Sleckta kraft AB logo

Sleckta kraft AB

5 (1)
Kontaktperson

Paul Sendijja

+46762715392

Adress

FLORAVÄGEN 23 D

137 38 VÄSTERHANINGE

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Välkommen till Slecktakraft ditt val för en Elektrisk Framtid För oss är det mer än bara el - det handlar om att skapa en ljus och trygg atmosfär i ditt liv. Vad Slecktakraft står för

Vi tror på kraften i en smart och vacker elinstallation som inte bara är funktionell utan också speglar din personlighet och livsstil. Hos oss är varje projekt en möjlighet att skapa något unikt och meningsfullt för dig. Vi har vuxet med våra kunder, och varje projekt har varit en del i vår egen resa. Den erfarenheten tar vi med oss in i varje nytt uppdrag. Vi lyssnar noga på dina behov och strävar efter att förstå din vision. Varje detalj är viktig för oss, eftersom det handlar om att skapa ett utrymme som känns som ditt. Vi älskar att hålla oss i framkant av teknologin. Det är inte bara för att vara moderna, utan för att ge dig de senaste och mest innovativa lösningarna för ditt hem eller företag.

review-person
Anders
Kabeldragning, Strömbrytare i Solna
2024-02-24

Hjälpte mig med kabeldragning för takbelysning. Kom hit fort och lämnade flera lösningaförslag. Jobbade fort och allt blev bra. Väldigt prisvärt.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2024-01-08
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.