Städalliansen Sverige AB logo

Städalliansen Sverige AB

4Halv stjärna (58)
Städalliansen Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Maria Levén (kundansvarig Rut)

+4631225051

Adress

Säterigatan 27

417 64 Göteborg

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2011

Om Städalliansen

Jag som äger och driver Städalliansen heter Sebastian Åkerman och som 19 åring startade jag Studentstäd 2011 och ett par år senare systerbolaget Städalliansen.

Vi ska vara en nytänkande kraft som erbjuder dig kvalitativa tjänster och göra det riktigt rent och fint hemma hos dig. Du ska kunna köpa städning med gott samvete. Därför har Städalliansen endast tillsvidareanställningar 70-100% och kollektivavtal.

Nöjda och trygga medarbetare resulterar i att du som kund blir nöjd. Idag städar jag inte längre själv utan jag försöker vara en inspirerande och engagerande kraft för våra 80 medarbetare på fält.

Du har ett brett spektrum av olika servicetjänster att välja på hos på Städalliansen

Hemstädning - Kontorsstädning - Flyttstädning - Fönsterputs - Golvvård - Textilvård och mycket mer som ditt hem och kontor kan behöva.

Jag eller vår fantastiska koordinator och kundansvariag Maria Levén kommer att höra av oss till dig och lyssnar in dina önskemål. Välkommen till en Städalliansen, vi vill erbjuda dig problemfria tjänster till ett bra pris.

Varför du ska välja oss som din städleverantör

  • De som städar hemma hos dig har tillsvidarekontrakt och jobbar med kollektivavtal.

  • Digital städportal/städapp där du kan följa städningen i realtid när vi kom/gick, boka av, boka om och mycket annat bra!

  • Digitala städprotokoll där du enkelt kan administrera vad som ska ingå i städningen via mobilen eller datorn. (om du vill)

  • Professionella kommunikationsvägar, allt för att underlätta din vardag.

  • Miljöanpassad städteknik samt att alla kemikalier har starkaste miljömärkningen, för din trygghet och ditt hems välmående.

review-person
Carina
Löpande hemstädning 180 kvm i Partille
2023-11-27

Bra struktur när det gällde bokningen och kontakten innan städningen. Strulade lite med tiderna men det blev bra till slut. Städpersonalen gjorde ett mycket bra jobb, rent och fint samt att alla saker var på rätt plats efter städningen. Det som jag såg som missades var två taklampor som ej blev städade, annars var 180 kvm stort hus skinande ☺️ Bra firma som tog med allt material och lämnade inget skräp. Rekommenderas varmt👍

review-person
Johan
Hemstädning 105 kvm varannan vecka i Göteborg
2023-11-02

Ni har gjort det jättefint hemma!

review-person
Karin
Hemstädning 83 kvm varannan vecka i Mölndal
2023-10-04

review-person
Dan
Löpande hemstädning 65 kvm i Göteborg
2022-11-07

review-person
Sandra
Hemstädning 78 kvm varannan vecka i Göteborg
2022-10-18

Jättenöjd!!

review-person
Zehra
Hemstädning 120 kvm varannan vecka i Hisings Backa, Göteborg
2021-11-05

review-person
Therese
Hemstädning 155 kvm 1 gång / månad i Västra Frölunda, Göteborg
2021-08-31

mycket bra i början!! blir tyvärr sämre med tiden (1,5 år senare).

review-person
Anker
Hemstädning 80 kvm varannan vecka i Borås
2021-04-16

Vi är mycket nöjda med städningen. Vi var först tveksamma då vi så att det var en kille som kom och skulle städa, men men aldrig har vi haft et städpersonal som har kommet upp i det resultat som denne kille har visat SUPER NÖJD

review-person
Diana
Hemstädning 82 kvm varannan vecka i Linköping
2020-12-15

Kan inte uttala mig om vad jag tycker om Städalliansen produkt. Tyvärr blev det ingen städning från Städalliansen. Mitt avtal ” föll mellan stolarna” och efter veckors väntan tog jag kontakt och sa upp avtalet. Tråkig! ( hade tidiga kontakter med kontaktperson och kvalitetssamordnare)

