Renovera NU Stockholm AB

Dennis Eriksson
Kontaktperson
Dennis Eriksson
08-20 40 31
Adress
Box 30032
104 25  Stockholm

Företagsbeskrivning

RENOVERA NU STOCKHOLM AB, DIN VÅTRUMSENTREPRENÖR!
Där kvalité, professionalitet och service är en del av vår vardag

Vi är ett professionellt serviceföretag som nischat in sig på att leverera de bästa Badrumslösningarna för alla våra kunder.
Vår klientel består främst av privatpersoner, som inte har renovering i sin vardag och därför inte talar fackspråk, vi har förstått detta.
Därför sätter vi dig och dina önskemål i centrum för renoveringen, och tillhandahåller vår expertis i form rådgivning, för att guida dig genom resan.
Tillsammans sätter vi gemensamma mål för ditt projekt och vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar.

Hos Renovera NU får du:
- Alltid fast pris
- En kontaktperson
- Oslagbar service
- Skriftliga avtal
- Fina rabatter
- Ett våtrumsbehörigt företag

Läs mer om oss på vår hemsida.

​Renovera NU Stockholm AB
Ekbacksvägen 26
168 69 Bromma

Telefon: 08-20 40 31
www.renoveranu.com

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Solna

Nice job done. Project manager Tommy took care of the work while we were away. The whole project was executed while I was not in Stockholm. After return I found nice glazing bathroom. I would certainly recommend Renovera NU . Only consequence is konradssons tiles are quite costly. However with the discount offered by renovera nu managed overall cost.

Totalrenovering av befintligt våtutrymme 3 kvm i Norsborg, Botkyrka

Ett jobb som hade kunnat vara klart på 2-3 veckor har nu tagit 2 månader. De skyller sin inkompetens på mig och ansvaret på att resultatet blev fel även på mig.
Jag har 20cm att komma in i duschen på och de tycker det är helt okej. Inget ansvar för att det blev knasigt alls.
Hantverkarna klädde om i mitt hem, stötte på oklädda män var och varannan dag i mitt eget hem. Inte okej. Hantverkarna rökte på min balkong, jag röker inte själv, värmde maten i mitt kök, utan att fråga och spelade hög musik/videos i hallen/badrummet hela dagarna.
Hantverkarna kan varken svenska eller engelska och visar ingen hänsyn till att det är ditt hem.
Jag är ganska säker på att killarna som utför arbetet inte är behöriga. Kakel och klinker killen var den enda som fick sitt jobb gjort snabbt och proffsigt.
De har huggigt ut för rören i min tvättställskommod med typ kniv och hävdar att det är fackmannamässigt gjort
Nu tycker RenoveraNU att jag ska köpa ny dusch, ny tvättmaskin och ny tvättställskommod för att de gjort fel.
Lite efterjobb som fortfarande inte är åtgärdat.
Ärendet är anmält till ARN. Välj inte dessa.
Renovera NU Stockholm AB

Total badrumsrenovering 4 kvm i Rönninge, Salem

Resultatet blev bra, men man fick hålla lite kolla på dem för att saker glömdes och det tog nästan sex månader för dem att komma tillbaka och fixa det sista.

Totalrenovering av badrum 6,5 m2 i Rosersberg, Sigtuna

Otroligt proffsiga och slutresultatet blev kanon

Totalrenovering av befintligt våtutrymme 7 kvm i Brottby, Vallentuna

Jag hoppades på en jämn kvalitet på offerterna blad de bolag som har möjlighet att offerera. Min upplevelse är att offerta mer är en portal där alla oavsett "kvalitet" kan offerera och det tar lite bort tryggheten jag trodde offerta stod för. Det positiva är såklart att jag hittade bolaget som skall renovera åt mig, men man måste ändå vara noggrann i sitt urval.

Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Rönninge, Salem

Superfint resultat !

Totalrenovering av befintligt badrum, toalett i Upplands Väsby

Great response speed and answered my queries fast. Could be more flexible.

Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Tumba, Botkyrka

Fick ett bra och seriöst intryck av Kenny Bardler som kom och inspekterade badrummet. Kenny är snabb på att svara på mail och telefon och var flexibel när vi ville ha förtydliganden och ändringar i offerten. Offerten var inte billigast men inte heller dyrast av de företag som var här men det ingår just nu en fördelaktig deal på Konradssons Kakel också som lät bra.

Badrumsrenovering 5 kvm i Södertälje


Badrumsrenovering 3 kvm i Upplands Väsby

...

Total badrumsrenovering 5 kvm i Sundbyberg

Bra att ha och göra med hittills (arbetet påbörjas nästa vecka). Lite missförstånd kring offertens moment men det löste vi.

Total badrumsrenovering 5 kvm i Bromma, Stockholm

Supernöjd!
Hade Dennis som projektledare och det var rak och enkel kommunikation.
Vart färdiga några dagar innan utsatt tid, och fakturan motsvarade förväntning.
Märktes att de var etablerade och professionella.
Tack!

Total Badrumsrenovering 3 kvm i Hägersten, Stockholm

Lite högre pris men fick bra förtroende för deras kompetens. Säljaren var erfaren och professionell.

