Renovera NU Stockholm AB logo

Renovera NU Stockholm AB

4.7 (81)
Renovera NU Stockholm AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Dennis Eriksson

+468204031

Adress

BOX 30032

10425 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2012

RENOVERA NU STOCKHOLM AB, DIN VÅTRUMSENTREPRENÖR! Där kvalité, professionalitet och service är en del av vår vardag

Vi är ett professionellt serviceföretag som nischat in sig på att leverera de bästa Badrumslösningarna för alla våra kunder. Vår klientel består främst av privatpersoner, som inte har renovering i sin vardag och därför inte talar fackspråk, vi har förstått detta. Därför sätter vi dig och dina önskemål i centrum för renoveringen, och tillhandahåller vår expertis i form rådgivning, för att guida dig genom resan. Tillsammans sätter vi gemensamma mål för ditt projekt och vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar.

Hos Renovera NU får du:

 • Alltid fast pris		
 • En kontaktperson 
 • Oslagbar service		
 • Skriftliga avtal
 • Fina rabatter          	
 • Ett våtrumsbehörigt företag

Läs mer om oss på vår hemsida.

​Renovera NU Stockholm AB Ekbacksvägen 26 168 69 Bromma

Telefon: 08-20 40 31 www.renoveranu.com

review-person
Fredrik
Totalrenovering av befintligt badrum 5 kvm i Upplands Väsby
2023-09-29

,

review-person
Sujeet
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Solna
2023-01-20

Nice job done. Project manager Tommy took care of the work while we were away. The whole project was executed while I was not in Stockholm. After return I found nice glazing bathroom. I would certainly recommend Renovera NU . Only consequence is konradssons tiles are quite costly. However with the discount offered by renovera nu managed overall cost.

review-person
Tony
Totalrenovering av badrum 6,5 m2 i Rosersberg, Sigtuna
2022-08-29

Otroligt proffsiga och slutresultatet blev kanon

review-person
Thomas
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 7 kvm i Brottby, Vallentuna
2022-03-30

Jag hoppades på en jämn kvalitet på offerterna blad de bolag som har möjlighet att offerera. Min upplevelse är att offerta mer är en portal där alla oavsett "kvalitet" kan offerera och det tar lite bort tryggheten jag trodde offerta stod för. Det positiva är såklart att jag hittade bolaget som skall renovera åt mig, men man måste ändå vara noggrann i sitt urval.

review-person
Anna
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Rönninge, Salem
2022-03-28

Superfint resultat !

review-person
Deep
Totalrenovering av befintligt badrum, toalett i Upplands Väsby
2022-03-07

Great response speed and answered my queries fast. Could be more flexible.

review-person
Sara
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Tumba, Botkyrka
2021-11-03

Fick ett bra och seriöst intryck av Kenny Bardler som kom och inspekterade badrummet. Kenny är snabb på att svara på mail och telefon och var flexibel när vi ville ha förtydliganden och ändringar i offerten. Offerten var inte billigast men inte heller dyrast av de företag som var här men det ingår just nu en fördelaktig deal på Konradssons Kakel också som lät bra.

review-person
Håkan
Badrumsrenovering 5 kvm i Södertälje
2021-03-27

review-person
Kerstin
Badrumsrenovering 3 kvm i Upplands Väsby
2020-03-27

...

review-person
Emma
Total badrumsrenovering 5 kvm i Sundbyberg
2020-03-22

Bra att ha och göra med hittills (arbetet påbörjas nästa vecka). Lite missförstånd kring offertens moment men det löste vi.

review-person
David
Total badrumsrenovering 5 kvm i Bromma, Stockholm
2019-09-13

Supernöjd! Hade Dennis som projektledare och det var rak och enkel kommunikation. Vart färdiga några dagar innan utsatt tid, och fakturan motsvarade förväntning. Märktes att de var etablerade och professionella. Tack!

review-person
Tomas
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Hägersten, Stockholm
2019-08-07

Lite högre pris men fick bra förtroende för deras kompetens. Säljaren var erfaren och professionell.

review-person
Moa
Badrumsrenovering 6 kvm i Bergshamra, Norrtälje
2018-07-20

Verkar proffsiga och kunniga. Engagerade och trevliga.

