Stonebreakers Stockholm AB

Milan Andelkovic
Kontaktperson
Milan Andelkovic
070-092 71 85
Adress
Viveka Trolles Gränd 13
C/o D Andelkovic
165 54  Hässelby

Företagsbeskrivning

Stonebreakers är ett familjedrivet företag med över 30 års erfarenhet av stenläggning. Vi är experter på stenmurar, skiffer, marksten, gräsytor, betongmurar mm. Vi erbjuder även designförslag och anpassar oss efter terräng och dina önskningar.

Är du privatkund så hjälper vi dig designa din drömträdgård (med pool, rabatter, gångar m.m.) i 3D så att ni kan få uppleva er nya trädgård innan ni startar projektet. Är du ett företag kan ni visa kunden er idéförslag i en 3D-modell. Ni kan se några exempel på hur designen ser ut bland våra referensjobb. Se vår websida för fler exempel på våra arbeten och trädgårdsdesign.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Stensättning, Murarbete, Trädgårdsanläggning, Bygga plank i Saltsjöbaden, Nacka

Vi har använt Stonebreakers för ett ganska omfattande projekt med två stödmursbyggen (12m+20m), en 25-stegs granittrappa samt byggande av trädäck, plank och ett staket på 30 meter. Vi är mycket nöjda och slutresultatet blev bättre än vi hoppats på. De är mycket noggranna! Många grannar och förbipasserande har kommenterat det bra resultatet och frågat om kontaktuppgifter.
Tidsram och budget har hållits och vi har känt oss trygga med att ha Milan som kontakt.
Innan vi valde Stonebreakers hade vi ett antal företag på besök men vår upplevelse är att Stonebreakers kunde bäst erbjuda en bra och rimlig lösning på våra önskemål. Kan varmt rekommenderas!

Stensättning 75kvm i Åkersberga, Österåker

Vi hade ett antal stenläggare på besök och många offerter presenterades innan vi bestämde oss för Stonebreakers.
Vi bestämde oss efter att ha besökt en referens i samma kommun som oss, de var så supernöjda och hade anlitat företaget under flera år! Vi ville anlägga Offerdalskiffer runt vårt gästhus och återställa en stenmur. Efterhand så växte projektet till att omfatta ett flertal trappor, murbeklädnad och beklädnad av pumphus. Det fanns saker som vi inte var nöjda med ( hur vissa stenar skurits till). Milans pappa ( som är firmaägaren) kom och inspekterade och förstod vårt missnöje, dessa stenar ordnades till innan slutbetalning. Vi är supernöjda! Vi får så mycket positiv feedback från alla som ser stenläggningen. Det är snyggt och proffsigt! Vi har planer att anlita Milan och Stonebreakers igen till våren! De gör ett fantastiskt jobb! Agneta & Micke i Åkersberga, Österåkerskommun

Bygga stödmur i Vallentuna

Är jätte nöjda med stonebreakers , Har gjort super fina jobb trevliga lätta att komma i kontakt med, är pålitliga och kommer med bra ideer.rekomenderas av Gunilla och Janne i Vallentuna
.

Mark & Anläggning 100kvm i Åkersberga, Österåker

Mycket väl utfört arbete och vi är jättenöjda med kontakten som vi haft med Stonebreaker under resans gång. MIlan kontaktar oss när det är frågor om något och kommer med förslag på hur saker kan lösas när problem uppstår.
Stonebreaker fick även lösa ett par andra saker här hemma som vi behövde ha ordnat, de hittade då fel som tidigare ägare gjort som dränering vid vattenutkastaren där det ligger sten, stengången hade på flera ställen sjunkit vilket nu åtgärades och rörbrunn lades ner för dränering.

Både jag och min fru är jättenöjda med arbetet och kontakten med Stonebreaker, vår snart fyraårige son är dock lite missnöjd med att grävaren och att Milan och hans pappa är borta då han redan frågar efter när "farbröderna" kommer tillbaka :-)

Stensättning, murarbete & trädgårdsanläggning 300 kvm i Älvsjö, Stockholm

Mycket bra !

Mark & Anläggning 50kvm i Nacka

Vi anlitade Stonebreakers för byggande av en naturstensmur, gjutning av två skifferlagda avsatser samt förberedelser för trall. Vi hade en bra dialog längs vägen och de kom med kreativa och bra lösningar. De var noggranna och måna om att det skulle bli snyggt. Slutresultatet är jättefint.

