Storstadens Ventilation AB logo

Storstadens Ventilation AB

5 (3)
Storstadens Ventilation AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Christoffer Annefalk

+46707779232

Adress

Laxnevägen 18 Solliden

64691 Gnesta

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

Välkommen till vår sida på offerta.se

Sedan starten 2004 har Storstadens Ventilation aktivt arbetat med installation och service mot privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Då vi specialiserat oss på FTX ventilation, service och radonsanering kan vi erbjuda mycket hög kvalitet på både material och arbete. Vår långa erfarenhet och breda materialkännedom gör att vi även kan hålla låga priser jämför med våra branschkollegor utan att tumma på kvaliteten.

  • Vi kombinerar bra arbetskraft och bred kunskap med låga priser

  • Vi garanterar att projekten avslutas i tid och på utsatt budget

  • Professionell service mot privatpersoner och föreningar

  • Över 20 års erfarenhet av högt kundfokus och lyckade projekt

VÅRT MÅL Storstadens Ventilation är organisation med egna anställda och en stor grupp professionella samarbetspartners. Med denna strategi kan vi erbjuda ett fantastiskt utbud som täcker upp allt inom ventilation för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vår primära mål är att kunna erbjuda en komplett helhetslösning åt alla våra kunder under ett och samma tak. Detta betyder att du som kund aldrig behöver blanda in ytterligare entreprenörer vid ett ventilationsprojekt. Från ett första möte till en komplett och besiktigad anläggning. Snabbt, snyggt och smidigt!

Varmaste hälsningar

Miguel Annefalk, VD Storstadens Ventilation AB

review-person
Bertil
Byte av ventilation i Spånga, Stockholm
2020-05-24

Vi anlitade Storstadens Ventilation AB för ett utbyte av vår gamla Temovex480-anläggning. Ett modernt FTX-aggregat(Komfovent) installerades som enkelt styrs via en lättanvänd separat panel. Aggregatet är placerat på vår vind och det är både lite trångt och svårarbetat däruppe. Den kritik vi har är att det här var ett rätt komplicerat utbyte och det borde behövts två personer för genomförandet. Vi hade också i förväg informerat och skickat ett flertal bilder för att visa hur läget såg ut. Dock, tekniker Sebastian gör verkligen ett mycket ambitiöst och bra jobb och trots ett flertal problem under resan så gick det att lösa alla dessa och aggregatet kom på plats. Fast, om inte jag som kund varit hemma hela dagen och gjort flera punktinsatser hade det nog varit ännu svårare?! Sammanfattningsvis så är vi mycket nöjda med slutresultatet! Vi tycker också att Storstaden känns lätta att kommunicera med och de upplevs som ett ansvarstagande företag som vill kundens bästa.

review-person
Robin
Installera ventilation i Enskede, Stockholm
2019-05-21

Bra jobb, konkurrenskraftig prissättning. Flexibla med att jobba runt problem när de uppstår.

review-person
Daniel
Installera ventilation & OVK i Lidingö
2018-06-27

Professionellt, snabbt och trevligt bemötande och installation. Mycket nöjd!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10.000.000 SEK

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt