Martin Forsén
Kontaktperson
user Martin Forsén
phone 0451-340 00
Adress
pin
Torggatan 6a
282 31  Tyringe

Företagsbeskrivning

RocketLabs är en kreativ webbstudio och IT-konsult. Vi grundades i mitten av 2011 och har sedan dess arbetet med att designa och utveckla kraftulla hemsidor och webbapplikationer med responsive design med hög kvalité.

En hemsida och webbapplikation ska se snygg och modern ut på alla olika enheter och plattformar. Vi har flera olika paket för hemsidor men skräddarsyr också lösningar för att det ska passa ert företag.

Långsiktiga framgångsrika affärer handlar om personliga relationer. Vilket är vår övertygelse, baserat på erfarenhet av att utveckla affärsdrivande och digitala projekt.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Göra kubikräknare på bef hemsida i Finspång

Supernöjd med hjälpen vi fick! Snabb och proffsig. Rekommenderar starkt!

Programmering åt företag i Stockholm

Professionella lösningar och väldigt hög teknisk kompetens och modern webbdesign. Jag är mycket nöjd och rekommenderar verkligen Rocketlabs

Webbdesign av bef hemsida i Stockholm

Jag blev väldigt nöjd med arbetet som Martin på Rocketlabs gjorde. Jag fick ett bra intryck från början då han verkade förstå exakt vad jag ville uppnå, priset var bland det billigaste jämfört med andra offerter och han levererade klart uppgiften snabbt när andra hade väntetid på 1-2v.

I och med att jag ville fortsätta utveckla projektet vidare själv efteråt var han dessutom hjälpsam med att gå igenom koden tillsammans och komma med tips att hjälpa mig på vägen, vilket jag uppskattade mycket.

Rekommenderar varmt!

Programmering i Stockholm

Mycket duktiga och klara i kommunikationen. Det gick inte för sig med det första företaget jag valde, och gick därför till RocketLabs - direkt efter att jag gjorde detta insåg jag att det var de jag skulle valt från första början. Jag hade Jonas som uppdragstagare och han är inte bara extremt duktig på det han gör, utan extremt kommunikativ. Han svarar på mail sent på kvällar, går alltid att nå om det är något akut och mycket trevlig att ha at göra med. Behövdes göra några ändringar från min initiella offert, men han var mycket flexibel och gjorde inga prisändringar utan tillämpade de ändringar som önskades. Mycket nöjd och rekommenderar RocketLabs starkt.

Programmering åt företag i Helsingborg

Det värsta företag som jag har anlitat under hela mitt liv. Okunniga människor som kan ingenting om sitt jobb. Kom två sticken och vi kom överens om kostnaden/timme. Diskuterade allt med en kille-kom 2 st. som har promenerat hit och dit och drog ut på tiden. Skulle installera 3 sticken datorer koppla mot REgion Skåne.Detta tog 2 dagar för de att halfixa-jag tröttnade och angagerade en annan kille som slutförde jobbet på 2timmar.Rocketlabs skickade fakturan på 50.000kronor för halvfärdigt jobb .Ingentin skulle fungera i dagsläge om jag låtit de slutföra och fakturan skulle bli minst 50000. OKONIGA BEDRAGARE
OKONIGA BEDRAGA OKONIGA BEDRAGARE-VARNAR ALLA FÖR DET HÄR FÖRETAGET. Är så förbannad att 2st unga killar kan vara så listiga och göra allt att lura människor. VILLE VARNA ALLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är tråkigt att du känner på det här viset och hade ni meddelat oss om att ni upplevt problem hade vi kommit och åtgärdat detta kostnadsfritt. Men istället slutade ni svara på samta, sms och e-post och meddelade ett tag efter att vi utfört arbetet att inget fungerade och att du nu valt att anlita ett annat företag.

Vidare vill jag förtydliga att arbetet inte kostat 50.000kr. Du har köpt in datorer och utrustning för 23.000kr (exkl moms). Under tiden vi var på plats ville du att vi skulle dra nätverk, hjälpa dig igång med Internet och installera diktafoner. Vilket då tar lite mer tid än att bara installera Region Skånes mjukvara.

Summan för själva arbetet har uppgått till 15.000 kr (exkl moms) vilket då omfattar allt arbete som har med installation och konfiguration av era datorer, installation av kringutrustning, nätverksdragning i hela er lokal, konfiguration av er internet/router, installation och konfiguration av Region Skånes mjukvara.
Rocketlabs AB

2017-11-11


Bygga helt nytt system i Lönsboda, Osby

Vi valde Rocketlabs pågrund av att de hade mycket kunskap inom området. Mycket smidiga att jobba med och har förståelse för att vissa saker behövs ändras under arbetets gång. Vi blev mycket nöjda med deras arbete och kommer fortsätta att jobba med dem.

Vi rekommenderar Rocketlabs starkt till alla som är ute efter ett bra jobb och under en rimlig tid.

Utveckla befintlig hemsida i PHP i Kristianstad

Sökte ett företag med god kompetens och höga kunskapskrav på PHP och MySQL. Har funnit och nu påbörjat ett nära samarbete med Rocketlabs AB. Är mycket imponerad av deras kunskaper, snabbhet i leverans och goda kvalite i deras arbete. De är lyhörda för våra önskemål och är mycket lätta att samarbete med. Rekommenderas varmt.

Programmering åt företag i Stockholm

Extremt duktig. Rekommenderas varmt.