Svar från Städalliansen Sverige AB
2021-01-11

Hej Diana, Bara att beklaga att vi aldrig hörde av oss till dig med uppstart med ditt städabonnemang. Tyvärr har vi haft väldigt mycket att göra nu i december men nu är vi tillbaka på banan. Vill du ge det en till chans så får du ett städtillfälle kostnadsfritt som kompensation. Hör av dig till mia@stadalliansen.se Allt gott Sebastian

review-person
Anita
Hemstädning 68 kvm varannan månad i Norrköping
2020-05-08

Jag är så glad att jag tog kontakt med Städallianen, underbart skönt att få rent o fint. Toppenbra personal, mycket trevliga o duktiga. Så härligt, går bara o njuter. Anita Vilbergen Norrköping

review-person
Emil
Löpande hemstädning 54 kvm i Göteborg
2020-01-08

Det börja bra men det är allt. Skulle ha städning V.V och det gick bra det 2 första gångerna när man hade provstädning för att se att man skulle bli nöjd. Efter det går det bara utför. Inga städningar blev inbokade och jag fick höra av mig om vad som händer. Fick ny städare några gånger och blev "fakturerade" dubbelt då de kom 2 städare för att en skulle visa den andra tydligen. Men det var sämre städat när 2 hade varit där än när den första hade varit där själv lika länge. Sen skulle jag flytta och meddelade det i god tid för att kunna få en ugnsrengöring och att de skulle ta vissa saker och lämna andra då sista städningen skulle det vara fullt med flyttkartonger. Detta gick INTE bra då städaren inte hade med sig för att rengöra ugnen men jag blir fortfarande fakturerad för att ha gjort en ugnsrengöring. Har ett möte i min nya lgh och berättar att har varit struligt och hon håller med om det och att de ska bättra sig. Men nu är det samma visa igen att man har inga tider inbokade fa

Svar från Städalliansen Sverige AB
2021-01-11

Hej Emil. Hoppas du haft en fin start på nya året! Det blev ju ingen super bra start i början av 2020 men du gav det en chans och har nu varit kund hos oss i över ett år. Så jag hoppas att du är nöjd och glad med städningen hos dig! Jag vore jätteglad om du ville uppdatera omdömet eller skriva ett nytt:) Tack på förhand! Allt gott Sebastian

review-person
Christer
Löpande hemstädning 75 kvm i Göteborg
2019-12-07

Trevligt bemötande, och bra städat. Enda negativa är att dom pratade så gott om att det kommer samma personal vid samma tider. Det höll en gång sen byttes personal och dag och tid. Men lika proffsigt bemötande av personalen.

review-person
Marianne
Löpande hemstädning 104 kvm i Kristinehamn
2019-10-16

Bra och noggrann städning

review-person
Mia
Löpande Hemstädning 44 kvm i Göteborg
2019-09-20

Kan inte lämna betyg. Uppdraget inte påbörjat ännu.

review-person
Ingrid
Löpande hemstädning 225 kvm i Mölndal
2019-05-17

Bra offert och framför allt ett personligt besök där vi gick igenom huset plus att jag fick svar på alla mina frågor.

review-person
Jan
Löpande hemstädning 60 kvm i Lindome, Mölndal
2019-02-01

Trevligt bemötande, och genomgång av städningen.

review-person
Sara
Hemstädning av villa på 130kvm i Alingsås
2018-11-21

Mkt bra bemötande och service.

review-person
Robin
Hemstädning av lägenhet på 54kvm i Göteborg
2018-11-19

verkade vettiga och bra.

review-person
Robert
Hemstädning 1 ggr i månaden av 185 kvm i Mölndal
2018-10-05

Det blir rent och snyggt.

review-person
Ove
Hemstädning varannan vecka 83kvm i Karlstad
2018-07-20

Dom ställde up, dom ringde mig 3-4 timmar efter jag var i kontakt med Offerta.se. Dom visade up alla deras detaljerade sätt att utföra arbetet i våran lägenhet och har ett stort kunnande inom städ. Varav kvalitet är det enda för oss.

review-person
Nesslan
Veckostädning 110 kvm i Karlstad
2018-07-12

Jag var ute i sista minuten och företaget löste det exemplarisk. Mycket trevlig kvinna som utförde städningen, professionellt med en städledare som kom på efterbesök senare för att utvärdera städningen med mig. Jag ser fram emot fortsatt samarbete!

review-person
Ingrid
Hemstädning 80 kvm var tredje vecka i Göteborg
2018-01-12

Har ännu inte haft städning mer än två ggr.Hittills är jag nöjd.Vill avvvakta med ytterligare svar

review-person
Mari
Hemstädning 55kvm en gång i veckan i Göteborg
2017-10-21

Mycket lyhörd personal

review-person
Julia
Flyttstädning av 54kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2017-09-24

