Isak Gyllenback
Kontaktperson
Isak Gyllenback
073-912 40 42
Adress
Renstiernas Gata 23
Renstiernasgata 23
116 31  Stockholm

Företagsbeskrivning

Seriös och kostnadseffektiv takläggare i Stockholm.
Välkommen till din takläggare i stockholm! Vi är ett takteam som specialiserat oss på tegel- och betongtak. Med egen plåtverkstad levererar vi kompletta och högkvalitativa tak till bra pris. Vi har alltid fasta priser från offert till slutfaktura där vi alltid tillsammans med kunden går igenom alla kalkyler samt projektbeskrivningar innan start för att slippa prishöjningar och överraskningar under arbetets gång. Med oss får du en enkel, trygg och komplett takomläggning.

Referenser och rekommendationer.
Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt takläggare i Stockholm och för att underlätta detta så jobbar vi aktivt med att erbjuda våra kunder referenser. Att du som kund ska kunna komma i kontakt med tidigare personer som varit våra kunder är en självklarhet för oss och en stor trygghet för dig när du ska investera i ditt hus.

Kunden i Fokus med egen projektledare.
Vi sätter alltid kunden i fokus. När du kontaktar oss för en takläggning så får du den hjälp du behöver. Våra projektledare inleder arbetet med att inspektera ditt tak för att få koll på exakt vad som behöver göras. Därefter lägger vi upp en kostnadsfri, skriftlig kalkyl - en planering som är unik för just ditt tak och dess speciella behov. Med den grunden blir det enkelt beslut för dig när du ska bestämma dig. Allt är väl uträknat och planerat in i minsta detalj. Med egen projektledare får du kontinuerlig uppdatering om hur arbetet fortskrider. Samma projektledare följer arbetets gång från början till slut tillsammans med dig

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Takläggning 280 kvm tegeltak i Katrineholm

Vi jämförde olika takfirmor och vi valde att gå vidare med detta gäng! Ställde upp på kort varsel och arbetade snabbt och noggrant. Höll samma pris på faktura som offert även fast vi gjorde små ändringar under jobbets gång. Definitivt en takfirma som man vill använda!

Takläggning 300 kvm tegeltak i Norrtälje

Proffsigt företag med bra pris.

Renoverade ett tak som hade stora fuktskador.
Byte av spånt, papp, läkt, nya takpannor och alla plåtdetaljer. Projektledaren var lätt att prata med och han återkom alltid med lösningar och tidsplaner. Takläggarna var mycket nogranna och höll rent efter sig. Mvh/Anders och Sandra

Reparera betongtak i Strängnäs

Lite högre pris men levererande där efter! Fick bra förtroende för deras kompetens och tidigare arbeten som hade utförts i området. Riktigt duktiga takläggare som tog hand om mitt tak. Mycket nöjd med resultatet rekommenderas . Ha det!

Takläggning 200 kvm tegeltak i Nykvarn

Riks tak hjälpte oss med ca 200kvm total takomläggning samt ca 80kvm byte av takpannor på garage.
Överlag är vi nöjda med renoveringen och mycket nöjda med bemötandet.

Snickarna jobbade snabbt och effektivt. Resultatet blev bra. Under arbetets gång önskades en del förändringar/tillägg som vi fick hjälp med. Och de grovstädades väl efter varje arbetsdag.

Jag sätter betyget 3/5 för att vi mot slutet kände oss bortglömda pga andra projekt.
Byggavfall stod kvar på tomten i flera dagar efter avslut, container stod kvar flera dagar och det var närmare omöjligt att boka en tid för att gå igenom ”besikta” utfört arbete, om detta inte kunde ske på kvällstid efter kl 20.

Viss privat egendom och fastighet skadades vilket har påpekats, men ännu har inte detta ersatts/reparerats.

Tyvärr snubblade de som ovan nämnt på målsnöret vilket gör att jag inte kan ge bättre betyg.

Med det sagt är vi nöjda, taket är bytt och det blev som det skulle, till det pris vi var överens om.
Vi strävar alltid efter att ha nöjda Kunder som ni även sett är arbetet 100% genomfört samt att vi håller byggplatsen ren & städar varje dag.

Det som hänt är att vi jobbat utanför det som stod i kontraktet på er begäran. Naturligtvis är detta inget problem för oss men alla ändringar kräver planering, leveranstider, vilket vi informerade om innan vi påbörjade ändringarna. containern stod längre än avtalat men detta beror på ändringar som fördröjde arbetet. Vi glömmer inte bort kunder men innan nytt material är på plats kan vi inte genomföra arbete.Trots d har vi försökt göra er nöjda med med bla gratis vindskivor.Skadad sopkvast har ersatts. Slutresultatet är det vi lovat! Ni har fått ett komplett arbete med material i högsta kvalitet utförd av yrkeskompetenta hantverkare till ett mycket förmånligt pris som låg 100tkr under de offerter ni fått, tråkigt att ni inte kände er 100%nöjda. Men vi tackar för samarbetet & önskar er mycket nöje minst 50 år framåt med ert nya tak :) Mvh Rikstak
Rikstak AB

2019-07-28


Takläggning 220kvm i Norrtälje

Fast pris, väl utfört arbete. Vi är mycket nöjda. Tack!

