Stockholms Låsservice City AB

0 (0)
Kontaktperson

Helen Elvin

+46705797745

Adress

Brahegatan 9

114 37 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Stockholms Låsservice City AB är ett modernt låssmedsföretag med över 60 år i branschen, sedan 1957 auktoriserat av och medlem i SLR. Med kompetens inom mekaniska och digitala lås, passersystem, porttelefoner och dörrstyrning täcker vi de flesta behov för privatpersoner, föreningar och företag.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Dina försäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund
Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund

Medlem i Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund.

Sveriges Hantverksråd
Sveriges Hantverksråd

Sveriges Hantverksråd är en ideell förening som ser till att hantverksutbildningarna i Sverige håller en hög kvalité. En av deras huvuduppgifter är att utfärda och återkalla de två yrkeskompetensbevisen Gesäll- och Mästarbrev.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.