RS Bygg & Plattsättning logo

RS Bygg & Plattsättning

4.8 (30)
Kontaktperson

Saman Rashid

+46704158899

Adress

KAPELLVÄGEN 5

19473 Upplands Väsby

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Välkommen till RS Bygg & Plattsättning!

RS Bygg & Plattsättning! är ett fullfjädrat byggföretag med fokus på kunden. Vår ambition är att vara Mälardalens bästa och tryggaste tjänsteföretag och det självklara valet för såväl privatpersoner som företag när det är dags att bygga om eller renovera. Vi innehar BBK (behörig våtrum).

Vi arbetar endast med professionella, betrodda och beprövade underentreprenörer för att garantera ett fackmannamässigt utfört arbete - och vi följer alltid branschstandarder så som Säker Vatten.

Vi hjälper gärna våra kunder med:

 • Totalrenoveringar

 • Badrumsrenoveringar

 • Köksrenoveringar

 • Snickeri

 • Måleriarbeten

 • Golvslipning och golvläggning

 • Altanbyggnationer

 • Stenläggning

Våra underentreprenörer har behörighet inom:

 • ID06 registrerade hantverkare

 • Auktoriserat VVS-företag

 • Elsäkerhetsverket - Auktoriserad Elinstallatör

Varmt välkomna!

Saman (VD /Projektledare)

review-person
Per
Renovering 88 kvm i Täby
2024-04-15

Vi total renoverade en lägenhet i Täby på 87 kvm. Det var ord och inga visor. Allt vi kom överens om fungerade. Det var proffsigt hela vägen från start till mål. Dessutom flera kreativa förslag på vägen ex. Ta bort fasta garderober, knacka bort utsprång på väggar för att få in mer ljus samt bygga en extra dusch i ett utrymme som inrymde en garderob. Allt blev klart i tid, dessutom städat och snyggt efteråt. Längs hela projektet som tog ca 6 veckor träffades vi och stämde av. Var det något som missats rättades detta till omedelbart utan krångel. Jag kan verkligen rekommendera Saman o hans killar!! Vi är riktigt nöjda med allt //Per i Täby

review-person
Jessica
Del av entreprenad 79 kvm i Bromma, Stockholm
2024-03-10

Jag är mycket nöjd med arbetet som utförts när hela min nyinskaffade lägenhet renoverades. Arbetet påbörjades i tid och blev klart helt enligt plan. Jag har uppskattat både genomfört arbete och kommunikationen mellan oss. Jag har upplevt att jag blivit hörd men även kunnat be om professionella råd. RS Bygg och Plattsättning erbjuder både väl genomfört arbete och ett trevligt bemötande där man känner att ens renovering och att man ska bli nöjd med arbetet är deras viktigaste fokus. Jag kan varmt rekommendera dem!

review-person
Alan
Totalrenovering av befintligt badrum, toalett i Uppsala
2024-02-06

Jobbet var över all förväntan. Otroligt nöjd och tacksam över arbetet. Äntligen bor jag i mitt dröm hus! Rekommenderar starkt att låta RS Bygg & plattsättning förverkliga din dröm.

review-person
Christina
Partiell badrumsrenovering 4 kvm i Stockholm
2023-11-29

Kan verkligen rekommendera RS Bygg o Plattsättning. Kunniga, snabba och trevliga. De gav goda råd när jag själv var tvekande. Christina Hakelius

review-person
Jack
Murarbete 35kvm i Sigtuna
2023-10-14

Avslutade projektet i tid Murarbete 47 meter lång 1 meter hög, blev jätte bra 👍

review-person
Marie
Stensättning 50-100 kvm i Åkersberga, Österåker
2023-09-04

Vi är mycket nöjda med resultatet och Saman följer upp arbetet på ett professionellt och trevligt sätt. Vi kommer garanterat att anlita RS Bygg & Plattsättning för nästa projekt.

review-person
Margareth
Renovering 80 kvm & byggnation av toalett i Stockholm
2023-08-22

Fick bra kontakt.

review-person
Karin
Stensättning 18 kvm i Riala, Österåker
2023-06-08

Uteplatsen blev helt sned med för stor lutning, 6cm/m istf 1-2 cm/ m. Nu efter ett år lossnade plattor, materialet runt om stenläggningen är helt krackelerat och materialet är bara lös sand istf en utlovad betongklack runt om. Oseriöst. Utlovad garanti betyder ingenting.

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2024-01-18

Tack för ert omdöme, vi vill att våra kunder ska vara 100% nöjda, i varje case. Vi gjorde en besiktning efter färdigställande, som var godkänd. Lutning var godkänd och ej 6cm/m. Vi tror att det är väldigt låg sannolikhet att plattorna har sjunkigt ner, då vi gjöt en betongplatta under. Vi har vid flera tillfällen försökt nå er på telefon och maiil, utan framgång för att genomföra en ny besiktning. Vi vill såklart vid problem åtgärda detta omgående. Men då behöver vi självklart få tag på er. Välkommen att höra av er så kikar vi på detta direkt! Mvh Saman, RS Bygg

review-person
Anders
Total badrumsrenovering 5 kvm i Uppsala
2023-05-23

RS bygg renoverade två badrum åt oss. Trevlig bemötande och gott resultat. Kan varmt rekommendera bolaget.

review-person
Torbjörn
Målning invändigt 250 kvm & badrumsrenovering i Vällingby, Stockholm
2023-05-22

Saman och hans medarbetare gör ett gediget och bra hantverk, uppstår det problem så finner det bra lösningar. Rekommenderar.

review-person
Nasser
Fasadarbeten 250 kvm i Lidingö
2023-05-20

review-person
Anna
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 3 kvm i Stockholm
2023-05-01

Så tacksam för att vi valde RS bygg och plattsättning som vår entreprenör. Från att vara totalt osäker och okunnig inom renovering har Saman väglett mig till beslut och till slutresultatet av två fina badrum som jag är mer än nöjd med. Förutom att vi har haft en bra kommunikation under hela projektet har de även varit effektiva och gjort klart allt snabbt och utan krångel. Samans tålamod både med mig och med min fastighetsförvaltare är helt magiskt. De har även har fångat upp alla detaljer som jag har missat och varit ett otroligt stöd och ingenting är omöjligt för det här företaget att utföra.

review-person
Philip
Murning 18 m i Åkersberga, Österåker
2023-04-26

RS Bygg lämnade snabbt en offert som jag upplevde var till bra pris och har haft ett bra bemötande mot oss från start till mål. Vi anlitade RS Bygg för att bygga odlingsterasser samt grund till vårt växthus och blev några mindre justeringar på vägens gång vilket jag hade önskat att man kommunicera före istället för att berätta efter att man gjort dessa (Ändringarna var befogade pga hur förutsättningarna såg ut men hade gärna fått ett samtal där man talar om detta innan man agerar för kika om det fanns alterntiva lösningar.) Vi är supernöjda med helheten och hade kommunikationen varit lite bättre hade det varit en solklar 5/5. 5/5 på arbete utfört 5/5 på prisvärda 3/5 på kommunikation.

review-person
Anders
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Bålsta, Håbo (Bålsta)
2023-03-05

Kunnig och kvalitets medveten företag med snabba lösningar, totalt renoverade vår stora badrum som var fuktskadat samt rev bastu som aldrig användes. Utöver detta korrigerade alla konstiga rördragningar tidigare företag hade gjort och allt gjordes om från grunden. Besiktning gjordes och allt var rätt utfört enligt regler. Bra offert. Snabbt utfört arbete inklusive allt. Trevliga hantverkare. kvalitet samt noggrannhet i alla detaljer. Rekommenderas varmt!

