Sveaprom logo

Sveaprom

4.8 (84)
Sveaprom - Kontaktperson
Kontaktperson

Piergiorgio Ida

+46734069550

Adress

Dalagatan 74 B Lgh 1103

11324 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2016

-Om mig

Jag heter Piero Idá och är utbildad civilingenjör från Milano och Genuas universitet. Min släkt från Italien driver sedan långt tillbaka ett familjeföretag inom bygg. Min farfars farfar startade familjeföretaget år 1900 och idag är det jag som fortsätter att driva företaget i Sverige. Tack vare mina förfäder har jag lära mig mycket och fått en väldigt stor erfarenhet av bygg.

Jag brinner mycket för bygg samt för detta företag eftersom det är ett företag som gått i flera generationer. En dag hoppas jag att min son tar över företaget och driver det vidare.

-Om Sveaprom

Sveaprom är ett företag som jobbar hårt för att alltid göra kunden nöjd.

Vi vill alltid att du som kund ska känna dig glad och belåten över det arbete vi gjort.

De senaste tre åren har Sveaprom bl a arbetat som projektledare för färdigställande av fyra nyckelfärdiga villor inom Stockholmsområdet.

Sveaprom samarbetar med andra svenska företag som är professionella, utbildade och certifierade inom bygg.

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.

Ni hittar oss på Linkedin där användarnamnet är:@pieroida

review-person
Lisa
Åtgärda skadad fasad i Nacka
2024-04-15

Vi är jättenöjda! Piero och hans personal lagade putsen på vår fasad och utförde uppdraget snabbt, effektivt med ett jättefint resultat. Kan varmt rekommendera Sveaprom!

review-person
Kerstin
Renovering av fasadpanel 17 kvm i Stocksund, Danderyd
2023-08-15

Målning av fasad samt omläggning av uteplats i skiffer. Allt gjordes nästan enl plan, därför inte 5 stjärnor. Men i stort sätt mycket nöjd med arbetet och städandet efter. Rekommenderas.

review-person
Carl
Renovering 50-60 kvm i Vallentuna
2023-06-01

Piero och hans grabbar har totalrenoverat insidan av vår nya villa. Målning, nya golv, slipning, snickeri, rörmokeri, fönster, installationer av utrustning osv. Jobbar snabbt och effektivt med mycket bra kommunikation och löpande uppdateringar med bilder varje dag. Mycket flexibla ang arbetsdagar och tider. Rekommenderar helhjärtat, mycket enkla att jobba med, inget tjafs och allt blev välgjort. Grazie, Piero!

review-person
Lars
Underhåll av gård 90 kvm i Stockholm
2022-05-02

Brf Vindruvan 12 är mycket nöjd med företagets renovering av en innergård. Snabbt jobbat med kvalitet och trevligt bemötande.

review-person
Sara
Målning 210 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2021-08-30

Bra kommunikation, höll tider och var snabba och effektiva. Vi är riktigt nöjda och rekommenderar Sveaprom starkt.

review-person
Pernilla
Plåtarbeten i Enskede, Stockholm
2021-01-03

Mycket nöjda med bytet av vår taklucka. Bra kommunikation, trevligt bemötande och välutforskade arbete. Anlitas gärna igen!

review-person
Therese
Renovering av balkong i Gustavsberg, Värmdö
2020-08-04

Sveaprom gjorde ett jättebra jobb med att renovera en träbalkong i vår BRF. Räcket togs ner och ett nytt byggdes och målades, bra kommunikation under arbetets gång med sms med bilder mm.

review-person
Lars
Renovering av betongrappa i Älvsjö, Stockholm
2020-06-26

Vi anlitade Piero och hans medarbetare för att bygga ny entretrappa istället för vår 80 år gamla betongtrappa som säckat ihop. Vi är jättenöjda med jobbet och resultatet. Sveaprom levererade bra kvalitet och hade goda kunskaper, var ordningsamma och effektiva. Dessutom mycket trevliga att ha göra med. Rekommenderas varmt! Lasse och Anneli Älvsjö

review-person
Christine
Laga befintlig fasad 5,5 m åt BRF i Spånga, Stockholm
2020-06-03

Ett gediget utfört arbete! Vi är mycket nöjda med allt: den trevliga kommunikationen, att Piero och hans kollegor kom i tid och utförde arbetet enligt angiven tidsplan, arbetet blev utfört på ett mycket snyggt och noggrant vis, och städningen efteråt var exemplarisk. Vi kommer anlita detta företag igen, när passande jobb uppkommer.