Studentstäd hjälpte mig med flyttstädning trots kort varsel. Hela processen var väldigt smidig och resultatet blev mycket fint. Tack!

review-person
Annika
Hemstädning 230 kvm varannan vecka i Härryda
2017-03-16

Omdöme 3 stjärnor efter en storstädning som bara innebar att städarna dubblade sin städtid med att göra samma saker som vid en vanlig städning, att de uppenbarligen utan någon kunskap i hygien bara använde två (2) moppar och en hink smutsigare och smutsigare vatten till hela huset (som bland annat har 2 badrum och en yta på 261 kvm), att det uppstod problem som inte kommunicerades, att städarna helt plötsligt utan förvarning ändrade städtiden vid ett tillfälle och bara dök upp flera timmar tidigare, att de inte någon gång följt avtalat städschema, att de vid sista städtillfället surade och fuskade grovt med städningen, att jag sökte kontakt via telefon i två (2) veckor utan att någon ansvarig hörde av sig och att det inte går att mejla till företaget pga felaktiga inställningar i deras e-postserver. Nu hänger det på hur företaget hanterar sitt fortsatta uppdrag hos oss. Annars får vi välja en annan leverantör av tjänsterna.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2017-07-28

Hej Annika, Tack för att du skickade ett konstruktivt omdöme. Som vi pratat om tidigare håller vi med dig att det inte blev bra första gången, något vi tog tag i på direkten. Nu när det snart gått fem månader sedan vi ordnade till bristerna och du fortfarande har valt oss som leverantör så hade jag varit tacksam om du ville uppdatera ditt omdöme med ett nytt. Tack på förhand och trevlig helg!:) Allt gott Sebastian Åkerman

review-person
Annika
Storstädning 48 kvm i Göteborg
2017-03-01

Hejsan Igen! Fick inte färdigstädat så det gick inte igenom besiktningen. Var tvungen att anlita en annan städfirma för 5,600 kr så att det skulle bli klart och klara besiktningen innan jag skulle flytta. Försökte att nå Studentstäd. lämnade meddelanden, fick Inga Svar!!!

Svar från Städalliansen Sverige AB
2017-05-02

Hej! Vi har ju haft en lång mejlkonversation Annika, att vi inte har gått att nå stämmer inte. Vi står fast att du har beställt en storstädning, hade du bokat en flyttstädning så hade priset varit det dubbla! Inte nog med att du har försökt köra en fuling, nu ger du oss dessutom ett dåligt omdöme. Det gör mig lite ledsen faktiskt. Du beställde en storstädning, ett mycket dåligt sätt att försöka komma undan billigt! Är det en flyttstädning man behöver, ja då bokar man en flyttstädning! Att du förnekar att du bokat en storstädning blir ju lite komiskt nu när vi dessutom ser rubriken på jobbet du efterfrågade... Här kommer ett urklipp ur vår konversation som jag tydligt visar din nivå i det hela. "Hej! Eftersom jag skulle flytta till ett mera handikappvänlig lägenhet så kan jag inte för mitt liv tänka mig att jag beställt en storstädning isf en Flyttstädning! Det faller ju på sin orimlighet" Vi är en seriös städfirma och vi sätter en heder i det vi gör. VD, Sebastian Åkerman

review-person
Jörgen
Hemstädning 40 kvm i Mölndal
2017-01-04

Bra och flexibla

review-person
Hans
Hemstädning ca 76-100 kvm i Göteborg
2015-05-20

Är mycket nöjd med Studentstäd! Bra och jämn kvalité på städningen, saker funkar bra och smidigt helt enkelt.

review-person
Carle
Hemstädning, 47m2 i Göteborg
2015-02-19

Katastrof. Vd:n gick ut via telefon med guld och gröna skogar. De barnen som kom ut och presenterade företaget sa något helt annat.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2015-02-25

Hej Carle! Det är tråkigt att vi verkar ha missuppfattat varandra om något. Återkom gärna med vad det är som jag sagt som inte stämmer överens med det du upplevde. Vänliga hälsningar Sebastian Åkerman, VD Studentstäd

review-person
Daniel
Hemstädning i lägenhet ca 53 kvm i Stockholm
2015-02-13

Urusel städning. Aldrig samma städare. Ingen kunskap om hur man tvättar glas. Fuskstädade varje gång. Under möbler etc.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2015-02-25

