Storöstrands Måleri AB

Daniel Örberg
Kontaktperson
Daniel Örberg
070-824 34 56
Adress
Vikingavägen 19
141 48  Huddinge

Företagsbeskrivning

Välkommen till Storöstrands Måleri AB

Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver hos oss på Storöstrands Måleri AB. Vi fokuserar på att få nöjda kunder genom att erbjuda högkvalitativ service och ett professionellt bemötande. Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar. Tack vare en stor variation av tjänster är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss.

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behov. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder och hänvisningar.

Vi samarbetar bl.a. med

MVB Bygg öst

CD bygg

Pennoyer bygg

Flertalet Bostadsrättsföreningar

Målar stickans måleriservice

Flugger Färg

Sigma Färg AB

Huddinge Hantverk

Svenska Hus

Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen industrin har att erbjuda.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Målning Utvändigt i Älvsjö, Stockholm

Ommålning av träfasad. Trevliga att ha att göra med, kändes seriösa. Blev bra utfört.

Målning 75 kvm i Hägersten, Stockholm

Valde Storöstrands Måleri för att de hade en av de förmånligare offerterna och sa att de kunde få jobbet gjort på den korta tid vi hade till förfogande. De var också lätta att få kontakt med och tydliga i kommunikationen. När arbetet var utfört kunde vi konstatera att vi var mer än nöjda med dem. Under arbetets gång kom vi på att vi ville måla mer ytor än det ursprungligen var tänkt och svaret var alltid "inga problem, det fixar vi" när vi krånglade. En väldigt flexibel firma som är mån om att uppfylla kundens önskemål. Sedan var själva arbetet och slutprodukten toppen. En fröjd att flytta in i det nymålade radhuset.

Målning Utvändigt 70 kvm i Tyresö

Snabba, duktiga, och prisvärda.

Målning Invändigt 57 kvm i Stockholm

Jag är mycket nöjd med Storöstrands Måleri AB . De har varit tillgängliga, serviceinriktade och utfört ett mycket bra arbete snabbt och effektivt. De har varit lätta att göra med och hållit vad de lovat. /Eric

Målning invändigt 46kvm i Nacka

Gjorde ett fantastiskt jobb!
Otroligt service inriktade då jag fick offerten måndag och skulle flytta in torsdag!
Började jobbet tisdag och var klara onsdag förmiddag. Ger en STOR stjärna till dom.
Kommer inte tappa bort detta nr!!

Spackling & målning av kök & sovrummet ca 20kvm i Hägersten, Stockholm

Bra jobbat och trevlig kille. Jag kan rekommendera Ströstrands Måleri.

Målning & Tapetsering 59 kvm i Vällingby, Stockholm

Så glad över att jag valde att anlita just Storöstrands måleri. Ett toppenjobb utav en toppenkille! Kom i tid, utförde arbetet med yrkesstolthet och professionalism, i tid och till ett konkurrenskraftigt pris. Alla är de trevliga personer på firman, flexibla. Och kommer dessutom med goda råd som gör att resultatet blir bättre än vad jag själv kunnat föruse (sett i andras kommentarer innan o gjorde att jag slutligen valde dem, och det var sant). . Glada miner trots alla tapeter med mönsterpassning. Extra tack till Timo för att du förvandlade en sliten tvåa till ett ombonat h e m! Rekommenderas varmt!

Målning Invändigt & Tapeter 70 kvm i Älta, Nacka

Snabb kontakt, tydlig, proffsig offert. Trevligt bemötande, väl utfört arbete hittills. Kommit på morgonen varje dag. Det blir väldigt fint hemma och de gör iordning innan de lämnar för dagen.

Spackling & målning Invändigt 10 kvm i Skarpnäck, Stockholm

Snabba, duktiga och prisvärda. Kan varmt rekommendera dem!

Målning tak & väggar lgh 36 kvm i Stockholm

Hatten av!