review-person
Alexander
Uppsättning av struckatur i Stockholm
2020-06-02

Vi är mycket nöjda med uppsättningen av stuckatur och målning av golv samt tak. Piero med team var helt underbara och var klara före utsatt tid. Hjälpte även med elektriker efter jobbet var klart, vilket var jättebra. Rekommenderar Sveaprom starkt.

review-person
Christian
Byta balkongräcke i Täby
2020-05-26

Det är inte ofta man träffar en så engagerad och genuint duktig hantverkare som både brinner för sitt yrke och för kunden. Balkongräcket till vårt sekelskifteshus var dåligt och i behov av att bytas. Piero tog hem räcket och gjorde en exakt kopia från grunden så som det såg ut när det var nytt för hundra år sedan. Samtidigt så skickade han löpande bilder på framstegen. Jag rekommenderar varmt honom till dig som letar efter en mycket duktig hantverkare!

review-person
Annika
Målning Utvändigt 12 kvm i Djursholm, Danderyd
2020-05-22

Professionella hantverkare. Mycket nöjda.

review-person
Kristina
Murning 30 m i Saltsjöbaden, Nacka
2020-04-19

Snyggt och välgjort arbete. Över förväntan.

review-person
Daniel
Bygga garderob, målning, elinstallation i Enskede, Stockholm
2020-02-14

Jag är väldigt nöjd med Sveaprom! Piero som var kontaktperson kom med förslag och idéer som underlättade hela processen, återkopplade även snabbt vid funderingar och frågor. Fick snabbt en tydlig offert med fastpris som stämde med slutfakturan, ett extra plus att dom kunde påbörja arbetet ganska omgående. Uppskattade också att dom är yrkesskickliga och utförde ett noggrant jobb samtidigt som dom höll bra ordning och städade efter sig. Är jättenöjd med Sveaprom.

review-person
Carl
Partiell Köksrenovering i Stockholm 15 kvm
2020-02-02

Piero utförde arbetet exemplariskt. Vi är mycket nöjda med arbetet och kommer använda Sveaprom igen.

review-person
Mehdi
Uppsättning av skiljevägg i Saltsjö-Boo, Nacka
2019-12-16

Enastående fint arbete med högsta kvalité och stor flexibilitet om detaljer! Skulle gärna i all framtid anlita Sveaprom och dess fina ägare Piero för nya bygg- och renoveringsarbeten!

review-person
Gösta
Renovera 1 st Fönster i Stockholm
2019-12-11

Piero är en varm person som ser stor stolthet i sitt arbete, värdesätter kvalitet och att jag som kund ska få alla mina behov tillfredsställa.

review-person
Göran
Putsning av grund på villa i Saltsjö-boo, Nacka
2019-09-21

Genomförde uppdraget snabbt och med kvalitet så vitt jag kan bedöma i nuläget. En angenäm kontakt, flexibel och serviceminded inställning till kunden. Kan rekommederas

review-person
Kaija
Plåtarbeten i Enskede, Stockholm
2019-09-16

Sveaprom utförde arbetet, som bestod i att montera en stege från en balkong till taket på en villa, på ett proffsigt sätt. De höll vad de lovade tidsmässigt och hade bra koll på gällande regelverk. De var också trevliga att ha att göra med.

review-person
Björn
Renovera Ytterdörr i Djursholm, Danderyd
2019-09-09

Väldigt professionella och duktiga! Kom över för att göra ett vettigt estimat och var extremt snabba på att kunna utföra uppdrag efter godkänt offert. Allt blev riktigt bra enligt offert och jag har egentligen inga klagomål. Rekommenderas absolut!

review-person
Niklas
Rivning & byggnation av ny entrétrappa i Älvsjö, Stockholm
2019-08-13

Vi är väldigt nöjda med Sveaprom! Arbetarna var punktliga och extremt noggranna. :) De höll bra ordning och visade bra hänsyn till omgivningen. Och de var väldigt tillmötesgående när vi ville ändra nåt. Bra feedback under hela projektet. Tydlig återkoppling. Fastpris, inga oväntade överraskningar. Riktigt nöjda som sagt! // Niklas och Linnéa

review-person
Fredrick
Murning av källarvägg i Bromma, Stockholm
2019-06-14

Arbetet, som innebar att laga sättningsskador samt renovera yttertrapp, utfördes exemplariskt! Vi valde mellan tre olika firmor och vi är mycket nöjda med Sveaprom! Ägaren Piero är ärlig, professionell och skicklig och de alla höll tider, överenskommelser och kostnader. Arbetet höll hög klass med stor noggrannhet. Vi kommer anlita företaget igen.