Anlägga uppfart & grusgångar 200 kvm i Dalarö, Haninge

Proffsigt och känsla för det estetiska

Stensättning av radhustomt 10x9m & 8x4m i Farsta, Stockholm

Mycket nöjd med stenläggning av tomt och altan. Professionella och kom med egna förslag. Lätta att ha att göra med. Vissa missförstånd löstes snabbt ut utan problem.

Stensättning & gräsarbete 250kvm, Stockholm

Fick hjälp av Stonebreakers med att återställa efter vår dränering. Jobbet innebar omläggning av gräsmatta och stenläggning. Är otroligt nöjd med resultatet och kommunikationen under byggtiden. Kan verkligen varmt rekommendera Stonebreakers.

Svante Gellerskog

Reparation och underhåll av uteplats i Täby

Hade en bra upplevelse av Stonebreakers. Lätta att ha att göra med, duktiga och kändes pålitliga. En sak blev mindre bra med det kom dom tillbaka och fixade omgående. Kan rekommendera bolaget.

Stensättning 20m i Vaxholm

Mycket positiv och ett bra utfört arbete
De var snabba på att besöka tomten och att lämna en bra offert, mycket konkurrens värdigt pris.
Byggande av en 20 meter lång stenmur med en terrass

Stensättning 20-50kvm i Järfälla

Snabbt utfört arbete med bra kvalitet, vi är jättenöjda, det blev mkt bra! Kan rekommendera Stonebreakers.

Stensättning av 20-50kvm i Skärholmen, Stockholm

Stonebreaker åtog sig ett stort projekt hos oss som innan och under projektets gång växte med ytterligare beställningar. Projektet innehöll bl.a plattsättning av gång, tre stödmurar i olika höjder och mura ny trappa samt plantering av häck. Vad vi har varit nöjda med är framför allt resultatet i kombination med att företaget lämnade ett konkurrenskraftigt pris. Kontakten framför allt innan projektet startade, var också tydlig och tillmötesgående. Vad vi inte varit lika nöjd med är kontakten under projektets gång som hade kunnat vara bättre med tätare uppföljning. Tillföljd av detta uppstod några missförstånd som vi sedan visserligen löste men som hade kunnat undvikas. Projektet avslutades dock på ett mycket bra sätt och företaget visade i handling att man är flexibla och sätter kunden i fokus. På det hela taget är vi också nöjda och kommer sannolikt anlita Stonebreaker till fler uppdrag. / Gustav

Läggning av grafitplattor i Österåker

Mycket utmärkt arbete
Jag kan rekommendera Stonebreakers !

Stensättning 88kvm i Åkersberga, Österåker

Helnöjd!

Stensättning 40 kvm i Stockholm

Vi är jätte nöjda med jobbet som utfördes framför garaget, samt stentrappor i Öland kalksten, och kan rekommendera Stonebreakers. Hela arbetslaget har varit duktiga, pålitliga och utförde arbetet som utlovat. Dessutom kommer de på bra och genomtänkta lösningar.

Stensättning av trappa i Lidingö

Snabba och noggranna! Ett mycket väl utfört arbete. Jag är otroligt nöjd med Stonebreakers.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Granittrappa

Gjutning och montering av granittrappa med betongplattor i gången till entrén. En bra lösning för en mindre trädgård.

Kontakt
Tommy
072-389 09 90

Renovering uppfart och trappa i ölands kalksten

Totalrenovering av en gammal uppfart och trappa, gjutning i betong och fogning.
Detta projekt är ett bra exempel på hur en gammal stenplatå kan renoveras och med lite skicklighet få ett helt nytt utseende.

Kontakt
Sandy
072-853 63 15

Skiffersättning och trappbeklädnad

Natursten, stödmur , stentrappor, skiffer, granitkantsten och gräsmatta.
Ett stort projekt där vi anpassade oss efter tomtförutsättningar och byggde omkring existerande stenar utan sprängning. Vi renoverade också en gammal stödmur i natursten.

Kontakt
Olof
070-318 96 59

Trädgårdsdesign betongplattor med stödmur och gräsmatta

Stensättning betongplattor, megawallmur, uppfarten till garaget mm. Vi monterade även granittrappor, kantsten och en stor gräsmatta när projektet var avklarat. En modern design för ett nybyggt hus.

Kontakt
Robert
073-987 87 66

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 10milj.*
*Företagets egna uppgifter.