arbeta med. Vi hade en bra kontakt genom hela arbetet. De är väldigt noggranna med att det blir rätt och fint. I vårt nya radhus har de lagt holländskmönstrat ekparkett och vårt 50-tals kök har renoverats till ett charmigt och funktionellt kök. Vi är nöjda med resultatet och arbetssättet.

Renovering i lägenhet i Årsta, Stockholm

Bra utfört arbete.

Jag hade en lång lista med smågrejjer som behövde fixas i min längenhet, det var många detaljer.

De fick till nästan allt direkt, det lilla som jag varit otydlig med eller som dom glömde fixade de till snabbt efteråt.
Han var noga med att jag skulle bli nöjd.

Dessutom såg de att ett fönster i köket behövde målas och gjorde det som en present. :-)

Målning av fönsterbleck åt brf i Stockholm

Arbetet gjordes på utlovad tid och med god känsla för att det verkligen skulle bli snyggt. Förutom hjälp med det långa fönsterblecket, fick vi också hjälp med ny trätrall på två terrasser, trasiga marmorplattor i trapphuset och två putsskador fixade. Alla i vår bostadsrättsförening var mycket nöjda.

Ommålning av hisskorg åt brf i Stockholm

Jättebra resultat och mycket trevligt bemötande! Rekommenderas varmt.

Bygga trappa i Stockholm

Vi ville trätrappa och Piero,som var väldigt trevlig,hörde av sig snabbt bestämde träff för att han skulle se hur det ser ut.Han sköt på träffen 2gånger.Efter träfffick vioffert och hanmeddelade att de kunde påbörja arbete veckan efter.Vi återkom&bad om att förtydliga materialval bla,för att det inte stod i offerten och bestämde träff igen som han sköt han på 2gånger till,men vi väntade ochfick meddelat att de kan börja veckan efter(alltså 2veckor efter det han först sagt).Dagen innan han sagt att de skall börja smsa jag Piero igen för att säkerställa tiden de skulle komma,då sköt han på det igen till veckan efter.Samma helg meddelar hanatt de inte kan börja förrens om ännu 1vecka pga sjukdom i familjen,varpå jag ber honom skicka någonändå i och med att det inte är Piero som ska bygga trappan och att vi väntat länge.Han svarar att vi bör hitta annan firma&avbryter allt.Summa:trevligt bemötande men inte alls pålitlig.Vad gäller utförande kan jag inte säga något alls då han avbröt allt.
Hej , jag är utan ord.
Jag fick en stor problem i Italien.
Men tack .
En fint trevlig dag.
Piero.
Sveaprom

2017-06-07


Gjuta ny entrétrappa i Älvsjö, Stockholm

Vi behövde hjälp med att bygga en ny entrétrappa och var ute efter en hantverkare som kunde efterlikna originaltrappan så bra som möjligt.
När vi kom i kontakt med Sveaprom förstod de precis vad vi var ute efter. Jobbet gjordes på plats med bygge av form för betonggjutning och svetsning av räcke.
Piero är mycket tillmötesgående och trevlig. Han tar ansvar för hela arbetsprocessen och tvekar inte att ta sig tid att prata igenom saker en extra gång!
Vi är mycket nöjda med arbetet och resultatet.

Golvläggning, renovera trappa & håltagning i Lidingö

Sveaprom har hjälpt oss med att lägga ett nytt golv, ta ett 50x50 cm hål i en vägg och renoverat en betongtrappa utomhus. Resultatet håller hög kvalitet! Piero och hans kollegor är även mycket trevliga att ha och göra med. Därför har vi valt att anlita Sveaprom igen senare i vår för att renovera våran balkong och altan.

Målning av soprum åt brf i Stockholm

Sveaprom och Piero var mycket bra att ha och göra med och gjorde ett snabbt och bra jobb.

Lagning/restaurering av ytterdörr åt brf i Stockholm

Otroligt yrkeskunnande och sinne för nogranhet

Målning 8 kvm i Stockholm

Sveprom har varit extremt proffsiga och noggranna. Vi har skrapat och målat hela vårt gamla kök med linoljefärg. Ett arbete som krävde ett extremt tålamod och noggrannhet. Sveaprom skötte arbete proffsigt hela vägen och var alltid positiva. Ett prisvärt fastpris för ett svårt jobb. Vi ger Sveprom vår varmaste rekommendationer! Prego!

El & snickeri-arbete i Stockholm

Piero hjälpte mig med renoveringen av min lägenhet. Arbetet inkluderade elektronikarbete, renovering/ombyggnation av kök, badrum och sängskåp samt ommålning. Jag är otroligt glad att jag hittade Piero, han har gjort ett makalöst bra jobb, inom tidsramen och löst alla problem galant – därför ger jag honom högsta betyg och varmaste rekommendationer!

Golvläggning av carrara marmor i hall i Stockholm

Jag anställde från början Sveaprom för att lägga marmorgolv i hallen. De gjorde ett utmärkt jobb, så jag passade på att få hjälp med flera elektriska lösningar och att måla om köksgolvet. Piero höll mig uppdaterad under arbetets gång och allt blev klart otroligt smidigt och snabbt. Jag rekommenderar varmt deras topp-service och proffsiga utförande.

