Storstadens Plåtslageri AB logo

Storstadens Plåtslageri AB

4.8 (6)
Kontaktperson

Pontus Spets

+4687770117

Adress

Arrendatorsvägen 15

14162 Huddinge

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Välkommen till Storstadens Plåtslageri AB.

Vi är ett företag nischat på tak och plåtslageri arbeten.

Storstadens Plåtslageri har en affärsidé som går ut på att erbjuda hållbara entreprenader med hög kvalité. Med lång erfarenhet inom branschen, certifierade takläggare och professionella plåtslagare utför vi en totalentreprenad utav dina önskemål genom att leverera ett hållbart och kvalitativt utförande.

review-person
Dag
Stuprännor i Stockholm
2022-07-12

Ett mycket proffsigt och trevligt bemötande från alla personer vi träffat. Slutresultatet stämmer väl överens med våra förväntningar. Kan rekommenderas. Brf Blompottan nr 2, Vasastan Stockholm

review-person
Martin
Takläggning 120 kvm tegeltak i Bromma, Stockholm
2021-05-01

Vi är mycket nöjda med arbetet. Flexibla och lyhörda för våra önskemål. Jag kan varmt rekommendera Storstadens plåtslageri.

review-person
Jimmie
Takläggning 57 kvm i Södertälje, Nykvarn
2021-01-05

Trevliga och motiverade grabbar som fick jobbet utfört inom tidsram även fast sjukdom inträffade under arbetes gång. Allmänt bra och ha och göra med och hjälpsamma. Nöjd med arbetet och slutresultatet. Rekommenderar storstadens plåtslageri. Ska väl tillägga att dem även gjorde min ”skorstenshatt”, vilket var väldigt smidigt trots detta inte var med i planeringen.

review-person
Rolf
Lagning av tak i Bromma, Stockholm
2020-09-24

Duktiga och trevliga hantvlerkare. Vi är helt nöjda med det arbete de utfört.

review-person
Martin
Plåttak för cykelförråd i Bromma, Stockholm
2020-05-08

Efter min förfrågan på offerta om läggning av bandplåt på mitt tak blev jag genast kontaktad av Pontus på Storstadens Plåtslageri. Han hade några tips hur jag skulle förbereda underlaget och några uppföljande frågor då vi hade lite annorlunda önskemål kring material. Offerten jag fick va bra och tydlig och leveransen var kanon. Pontus är lösningaorienterad, service minded och en bra plåtslageri! Vi är väldigt nöjda med hela processen och vårt nya tak.

review-person
Ann-Britt
Omläggning av tak entréer i Gustavsberg, Värmdö
2020-03-12

Vi i vår samfällighet är väldigt nöjda med det jobb som har blivit utfört. Bra service och trevliga killar som höll tider och dessutom utförde jobb som vi vi inte beställt enligt offert utan som vi kom på under tiden dom var här och arbetade. Vi kan verkligen rekommendera detta företag! Slottsparkens Samfällighetsförening/gm Ann-Britt Håkansson

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Skotta Säkert
Skotta Säkert

Skotta säkert är ett utbildningsprojekt som ska leda till ökad säkerhet kring skottning av tak.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10.000000