review-person
Björn
Reparation av murtrappa i Hägersten, Stockholm
2019-05-27

Jobbet är snyggt och bra utfört, kanske lite dyrt, men helt rimligt

review-person
Nina
Lackering av 38st balkonger i Stockholm
2019-05-05

Glad att vi valde Sweaprom även om de inte var billigast. Trevliga, följer och håller tidplan, håller mig informerad om hur arbetet går. 100% nöjd. Kan varmt rekommendera.

review-person
Jerk
Reparation av ytterdörr i Enskede, Stockholm
2019-05-01

Piero Idá på Sveaprom svarade snabbt på min offertfrågan om att reparera ytterdörren till vår villa. Hela processen var väldigt snabb och problemfri. Piero inspekterade dörren, skrev en offert och utförde arbetet tillsammans med två av sina anställda. Resultatet är utmärkt. Vi är väldigt nöjda och jag kan varmt rekommendera Sveaprom!

review-person
Jonas
Målning Invändigt 24kvm i Stockholm
2019-02-26

Proffsig och seriös firma som skötte allt exemplariskt. Vi är nöjda med vårt nymålade fina rum! Rekommenderas starkt!

review-person
Jose
Partiell Köksrenovering i Stockholm
2019-01-25

Piero and his team did an excellent job from A to Z. They came to analyse the work, which some other companies refused because of the complexity, installing an integrated dishwasher in an old kitchen. The most important is that they made me feel secure that there won't be surprises in the bill. Piero also helped me to find materials and cleaned everything after. The job quality was great, given the complexity, finding solutions to the problems and also paying attention to the latest details. You might find cheaper but not better!

review-person
Cecilia
Renovering av 2 st dörrar åt brf i Stockholm
2019-01-15

Fantastisk service, noggranna mycket trevliga och löste problemet trots brist på reservdelar. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Sveaprom.

review-person
Hans-Jörgen
Renovering av gångjärn i dörr åt brf i Stockholm
2018-11-02

Trevligt och förstående bemötande. Gjorde ett bra jobb. Vi är mkt nöjda. Rekommenderas å det varmaste. BRF Kadetten 17 Stockholm

review-person
Amanda
Rengöring av natursten & klotter i Stockholm
2018-10-09

Snabbt svar, mycket trevligt bemötande och fint utfört arbete.

review-person
Alva
renovera balkong efter brand i Stockholm
2018-10-02

Snabbt och proffsigt arbete, Pietro var lätt att ha kontakt med och tillmötesgående.

review-person
Elias
Puts runt 4 fönster 2 dörrar i Huddinge
2018-09-21

Riktigt bra utfört jobb! Väldigt trevliga Bra kommunikation Kan varmt rekommendera! Hälsningar Elias

review-person
Anne-Marie
Renovera yttertrappa betong & smide i Stockholm
2018-08-21

Mycket nöjd med Sweaproms arbete. De renoverade min yttertrappa, byggde en ledstång som passade bra med det befintliga räcket. Allt blev väldigt bra gjort och snyggt. Dessutom byggde de om en mur och målade om några husdelar. Allt blev jättesnyggt. Fick fortlöpande information. Trevliga byggarbetare som snyggade till och städade efter sig. Jag kan varmt rekommendera de och kommer att anlita de igen vid tillfälle.

review-person
Erik
Riva en 4,5 meter lång vägg och sätt balk i tak i Stockholm
2018-08-10

Snabbt, smidigt och enkelt. Bra dialog löpande

review-person
Ylva
Mur 4m i Stockholm
2018-08-06

Ylva 6/8 2018 Är väldigt nöjd med arbetets utförande, då det utförts på ett proffesionellt och noggrant sätt. Kan därför varmt rekommendera Sveaprom

review-person
Fredrik
Målning av balkong i Stockholm
2018-07-25

Mycket professionella, bra kommunikation och hög kvalité på genomfört arbete. Snabba och effektiva. Kan rekommendera!