review-person
Raed
Målning Invändigt 280 kvm i Ekerö
2023-01-27

Vi gjorde en offert förfrågan på att måla om vårt trähus och fick in flera olika offerter och valet landade på Rs bygg&plattsättning. De hade en bra omdömen och vi fick en bra bemötande. Under arbetets gång fick vi veta att de även jobbar med stenläggning. Vilket vi även gjorde det med dem med sedan va det dags för vårt badrum som fick sig en renovering och vi är verkligen super nöjda både med jobbet samt hur smidigt allt gick. Toppen och på återseende när vårt andra badrum ska renoveras.

review-person
Henry
Totalrenovering av befintligt badrum, tvättstuga i Kungsängen, Upplands-Bro
2023-01-24

Toppen 👍 Renoverade båda mina badrum i slutet av 2022 och bad om offert och valet hamnade på RS Bygg&plattsättning efter ett möte med arbetsledaren Saman. Jobbet sköttes utmärkt och vi är väldigt nöjda med resultatet. Nu kan vi njuta av vårt vackra badrum. Kan varmt rekomendera RS Bygg& plattsättning då de utförde ett utmärkt jobb samt höll de tider som utlovades.

review-person
Dragos
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 2 kvm Uppsala
2023-01-22

Saman is very nice and super understanding, and he always tries to find the best solutions. Very nice and professional work too! Gladly recommend!

review-person
Emma
Plattläggning, Stensättning, Utgrävning och schaktarbete i Vallentuna
2022-10-21

Saman är väldigt proffsig, kommunikativ, trevlig och tillmötesgående och han var väldigt mån om att vi skulle bli helt nöjda! Jag rekommenderar varmt RS Bygg & Plattsättning.

review-person
Claudia
Murarbete, Trallbygge 20 kvm i Upplands Väsby
2022-09-26

Rekommenderar varmt! Duktiga och pålitliga, vi byggde stödmur nedanför en slätt samt trall runt en Swimspa, inte helt lätt men de löste alla utmaningar och bidrog med bra och konstruktiva lösningar. Stor eloge till Saman projektledare som är trevlig och professionell.

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Stort tack för det fina omdömet, glad att vi fick förtroendet att fixa till runt er pool, nu kan ni ha många härliga fester på er nya uteplats. Mvh Saman

review-person
Inger
Stensättning 50-100 kvm i Märsta, Sigtuna
2022-09-26

Gör ett mycket bra jobb.Ser inte problem bara lösningar.Kan verkligen rekommendera RS Bygg&Plattsättning

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Hej Inger , stort tack för att just vi fick äran att anlägga din fina uppfart, som du skrev så finns det bara lösningar och inga problem, Mvh Saman

review-person
Sofia
Stensättning 20-50 kvm i Åkersberga, Österåker
2022-09-21

Vi är nöjda med det jobb som RS Bygg & Plattsättning gjort för oss. De har gjort en stödmur samt plattläggning till vår husentré. Vi ville ha någon erfaren att diskutera stenval och mönster med. Saman som driver bolaget var ett bra bollplank för att hitta rätt utförande. Han var hos oss nästan varje dag för att kolla av så att vi var nöjda med jobbet som utfördes och att vi var nöjda med de två stensättarna som utförde arbetet. De var duktiga och flitiga, noga med detaljer, jobbade hårt i varmt väder och var måna om att vi skulle vara nöjda. Ursprungsofferten låg på mellanpris, slutpriset blev ngt dyrare än tänkt. Vi hade en fakturakorrigering, som löste sig efter påpekande. Dock skulle RS Plattbygg kunnat varit tydligare med kostnader som tillkom under arbetes gång, då vi ändrade vissa saker från ursprungsplanen. På det hela taget kan vi rekommendera RS Bygg & Plattsättning till andra.

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Hej Sofia, tack för det fina omdömet, Glädjer mig att ni är nöjda med er vackra framsida, Mvh Saman

review-person
Josefin
Stensättning 20-50 kvm i Sundbyberg
2022-09-15

Tog kontakt med företaget angående stensättning av min baksida och fick ett väldigt trevligt bemötande från start. Arbetet påbörjades och slutfördes snabbt, blev noggrant utfört och finare än jag hade tänkt mig då de hade goda idéer som de presenterade för mig och slutförde. Kreativa och arbetade med ett glatt humör. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dem.

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Tack för det fina omdömet, Mvh Saman

review-person
Tobias
Stensättning 28 kvm i Österskär, Österåker
2022-09-12

Super trevligt bemötande. Vi la om våran uteplats med skiffer och resultatet blev över förväntan. Ordning och reda, snabba och proffsiga. Kan varmt rekommendera RS Bygg när det kommer till stenläggning

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Hej Tobias, tack för det fina omdömet, Mvh Saman

review-person
Katja
Stensättning 20-50 kvm i Sollentuna
2022-09-05

Vi är så nöjda! Snabb och lättsam kommunikation och ett mycket trevligt bemötande av Saman. Vi har nu en fin stenlagd gång in till huset precis som vi önskat.

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Tack Katja för det fina omdömet, glad att just vi fick äran att hjälpa till. Mvh Saman

review-person
Sivan
Stensättning 20-50 kvm i Järfälla
2022-09-03

Fick hjälp med att lägga en uppfart utanför huset. Måste säga ett arbetet inte hade kunnat utföras bättre! Toppenjobb!

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Tack för ert fina omdöme , är glad att ni är nöjda med er fina uppfart. Mvh Saman

review-person
Tom
Stensättning 20-50 kvm i Vallentuna
2022-08-25

Exellent, vackert, snabbt och yrkesmässigt professionelt arbete för ca 55 kvm stenläggningsarbete på vår slingrande grusväg: Från den asfalterade gatan förbi infarten till och bredvid carporten med förråd, längs med och fram till trädäcket framför ingångsdörren till vår enplansvilla på ena sidan och trädgården med bädd längs den andra sidan!

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Stort tack för det fina omdömet och tack för förtroende . mvh Saman

review-person
Anna
Klinkersättning 20 kvm i Upplands Väsby
2022-08-18

Bra kommunikation, kunnig, trevlig och lyssnar på kunden. Bra genomfört jobb. Kom tillbaka och rättade en klinkerplatta som råkat sticka upp. Skickade ingen faktura innan vi var nöjda med jobbet. Anlitar gärna igen vid behov.

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-27

Stort tack för ert fina omdöme. mvh Saman

review-person
Christoffer
Stensättning 50-100 kvm i Märsta, Sigtuna
2022-08-14

Är otroligt nöjd med jobbet som RS Bygg & Plattsättning gjorde hos oss med marksten. Snabb service och otroligt bra gjort! Kan varmt rekommendera!

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-09-12

Hej Christoffer, stort tack för ert fina omdöme! Mvh Saman

review-person
Vasile
Stensättning 20-50 kvm i Järfälla
2022-07-05

Snabb och professionellt arbete. Vi är jätteglada.

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-07-06

stort tack för ert förtroende och det glädjer mig att ni är nöjda. och tackar för förtroende av ert nästa projekt. mvh

review-person
Magnus
Stensättning 10 kvm i Vallentuna
2022-06-29

Mycket professionellt bemötande. Fullt nöjd med utfört jobb, anläggande av marksten på ny parkeringsplats. Kan starkt rekommendera RS Bygg & Plattsättning!

Svar från RS Bygg & Plattsättning
2022-07-01

Stort tack för förtroendet och de fina lovorden, mvh

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8
null - 9
null - 10
null - 11
null - 12
null - 13

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

GVK-auktoriserat företag
GVK-auktoriserat företag

GVK-auktoriserat företag (AB Svensk Våtrumskontroll).

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.