Badrumsrenovering 6 kvm i Bergshamra, Norrtälje

Verkar proffsiga och kunniga. Engagerade och trevliga.

Rivning och bygg utav nytt badrum 4kvm i Hägersten, Stockholm

Badrummet i sig blev bra. Dock uppstod ett stort hål i min vardagsrumsvägg (!), som bara halvhjärtat åtgärdades med ett lager grundfärg. Dålig skyddstäckning av väggar och tak vilket ledde till smuts i hela lägenheten. Arbetet blev även flera veckor försenat, och muntligt utlovade moment utelämnades med hänvisning till att det inte fanns skrivet i offerten.

Badrumsrenovering 4kvm i Hägersten, Stockholm

Trevlig personal, lätt att komma överens med. Jobbet påbörjat 13 mars och slutfört 4:e maj, lite för långdraget, därför 4 stjärnor. Arbetet utfört till belåtenhet av alla hantverkare. Är mycket nöjd med resultatet. Priset är inget att orda om, det kostar.

Badrumsrenovering 6 kvm i Stockholm

Jag anlitade Renoveranu för att renovera mitt badrum. Jag är jättenöjd med allt. Det har fungerat alldeles utmärkt ifrån start till mål. Uppskattar verkligen hur noggranna dom är med checklistor och ritningar för att säkerställa kommunikationen och undvika missförstånd. Stort tack till Dennis och alla fantastiska hantverkare som har varit inblandade i renoveringen. Rekommenderar detta företag!

Badrumsrenovering 2,5 kvm i Stockholm

Lovade att badrumsrenoveringen skulle ta 3 veckor men 4 veckor för att vara på säkra sidan nu har det gått 6 veckor och allt är inte klart ännu. Brister i kommunikationen "glömde" säga att det skulle ta 5 veckor. Många små saker som känns oproffsiga eller oseriösa. Arbetet i sig har jag inga större klagomål på, badrummet ser snyggt ut och är nog bra gjort men allt omkring gör att betyget sänks rejält.

Partiell Badrumsrenovering av 4kvm i Sollentuna

Ett trevligt litet gäng som tog hand om mitt badrum . Mycket nöjd med resultatet rekommenderas . Ha det !

Badrumsrenovering 3 kvm i Vallentuna

Mycket nöjd med slutresultatet. All inblandad personal gjorde ett kanonjobb. Rekommenderas!

Totalrenovering av badrum 7m2 i Järfälla

Vi är jättenöjda med helrenoveringen av vårt badrum.
Dom kom med kreativa lösningar på oförutsedda problem.
Tidsplanen höll (trots mitt i semestertider). väldigt tryggt att dom använder egna anställda och inga underentreprenörer.

Totalrenovering av badrum ca 6m2 i Vallentuna

Dom har varigt riktigt bra från början till slut kan verkligen rekommendera renovera nu

Renovera toalett i Stockholm

Tydlig offert och ett mycket bra erbjudande.

Badrumsrenovering 8 kvm i Hägersten, Stockholm

Otroligt proffsiga! Såväl i bemötande, offert, projektledning. Kände mig trygg hela vägen och alla eventuella hinder gick de igenom med mig innan. Skulle rekommendera dem till vem som helst, alla dagar i veckan.

Totalrenoveirng av badrum 5m2 i Märsta, Sigtuna

Det tog dom ca 40 dagar att färdigställa badrummet. Under processen så råkade dom såga genom väggen in till min sons sovrum. En skada som dom endast spacklade igen. En takplafond fick också stryka med (vilken ersattes).
Annars så gick det lätt att få tag på dom och slutresultatet blev godkänt av en oberoende besiktningsman som jag själv betalade. Vi är nöjda med badrummet men hade nog önskat att processen skulle ha gått snabbare och att dom inte hade sågat genom väggen.

Badrumsrenovering 6 kvm i Täby

Vår badrumsrenovering har fungerat utmärkt från offertering till slutarbete, vi är så nöjda! Kan verkligen rekommendera RenoveraNu.

Badrumsrenovering 4,5 kvm i Stockholm

Toppenbemötande vid inhämtande av offert. Lätta att få tag på. Allt gick snabbt och smidigt.

Badrumsrenovering 6 kvm i Österåker

Bra utfört arbete!

Totalrenovering av badrum 4 kvm i Lidingö

Mycket proffsiga och problemlösande!! Viktigt för mig var att det är gjort "vitt" med en seriös firma som betalar lön, soc avgifter mm med egna anställda. En garanti att det finns kompetens och resurser. Har beställt dem till nästa badrum!

