Resi Mark & Anläggning AB logo

Resi Mark & Anläggning AB

0 (0)
Kontaktperson

Resmi Muharremi

+46735162060

Adress

BACKA BERGÖGATA 16 X BV

42246 Hisings backa

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Vi är verksamma i Göteborg med tillhörande kranskommuner Vi på Resi Mark & Anläggning kan erbjuda kompletta lösningar för mark- och anläggningsarbeten i Göteborg. Vi klarar av små och stora jobb, och vi jobbar alltid i tätt samarbete med kunden för att uppnå de bästa resultaten. Med gedigen erfarenhet så tar vi hand om markarbeten, anläggning, grundläggning med mera på ett smidigt och säkert sätt. Vi hjälper dig att nå målet med material av hög kvalitet som är kostnadseffektiva. Vi jobbar i hela Göteborgsområdet. Det går att kontakta oss för jobb som innebär byggnation, renovering, dränering, schakt, grundläggning, trädgårdsanläggning eller markarbeten. Vi kan hjälpa dig där du befinner dig i arbetsprocessen eller ta hand om hela projektet från start till slut. Genom att låta dig få full inblick i planering och struktur så får vi en god kommunikation där du som kund alltid vet vad som har gjorts, vad som ska göras, och när det ska göras. Detta skapar en trygghet och tillit som är mycket viktig.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Gallagher

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000