review-person
Axel
Reparation av 2 balkonger i Järfälla
2018-07-07

Föredömligt företag, kan varmt rekommendera. - punktliga varje morgon. - noggranna och försiktiga med omgivningen där arbetet utfördes. - Piero informerade genom projektet och såg till att allt blev utfört med väldigt hög finish. Transparenta och väldigt trevliga gubbar som har gjort ett kanonjobb. Är i vanliga fall väldigt sparsam med höga betyg på hantverkare då det sällan är motiverat, i detta fall var det dock tvärtom. Tack Piero och ni andra!

review-person
Sture
Målning av balkongräcken i Hässelby, Stockholm
2018-06-18

Stort tack Piero och personal för utomordentligt väl och noggrant utfört målningsarbete vid Sävstigen 21 i Hässelby Villastad. Tidplan, pris och utförande har varit till stor belåtenhet. Vi kan verkligen rekommendera ditt företag till liknande uppdrag. Hälsningar Sture Sjöström

review-person
Patrik
Renovering av 5st dörrar i Stockholm
2018-06-14

Anlitades för uppfräschning av 5 entrédörrar åt Brf med gott resultat. Låt er inte luras av det ibland bristande språket i mailkorrespondens. Piero är mycket mån om att arbetet ska bli väl genomfört och har haft duktiga och noggranna hantverkare till sin hjälp.

review-person
Per
Gjuta nya trappor åt Brf. i Nacka
2018-06-11

Trevligt bemötande, håller oss ständigt uppdaterad vad som händer. Gjorde ett jätte fint jobb och killarna som utförde jobbet var till mötesgående och noggranna. Mycket proffsigt gjort. Tackar er alla för er snabbhet. BRF Funkisraderna

review-person
Carina
Laga trasig grundmur åt brf i Nacka
2018-05-07

Uppskattar att företaget är lätt att komma i kontakt med och kommer punktligt och håller kontakt med uppdragsgivaren löpande.

review-person
Karin
Renovera husgrund i Lidingö
2018-04-24

Sveaprom fick i uppdrag att restaurera och isolera grunden till vårt hus från 1950-talet. De gjorde ett gediget arbete från grunden som kommer att vara långsiktigt hållbart. Alla moment dokumenterades, vilket var bra både för att lättare kunna följa arbetet, men också för framtiden. Arbetsplatsen hölls snygg och marken återställdes på ett bra sätt efteråt. Tidsplanen hölls. Vi kan verkligen rekommendera Sveaprom. Karin och Ulla.

review-person
Inga
Golvläggning 5 kvm i Stockholm
2018-04-14

Mycket trevliga och profesionella hantverkare. Fantastiskt utfört arbetet med mitt golv i köket. Mycket nöjd! Skulle varmt rekommendera Sveaprom.

review-person
Daniel
Renovera en ytterdörr åt företag i Årsta, Stockholm
2018-03-13

Vi behövde hjälp att laga en ståldörr som en av våra chaufförer tyvärr kört sönder. Sveaprom lagade denna på plats, snabbt o bra gjort!

review-person
David
Bila bort cementklump för plats till diskmaskin i Stockholm
2018-02-25

Trevliga och professionella. mycket nöjd med resultat! rekommenderas

review-person
Magnus
Justering utav innedörrar som kärvar i Stockholm
2018-02-02

Mycket väl utfört arbete med restaurering av våra innerdörrar etc. och genomgående bra dialog och bemötande. Fick även löpande uppdateringar kring hur arbetet fortgick, något som vi verkligen uppskattade. Mycket nöjd!

review-person
Svante
Partiell köksrenovering 15 kvm i Solna
2018-01-28

Piero på Sveaprom har varit lätt att ha att göra med och mycket tillmötesgående. Offerten kom snabbt och arbetet utfördes utan dröjsmål. Ett oförutsett arbete med ett vattenrör och väggen bakom gjorde han utan extra kostnad. Jag rekommenderar gärna Piero och Sveaprom och anlitar honom gärna i framtiden.

review-person
Husby
Renovering av port tilll fastighet åt brf i Stockholm
2017-12-24

Mycket bra! Trevlig hantverkare

review-person
Inger
Reparera ett fönster i Stockholm
2017-12-18

Piero är mycket snabb, professionell och mycket trevlig. Jag fick snabbt kontakt med honom, och han erbjöd sig att komma samma dag. Dagen efter kom offerten och i dag måndag gjorde han jobbet!