Badrumsrenovering 2,7m2 i Stockholm

Jag anlitade Renovera NU för en totalrenovering av mitt badrum (ca 2kvm) och är extremt nöjd med slutresultatet samt vägen dit. Under hela processen från offertstadiet till slutförandet så har jag alltid blivit väldigt bra bemött, fått den information jag behövt samt svar på de frågor jag haft. Allt har flutit på väldigt bra och med minimal insats av mig som beställare (mycket mindre än vad jag trodde, vilket är ett gott betyg)! Renovera NUs samarbete med Konradssons Kakel var också väldigt uppskattat. Hos Konradssons kunde jag titta på material, rita upp badrummet samt lägga min beställning och sedan skötte Renovera Nu resten såsom kommunikation och upphämtning. För mig var det viktigt att ha kontroll på slutpriset och jag tycker upplägget med fasta priser är väldigt bra i det syftet! Arbetet blev klart på utsatt tid, hantverkarna duktiga och noggranna och jag är supernöjd! Kan varmt rekommendera Renovera Nu och jag kommer definitivt kontakta dem igen vid behov. Tack!

Riva & totalrenovera badrum ca 6m2 i Stockholm

Trevlig medarbatare som gjorde hembesök inför offertförfrågan. Efter vi erhöll offerten hade vi ytterligare frågor, som vi dock aldrig fick något svar på trots upprepade påminnelser. Vi upplevde Renovera NU som ointresserade och nonchalanta. Vi är glada att vi INTE valde Renovera NU och kommer inte att rekommendera dem till grannar och bekanta med tanke på deras dåliga attityd.

Byte av golv 6 m2 i Tullinge, Botkyrka

Allt flöt på som det skulle. Vi fick tips om hur det kan se ut i badrummet angående dusch och möbler. Var handfat och toastol kan ställas. De som gjorde jobbet sen var fantastiska. Jobbade på och med det bästa resultatet. Städade efter sig varje dag innan de åkte. Vi kan verkligen rekommendera Renovera Nu.

Badrumsrenovering 2 kvm i Hornstull

Mycket proffesionellt bemötande genom hela processen. Tydlig kommunikation och lyhörda för kundens önskemål. Resultatet blev ett mycket fint badrum. Stort tack!

Badrumsrenovering 2,25 kvm i Stockholm

Renovera NU gjorde en totalrenovering av vårt badrum under sommaren och höll i projektet från start till mål på ett imponerande sätt med minsta möjliga strul för oss som kund. Deras samarbete med Konradssons (som också var imponerande proffsiga) vad gäller material funkade perfekt. Efter att alla val var gjorda på Konradssons i Bromma från vår sida så fixade Renovera NU och Konradssons resten tillsammans. Renovera NU arbetade mycket strukturerat och kommunicerade tydligt under projektets gång. Det uppkom ett par oväntade saker som de dock löste galant efter att ha tydligt förankrat med mig vilka extrakostnader det skulle medföra. De viktiga råd jag fick både i början och sedan löpande var ur ett kundperspektiv, vilket också kändes tryggt. Badrummet blev mycket snyggt och helt enligt det vi kommit överens om både prismässigt och utförande.

Mitt råd: Ska du renovera ett badrum - kontakta Renovera NU!

Installera jordfelsbrytare i Stockholm

Arbetet var väl utfört och helt enligt överenskommen tid. Jag utgick dock från att jordfelsbrytaren skulle fungera i hela lägenheten och inte bara i badrummet.

Installera strömbrytare, uttag & el till sovrum i Botkyrka

Jag kommer att definitivt att anlita RenoveraNu igen! Arbetet som jag beställde var noggrant, punktligt och omsorgsfullt utför. Bemödandet var ytterst professionellt och offertförfrågan snabbt besvarad.

Badrumsrenovering 2,6 kvm i Stockholm

Inför min renovering träffade jag 7 olika företag. Renovera NU lämnade offert i samma prisnivå som fem andra. Jag valde Renovera Nu då jag sökte en totalentreprenör som dessutom har samarbete med Konradssons där inredning till rabatterat pris erbjöds. Min insats inskränkte sig till förarbetet, att säkerställa ritningar etc så det blev som jag tänkt. Därefter skötte Renovera Nu allt exemplariskt:
Informera grannar om pågående renovering
Skydda övriga rum med papp och plast, grovstäda, bortforsling av byggmaterial
Hämta allt material och inredning, förutom en lampa jag själv köpt
Löpande informera mig och reda ut ev frågor
Slutpris hamnade enligt offert, förutom ett tillkommande arbete
Arbetet färdigställdes över en vecka före beräknat datum
Hög finish på arbetet

Badrumsrenovering ca 3 kvm i Täby

Varje gång jag går in i badrummet blir jag glad! Personalen kom i tid, var klara i tid och gjorde vad de kunde för att få allt som vi önskade. Jag kan definitivt rekommendera Renovera NU till andra som önskar göra om sitt badrum.

Flytt av eluttag i Sundbyberg

Toppen!

Badrumsrenovering 2,55m2 i Stockholm

Jag kan varmt rekommendera RenoveraNU. Mitt badrum blev bättre än jag vågat hoppas på. All kommunikation med företaget har varit klockren från början till slut och den överenskomna tidsplanen hölls till punkt och pricka. Hantverkarna gjorde verkligen ett kanonjobb med öga för detaljer. Hatten av till projektledare Fredrik som alltid är professionell i sitt bemötande och visar prov på service i världsklass. Tack För ett grymt jobb!

