KlarGruppen AB logo

KlarGruppen AB

4.2Halv stjärna (5)
Kontaktperson

Edward Barka

+46739091125

Adress

HUSIE KYRKOVÄG 49 C

212 36 MALMÖ

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Vi på KlarGruppen arbetar för att skapa personliga relationer och ge god service.

Vår ambition är att det skall vara enkelt och tryggt för er och vi ansvarar för hela byggprojektet – från idé till färdigställande – med lyhördhet för era önskemål och förväntningar.

Tillgänglighet, flexibilitet och effektivitet kännetecknar alltid vårt arbete.

Vi är specialister inom:

  • Totalentreprenad.

  • VVS

  • El- arbete.

  • Köksrenovering.

  • Badrumsrenovering.

  • Målning.

  • Golvslipning.

  • Altanbygge.

VI PRISMATCHAR MOT DOM FLESTA SVENSKREGISTRERADE FÖRETAGEN.

Tveka inte att höra av er vid minsta fråga eller fundering. :)

review-person
Gunnar
Förstärkning takstolar 80 kvm i Dalby, Lund
2024-05-16

Företaget svarade snabbt på offertförfrågan och kom hem och tittade på takkonstruktionen som skulle förstärkas. Mycket trevligt bemötande och väl utfört arbete. Dalby Skåne

review-person
Andrea
Installera nya rör och ledningar i Helsingborg
2024-05-10

Snart en månad efter bestämt datum är jobbet fortfarande inte påbörjat och vi har inte fått några förslag på tider när de skulle kunna komma. Jag kan inte utvärdera deras arbete men deras planering, kommunikation och kundhantering har varit undermålig. /Andrea

Svar från KlarGruppen AB
2024-05-21

Hej Andrea! Tack för att du delade med dig av dina synpunkter. Vi vill först och främst beklaga att din upplevelse med oss inte levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar att du tagit dig tid att ge oss feedback, vilket hjälper oss att förbättra och utveckla våra tjänster. Vi värdesätter ditt förtroende och vi vill försäkra dig om att vi tar dina synpunkter på allvar och kommer att göra vårt bästa för att se till att liknande händelser inte inträffar igen. Om det finns något mer vi kan göra för att rätta till situationen eller om du har ytterligare frågor eller synpunkter, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vi är fast beslutna att åtgärda eventuella problem och att återupprätta ditt förtroende. Tack för din förståelse och vi hoppas att du ger oss möjligheten att visa dig vår förbättring framöver. Hälsningar Edward, Klar Gruppen

review-person
Maria
Renovering av 13 st fönster i Lund
2023-11-02

Vi har fått den renovering vi efterfrågade. Fönsterbågarna blev uppsnyggade och dörröppningen in till vardagsrummet är nu så mycket bättre. Latifa har under de här veckorna varit tillgänglig, vänlig, intresserad och mycket hjälpsam. Jag vill varmt rekommendera Stadig Bygg i Sverige AB.

review-person
Annie
Målning Invändigt 150 kvm i Malmö
2023-10-18

Vi är supernöjda med resultatet - riktiga proffs. Det som gav det lilla extra var den suveräna kommunikationen genom projektledaren Latifa som alltid var tillgänglig, trevlig och flexibel. Hon fakturerade aldrig utan att vi var helt överens. Kan varmt rekommenderas.

review-person
Sebastian
Elinstallation i Malmö
2023-10-11

Jag är mycket nöjd med Stadig Bygg. Elektrikern jag hade kontakt med är verkligen toppen. Han är duktig att kommunicera med kunder och mån om att resultatet ska bli bra. Han informerade mig löpande om vad han gjorde och varför. Jag uppfattade honom som skicklig och ärlig. Jag kommer definitivt att anlita firman igen och jag kan varmt rekommendera dem till andra.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

5000000

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Branschcertifikat VVS-Branschens Yrkesnämnd
Branschcertifikat VVS-Branschens Yrkesnämnd

Branschcertifikat för VVS-montör.

KlarGruppen AB - video thumbnail
play-button