SHL El & Nätverksservice logo

SHL El & Nätverksservice

5 (11)
SHL El & Nätverksservice - Kontaktperson
Kontaktperson

Stefan Lundh

070-85 85 550

Adress

Envägen 5

17853 Ekerö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

SHL El & Nätverksservice etablerades 1984. Vi har vår bas på Ekerö cirka 2 mil ifrån Stockholms innerstad, vi åtar oss arbeten över hela Storstockholm.

Vi är ett företag med en lång och gedigen yrkeserfarenhet inom branschen. För att vi ska kunna ge våra kunder den bästa servicen och leverera arbeten av högsta kvalitet så jobbar vi mycket med olika policys för att säkerställa att vi är på rätt väg. För oss är det viktigt att ständigt förkovra oss så vi kan ge bättre klimatsmarta lösningar för att spara vår miljö, att vi kan tillhandahålla en säker och bra miljö i planeringen av arbetet, vilket borgar för en högre kvalitet på våra arbeten och att vi kan upprätthålla en lyhördhet gentemot våra kunder för att kunna tillfredsställa deras önskemål. Vid större projekt anlitar vi våra kollegor som vi har i vårt nätverk.

Vi kan hjälpa dig som privatperson, bostadsrättsförening eller företag med alla förekommande arbeten inom el, telefoni och data. Boka ett möte med oss redan idag så kommer vi ut till dig för att gå igenom och finna den bästa lösningen för ditt hem eller företag.

Vi är kreditcertifierade hos Soliditet med AA som är högsta rating för enskild firma samt hos UC med högsta kreditvärdighet. Detta ger er som kund en trygghet.

Kvalitetspolicy: Vårt mål är att ha 100 % nöjda kunder.

Miljöpolicy: Vårt mål och en ledstjärna i det dagliga arbetet är att minska mängden avfall samt att återvinna kasserat elavfall.

Varmt välkommen att höra av dig!

review-person
Jimmy
Underhåll av elinstallationer i Adelsö, Ekerö
2021-12-30

review-person
Doru
Belysning, Eluttag, Kabeldragning i Nacka
2020-04-25

Inget att anmärka på, riktigt bra jobbat.

review-person
Lisen
Installera eluttag & armaturer i Skärholmen, Stockholm
2020-02-05

Stefan gjorde ett superjobb hos oss - jag rekomenderar honom varmt!

review-person
Nenad
Belysning åt BRF i Sundbyberg
2019-09-18

Mycket bra gällande kontakt, frågor och utförande!

review-person
Sollenberg
Elinstallationer i Farsta, Stockholm
2017-09-29

Stefan är en av de bästa hantverkare jag haft att göra med under alla år. Han är ärlig och mycket hjälpsam. Kan bara ge honom de varmaste rekommendationer!

review-person
Sara
Säkra upp från 20A till 25A i Ekerö
2017-07-21

Seriös och håller tider. Kan det varmaste rekommendera Stefan.

review-person
Mats
Installera spotlights i Tullinge, Botkyrka
2017-04-10

Mycket nöjd med Stefan på SHL EL och Näterksservice. Lyhörd för kundens önskemål och mycket proffesionellt genomförande av arbetet

review-person
Sverker
Elinstallation till frisörsalong i Stockholm
2014-12-20

Total el installation i frisersalong ( nybyggd fastighet). Stefan på SHL mycket pålitlig vilket är A och O när man anlitar hantverkare, han håller vad han lovar inom den tidplan han lovat. Han är trevlig och relationsskapande. Lyssnar kontinuerligt före och under arbetets gång för att ta reda på kundens behov. Har så här långt (jobbet är ännu inte klart) gjort ett gediget och noggrant arbete med hög kvalitet. Rekommenderar absolut SHL och Stefan för stor och små jobb i mindre kommersiella lokaler . Och om jag får behov av el installationer hemma så kommer jag tveklöst att välja Stefan och SHL.

review-person
Lars
Dra el till snickerilokal i Södertälje
2014-09-22

Stefan, Mycket trevlig pch kunning, gjorde ett jättefint jobb med att dra el och sätta en ny elcentral i mitt snickeri. Kommer tveklöst att ringa Stefan nästa gång vi behöver hjälp med elinstallation.

review-person
Christopher
Byte till jordade uttag i villa 124 m2 i Täby
2014-09-07

Byte EL i hela huset// Stefan från SHL var första att lämna offert och första på plats när jag tåg in några stycken elektriker för att visa och diskutera uppdraget. På grund av detta samt en trevlig, samarbetsvillig, bemötande personlighet valde jag att anlita SHL/Stefan för uppdraget. Jag fick några samtal under arbetet för att uppdatera hur jobbet gick samt med några frågor och förslag för andra åtgärder som behövdes också renovera/fixa i samband med el-bytet. Jag och familjen är supernöjda och kan varmt rekommendera Stefan & SHL som en pålitlig, rak, och trevlig person/firma att anlita med alla sorts el-uppdrag. Toppen service och arbete.

review-person
Adam
Elinstallation hos Brf i Stockholm
2014-05-14

Vi valde inte SHL för ursprungsuppdraget av olika skäl (att vi ville använda de som gjort ett tidigare uppdrag för brf:n). Men vi använde SHL för ett mindre uppdrag. Det gick snabbt att hitta en tid och Stefan var väldigt trevlig att ha och göra med. Super plus! Fler sådana hantverkare!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

SÄK
SÄK

Svensk Hantverkskontroll utför kontinuerliga kontroller av SÄK-Certifierade företag för att säkerställa kompetens och yrkeskunnande.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000 kr

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2018-04-26
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.

SHL El & Nätverksservice - video thumbnail
play-button