Badrumsrenovering 4m2 i Solna

Vi är nöjda med renoveringen av vårt badrum. Väldigt bra kontakt med projektledare som återkopplade ofta och var lätt att nå samt enkel att ha att göra med i största allmänhet. Arbetet tog några dagar längre än vad som vad sagt från början, men det var överkomligt. Ordentliga hantverkare och proffsigt utfört.

Badrumsrenovering i Stockholm

Väl utfört arbete. Även om vi hade problem med fukt och längre torktider så jobbade dem intensivt och lyckades bli klar enligt tidplan.

Badrumsrenovering, 4m2 i Huddinge

Vi valde Renovera.nu för den första proffsigt bemötande av Janis som hade svar på alla frågorna och tog sig tid att förklara, bra kommunikation av Fredrik som var projektledare duktiga hantverkare allt blev klart före utsatt tid tack renovera.nu Agneta och Janne

Badrumsrenovering 2 kvm i Stockholm

Fantastiskt bra jobb. Anlitade renovera.nu för mitt badrum. Kommunikationen med Kenny som var projektledare funkade jättebra, då han höll mig uppdaterad och bollade idéer. Strukturerade och med bra information gör de allt för att din renovering ska gå så smidigt som möjligt.

Badrumsrenovering, 3.5m2 i Solna

Mycket proffsiga och trevliga. Löste små-problem som alltid uppstår på ett snabbt och smidigt sätt.

Badrumsrenovering i Stockholm

Vi valde Renovera NU efter att ha träffat 5 olika företag. En av anledningarna till att vi valde Renovera Nu var att det första bemötandet var väldigt proffsigt. Jani som vi träffade först svarade på alla frågor vi hade och gav råd om vad vi skulle ta upp med vår BRF i samband med vår badrumsrenovering. Av dessa 5 företag skall nämnas att renovera NU var dyrast men vi kände från första början att detta var ett företag att lita på. Vår projektledare Kenny var alltid tillgänglig. Eftersom vi hade problem med fukt blev vår renovering väldigt jobbig för oss i slutändan men jag tycker att Kenny hanterade våra många frågor och funderingar väldigt proffessionellt i en tid av stress från vår sida. Vi kan varmt rekommendera Renovera Nu då de har ett extremt välorganiserat och strukturerat företag. Duktiga hantverkare och projektledare. Resultatet är ett perfekt badrum som imponerar ända in i detaljerna. Tack Renovera NU!

Badrumsrenovering 4,25 kvm i Stockholm

Bra, punktliga och tillgängliga, Allt gick enligt plan

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Tyresö

Hög servicenivå och proffsigt utfört - rekommenderas!

Badrumsrenovering 6 m2 i Nacka

Bra och ansvarsfullt företag med duktiga hantverkare.

Badrumsrenovering ca 3-4 kvm i Solna

Mycket nöjd med Renovera NU från början till slut. Trevliga och tillmötesgående och badrummet blev finfint!

Badrumsrenovering ca 5 kvm i Stockholm

Renovera Nu har totalrenoverat vårt badrum och resultatet blev perfekt. Från första mötet inför offerten till att badrummet blev klart, före utsatt tid dessutom, har vi blivit väldigt bra bemötta. Alltid snabba svar och snabbt agerande! Vi kan inte annat än att rekommendera Renovera Nu om ni ska renovera ert badrum. /Magnus och Marina

Badrumsrenovering 2,3m2 i Stockholm

Första mötet med Jani gav ett bra första intryck då han var nog med att berätta vilka regler som gällde och vilka av mina idéer som praktiskt skulle gå att genomföra och inte. Redan då kände jag att Renovera NU var ett seriöst företag och valde således dem att utföra renoveringen av mitt badrum.
Efter byggstart flöt allting på bra och jag kände personligen aldrig att någon daglig kontakt med företaget var nödvändig utan kontakt skedde sporadiskt för att stämma av läget under byggtiden. Utsatt byggtid var 3-4 veckor och det grejade dom galant. Några små ändringar gjordes under resans gång men slutresultatet blev över förväntan och jag är mycket nöjd med resultatet.
Kan verkligen rekommendera Renovera NU om du ska göra om ditt badrum.

Totalrenovering av badrum ca 6 kvm i Stockholm

Renovera NU slog ut hela vårt gamla badrum och byggde upp det till ett lyxigt snyggt badrum. I ett sekelskifteshus i Vasastan möter man på många konstiga hinder innanför väggar och tak, men Renovera NU löste allt och tillfrågade alltid oss innan något oplanerat gjordes. Oerhört trevlig och proffsig personal och projektledaren Dennis såg alltid till att allt flöt på och utfördes så som vi ville. Superduktiga byggare som gjorde ett superbra jobb! Rekommenderas starkt!