Hej Daniel! Nu var det över ett halvår sedan du slutade med städ, jag har försökt förfriska minnet men jag kan tyvärr inte förstå vad du pratar om. 1. Från april till juli hade du en städerska, hon gick på mammaledighet och därefter hade du en till städerska fram till du slutade med städ. 2. Du har aldrig bokat fönsterputs. 3. Du har aldrig någonsin anmärkt eller klagat på en städning, du fyllde heller aldrig i vår utvärderingsförfrågan vi skickade till dig om varför du valde att sluta med städet. Tråkigt att du inte svarade på den, då hade vi kunnat göra något för dig. Har tyvärr inget bra svar att ge på din kritik eller kan göra något åt det nu när det gått över sex månader. Vänliga hälsningar Sebastian Åkerman, VD Studentstäd

review-person
Harald
Hemstädning, 101-200m2 i Göteborg
2015-01-15

Mycket ROS - Anlitat Studentstäd i nästan ett år nu, Bra städkvalité - Check, Professionellt bemötande - Check! Lite Ros - Mycket konstigt att betala 15kr fakturaavgift på e-faktura. - Tycker det är konstigt att Studentstäd kan flytta städningen en dag utan kompensation vid sjukdom men jag måste betala 150kr i avbokningskostnad. I det stora hela är jag mycket nöjd med Studentstäd och kan rekommendera bolaget. Jag har fått uppfattningen av att personalen trivs på sitt jobb och blir behandlade väl vilket jag uppskattar!

review-person
Oskar
Hemstädning 106 m2 i Stockholm
2014-08-11

Trevliga, svarade snabbt på min förfrågan och med en specifik, personlig offert. Håller tider och kommunicerar exemplariskt. Städningen är riktigt bra.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2015-02-05

Tack för ett fint omdöme Oskar!

review-person
Alexandra
Hemstädning, 106 m2 i Huddinge
2014-02-13

Professionella!

review-person
Alexandra
Hemstädning 250 kvm i Linköping
2013-12-12

Jag är mycket nöjd med resultatet och jag kan själv påverka vad som behövs städas extra noga. Jag kan lätt komma i kontakt med min städtjej och behöver vi byta någon dag så är det oftast inga problem.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2015-02-25

Hej Alexandra! Tack för det fina omdömet:)

review-person
Sandra
Hemstädning 115 kvm i Linköping
2013-12-12

Lätta att komma i kontakt med. Smidiga och trevliga. Utför ett bra jobb.

review-person
Mikaela
Hemstädning i lägenhet ca 100-200 kvm i Göteborg
2013-11-07

Är mycket nöjd med kvalitén på städningarna. Martha är en ängel, det är ett rent nöje att få komma hem när hon varit förbi, upplyser henne om det varje gång! Stort + till möjligheten att byta ut städtimmarna mot fönsterputs. Tummen upp!

Svar från Städalliansen Sverige AB
2013-11-08

Hej Mikaela! Det var roligt att höra! Precis så det skall vara:) Allt gott! / Sebastian

review-person
Magdalena
Hemstädning ca 170 kvm i Göteborg
2013-11-06

Till en början har allt fungerat perfekt. Jag blev lovad att de skulle försöka ha samma städerska, så blev det inte. Har varit olika hela tiden. Var också noga med att poängtera att jag ville ha en bra kommunikation på svenska, en av gångerna kom de två städerskor, långt efter utsatt tid och som inte kunde ett ord svenska. De två sista gångerna har jag haft en mycket sämre person. Har poängterat att jag ville byta och ändå kom samma idag igen. Oturligt nog var jag inte hemma och övervakade, men det var inte bra gjort. Har fått städa om det mesta själv igen. Till en början fungerade också kommunikationen med sms, men nu det senaste har det varit rent usel respons. Billigt är inte alltid bra! Jag rekommenderar varmt att ni använder er av en annan aktör! Sammanfattningsvis är detta en mycket oseriös aktör!

Svar från Städalliansen Sverige AB
2013-11-08

Hej Magdalena! Jätte tråkigt att du inte blev nöjd med senaste gångerna. Jag ger tyvärr inte mycket för kritiken. När du själv får välja att ställa in/flytta städningen p.ga. sjukdom eller välja att istället få städningen utförd men av två tjejer som pratar engelska och du väljer detta så tycker jag det är fel av dig att klaga på detta, speciellt när du var nöjd med städningen. Vi sköter vår kommunkation via telefon/mail. Att du fått svar på en fråga via SMS innebär inte att vi kommunicerar via sms. Om du klagar på städerskans jobb via SMS något dag innan aktuell städ så kan du inte räkna med att få någon feedback på det. Och sist men inte minst, du säger att du inte vill betala för städningarna men samtidigt låter du inte kvalitéansvarig komma ut och kontrollera/dokumentera jobbet trots att vi säger att du slipper betala för jobbet om det inte är bra, då måste jag tyvärr ifrågasätta om städerskans jobb verkligen var så dåligt som du säger. Hälsningar VD, Sebastian Åkerman

review-person
Jonas
Flyttstädning, 48 m2 i Göteborg
2013-09-08

Fungerade smidigt, om än lite långsamt.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2013-11-08