Takläggning 162 kvm i Norrtälje

Fantastiskt bra utfört arbete vid omläggning av vårt gamla tak.
Mycket trevligt bemötande redan från första början. Tack Sebastian. Hantverkarna jobbade effektivt och noggrant trots het solvärme. Är helnöjd med slutresultatet och kan varmt rekommendera detta företag.

Takläggning tegel 160kvm i Huddinge

mycket seriös företag. personlig kontakt från start till slutfört arbete
bra hantverkare som arbetade snabbt och effektivt
bortforsling av gamla taket samt bra städning efteråt
priset var rätt och arbetet var perfekt så därför kan jag varmt rekommendera Rikstak

Takläggning 200 kvm tegeltak i Järfälla

Mycket bra bemötande noggrant utfört jobb känn rekommendera dom.

Takläggning av tegeltak 150 kvm i Vendelsö, Haninge

Bra jobbat Rikstak!

Väldigt serviceinriktadade och trevliga killar.

De har gjort ett bra jobb rakt igenom och vi kan rekommendera dem skarpt. // Björn och Annika

Takläggning av tegeltak 300 kvm i Knivsta

Bra företag! Vi fick en komplett genomförd takomläggning utan att betala mer än vad som behövdes. Offert processen blev jobbig med alla företag som skulle göra takomläggningen komplicerad och onödigt kostsam! Här var vi en kompetent takfirma med duktiga och trevliga hantverkare som gjorde vår takomläggning enkel. Samma pris på faktura som offert, inga överraskningar. 5/5 *****

Takläggning i Rönninge, Salem

Duktiga takläggare som visste verkligen vad dem höll på med. levererade mycket hög service och kvalitet till ett bra pris. 100% nöjd!

Tegeltak om 160kvm i Norrtälje

Väldigt nöjd med helheten. En tydlig offert, hjälp med val av pannor, snörasskydd etc. Snabba och nogranna och exemplariskt städat efteråt. Kan mer än rekommendera Rikstak AB.

Nytt tak på sommarstuga i Flen

Vill bara tacka för arbetet som efter lite olika förvecklingar tillslut blev klart med ett väldigt bra resultat. Tack Sebastian för att du löste dom problem som uppstod.
Vi känner oss väldigt nöjda!

Renovera tegeltak i Hägersten, Stockholm

Inget trams utan pålitliga gubbar som höll det vi slog hand på! Fem stjärnor för ett enkelt och pålitligt sammarbete.

Tegeltak 240 kvm i Eskilstuna

Mycket nöjd med takomläggningen! Snabb och tydlig offert, profesionella takläggare och en lyhörd projektledare som verkligen jobbade utanför boxen.

Takläggning av 140kvm i Strängnäs

Gick på min magkänsla som visade sig vara helt rätt. Ett litet och tryggt företag med mycket kompetens och tid för sina kunder. Mycket nöjd med bemötandet och resultatet!

Lägga om betongtak i Nynäshamn

Bra och ärligt takföretag med fast pris hela vägen utan massa konstigheter. Vårt tegeltak på 150kvm la de klart på 4 arbetsdagar med papp, läkt, takpannor, hängrännor och stuprör. Uppskattade deras nogranna och effektiva arbetssätt samt kommunikation som var tydlig mellan oss och platschefen.

Tegeltak 300 kvm i Strängnäs

Det blev en totalrenovering på vårt stora hustak. Från dagen takläggarna påbörjade renoveringen så gick det jättebra. Kontaktpersonen Sebastian var en bra samordnare och vi kände oss trygga med hans organisering av arbetet från början till slut. Jag skulle varmt rekommendera dem då det är ett gäng som håller det dem lovar och ger det resultat som du förväntas få som kund. Tack för ett fint tak! Mvh Anders & Gunilla

Tegeltak 150 kvm i Gränö, Haninge

Supertrevliga och bra att ha och göra med! vi fick kontakt med Sebastian genom Offerta. Vi kunde bestämma oss fort och teamet var igång snabbt. Grym projektledare som höll oss uppdaterade om allt. Städningen var perfekt och vi är väldigt nöjda!

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg hansa*
Beloppsbegränsning: 2 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserad Serviceentreprenör

Auktoriserad av Almega Serviceentreprenörerna.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Skotta Säkert

Skotta säkert är ett utbildningsprojekt som ska leda till ökad säkerhet kring skottning av tak.


Tak- och Tätskiktsentreprenörerna, TiB

Medlem i TiB Takentreprenörerna. TiB är tak- och tätskiktsentreprenörernas branschorganisation i Sverige.