Bygga ny hemsida åt företag i Hässleholm

Jag valde mClip Solutions på grund av den utmärkta kontakten. Med stor förståelse för processens gång och respekt för de funderingar man har under arbetet, har gjort att mitt förarbete har underlättats. Klara och tydliga specifikationer och beskrivningar som gör det enkelt att se vad man får för pengarna. Jag rekommenderar mClip Solutions väldigt starkt!

Uppdatera bef hemsida i Malmö

Efter att fått några svar på förfrågan valdes mCLIP då dom svarade upp mot förfråga enligt spec utan att försöka sälja in något annat eller skapa en större arbete än vad som efterfrågades och till ett prisvärt utförande. Arbetet, dialogen och samarbetet därefter genomfördes med en effektivitet, elegans och ödmjukhet. Därutöver som det uppfattas med mervärde efter faktura blivit betald ge support och uppföljning utan extra kostnad. Pen-D Consult AB har därför för avsikt att fortsätta samarbetet med mCLIP vid behov och kan därför inte annat än att ge dom varmaste rekommendationer.

Malmö 2016-09-16, Leif Steffensen

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


allarum.se

Komplett ombyggnad från grunden av företagets webbportal. Portalen vänder sig till de som vill hitta billiga vandrarhem, b&b och hotell runt om i Sverige. Projektet omfattar förutom portalen ett administrativt gränssnitt för administratörer att hantera kunder, boenden, medlemmar och ärendehantering. Samt medlemssidor för annonsörer där de kan skapa sina boenden, se inkomna bokningar och utökad annonsering. Projektet är byggd enligt mobile first principen, dvs all design och layout utgår från att den ska vara optimerad för mobiltelefoner.

Projektet är byggt med PHP, Laravel, Bootstrap, Mailgun API och Nexmo SMS API

Prisklass: 250.000 - 500.000 SEK


arvikahamnen.se

Komplett hemsida med bokningsmöjligheter för hamnens ställplatser. Bokningen görs genom att man fyller i uppgifter i ett formulär och väljer plats via en image map. Allt ihop är kopplat till ett API som genererar streckkoder och billmate checkout. Streckkoden används i sin tur för att öppna grinden vid hamnen. Projektet är byggd enligt mobile first principen, dvs all design och layout utgår från att den ska vara optimerad för mobiltelefoner.

Projektet är byggt med PHP, Laravel, Bootstrap, DAS Access SDK / API, Billmate checkout och Nexmo SMS API.

Prisklass: 25.000 - 50.000 SEK


E-sport betting

En portal för gamers att kunna logga in på via sitt steam konto. Siten gör det möjligt att betta på sina games via paypal och själv starta egna spel och turneringar i Counter Strike. Med hjälp av Digital Ocean API har vi gjort det möjligt att starta virtuella linux servrar med Counter Strike för varje nytt spel som startas upp. Innan varje match är där en betting runda där spelarna har möjlighet att betta på matchen. Ett bracket och ranking system för att visa spelares skills samt ett forum för spelare.

Projektet är byggt med PHP, Laravel, Bootstrap, Linux, Digital Ocean Servers & API, Counter Strike, Paypal API och Steam API.

Prisklass: 250.000 - 500.000 SEK


eeway.se

Ditt verktyg för ett lyckat event! Registrering och biljettförsäljning till event, konferenser, tävlingar, kurser och mycket mer. Tjänsten går att använd som extern portal eller integrera direkt med sin egen hemsida. Tjänsten är gratis att använda för kostnadsfria evenemang. Projektet är byggd enligt mobile first principen, dvs all design och layout utgår från att den ska vara optimerad för mobiltelefoner.

Projektet är byggt med PHP, Laravel, Bootstrap, Mailgun API, Stripe API och Billmate checkout.

Prisklass: 250.000 - 500.000 SEK


globedoc.com

Komplett hemsida, funktion för att hantera medlemmar samt ett verktyg för att skapa och samla in utvärderingar. Projektet är byggd enligt mobile first principen, dvs all design och layout utgår från att den ska vara optimerad för mobiltelefoner.

Projektet är byggt med PHP, Laravel och Bootstrap.


gymguiden.com

En tjänst för att hitta gym och anläggningar enligt vald ord och filter. Projektet är byggd enligt mobile first principen, dvs all design och layout utgår från att den ska vara optimerad för mobiltelefoner.

Projekt är byggt med PHP, Laravel och Bootstrap.

Prisklass: 5.000 - 25.000 SEK


opusdigitorum.se

En enkel företagsprofilering med kontaktuppgifter. Projektet är byggd enligt mobile first principen, dvs all design och layout utgår från att den ska vara optimerad för mobiltelefoner.

Prisklass: 5.000 - 25.000 SEK


Svensk Uppdragsutbildning

En konceptsite, utbildningskatalog och massmailsutskick. Admingränssnitt för att administrera utbildningskatalog och publiceringsverktyg för hemsida. Utöver detta har ett eget API tagits fram för att kunna kommunicera med Ahlsell och andra utbildningskataloger och ta emot bokningar via externa tjänster.

Projektet är byggd med PHP, Laravel, Bootstrap och Mailgun API.

Prisklass: 100.000 - 250.000 SEK


valtab.se

Komplett hemsida till en mindre matbutik i Malmö, valtab.se. Projektet är byggd enligt mobile first principen, dvs all design och layout utgår från att den ska vara optimerad för mobiltelefoner.

Projektet är byggt med PHP, Laravel och Bootstrap.

Prisklass: 25.000 - 50.000 SEK


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 500.000*
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.


UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.