Helrenovering av badrum 1,6 x 3,2 m Stockholm

Jag har gjort en totalrenovering av mitt badrum. Jag hade
tre olika företag som lämnade offert och Renovera Nu blev
ett självklart val med tanke på bemötande och proffesionalitet.
Under hela processen, som blev långdragen, pga av fuktskador,
har Dennis som var projektledare varit tillgänglig, personlig och alltid svarat
på mina envisa frågor. Jag är otroligt nöjd med mitt nya fina badrum, kunde
inte blivit bättre.
Tack till Jani, som gav ett första bra intryck, tack till alla hantverkare,
som gjort ett superjobb och tack till Dennis som varit helt fantastisk.
Kan varmt rekommendera Renovera NU

Badrumsrenovering ca 6 kvm i Tyresö

Renovera.nu har fungerat på ett sätt som gjort renoveringen till ett nöje. Bra kommunikation från företaget har gjort att det funnits en trygghetskänsla under hela perioden. De har givit stöd och råd när så behövts, men också tagit in den tanke vi haft med design och inredning och utan knussel accepterat vår idé, vårt mål. Kvalitén på arbetet är av yppersta klass och slut produkten bättre än vi kunnat förvänta oss. Vid funderingar, hör av er till företaget och be om att få se vårt badrum, på bild eller på plats.

Badrumsrenovering ca 3 m2 i Haninge

Bra utfört arbete. Jag är mycket nöjd!
Trevliga och proffsiga hantverkare.

Badrumsrenovering ca 5 m2 i Nacka

RenoveraNU utförde en totalrenovering av vårt badrum. Då vi väntade barn hade vi en skarp deadline när badrummet skulle vars klart. Redan från första kontakt agerade RenoveraNU väldigt professionellt. Alla fördomar du har om hantverkare kan du lägga på hyllan när du har att göra med RenoveraNU. De är tillgängliga; svarar i telefon och på mail (dygnet runt) eller ringer upp inom kort. De ger rekommendationer och kommer med förslag och är noga med att säkerställa att man är överens även om de minsta detaljerna. Allt dokumenteras och signas av skriftligen. Det var några små detaljer som inte blev som vi förväntat oss men dessa åtgärdades snabbt och utan minsta krångel. Och kanske det viktigaste av allt; badrummet blev klart i tid. Skickliga hantverkare och outstanding projektledning och service. Kan varmt rekommendera RenoveraNU.

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Stockholm

Jag är precis klar med min badrumsrenovering och är Mycket nöjd med RenoveraNU:s insats!

Dennis och gänget har genom hela processen varit tydliga, i tid, tillgängliga för kontakt, flexibla, personliga och professionella.

Checklistor och ritningar har använts för att undvika missförstånd och arbetet har varit certifierat, enligt krav.

Jag tog in flera offerter och RenoveraNU var dessutom billigast.

Rekommenderas varmt!

Badrumsrenovering i Stockholm

Vi har fått vårt badrum renoverat under knappt en månads tid, inklusive en vecka då vi själva skulle impregnera golvet. Kommunikationen har varit fantastisk, vår projektledare Dennis har ringt nästan varje dag under arbetets gång, vilket helt och hållet avgjort slutresultatet och alla moment fram till det.
Hantverkarna var fantastiska; effektiva, hänsynsfulla, trevliga och ordentliga.
Vi har absolut inga klagomål. Allt har gått som planerat och vi rekommenderar Renovera Nu till alla vi känner. De har slagit hål på alla våra gamla farhågor och välbekanta myter om hantverkare. Och tack för den otroligt fina överraskningen som väntade oss på slutet, det glömmer vi aldrig.
Bästa hälsningar
Felicia & David

Helrenovering av badrum ca 3 kvm i Stockholm

Fantastisk service och dialog. Hjälpte mig både att få bra rabatt på ytskikt och inredning samt planera in all inredning. Det strul som uppstod av förutsättningarna hanterades med tydlig kommunikation. Kan varmt rekommendera RenoverNU till andra!

Helrenovering av badrum i Stockholm

Vi anlitade Renovera Nu Stockholm AB för en totalrenovering av ett badrum. Vi fick redan från dag ett en jättebra kontakt med projektledaren Dennis som har varit en riktig stöttepelare genom vår renovering. Han förklarade hela processen för oss där vi gick igenom steg för steg. Dennis var hela tiden behjälplig i val av material (fabrikat, modeller, färger, osv) men även frågor om ansvar, försäkringar, ROT-avdrag, med mera. Saker som gjort att man kunnat slappna av under renoveringen är bl.a:

- man har ett fast pris för projektet.
- man skriver ett avtal om projektets omfattning och pris.
- man får bra rabatt genom exempelvis Kakeldax.
- man har de behörigheter/certifikat som behövs.

Vi är mer än nöjda med genomförandet och resultatet. Renovera Nu Stockholm AB har som mål att överträffa kundens förväntningar och det kan vi garantera att de gör! Vi är jätteglada att vi valde Dennis och hans företag att renovera vårt badrum som är finare än vi nånsin kunnat föreställa oss!

Badrumsrenovering 4,5 kvm i Stockholm

Vi skulle renovera vårt badrum, i denna djungel av olika renoveringsföretag försökte vi hitta bra och seriösa alternativ, kräsna som vi är så träffade vi nog 10 olika firmor innan Dennis och hans team. Från första mötet gav han ett professionellt och genuint intryck. Han var väldigt tydlig och noga, han kunde svara på alla typer av frågor. Han finns alltid till hands och svarade i princip alla tider på dygnet när man ringde. I renoveringsprocessen hittades dold vattenskada sedan innan och det blev inte som vi tänkt oss, han var väldigt hjälpsam och förstående i processen mellan oss och försäkringsbolaget. Vi var helt enkelt väldigt nöjda med slutresultatet och skulle anlita dem igen.