review-person
Peter
Rivning och bygg utav nytt badrum 4kvm i Hägersten, Stockholm
2018-06-02

Badrummet i sig blev bra. Dock uppstod ett stort hål i min vardagsrumsvägg (!), som bara halvhjärtat åtgärdades med ett lager grundfärg. Dålig skyddstäckning av väggar och tak vilket ledde till smuts i hela lägenheten. Arbetet blev även flera veckor försenat, och muntligt utlovade moment utelämnades med hänvisning till att det inte fanns skrivet i offerten.

review-person
Annikki
Badrumsrenovering 4kvm i Hägersten, Stockholm
2018-05-06

Trevlig personal, lätt att komma överens med. Jobbet påbörjat 13 mars och slutfört 4:e maj, lite för långdraget, därför 4 stjärnor. Arbetet utfört till belåtenhet av alla hantverkare. Är mycket nöjd med resultatet. Priset är inget att orda om, det kostar.

review-person
Veronica
Badrumsrenovering 6 kvm i Stockholm
2017-12-17

Jag anlitade Renoveranu för att renovera mitt badrum. Jag är jättenöjd med allt. Det har fungerat alldeles utmärkt ifrån start till mål. Uppskattar verkligen hur noggranna dom är med checklistor och ritningar för att säkerställa kommunikationen och undvika missförstånd. Stort tack till Dennis och alla fantastiska hantverkare som har varit inblandade i renoveringen. Rekommenderar detta företag!

review-person
Malin
Badrumsrenovering 2,5 kvm i Stockholm
2017-12-08

Lovade att badrumsrenoveringen skulle ta 3 veckor men 4 veckor för att vara på säkra sidan nu har det gått 6 veckor och allt är inte klart ännu. Brister i kommunikationen "glömde" säga att det skulle ta 5 veckor. Många små saker som känns oproffsiga eller oseriösa. Arbetet i sig har jag inga större klagomål på, badrummet ser snyggt ut och är nog bra gjort men allt omkring gör att betyget sänks rejält.

review-person
Hans
Partiell Badrumsrenovering av 4kvm i Sollentuna
2017-12-07

Ett trevligt litet gäng som tog hand om mitt badrum . Mycket nöjd med resultatet rekommenderas . Ha det !

review-person
Mattias
Badrumsrenovering 3 kvm i Vallentuna
2017-09-01

Mycket nöjd med slutresultatet. All inblandad personal gjorde ett kanonjobb. Rekommenderas!

review-person
Kristoffer
Totalrenovering av badrum 7m2 i Järfälla
2017-08-14

Vi är jättenöjda med helrenoveringen av vårt badrum. Dom kom med kreativa lösningar på oförutsedda problem. Tidsplanen höll (trots mitt i semestertider). väldigt tryggt att dom använder egna anställda och inga underentreprenörer.

review-person
Jan
Totalrenovering av badrum ca 6m2 i Vallentuna
2017-07-20

Dom har varigt riktigt bra från början till slut kan verkligen rekommendera renovera nu

review-person
Kalle
Renovera toalett i Stockholm
2017-07-18

Tydlig offert och ett mycket bra erbjudande.

review-person
Cissi
Badrumsrenovering 8 kvm i Hägersten, Stockholm
2017-07-01

Otroligt proffsiga! Såväl i bemötande, offert, projektledning. Kände mig trygg hela vägen och alla eventuella hinder gick de igenom med mig innan. Skulle rekommendera dem till vem som helst, alla dagar i veckan.

review-person
Jonas
Totalrenoveirng av badrum 5m2 i Märsta, Sigtuna
2017-06-08

Det tog dom ca 40 dagar att färdigställa badrummet. Under processen så råkade dom såga genom väggen in till min sons sovrum. En skada som dom endast spacklade igen. En takplafond fick också stryka med (vilken ersattes). Annars så gick det lätt att få tag på dom och slutresultatet blev godkänt av en oberoende besiktningsman som jag själv betalade. Vi är nöjda med badrummet men hade nog önskat att processen skulle ha gått snabbare och att dom inte hade sågat genom väggen.

review-person
Anna
Badrumsrenovering 6 kvm i Täby
2017-04-13

Vår badrumsrenovering har fungerat utmärkt från offertering till slutarbete, vi är så nöjda! Kan verkligen rekommendera RenoveraNu.