review-person
Petter
Reparera spricka i trappuppgång i Stockholm
2017-12-12

Piero var väldigt trevlig och kunnig. Han lagade en spricka i vår trappuppgång samt målade efteråt. Mycket bra resultat, snabb handläggning och rimligt pris. Rekommenderar honom starkt!

review-person
Klara
Montera en skjutdörr i Stockholm
2017-12-10

Stålande utfört jobb, jättetrevlig i kontakten. Vi ör helt nöjda med både utförandet och resultatet. Rekommenderas verkligen!

review-person
Sofia
Reparation utav ledstång trapphus åt brf i Johanneshov, Stockholm
2017-12-08

Jag är mycket nöjd med Sveamprom och kan rekommendera att anlita företaget. Vi fick snabb hjälp att åtgärda trappräcket som var trasigt och Piero från Sveaprom är mycket trevlig att ha att göra med.

review-person
Elin
Golvläggning i kök & renovera trappa i Nacka
2017-11-30

Piero är mkt trevlig och lätt att få kontakt med. Lade ett fint parkettgolv i min mammas kök! Blev först fel - men efter ett samtal med Piero så gjorde de om allt och det blev i slutändan bra!

review-person
Daniel
Två originalportar i flerbostadshus byggt 1940-tal som behöver restaureras i Johanneshov, Stockholm
2017-11-23

Bostadsrättsföreningen fick hjälp med renovering av portar samt målning av skorstenar och andra takytor. Vi är nöjda med arbetet och jag skulle säga att företaget är professionellt, pålitligt och har en hög servicenivå. Vid frågor och annat har det varit snabbt och lätt att få kontakt, vilket är ovanligt enligt min erfarenhet.

review-person
Madeleine
Skrapa & måla port åt Brf. i Stockholm
2017-11-16

Noggrant utfört arbete och ett väldigt snyggt slutresultat. Vår port ser ut som ny!

review-person
Luigi
Renovera 2 fönster i Stockholm
2017-11-16

Hej, jag är helt nöjd med Sveaprom och kan rekommendera dem.

review-person
Daniel
Köksrenovering i Bromma, Stockholm
2017-09-12

Piero är enkel och trevlig att arbeta med. Vi hade en bra kontakt genom hela arbetet. De är väldigt noggranna med att det blir rätt och fint. I vårt nya radhus har de lagt holländskmönstrat ekparkett och vårt 50-tals kök har renoverats till ett charmigt och funktionellt kök. Vi är nöjda med resultatet och arbetssättet.

review-person
Gustaf
Renovering i lägenhet i Årsta, Stockholm
2017-06-27

Bra utfört arbete. Jag hade en lång lista med smågrejjer som behövde fixas i min längenhet, det var många detaljer. De fick till nästan allt direkt, det lilla som jag varit otydlig med eller som dom glömde fixade de till snabbt efteråt. Han var noga med att jag skulle bli nöjd. Dessutom såg de att ett fönster i köket behövde målas och gjorde det som en present. :-)

review-person
Bonnie
Målning av fönsterbleck åt brf i Stockholm
2017-06-18

Arbetet gjordes på utlovad tid och med god känsla för att det verkligen skulle bli snyggt. Förutom hjälp med det långa fönsterblecket, fick vi också hjälp med ny trätrall på två terrasser, trasiga marmorplattor i trapphuset och två putsskador fixade. Alla i vår bostadsrättsförening var mycket nöjda.

review-person
Sophie
Ommålning av hisskorg åt brf i Stockholm
2017-06-08

Jättebra resultat och mycket trevligt bemötande! Rekommenderas varmt.

review-person
Sulejmen
Bygga trappa i Stockholm
2017-06-04

Vi ville trätrappa och Piero,som var väldigt trevlig,hörde av sig snabbt bestämde träff för att han skulle se hur det ser ut.Han sköt på träffen 2gånger.Efter träfffick vioffert och hanmeddelade att de kunde påbörja arbete veckan efter.Vi återkom&bad om att förtydliga materialval bla,för att det inte stod i offerten och bestämde träff igen som han sköt han på 2gånger till,men vi väntade ochfick meddelat att de kan börja veckan efter(alltså 2veckor efter det han först sagt).Dagen innan han sagt att de skall börja smsa jag Piero igen för att säkerställa tiden de skulle komma,då sköt han på det igen till veckan efter.Samma helg meddelar hanatt de inte kan börja förrens om ännu 1vecka pga sjukdom i familjen,varpå jag ber honom skicka någonändå i och med att det inte är Piero som ska bygga trappan och att vi väntat länge.Han svarar att vi bör hitta annan firma&avbryter allt.Summa:trevligt bemötande men inte alls pålitlig.Vad gäller utförande kan jag inte säga något alls då han avbröt allt.