Totalrenovering av duschrum 3 kvm i Sundbyberg

Vi använde oss av RenoveraNU för att totalrenovera vårt duschrum på ca 2m2.

Har inget annat att säga än att RenoveraNU utförde ett kanonjobb. Öppen och ärlig dialog från första "spadtaget". Tydlig och detaljrik offert som inte lämnar något utanför renoveringen. Dennis, kontaktperson på RenoveraNU fungerar som en spindel i nätet och går alltid att få tag i.
Jag kan verkligen rekommendera RenoveraNU för dig som vill göra om hemma. Skulle jag själv behöva göra om något ytterligare skulle jag inte tveka en sekund på att höra av mig till RenoveraNU.
Lycka till i framtiden Dennis och RenoverNU, fortsätt att arbeta på detta sätt så kommer det gå lysande för er!

//Christofer

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Stockholm

Kanonbra!!
Vi anlitade RenoveraNu för att helrenovera vårt badrum på ca. 4 kvadrat. Av de sex offerter vi fick verkade RenoveraNu den mest seriösa och prisvärda.
Vi valde rätt och är otroligt nöjda med allt!
Vi fick alltid ett väldigt trevligt bemötande och man kunde alltid komma i kontakt med Dennis (kontaktpersonen). Han hjälpte oss också med mycket tips på inredning etc.
Vi var även väldigt nöjda med offerten där det var tydligt vad allt skulle kosta. Kan verkligen rekommendera RenoveraNu till alla som ska renovera badrummet!

Kristin och Erik i Midsommarkransen

Renovering av mindre badrum i Järfälla

Jag anlitade Renovera Nu för att totalrenovera mitt badrum i min etta som var i ruskigt dåligt skick. Det hade i princip inte gjorts något i badrummet sedan 1952. Trots besvär med avfuktning och andra besynnerligheter så skötte Renovera Nu det hela på ett utomordentligt sätt. Allting gicks igenom innan själva renoveringen började, fast pris delgavs och samtliga bygg/designdetaljer var helt utklarade i minsta detalj. Vänligt bemötande, hållna avtal, rimligt pris och bra resultat - jag är mer än nöjd och kan verkligen rekommendera Renovera Nu till alla er i Sthlm som vill renovera era badrum. Bra jobbat grabbar!
//Axel norr om stan

Total badrumsrenovering, 3.6m2 i Stockholm

Vi totalrenoverade vårt badrum med hjälp av Renovera NU. Proffsigt, noggrant och (såvitt vi kan bedöma) ärligt genomfört arbete. Superb service med hundraprocentig tillgänglighet med projektledaren per telefon. Rimligt pris. Genomförde finjusteringar mot slutet enligt våra önskemål utan att knussla. Trevligt gäng att ha att göra med.

Badrumsrenovering, 7 m2 i Sigtuna

Hej
Vi vill tacka renovera nu för en fantastisk jobb från början till slut .
Vi är jätte super nöjda med vårt badrum.jätte duktiga med arbetare snabba och effektiva,dom gjorde deras bästa föratt vi ska bli nöjda.
Tack dennis
Med vänlig hälsning, ibrahim

Renovering av badrum & toalett i Huddinge

total-renovering badrum (iHuddinge)

Proffsigt arbete och enastående service!

Vi har anlitat RenoveraNU för renovering av badrum, garderober och innertak i vårt hus och är super nöjda med resultatet. Det var en smidig resa från offert till slutfaktura och det var hela vägen en bra dialog med projektledaren. Hantverkarna jobbar suveränt noggrant och snabbt och helt efter kundens önskemål. Vi kommer att anlita RenoveraNU för vidare renoveringar framöver också.

Letar ni efter kunniga och skickliga hantverkare samt bra service och utmärkt kundbemötande? Tveka inte, ta kontakt med RenoveraNU direkt!

K M Moll

Återställa ytskikt i badrum i Stockholm

Vi fick en vattenskada i vårt badrum och behövdes hjälp med att återställa ytskickten i badrummet. RenoveraNu har varit väldigt tillmötesgående på alla möjliga sätt. De var otroligt skickliga i sin planering och återställde allt så snabbt som möjligt med tacke på torktider osv.
Vad som också skall poängteras är att Dennis, arbetsledare, alltid svarade i telefon och fanns tillgänglig alla tider på dygnet???
Vi har nu ett fint och funktionellt badrum ochär återinflyttade efter vattenskadan. Vi kan inget annat en varmt rekomendera RenoveraNU och all dess personal.
Lycka till med er renovering!
Kalle

Badrumsrenovering ca 8 kvm i Upplands-Bro

Riktigt nöjd med resultatet och servicen!

Renovera NU är ett otroligt bra företag med duktiga hantverkare som ger ett väldigt bra resultat! Dom renoverade mitt badrum och det överträffade mina förväntningar.