Jag målade om hela min lägenhet med Storöstrands och de gav inte bara ett bra pris (fast pris dessutom!) på kort varsel, de var snabba, mycket noggranna, kom med förslag på kulörer och ytterligare måleridetaljer de kunde ordna (utan extra kostnad), var mycket trevliga och enkla att ha att göra med - och resultatet blev fantastiskt bra.

Bästa hantverkarupplevelsen jag haft i mitt liv! 5/5 would recommend alla dagar i veckan!

Målning 20 kvm i Solna

??

Målning Invändigt & Tapeter 33 kvm i Vendelsö

Med kort varsel så ställde Daniel och kollegor upp och målade samt tapetserade 4 sovrum åt oss. Vi är nöjda med allt från kontakten med Daniel till resultatet! Rekommenderar dem gärna för liknande jobb och vi kommer med stor sannolikhet att anlita dem igen!

Tapetsering & spackling av ca 20kvm i Bandhagen, Stockholm

Allt fungerade smidigt, resultatet blev bra.

Målning 66 kvm i Hägersten, Stockholm

Storöstrands målade min 66kvm lägenhet innan jag flyttade in ordentligt. De var vänlig, snabb, prisvärd, utan mersälj eller surpris, och med en jättefin resultat. Rekommenderas.

Målning av ett sovrum i Årsta, Stockholm

Väldigt nöjda! Det var bara ett rum som skulle målas men vi bad även om att få andra hål i vår nya lägenhet spacklade och det fixade de också. Punktliga, väldigt service-minded och professionella. De hjälpte till att flytta våra otympliga garderober i rummet som skulle målas och var väldigt trevliga. Resultatet blev jättefint och de gjorde det snabbare än väntat och vi kommer definitivt anlita dem igen.

Målning 64 kvm i Stockholm

Storöstrands måleri hjälpte mig att måla om en 4 rums lägenhet innan inflyttning. Det är alltid kort om tid när man får nyckeln tills man ska flytta in. Resultatet blev mycket bra och allt var klart i god tid. Det var lätt att samarbeta med killarna och göra ändringar under arbetets gång. Jag kan verkligen rekommendera Storöstrands måleri.

/ Janne

Sätta väv 65 kvm i Huddinge

Snabba och effektiva!
Väven är väl uppsatt bortsett från några små bubblor som poppat upp på väggen när limmet torkat! Trevliga och klara på tiden som de utlovade! ?

Målning Invändigt & Tapeter 58 kvm i Täby

Storöstrand gjorde ett superproffsigt och snabbt jobb när vi skulle renovera vår avlidna mammas lägenhet i Järla Sjö inför en försäljning nu i februari. Vi kan varmt rekommendera dem. Allt fungerade perfekt från första kontakt till avslutat arbete.

Målning av hall & trappa i Huddinge

Vi är jättenöjda med jobbet att fixa vår hall. Dom kunde sätta igång snabbt, blev klara på utlovad tid & resultatet blev jättebra. Kan varmt rekommendera Storöstrands måleri

Spackling & målning i 1-3 um i Täby

Vi fick hjälp att måla om och renovera dörrar m.m. Vi är mycket nöjda! Mycket bra jobb och ett trevligt bemötande.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Helrenovering av raduhus i Stockholm

Helrenovering


Lagenhet i Tyresö

Renovering av lägenhet.
Fondväggar i tapet och färg


Lägenhet i Kärrtorp

Rivning av tapeter ner till puts.
Bredspackling och målning.
Före och efter bilder


Microcement på bord

Ett gammalt slitet soffbord blir som nytt med några lager microcement.

Kontakt
Daniel Örberg
070-824 34 56

Print och tapetsering

Printning av egen tapet på Magnamedia material


Vägg i microcement

Fondvägg i sovrum.
Applicering av microcement i turkos färg

Kontakt
Daniel
070-824 34 56

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.