Strandåker Fönsterrenovering AB logo

Strandåker Fönsterrenovering AB

4.3Halv stjärna (3)
Strandåker Fönsterrenovering AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Magnus Karlsson

+46840020118

Adress

Stensövägen 6

138 30 Älta

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

Strandåker Fönsterrenovering startade som ett enmansföretag, och idag har vi 20 anställda samt fönsterverkstad i Haninge, där vi främst renoverar fönster. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar, men vi jobbar även med företag och privatpersoner.. För oss är kunden absolut viktigast och våra nyckelord är kvalité och kommunikation. Vi vill jobba för långvariga kundrelationer, därför är det viktigt för oss att kunden blir helt nöjd med oss.

Vi har under årens lopp arbetat med ett flertal Bostadsrättsföreningingar som valt att behålla oss som entreprenör, vilket är väldigt tacksamt eftersom båda parter känner sig trygga med varandra och vi kan göra bra affärsöverenskommelser.

review-person
Tommy
Renovering av 12 st fönster åt BRF i Bromma, Stockholm
2021-02-24

Gör ett bra jobb och kan även åtgärda puts som lossnar runt fönsterkarmen.

review-person
Uwe
Renovering utav träfönster i Stockholm
2020-06-06

Vi är en bostadsrättsförening som anlitade Strandåkers för en renovering av renoveringen av träfönster i en mindre fastighet med 48 fönsterbågar. Över lag är vi väldigt nöjda med kommunikationen och kundfokusen som gick väldigt smidigt. Offerten låg dock ca 40 under slutpriset vilket dock främst berodde på att våra fönster delvis var i mycket värre skick än den snabbesiktningen som gjordes innan offerten inte hade upptäckt. Även de andra offerterna som vi har fått in låg i ungefär samma härad. Vi hade möjlighet att välja ett fastprisuppdrag mot ett prispåslag men valde grundpris plus att de åtgärdade de skadorna som de upptäckte när de i detalj gick igenom fönstren på löpande räkning som blev dyrare än vi hade räknat med. Vi var dock sedan väldigt nöjda med det utförda arbetet som var mycket proffesionellt skött.

review-person
Fredrik
Utvändig målning åt brf ca 900 kvm Hägersten, Stockholm
2020-02-12

Slutprodukten blev bra. Dock en ganska tråkig start då det första gäng som skickades uppenbart inte hade koll på hur linoljefärg skulle användas. I övrigt tillmötesgående och trevliga.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Auktoriserat Fönsterunderhåll
Auktoriserat Fönsterunderhåll

Auktoriserat Fönsterunderhåll är ett miljövänligt kvalitetsystem för varaktigt fönsterunderhåll.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Gensidige

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000