Stödet från chefen Dennis var jättebra! Jag kunde nå honom när som helst och hade han inte möjlighet att prata just då så återkom han väldigt snabbt. Han var ett bra stöd från första början med planering, förslag på hur saker kunde lösas på bästa sätt och hjälpte mig över telefon i mina funderingar när jag stod i affären för att köpa in mtrl.

Detta är ett företag jag starkt rekommenderar!

Badrumsrenovering ca 6 kvm i Stockholm

Vi kan varmt rekommendera Renovera Nu. Leverans i tid och av hög kvalitet, väldigt duktiga hantverkere! Har särskilt uppskattat att få återkoppling om hur arbetet fortlöper. Jag skulle gärna anlita dem igen!

Renovering av 2 st badrum i Järfälla

Renovera Nu Stockholm har visat sig varit pålitliga, kunniga och ett företag att lita på. De har varit oerhört proffsiga. Vi fick tips, råd och stöd hela vägen fram till badrummet blev klart. De höll tidsschemat precis som de lovat och vi var med under alla stegen. De är noga och reslutatet blev otroligt bra och snyggt. Kaklet är uppsatt perfekt. De kom med ideer och tankar som vi inte hade tänkt på och de förstod vad vi ville göra. De har även målat vårt "trapphus" och trappa, som blev perfekt. Hela teamet är trevliga och kompetenta. Vi kan bara lovorda dem. Det var hela tiden en dialog och det känndes tryggt att ha anlitat Renovera NU. Det som också känndes bra att dom som var här och jobbade verkade trivas med sitt jobb och var stolt över sitt hantverk vilket syndes på de arbetet de lämnade efter. När badrummet var klart hade de städat upp efter sig så det inte ens syndes att de varit här och när vi öppnade dörren hade vi ett fantastiskt badrum.

Badrumsrenovering ca 3-4 kvm i Nacka

bra jobbat renovera NU!

jag och min sambo blev trevligt bemötta från 1a början, väldigt serviceminded och bra killar.

de var väldigt nogranna med att badrumsreglerna skulle följas punkt för punkt, vi har kännt en trygghet hela vägen och det var det viktigaste för oss.

de har gjort ett bra jobb rakt igenom och vi kan rekommendera dem skarpt.

Totalrenovering av badrum i Stockholm

Jag hade drabbats av en omfattande vattenskada i badrummet och hade ett tiotal företag som lämnade offert. Efter noggranna jämförelser av företagen avseende kostnader, referenser, ekonomisk situation, anmärkningar hos allmänna reklamationsnämnden mm, valde jag att anlita Renovera nu. Detta skulle jag inte ångra. För aldrig tidigare har jag haft att göra med, eller ens hört talas om, en byggfirma som verkligen förstått innebörden av nöjda kunder. Några exempel som understödjer detta är:
- De svarar ALLTID i telefon och förstår värdet av en god kontakt
- De kommer ALLTID i tid
- De bidrar med tips och råd för hur saker kan göras
- De är supertrevliga att ha att göra med
- De prioriterar kvalitet i alla lägen
- De är extremt motiverade att göra ett bra jobb och arbetar stenhårt
- De levererar i tid

Nästa gång jag ska renovera är valet av företag givet. Jag kan därför å det varmaste rekommendera Renovera nu. Om fler vore som dem så skulle programmet "Fuskbyggarna" inte finnas.

Helrenovering av badrum 4,5 kvm i Nacka

Vi valde till slut Renovera Nu Stockholm AB, och nu har de totalrenoverat vårt badrum.
Vi är mycket nöjda med resultatet och arbetet de utfört.
Dom var lätta att samarbeta med, tillmötesgående, effektiva och höll tidsplanen bra.
Vi kan varmt rekommenderar denna firma för liknande jobb.
Hälsar Henric och Jenny.

Badrumsrenovering ca 6 kvm i Täby

Vi är mer än nöjda med resultatet av vårt nya badrum. Killarna på Renovera Nu har gjort ett fantastiskt arbete. Alltid glada och trevliga, mycket proffessionella och kunniga. Dennis som varit vår kontaktperson under arbetet har alltid funnits tillgänglig över telefon då han inte varit på plats. Vi har kunnat ringa honom både kvällar och helger och alltid fått ett fint bemötande. Vi fick känslan av att dom inte bara var här för att göra ett jobb, utan var angelägna om att det skulle bli riktigt bra. Dennis vågade ifrågasätta ett par beslut vi tog som han inte trodde skulle bli bra. Vi lyssnade på honom och i efterhand visade det sig att han hade helt rätt.
Vi kommer givetvis att använda detta företag nästa gång vi behöver renoveringshjälp.

Renovering av tvättstuga i Tyresö

Dennis och hans gäng är en fröjd att ha att göra med.
De är mycket kundorienterade, duktiga, noggranna och trevliga.
Vår tvättstuga fick sig en ansiktslyftning som jag knappt trodde var möjlig, i år är planen att återigen anlita Renovera Nu för att även fixa vårt badrum.