Målning av en bokhylla i Stockholm

Anlitade SveaProm för målning av en stor bokhylla (svårt arbete, bokhyllan fast i väggen med inbyggda ljus etc. ). Trevlig, noggrann och duktig målare som utförde ett bra jobb. De var lyhörda för vad jag ville få gjort samt kom med värdefulla förslag som jag inte tänkt på själv. Trevligt bemötande, snyggt utfört jobb, kändes tryggt. Alla kontakter (via mejl, telefon, besök) sköttes snabbt och på ett mycket trevligt sätt. Bra info. Skäligt pris. Ett riktigt väl utfört arbete utan att lämna några övriga spår efter avslut. Vid besök diskuterades även andra projekt runt omkring – som nöjda kunder kommer vi säkerligen tillbaka.

Kan varmt rekommendera SveaProm!

Målning & spackling 10-12m2 i Åkersberga, Österåker

Otroligt nöjd! Piero har varit nogrann och skapat ett starkt förtroende under arbetets gång genom att hela tiden informera hur arbetet fortskridit. Snabbt, smidigt och riktigt bra resultat!

Slipa & olja entredörr, garagedörr & hiss åt brf i Stockholm

Piero renoverade ytskikten i vår gamla hiss från tidigt 1900-tal, med mycket fint resultat. Han höll tidsplanen och var hela tiden väldigt noga med att vi skulle vara nöjda. Vi kan rekommendera hans tjänster.

Byta en ytterdörr åt brf i Stockholm

Väldigt nöjd med renoveringen av föreningens ytterdörr. Utförde uppdraget på angiven tid och väldigt bra service samt kommunikation. Skulle varmt rekommendera Sveaprom.

Skrapa & måla 1 fönster i Stockholm

Jätte duktiga grabbar. Valde att anlita dom för helrenovering av min lägenhet som nu ser helt ny ut. Super nöjd med både golv (nylackad parkett), väggar (många spikhål innan), tak (total spackling) och fönster! Tack för ett jätte bra jobb!

Målning av 8 fönster & 2 dörrar åt brf i Stockholm

Bra och fint målat. Dock uppstod viss förvirring pga kommunikationsproblem. Detta kunde vi tillsammans ha undvikt genom en noggrannare offert och förberedelse.
Dock har vi fått massor av damm/smuts från slipning, vilket borde ha undvikits genom att täcka för möbler osv med plast.

Målning av 7 fönster i Solna

Sveaprom är seriösa och kommunikativa dvs håller alltid beställaren informerad om projektets framdrift
Sveaprom är noggranna, ambitiösa och kunniga.
Kommer att anlita dom igen.

Målning av lägenhetsdörr åt brf i Stockholm

Bra bemötande, proffsigt utfört arbete. Kommer använda Sveaprom igen för vår Brf.

Målning av 4 st element i Stockholm

Leverans av beställning skedde på överenskommen tid samt att arbetet blev utfört på utsatt tid. Trevliga samt pålitliga! Kan varmt rekommendera dem vidare och kommer själv att anlita dem igen för ett annat arbete längre fram.

Laga del av putsfasad ca 15 kvm i Lidingö

Arbetet utördes på den tid som utlovades och det gjordes till vår stora belåtenhet. Det persoliga bemötande var mycket trevligt. Bra leverantör!

Lägga trall på balkong i Stockholm

Jag är jätte glad att jag valde Sveaprom och att Piero kom för att kolla mycket bra ,när golvet var klart är jag mycket nöjd ,skulle om någon fråga varmt rekommendera de direkt samt tala om trevligt bemötande av Piero

Målning ca 2m2 i Stockholm

Piero är en mycket trevlig person att ha och göra med. Han är ärlig och lämnar kontinuerliga uppdateringar om hur arbetet fortskrider. Kunde dessutom göra det med kort varsel. Lämnar härav en rekommendation för framtiden.

Renovera en putsad villasockel i Danderyd

Företagets personal är tjänstvilliga och serviceminded.
Arbetet slutfördes inom överenskommen tid och till överenskommen kostnad.

Reparera yttertrappa i Stockholm

Jag rekommenderar varmt Piero och hans medarbetare för hantverksjobb. Vi anlitade hans firma för reparation av en yttertrappa i betong. De utförde det prisvärda arbetet, plikttroget, snabbt och noggrant. Dessutom kommunicerar Piero mycket om arbetet och är mycket lätt och trevlig att ha att göra med.

Byggnation av trappa från brygga till hus i Värmdö

Sveaprom byggde en jättefin trappa på bergig skärgårdsö. Snabbt och bra resultat!

Sätta upp nät på balkong i Johanneshov, Stockholm

Bra kontakt och snabbt utfört. Bra pris!

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Armering & cementering av trappa

Armering & cementering av trappa


Byggnation utav trappa (5 meter)

Byggnation utav trappa (5 meter)


Trätrappa Värmdö 70 Meter

Trätrappa Värmdö


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg-Hansa*
Beloppsbegränsning: 10 000 000*
*Företagets egna uppgifter.