Stockholm Fuktskydd logo

Stockholm Fuktskydd

5 (4)
Kontaktperson

Toni

+46733484498

Adress

Lisehöjdsvägen 1D

17838 Ekerö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Ambition, kvalitét och expertis.

Vi på Stockholm Fuktskydd brinner för att lyfta kvalitén inom markarbeten i Stockholm och för oss är hållbarhet och långsiktighet våra viktigaste ledord. För dig som kund innebär det att vi enbart erbjuder hållbara och långvariga lösningar – i såväl kundrelation, materialvalens livslängd samt ur miljösynpunkt.

Vårt mål är att alltid leverera mer än vad våra kunder förväntar sig och vi arbetar uteslutande med en personlig och transparent dialog genom hela arbetsprocessen – vi garanterar att alltid leverera den mest kvalitativa och mest kostnadseffektiva lösningen för respektive kund.

Stockholm Fuktskydd är ett relativt ungt bolag, men har trots detta en lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vi har nämligen utfört markarbeten sedan 2005.

Varmt välkommen med din förfrågan!

www.stockholmfuktskydd.se info@stockholmfuktskydd.se

review-person
Peter
Dränering 20lpm i Bromma, Stockholm
2023-12-04

Bra dialog genom hela projektet och väl utfört

review-person
Pontus
Dränering 20 lpm i Bromma, Stockholm
2022-06-23

review-person
Björn
Dränering 45 lpm i Älvsjö, Stockholm
2021-04-29

Vi är mycket nöjda med deras arbete med dränering av vårt hus. Proffsiga o trevliga killar. Slutresultatet runt huset ser proffsigt och snyggt ut. Vi är mycket nöjda. Agneta o Björne i Älvsjö

review-person
Sven-Olov
Dränering 25 lpm i Enskede, Stockholm
2020-10-07

Dränering och isolering av villa i Tallkrogen. Utmärkt utfört arbete och väldigt smidiga kontakter. Snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Dessutom överlägset bäst pris av de tre offerter som vi tog in. Vi är mycket nöjda!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

A Soliditet - Kreditvärdig
A Soliditet - Kreditvärdig

Enkel-A ges till företag vars nyckeltal ligger i närheten eller i nivå med genomsnittet för br/anschen. Kreditvärdiga företag som inte funnits så länge får A.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

Fuktcert
Fuktcert

Fuktcerticering för entreprenörer som genomgått utbildning i pordrän-systemet.