Renovering av badrum, 5.5m2 ( kakel/klinkers) i Haninge

Vid vår badrumsrenovering valde vi att RenoveraNU skulle få det jobbet
Det har jag nu sett efteråt att det var en väldigt bra entreprenör.
Mycket trevlig personal alla jobba riktigt bra och de gjorde klart så mycket om det gick varje dag beroende på torktider m.m.
De som var här och jobba var döva men ändå inga problem att förstå varandra.
Jag fick en offert innan arbetet började och den har stämt inte massa påslag efter utan riktig överenskommelse.
Allt underarbete är gjorts enligt alla normer fackmannamässigt utförande
RenoveraNU kan jag rekommendera till alla som behöver hjälp med någon renovering

Badrumsrenovering 4,5 kvm i Stockholm

Vi är mycket nöjda med helrenoveringen som Renovera Nu har gjort i vårt badrum på 4 kvm. Trots en hel del oförutsebara problem som uppstod under vägen, misstänkt vattenskada i golvet, problem att stänga av vattnet i huset, en hiss som inte fungerade (vi bor på 5tr) så genomfördes projektet föredömligt. Vi blev hela tiden informerade om vad som var på gång och när det skulle utföras. De små missförstånd som uppstod rättades snabbt till. Vi är också mycket nöjda med resultatet, vårt badrum är så fint och professionellt utfört.
När vi tidigare renoverade vårt andra badrum använde vi en annan firma och hade stora problem med i princip allting, så vi vet att uppskatta ett seriöst företag.

Renovering i villa i Tyresö

Vi begärde en offert för renovering av vardagsrum samt kök. Uppdraget innefattade bland annat bredspackling av väggar, rivning av kakel och konsttegel, rivning av ett litet parti vägg, inbyggnad av 2 par radiator rör, rivning av golv samt målning, kakling och golvläggning. Renovera Nu va snabbt på plats för att bedöma omfattning av arbete för att kunna lämna en seriös offert till oss. Första intrycket vi fick va att vi kände att dessa personer vet vad dom gör och pratar om.
Vi kände ganska omgående att det va Renovera Nu som vi ville anlita för vårt uppdrag.
Inom loppet av ett par dagar så va arbetet redan i full gång och efter ytterligare 7 dagar va hela uppdraget färdigställt.
Allt har löpt på utan några problem. Vi har haft en rak kommunikation och alltid fått snabba svar på våra frågor.
Vi är otroligt nöjda med slutresultatet och stortrivs i vårt nyrenoverade hem. Vi kommer utan tvekan att anlita Renovera Nu igen och vi rekommenderar dom varmt för er som funderar på att renovera h

Renovering av 3,5 kvm i Sollentuna

Absolut ett seriöst företag med bra pris.

Renoverade ett litet badrum som hade vattenskada.
Byte av hela avloppet samt inkommande vatten, nytt stabiliserat golv, mosaik på väggarna klinker på golvet och vattenburen golvvärme, resultatet blev fullt godkännt.
Inga problem med kommunikationen, dom problem som uppstod löstes smärtfritt.
Dennis som höll i projektet var lätt att prata med och återkom alltid med lösningar och tidsplaner.

Renovering av badrum 3,5 kvm i Norrtälje

De skötte sina åtaganden alldeles utmärkt. De började på utsatt dag och blev klara på utsatt dag. Vi blev mycket nöjda med deras arbete. Jag kan rekommendera att använda sig av Renovera NU Dennis HB.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


71 cm brett badrum!

Totalrenovering av 71 cm brett badrum i odenplan med spotlights och golvvärme.


Badrum med snygg badkarslösning

Totalentreprenad i Nacka.
Snygg badkarslösning med badkarsvägg i klarglas, och stor spegel för att ge rymd.


Badrum/Tvättstuga där varje centimeter är välplanerad

Totalrenovering av dusch/tvättstuga.
I denna yta har vi kombinerat en vägghängd toalettstol, sittbadkar, tvättmaskin och en arbetsbänk för att skapa en behaglig balans mellan tvättstuga och badrum.


Badrumsrenovering med Sjösten och 40x80 Kakel

Badrumsrenovering i Älta med både spotligts och golvärme.
Sjöstenen i kombination med golvvärmen resulterar i en härlig fotmassage varje gång du stiger in i badrummet.


Drömbadrummet för dig som gillar marockanskt kakel och design inredning!

Badrumsrenovering i Täby, där toaletten flyttats för att få plats med en större kommod.
Golvvärme är installerad för att golvet ska vara lika skönt att gå på som det är att se på.


Duschrum med varmvattenberedare och Tvättstuga

Renovering av två mindre utrymmen i Sollentuna


Enkelt, Stilrent, Underbart

Badrumsrenovering i Solna.


Färgglatt badrum i Sollentuna

Badrumsrenovering fint utsmyckat med italienska plattor


Klassiskt badrum med dekårplattor, tvättmaskin och glasbetong vägg

Rymligt badrum med bastu, tvättmaskin och duschutrymme med glasbetong.


Stilren lösning till mindre badrum,Totalrenovering

Totalrenovering av badrum i Skarpnäck, enkelt och stilrent med spotlights i taket för perfekt ljussättning.
Golvbrunnen har flyttats ca 1 meter för hatt hamna innanför duschdörrarna.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 1 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2014-09-12

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.