RenoveraHem i Göteborg AB logo

RenoveraHem i Göteborg AB

4.8
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
(5)
RenoveraHem i Göteborg AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Kristoffer

+46760863932

Adress

Rosenhöjdsvägen 16

42456 Gunnilse

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

Vi är ett professionellt renoveringsföretag som jobbar med alla typer av ombyggnader och renoveringar både inom och utomhus. Vår personal består av polska medarbetare med lång gedigen erfarenhet från byggbranschen. Vi är naturligtvis även våtrumsbehöriga.

Innan vi kan lämna en offert så vill vi först komma ut och titta på det önskade arbetet.

Vill ni ha referenser så har vi ett flertal kunder som ni kan kontakta.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss!

review-person
Anton
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Del av entreprenad 40 kvm i Göteborg

Väldigt nöjda med RenoveraHem och deras arbete med vår lägenhet. Vi totalrenoverade kök, vardagsrum och hall och dom tog hand om allt. Komplexa och oväntade problem som dök upp under resans gång hittade dom smarta och snygga lösningar till. Trevliga hantverkare på det. Ska vi utföra fler renoveringar i framtiden lär vi höra av oss till dom igen.

review-person
Helga
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Total badrumsrenovering 13 kvm i Göteborg

Vi kan varmt rekommendera Kristoffer och hans kollegor på Renovera Hem. De gjorde ett fantastiskt jobb när de total renoverade vårt stora badrum och de var professionella, duktiga och pålitliga från början till slut. Fem stjärnor av fem!

review-person
Riitta
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Totalrenovering av befintligt kök 10 kvm i Göteborg

Snabb initiella besök, detaljerad offert och snabb tidplan (som höll!), professionellt bemötande, trevliga handverkare och chef som kom till oss varje dag för att se hur arbetet framskred. Bra dialog med alla i teamet, de lyssnade och också gav rekommendationer för bra lösningar och jag fick allt precis som jag ville och lite till! Fakturan var specad och alla underlag fanns med. Extra tack till Ewa i fakturering som informerade och svarade i frågor snabbt och trevligt. Kan verkligen rekommendera Kristoffer och hans team!

review-person
Mathias
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Renovering 144 kvm i Mölndal

Vi hade lyckan att få hjälp av RenoveraHem i Göteborg, och är oerhört glada för det. Vi totalrenoverade 100% av insidan och hela fasaden. De lämnade oss inte en enda dag tills hela uppdraget var slutfört. Höll tidsplanen och budgetten trots att vi ändrade oss några gånger under resans gång. Extremt lyhörda, hjälpte till med bra och snygga lösningar, kunde regelverket perfekt och var väldigt lätta att kommunicera med. Vi behövde inte hålla koll på olika sorters hantverkare, utan de fixade ALLT, el-arbete, rörmokeri, snickeri, målning, köksmontering, badrum, fasad, utan några som helst ledtider eller nedtider. Speciellt stort tack till Kristoffer som projektledde det hela exemplariskt, och till arbetsledaren Kristoffer som hade örnkoll på allt, hela tiden. Vi kommer aldrig att anlita någon annan. Rekommenderas varmt!

review-person
Edward
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Tom stjärna
Renovera 2 badrum i Mölndal

Kristoffer and his people are very friendly, helpful and flexible and their work was completed to a high standard. Only a few problems in communication (we are English speaking, which was made clear at the start of the work) meant a couple of errors with the work. However they were very good at fixing these and worked evenings and weekends to get it done on time. I would recommend them for bathrooms and general building work around the home.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Byggkeramikrådet
Byggkeramikrådet

Företaget har genomgått utbildning i Byggkeramikrådets Branschregler (BBV) och har därmed våtrumsbehörighet.

Behörigt PER-företag
Behörigt PER-företag

Medlem i Plattsättningsentreprenörers Riksförening.

Auktoriserat PER-företag
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20.000.000

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Småföretagarnas Riksförbund
Småföretagarnas Riksförbund

Företaget är medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.