SHARMA Trädgård & All Service AB

0 (0)
Kontaktperson

Prince Sharma

+46737697032

Adress

FITTJA TORG 16

145 51 NORSBORG

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Vi förstår att stensättning är mer än bara att lägga stenar på plats. Det handlar om att skapa en harmonisk design och ge er trädgård en unik karaktär. Vårt skickliga team av trädgårdsmästare och hantverkare kommer att samarbeta med er för att förstå era önskemål och visioner. Vi tar hänsyn till era behov, stilen i er trädgård och de omgivande elementen för att skapa stensättningar som verkligen förhöjer hela utrymmet.

Oavsett om ni behöver en vacker stenlagd gångväg som leder genom er trädgård, en elegant stentrappa som blir ett blickfång eller en stilfull stensatt uteplats för avkoppling och sociala sammankomster, så har vi expertisen och erfarenheten för att förverkliga era drömmar. Vi arbetar med olika typer av stenmaterial och kan erbjuda ett brett utbud av mönster och färger för att skapa en unik och personlig touch i er trädgård.

Vi sätter stort värde på noggrannhet och kvalitet i vårt arbete. Vi kommer att ta hand om varje detalj, från förberedelserna och grundarbetet till den exakta placeringen av varje sten. Vårt mål är att leverera en hållbar och långvarig lösning som ni kommer att kunna njuta av under lång tid framöver.

Kontakta Sharma Trädgård och Allservice idag för att utforska möjligheterna med stensättning i er trädgård. Låt oss ta hand om era behov och skapa en unik och imponerande utomhusmiljö som ni kan vara stolta över.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt