Roslagens Hantverkstjänst AB logo

Roslagens Hantverkstjänst AB

4.5 (26)
Roslagens Hantverkstjänst AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Anders Johansson

+46707984398

Adress

Artillerigatan 24

11451 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

Vi är ett företag som främst inriktar oss på renovering för privatpersoner. Vi har några olika avdelningar inom bygg.

Ena avdelningen håller på med Renovering Ombyggnad och Tillbyggnad samt inredning. Våran byggavdelning inriktar sig mycket på kök.

En avdelning håller på med Golv och måleri. Där utför vi golvläggningar i så väl torra som våta utrymmen. Vi arbetar med material som vinyl, trä, laminat och keramik. Vi tillhandahåller även slipning av trägolv. När det gäller måleri så gör vi allt både inom och utomhus.

Vi har en avdelning som håller på med renovering av badrum. Där gör vi allt inom keramik och är anslutna till BKR. Vi gör även allt inom vinylgolv och vägg och innehar certifikat för Heta Arbeten.

Vi har en avdelning som sysslar med kök där vi har bra kökssäljare samt montörer med personlig service och hembesök för att måttanpassa just erat kök. Där har du möjligheten att få ett helt nytt kök eller göra en budgetrenovering med måttanpassade luckor på era befintliga stommar.

Vi har oftast förtroendet där vi har förmånen att få vara totalentreprenör och har då underleverantörer med behörigheter för sina arbetsområden. Dom underleverantörer vi tillhandahåller är inom El, VVS, Plåt, Mark och anläggning, samt brandtätning.

Våran sista avdelning är våran butik Väsby Matt & Design som ligger i Upplands Väsby.

Ni hittar vårt kontor på:

Hagvägen 6 194 40 Upplands Väsby 08 - 590 920 60

En självklarhet för oss för att ni som kund skall bli nöjda och att ingenting blir fel lämnar vi givetvis kostnadsfria offerter på fria hembesök.

Med vänliga hälsningar

Anders, Stephan & Adam.

review-person
Nathalie
Golvläggning 7 kvm i Lidingö
2024-04-10

Otroligt bra utfört jobb! Fick snabb hjälp och allt gick väldigt smidigt. Kan varmt rekommendera Anders.

review-person
Elektra
Möbelsnickeri i Stockholm
2024-02-22

Utfört enligt önskemål.

review-person
Emma
Anpassa kök för diskmaskin, höja diskbänk & installera bänkskiva i Stockholm
2024-02-20

review-person
Magnus
Partiell köksrenovering 3 kvm i Stockholm
2024-01-28

Han kommer höja priserna med 50%, han använder troligtvis svartarbetare eftersom han inte kan göra jobbet själv, och sen har han orimliga betalningskrav och skickar till kronofogden om du inte betalar fakturan som är mycket dyrare än vad han lovade. Låt mig förklara. Han ljuger om sin kunskap och sen tar in svart-arbetare som löser jobbet åt honom. De jobbar på kvällarna när man kommer hem från jobbet. Han själv tar nyckeln och kommer lite som han vill. En dag kom han på en LÖRDAG och började slagborra i väggarna, trotts att jag sa åt honom att han inte fick göra det. Sen när jag fick fakturan är den på nästan 50% mer än vad han lovade och BARA 8 dagars betalningstid. När jag motstred fakturan skickade han inga påminnelser utan skickade bara vidare det till KRONOFOGDEN. Stark varning för denna byggarbetaren! Arbetet som skulle ta 3 dagar tog istället 3 veckor och är forfarande inte färdigställt. Varning för Roslagens Hantverkartjänst AB!

Svar från Roslagens Hantverkstjänst AB
2024-02-04

Ja du Magnus, Jag kan börja med att citera offerten: All fakturering sker med 10 dagar netto. Fakturor som inte betalas i tid överlämnas direkt till Kronofogdemyndigheten som i det läget tar över ärendet". Jag inser att du inte läser så bra men att få en prisökning på 12,5% pga tillkommande arbeten till 50% vittnar om luckor när det gäller matematiken också. Dessutom står det tydligt i offerten att mtrlkostnader debiteras med våra inköpspriser plus 10%. När du sedan insinuerar att jag använder mig av svartjobbare vet jag att rörmokaren från P.O Eriksson rör AB skulle bli arg. Det skulle även elektriker Lennart bli, båda certifierade för "Säker vatten" och "Säker el". Jag gör inte sådana jobb själv då det helt enkelt är olagligt. Jag tror dessutom Sergio eller Segge som han kallas skulle ta illa upp om man kallade honom svartjobbare. Vi har samarbetat i över 10 år med väldigt goda resultat. Att Segge fortfarande var kvar när du någon dag kom hem från jobbet berodde på att han ville bli klar. Jag vet också att han hjälpte dig, utan att ta extra betalt, körde iväg en del byggsopor. Avslutningsvis tog jobbet 1 vecka inte 3. Varken jag eller de andra killarna ville jobba under julhelgen

review-person
Yamei
Total köksrenovering 12 kvm i Danderyd
2022-03-26

mycket nöjd, bra pris, hög kvalitet. Anders är mycket professionell och ger goda råd om hur saker och ting ska göras. Jag rekommenderar Anders och Roslagens Hantverkstjänst AB

review-person
Christian
Total Köksrenovering 12 kvm i Lidingö
2022-03-25

review-person
Karoline
Golvläggning 6 kvm i Bromma, Stockholm
2022-02-04

Supernöjd! Väldigt trevligt bemötande, snyggt utfört arbete och bra pris. Kan varmt rekommendera Anders och Roslagens Hantverkstjänst!

review-person
Mariko
Skruva fast integrerad diskmaskin i Skarpnäck, Stockholm
2021-11-05

Snabbt jobbat, bra pris, väldigt trevlig (enligt min sambo som var hemma).

review-person
Joakim
Altan 10 kvm i Lidingö
2021-06-09

Trevlig, pålitlig och duktig snickare

review-person
Ola
Total köksrenovering 9 kvm i Täby
2021-01-04

Vi är så otroligt nöjda med både renovering och Anders. Vi har efter renoveringen slutat att vara i vardagsrummet och är numera endast inne i köket.

review-person
Helena
Köksrenovering 3kvm i Stockholm
2018-09-11

Det blev precis som jag önskade med lite justeringar i detaljer.. Väldigt nöjd både prismässigt och arbetet!

review-person
Ethel
Montering av frontlucka till diskmaskin i Bandhagen, Stockholm
2018-01-23

Jag är jätte nöjd.

review-person
Mattias
Möbelmontering i Stockholm
2018-01-06

Lysande!!!

review-person
Astrid
Köksrenovering 5,5kvm i Stockholm
2017-11-29

Jag är jättenöjd med Anders, flexibel och bra lösningar! Supertrevlig! Kan verkligen rekommendera honom och kommer gärna använda mig av honom igen. Målaren som gjorde måleriarbetet var däremot sämre, ingen fin finish och grovt gjort.

review-person
Patrik
Golvläggning 30kvm i Åkersberga, Österåker
2017-10-01

Anders är en mycket trevlig och kunnig person som vi helt klart kommer att anlita igen. Snabb på att svara, rimligt pris och ordning på offerter och avtal. En toppenkille!

review-person
Angelica
Bygga trädäck på tomt 5m2 i Sollentuna
2017-04-25

Levererade långt över förväntan i samband med vårat altanbyggande! Service, bemötande och service. Stark rekommendation av Roslagens Hantverkstjänst!

review-person
Ebba
Montera & bygga in garderob i Stockholm
2017-04-08

????

review-person
Madeleine
Ny altan 10 kvm i Stockholm
2017-04-04

Han var på hembesök och jag fick offert men jobbet har inte utfört ännu jag fick hinder som gjorde att det inte blev av ännu. Men mycket seriöst företag. Rekommenderar./ Madelene

review-person
Mona
Skruva fast bänkskivor, montera handtag m.m i Täby
2017-04-03

Vi är nöjda!

review-person
Henrik
Läggning av trägolv på altan 20m2 i Täby
2016-07-06

Snabbt och trevligt bemötande och bra resultat. Arbetet blev färdigt tidigare än utlovat och när vi påtalade att vi ville justera en grej var Anders snabbt tillbaka och åtgärdade.

review-person
Janna
Bygga trädäck ca 25m2 i Lidingö
2016-04-27

Roslagens Hantverkstjänst har byggt ett trädäck hos oss på ca 50 kvm med en liten trapp. Vi kan varmt rekommendera Anders, som byggde däcket hos oss. Supertrevlig att ha på plats och han gjorde ett riktigt bra jobb. Kunde även dyka upp på helgen för att slutföra det sista. Vi hade lite synpunkter på några detaljer men det var inget som helst problem att få det tillrätta gjort. Allt från första mötet, offert, tidsplanering, bemötande och själva jobbet var helt till vår belåtenhet.

review-person
Lena
Bygga 13 kvm altan i Stockholm
2016-04-06

Roslagens Hantverkstjänst byggde ett trädäck 12 kvm, åt mig. Jag kan varmt rekommendera detta företag. Var först att höra av sig. Höll sig inom offerten. Snyggt arbete och professionell. Tveka inte att anlita Roslagens Hantverkstjänst. Jag kommer att rekommendera företaget till andra.

review-person
Maria
Installera bänkskiva i Bromma, Stockholm
2016-04-01

Vi är jättenöjda med Anders och Roslagens Hantverkstjänst AB! Vi behövde hjälp att byta bänkskiva i köket. Jobbet gjordes noggrant och snyggt! Anders var lösningsorienterad och flexibel och hjälpte till både med att köpa skivan samt köra gamla rester till tippen. Jobbet utfördes snyggt och slutresultatet blev väldigt bra. Vi kan varmt rekommendera Roslagens Hantverkstjänst AB.

review-person
Lena
Uppförande av förråd i Stockholm
2014-08-16

Roslagens Hanverkstjänst har i sommar utfört flera olika uppdrag på min kolonilott. Alla uppdrag har genomförts på ett professionellt sätt, där snickare varit med och bidragit med bra lösningsförslag. Jag är mycket nöjd! Har fått stort förtroende för de representanter från företaget som utfört arbetet. Har också rekommenderat dem till en granne.

review-person
Jan
Badrumsrenovering, 4 m2 i Upplands Väsby
2014-07-02

Roslagens Hantverkstjänst totalrenoverade vårt ena badrum med allt vad det innebär, bilning i betong för att flytta avlopp till sänkning av tak med infällda spotlights, kakelsättning och klinkerläggning, nya rör, värmegolv etc Vi är helnöjda och resultatet blev helt enligt våra förväntningar. Toppklass. Med anledning av detta bra resultat har företaget fått i uppdrag att totalrenovera vår hall på ca 15 kvm samt trappa till övervåning, arbetet snart klart och även detta blir jättebra! Rekommenderas.

review-person
Ylva
Ombyggnation av platsbyggd garderob i Stockholm
2014-04-08

Mycket viktigt att få göra klart från början att om arbetsuppgifter skiljer sig från offerten kommuniceras. Får absolut inte stå inför fakta att hantverkaren gjort annat än överenskommits utan information. Kvitto skall krävas om material köps in för arbete. Absolut viktigt att faktura kontrolleras noga mot offert - om minsta frågetecken finns - skall inte full betalning erläggas. Beställare bör helst vara på plats när arbetet utförs - kontroll av hur mycket tid som arbetas.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Behörigt PER-företag
Behörigt PER-företag

Medlem i Plattsättningsentreprenörers Riksförening.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Byggkeramikrådet
Byggkeramikrådet

Företaget har genomgått utbildning i Byggkeramikrådets Branschregler (BBV) och har därmed våtrumsbehörighet.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

15000000