Hej Jonas! Roligt att höra att du var nöjd, tyvärr så tar flyttstädningar lång tid. Tur att dom är på fastpris då! Vänliga hälsningar Sebastian Åkerman

review-person
Marcel
Hemstädning, 57 kvm i Stockholm
2013-06-28

Fungerar mycket bra. Prisvärt Vänligt och trevligt

Svar från Städalliansen Sverige AB
2013-11-08

Hej Marcel, Härligt att höra:) Allt gott! / Sebastian

review-person
Lorna
Hemstädning, 140m2 i Täby
2013-06-15

Mycket besviken på städning som tog 2,5 timmar 2 personer.Missat dammsuga flera stället och köket är inte ren torkat.Jag ha bytt till andra städ bolag som jag fick offert från Er site.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2013-06-16

Hej Lorna! Jag upplyste dig om att det skulle behövas mer tid första gången då behovet av en storstädning fanns! Om du sedan inte vill ge tjejerna den tiden de behövde så blir resultatet därefter. Tjejerna gjorde så gott de kunde på den tiden de hade. Tycker det är synd att du inte är nöjd trots att jag lät bli att debitera dig för städningen. / Sebastian Åkerman VD

review-person
Hannah
Löpande hemstädning i Stockholm
2013-04-22

Måste säga att jag var lite skeptiskt till konceptet "Studentstäd" i början men jag har fått skrota mina fördomar. Hälsa Emma att hon gör ett jätte fint jobb och att vi är jätte nöjda! / Emma & Beroz

review-person
Maria
Hemstädning 170 kvm i Stockholm
2013-04-02

Snabbt städat under lite speciella omständigheter visar på bra flexibilitet eftersom förfrågan inte kom att sämma överens med behovet när det var dags att städa. Trevlig tillmötesgående personal som gjorde ett bra jobb.

review-person
Dirk
Löpande hemstäd, ca 100 kvm i Kungälv
2013-02-25

Bra att dom hörde av sig first via telefon och sedan mailat bekräftelse via mail. Men ett sådant bra och snabbt bemötande hjälper inte om ingen dycker upp och dom ringde inte ens för att förklara varför.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2013-02-27

Hej Dirk! Jag är ledsen för att ingen från oss kom hem till er för en presentation. Uppgifterna om det bokade mötet har tyvärr fallit mellan stolarna. Jag ber er att återkomma så löser vi något trevligt för er. Med vänliga hälsningar Sebastian Åkerman Kundansvarig, Studentstäd Sverige

review-person
Barbro
Hemstädning, 100m2, månadsvis i Göteborg
2013-02-13

Vi har anltat Studentstäd i fem månader. Vi är mycket, mycket nöjda. Personalen är trevlig och gör ett alldeles utmärkt arbete. Har under åren anlitat flera företag men inget har varit så här bra! Vi rekommenderar verkligen Studentstäd. Barbro och Hans Petzén Göteborg

review-person
Lamin
Hemstädning, 190 m2 i Göteborg
2013-01-09

Jättenöjd med allt! Kanon pris och Anna som varit förbi två gånger nu har gjort ett jätte fint jobb! Tack Anna & Studentstäd!

review-person
Anita
Hemstädning i Göteborg
2012-12-18

Jättenöj med Studentstäd. Go personal. Testa detta det är lyx..

review-person
Björn
Flyttstädning 107 kvm i Mölndal
2012-11-11

Mycket bra utförd städning, ingenting att klaga på.

review-person
Hans
Storstädning i villa 170 kvm i Göteborg
2012-07-26

Tack för städningen! Tjejerna gjorde ett kanon jobb! Jag hör av mig när det närmar sig igen.

review-person
Anne-Marie
flyttstädning 50m2 vecka 25, i Göteborg
2012-05-24

Tycker allt gick väldigt bra och dessutom till ett okej pris! Hörde inget ifrån den nya hyresgästen heller, att jag även behövde ändra datumet och flytta fram städningen med kort varsel var inga problem. Stort + för ett otroligt glatt bemötande från Hanna på kontoret. Tack!

