SAA BYGG AB logo

SAA BYGG AB

5 (8)
SAA BYGG AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Alex Sokolov

+46729164175

Adress

HULTAVÄGEN 38

42457 GUNNILSE

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till SAA Bygg AB! Vi är ett nytänkande företag inom bygg och snickeri branschen som har en stark inriktning på kommunikation och kundfokus. Företaget startade 2017 och vi har många nöjda kunder sedan dess. Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom områden som snickeri, takrenovering, tillbyggnad, spackling/målning, köksrenovering, golvläggning och mycket mer.

Vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders önskemål och behov, oavsett om det handlar om privatpersoner eller företag. Vårt mål är att ha en öppen och effektiv kommunikation med våra kunder under hela projektet. Vi vill se till att ni alltid känner er delaktiga i processen, och att ni får det resultat ni önskar.

SAA Bygg AB är verksamma i Göteborgsområdet med omnejd och vi är stolta över att ha varit en pålitlig partner för många av våra kunder. Vi är alltid öppna för nya samarbeten och om ni är intresserade av att jobba tillsammans med oss som en underleverantör, tveka inte att höra av er till oss för vidare diskussioner.

Sammanfattningsvis så är SAA Bygg AB det perfekta valet för dig som söker en pålitlig och kvalitativ partner inom bygg och snickeri branschen. Med vårt fokus på kommunikation och kundfokus, kan du alltid lita på att vi kommer att leverera det resultat du söker. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera dina byggbehov.

review-person
Elin
Mindre byggnationsuppdrag 10 kvm i Göteborg
2024-05-07

Tog hjälp av SAA BYGG AB att riva en bärande vägg i vårt hus och vi är jättenöjda med både arbetet som Alex med flera utförde och resultatet! Kändes tryggt hela arbetets gång då Alex kontinuerligt kommunicerade kring frågor och status. Trots mycket stök med både golvslipning och inflyttning under tiden väggen skulle rivas så var Alex enbart tillmötesgående och hjälpte oss att få allting att klaffa. Skulle varmt rekommendera detta företag och kommer själv att kontakta dem i framtiden om behovet finns.

review-person
Sonam
Total köksrenovering 15 kvm i Göteborg
2024-03-13

Alex och hans team har ett otroligt jobb med vårt kök. Han var punktlig, samordnade alla aktiviteter i tid. Han rådgjorde effektivt med oss ??om alla beslut och gav råd och utförde det mycket bra. Hela teamet var mycket respektfullt för vårt utrymme och hem.

review-person
Pernilla
Uppsättning av innerväggar, Plattsättning, Elinstallation, Rivning i Surte, Ale
2023-12-28

Helt kanon! Bra utfört, snyggt städat efteråt och bra kommunikation under arbetets gång.

review-person
Charlie
Mindre byggnationsuppdrag 12 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2023-11-13

Vi anlitade SAA Bygg för att renovera övervåningen i vårt radhus och är väldigt nöjda med resultatet. Alex förstod direkt vad vi var ute efter och levererade ett förstklassigt resultat. Bra lösningar på byggnation som inte är standard. Väldigt fint arbete kring det fiskbensparkettgolv vi valde. Känns som ett helt nytt hus. Rekommenderas starkt!

review-person
Frida
Takläggning 30 kvm i Hisings Kärra, Göteborg
2023-11-01

Noggrann, lyssnar på önskemål, tydlig i kommunikation. Kommer absolut anlita igen vid tillfälle..

review-person
Patrik
Fasadarbete i Gråbo, Lerum
2023-10-29

Bra dialog och bra utfört arbete av Alex.

review-person
Herman
Del av entreprenad 50 kvm i Göteborg
2023-09-13

Arbetsledaren Alexey var professionell och tillmötesgående. Han lyssnade, kom ihåg vad vi pratade om och det var inte komplicerat att få till de ändringar vi ville under projektets gång. De löste alla små detaljer utan att diskussion och levererade ett noggrant arbete!

review-person
Erik
Mindre byggnationsuppdrag 50 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2023-07-04

Vi tog in SAA Bygg för att renovera vår undervåning - sätta in ny vägg, dörr(karm)ar, elementskydd, spackla, måla, bygga in ventilationsrör m.m. Fantastiskt nöjda. Efter detta använda vi även SAA Bygg för att bygga ca 120kvm altan mot bergssida. Väldigt svårt att skära ut mot sluttande bergssidor samt bygga in spabad inklusive servicelucka m.m. Alex är väldigt tillmötesgående och hittar smarta lösningar för att lösa överraskningarna som uppkommer. Efter några dagar märkte vi att ett par trall mot bergssidan reste sig lite och ringde då Alex som genast kom för att fixa det. Kan inte rekommendera Alex och SAA Bygg nog - så länge de kan bibehålla det konkurrenskraftiga priset så kommer vi alltid ringa Alex!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000