Svar från Sveaprom
2017-06-07

Hej , jag är utan ord. Jag fick en stor problem i Italien. Men tack . En fint trevlig dag. Piero.

review-person
Lukas
Gjuta ny entrétrappa i Älvsjö, Stockholm
2017-05-22

Vi behövde hjälp med att bygga en ny entrétrappa och var ute efter en hantverkare som kunde efterlikna originaltrappan så bra som möjligt. När vi kom i kontakt med Sveaprom förstod de precis vad vi var ute efter. Jobbet gjordes på plats med bygge av form för betonggjutning och svetsning av räcke. Piero är mycket tillmötesgående och trevlig. Han tar ansvar för hela arbetsprocessen och tvekar inte att ta sig tid att prata igenom saker en extra gång! Vi är mycket nöjda med arbetet och resultatet.

review-person
Jonas
Golvläggning, renovera trappa & håltagning i Lidingö
2017-04-26

Sveaprom har hjälpt oss med att lägga ett nytt golv, ta ett 50x50 cm hål i en vägg och renoverat en betongtrappa utomhus. Resultatet håller hög kvalitet! Piero och hans kollegor är även mycket trevliga att ha och göra med. Därför har vi valt att anlita Sveaprom igen senare i vår för att renovera våran balkong och altan.

review-person
Torbjörn
Målning av soprum åt brf i Stockholm
2017-03-17

Sveaprom och Piero var mycket bra att ha och göra med och gjorde ett snabbt och bra jobb.

review-person
Viktor
Lagning/restaurering av ytterdörr åt brf i Stockholm
2017-02-07

Otroligt yrkeskunnande och sinne för nogranhet

review-person
Adam
Målning 8 kvm i Stockholm
2017-02-01

Sveprom har varit extremt proffsiga och noggranna. Vi har skrapat och målat hela vårt gamla kök med linoljefärg. Ett arbete som krävde ett extremt tålamod och noggrannhet. Sveaprom skötte arbete proffsigt hela vägen och var alltid positiva. Ett prisvärt fastpris för ett svårt jobb. Vi ger Sveprom vår varmaste rekommendationer! Prego!

review-person
Ludvig
El & snickeri-arbete i Stockholm
2017-01-23

Piero hjälpte mig med renoveringen av min lägenhet. Arbetet inkluderade elektronikarbete, renovering/ombyggnation av kök, badrum och sängskåp samt ommålning. Jag är otroligt glad att jag hittade Piero, han har gjort ett makalöst bra jobb, inom tidsramen och löst alla problem galant – därför ger jag honom högsta betyg och varmaste rekommendationer!

review-person
Anna
Golvläggning av carrara marmor i hall i Stockholm
2016-12-04

Jag anställde från början Sveaprom för att lägga marmorgolv i hallen. De gjorde ett utmärkt jobb, så jag passade på att få hjälp med flera elektriska lösningar och att måla om köksgolvet. Piero höll mig uppdaterad under arbetets gång och allt blev klart otroligt smidigt och snabbt. Jag rekommenderar varmt deras topp-service och proffsiga utförande.

review-person
Anna
Målning av en bokhylla i Stockholm
2016-11-25

Anlitade SveaProm för målning av en stor bokhylla (svårt arbete, bokhyllan fast i väggen med inbyggda ljus etc. ). Trevlig, noggrann och duktig målare som utförde ett bra jobb. De var lyhörda för vad jag ville få gjort samt kom med värdefulla förslag som jag inte tänkt på själv. Trevligt bemötande, snyggt utfört jobb, kändes tryggt. Alla kontakter (via mejl, telefon, besök) sköttes snabbt och på ett mycket trevligt sätt. Bra info. Skäligt pris. Ett riktigt väl utfört arbete utan att lämna några övriga spår efter avslut. Vid besök diskuterades även andra projekt runt omkring – som nöjda kunder kommer vi säkerligen tillbaka. Kan varmt rekommendera SveaProm!

review-person
Therese
Målning & spackling 10-12m2 i Åkersberga, Österåker
2016-11-24

Otroligt nöjd! Piero har varit nogrann och skapat ett starkt förtroende under arbetets gång genom att hela tiden informera hur arbetet fortskridit. Snabbt, smidigt och riktigt bra resultat!

review-person
Daniel
Slipa & olja entredörr, garagedörr & hiss åt brf i Stockholm
2016-11-21

Piero renoverade ytskikten i vår gamla hiss från tidigt 1900-tal, med mycket fint resultat. Han höll tidsplanen och var hela tiden väldigt noga med att vi skulle vara nöjda. Vi kan rekommendera hans tjänster.

review-person
Emma
Byta en ytterdörr åt brf i Stockholm
2016-11-01

Väldigt nöjd med renoveringen av föreningens ytterdörr. Utförde uppdraget på angiven tid och väldigt bra service samt kommunikation. Skulle varmt rekommendera Sveaprom.

review-person
Emmy
Skrapa & måla 1 fönster i Stockholm
2016-10-24

Jätte duktiga grabbar. Valde att anlita dom för helrenovering av min lägenhet som nu ser helt ny ut. Super nöjd med både golv (nylackad parkett), väggar (många spikhål innan), tak (total spackling) och fönster! Tack för ett jätte bra jobb!

review-person
Elisabeth
Målning av 8 fönster & 2 dörrar åt brf i Stockholm
2016-10-22

Bra och fint målat. Dock uppstod viss förvirring pga kommunikationsproblem. Detta kunde vi tillsammans ha undvikt genom en noggrannare offert och förberedelse. Dock har vi fått massor av damm/smuts från slipning, vilket borde ha undvikits genom att täcka för möbler osv med plast.

review-person
Åke
Målning av 7 fönster i Solna
2016-10-01

Sveaprom är seriösa och kommunikativa dvs håller alltid beställaren informerad om projektets framdrift Sveaprom är noggranna, ambitiösa och kunniga. Kommer att anlita dom igen.

review-person
Christian
Målning av lägenhetsdörr åt brf i Stockholm
2016-09-21

Bra bemötande, proffsigt utfört arbete. Kommer använda Sveaprom igen för vår Brf.

review-person
Marielle
Målning av 4 st element i Stockholm
2016-09-14

Leverans av beställning skedde på överenskommen tid samt att arbetet blev utfört på utsatt tid. Trevliga samt pålitliga! Kan varmt rekommendera dem vidare och kommer själv att anlita dem igen för ett annat arbete längre fram.

review-person
Peder
Laga del av putsfasad ca 15 kvm i Lidingö
2016-09-10

Arbetet utördes på den tid som utlovades och det gjordes till vår stora belåtenhet. Det persoliga bemötande var mycket trevligt. Bra leverantör!

review-person
Berit
Lägga trall på balkong i Stockholm
2016-07-14

Jag är jätte glad att jag valde Sveaprom och att Piero kom för att kolla mycket bra ,när golvet var klart är jag mycket nöjd ,skulle om någon fråga varmt rekommendera de direkt samt tala om trevligt bemötande av Piero

review-person
David
Målning ca 2m2 i Stockholm
2016-07-13

Piero är en mycket trevlig person att ha och göra med. Han är ärlig och lämnar kontinuerliga uppdateringar om hur arbetet fortskrider. Kunde dessutom göra det med kort varsel. Lämnar härav en rekommendation för framtiden.

review-person
Jörgen
Renovera en putsad villasockel i Danderyd
2016-07-06

Företagets personal är tjänstvilliga och serviceminded. Arbetet slutfördes inom överenskommen tid och till överenskommen kostnad.

review-person
Lars
Reparera yttertrappa i Stockholm
2016-06-21

Jag rekommenderar varmt Piero och hans medarbetare för hantverksjobb. Vi anlitade hans firma för reparation av en yttertrappa i betong. De utförde det prisvärda arbetet, plikttroget, snabbt och noggrant. Dessutom kommunicerar Piero mycket om arbetet och är mycket lätt och trevlig att ha att göra med.

review-person
Gunilla
Byggnation av trappa från brygga till hus i Värmdö
2016-05-30

Sveaprom byggde en jättefin trappa på bergig skärgårdsö. Snabbt och bra resultat!

review-person
Sofie
Sätta upp nät på balkong i Johanneshov, Stockholm
2016-05-02

Bra kontakt och snabbt utfört. Bra pris!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg-Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.