review-person
Markus
Flyttstädning, 51 m2 i Göteborg
2012-05-10

Mycket bra utfört jobb till ett mycket bra pris! Trevligt personal. Kan enbart rekommenderas!

review-person
Johan
Hemstädning 65 kvm i Göteborg
2012-02-10

Klockren service. Har alltid varit i tid och städningen och priset är väl bäst i stan?! Behöver man avboka är det inget problem, jättetrevliga i telefon. Kan starkt rekommenderas!

review-person
Sofia
Flyttstädning, 37 m2 i Göteborg
2012-01-26

Bra pris och både jag och de nya hyresgästerna var nöjda med städningen!

review-person
André
Flyttstädning av radhus i Lerum
2012-01-03

Kanonjobb, anlitade firman två gånger under samma vecka på två olika jobb och blev väldigt nöjd. Rekommenderas varmt.

review-person
André
Tvätt av heltäckningsmatta i Lerum
2012-01-03

Ett väldigt bra pris , härligt bemötande och en skinande ren matta.

review-person
Robert
Flyttstädning, 84 m2 i Göteborg
2011-10-04

Det är inte mycket att säga om en flyttstäd. Jag bor ju inte kvar, så jag får ju inte uppleva den nystädade känslan själv. Hyresvärden var dock mycket nöjd med resultatet, och all kontakt med studentstäd och deras personal har varit mycket proffsigt och trevligt. Rekommenderas.

review-person
Jesper
Flyttstädning av kontor på 75 m2 i Göteborg
2011-07-05

Bra, konkret, lyhörd, flexibel och proffsig i kontakten. Bra utfört arbete! (Fråga från hyresvären om förnster utvändigt)

review-person
Annelie
Flyttstäd av etta på 35m2 i Göteborg
2011-06-13

Lite blandat betyg, vi satt i klistret och behövde hjälp med flyttsstäd samma dag. Det var inga problem, Studentstäd var mycket trevliga och hjälpsamma. Däremot så blev det strul med besiktning, ök var att Studentstäd skulle ringa när de var klara, vi skulle komma dit och besiktiga samt få våra nycklar. Men det var ingen som ringde utan efter en del jagande och flera meddelanden på mobilsvar ringde en tjej upp och sa att hon hämtar sitt städmaterial och lämnar nycklar innan kl 8 dagen efter vilket var samma dag som vi skulle lämna från oss nycklarna till lägenheten. Inte vad vi kom överens om och inte ok. Men till slut hade vi våra nycklar och lägenheten var städad i tid vilket vi är väldigt tacksamma för. Vi hade ingen möjlighet att besiktiga lägenheten (mer än att hämta nycklarna i brevlådan snabbt innan vi skulle vara på banken och lämna över nycklarna till köparen) men vi har inte heller fått några klagomål från den nya ägaren.

Svar från Städalliansen Sverige AB
2011-06-13

Jobbet godkänt och vi fixade jobbet samma dag som kunden ringde oss. Vi upplyste om att vi inte kunde hämta städmaterialet förrän sent på kvällen. Vi hade kommit överrens med kund om att allt skulle vara färdigt senast klockan 08:00 nästa morgon vilket vi var. Kunden ringde även nummret till städpersonalen som gått hem för dagen och inte företagets kontakt nummer som vi gett dom. Vi försökte även nå kunden efter avslutad städning 1 gång men utan reslultat.

review-person
Therese
Flyttstädning, 110 m2 i Göteborg
2011-02-15

Proffsigt och bra bemötande samt utförande, dessutom till lägre pris än många andra alternativ. Det känns bra att kunna ge studenter en möjlighet till en extra inkomst under studietiden, det behöver de:)

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

Almega
Almega

Medlem i Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

Almega Serviceentreprenörerna
Almega Serviceentreprenörerna

Företaget är medlem i branschorganisationen Almega Serviceentreprenörerna.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

Kommunal
Kommunal

Förtaget är anslutet till Kommunals kollektivavtal.

SFRO auktoriserat städföretag
SFRO auktoriserat städföretag

Företaget uppger att det har en aktuell auktorisation som SFRO auktoriserat städföretag och att de följer angivna auktorisationskriterier

Auktoriserad Serviceentreprenör
Auktoriserad Serviceentreprenör

Auktoriserad av Almega Serviceentreprenörerna.