review-person
Helena
Badrumsrenovering 4,5 kvm i Stockholm
2017-04-13

Toppenbemötande vid inhämtande av offert. Lätta att få tag på. Allt gick snabbt och smidigt.

review-person
Monica
Badrumsrenovering 6 kvm i Österåker
2017-03-17

Bra utfört arbete!

review-person
Christina
Totalrenovering av badrum 4 kvm i Lidingö
2017-03-14

Mycket proffsiga och problemlösande!! Viktigt för mig var att det är gjort "vitt" med en seriös firma som betalar lön, soc avgifter mm med egna anställda. En garanti att det finns kompetens och resurser. Har beställt dem till nästa badrum!

review-person
David
Badrumsrenovering 2,7m2 i Stockholm
2016-12-15

Jag anlitade Renovera NU för en totalrenovering av mitt badrum (ca 2kvm) och är extremt nöjd med slutresultatet samt vägen dit. Under hela processen från offertstadiet till slutförandet så har jag alltid blivit väldigt bra bemött, fått den information jag behövt samt svar på de frågor jag haft. Allt har flutit på väldigt bra och med minimal insats av mig som beställare (mycket mindre än vad jag trodde, vilket är ett gott betyg)! Renovera NUs samarbete med Konradssons Kakel var också väldigt uppskattat. Hos Konradssons kunde jag titta på material, rita upp badrummet samt lägga min beställning och sedan skötte Renovera Nu resten såsom kommunikation och upphämtning. För mig var det viktigt att ha kontroll på slutpriset och jag tycker upplägget med fasta priser är väldigt bra i det syftet! Arbetet blev klart på utsatt tid, hantverkarna duktiga och noggranna och jag är supernöjd! Kan varmt rekommendera Renovera Nu och jag kommer definitivt kontakta dem igen vid behov. Tack!

review-person
Jörgen
Riva & totalrenovera badrum ca 6m2 i Stockholm
2016-10-13

Trevlig medarbatare som gjorde hembesök inför offertförfrågan. Efter vi erhöll offerten hade vi ytterligare frågor, som vi dock aldrig fick något svar på trots upprepade påminnelser. Vi upplevde Renovera NU som ointresserade och nonchalanta. Vi är glada att vi INTE valde Renovera NU och kommer inte att rekommendera dem till grannar och bekanta med tanke på deras dåliga attityd.

review-person
Oili
Byte av golv 6 m2 i Tullinge, Botkyrka
2016-09-14

Allt flöt på som det skulle. Vi fick tips om hur det kan se ut i badrummet angående dusch och möbler. Var handfat och toastol kan ställas. De som gjorde jobbet sen var fantastiska. Jobbade på och med det bästa resultatet. Städade efter sig varje dag innan de åkte. Vi kan verkligen rekommendera Renovera Nu.

review-person
Samuel
Badrumsrenovering 2 kvm i Hornstull
2016-08-16

Mycket proffesionellt bemötande genom hela processen. Tydlig kommunikation och lyhörda för kundens önskemål. Resultatet blev ett mycket fint badrum. Stort tack!

review-person
Michael
Badrumsrenovering 2,25 kvm i Stockholm
2016-08-15

Renovera NU gjorde en totalrenovering av vårt badrum under sommaren och höll i projektet från start till mål på ett imponerande sätt med minsta möjliga strul för oss som kund. Deras samarbete med Konradssons (som också var imponerande proffsiga) vad gäller material funkade perfekt. Efter att alla val var gjorda på Konradssons i Bromma från vår sida så fixade Renovera NU och Konradssons resten tillsammans. Renovera NU arbetade mycket strukturerat och kommunicerade tydligt under projektets gång. Det uppkom ett par oväntade saker som de dock löste galant efter att ha tydligt förankrat med mig vilka extrakostnader det skulle medföra. De viktiga råd jag fick både i början och sedan löpande var ur ett kundperspektiv, vilket också kändes tryggt. Badrummet blev mycket snyggt och helt enligt det vi kommit överens om både prismässigt och utförande. Mitt råd: Ska du renovera ett badrum - kontakta Renovera NU!

review-person
Bernt
Installera jordfelsbrytare i Stockholm
2016-05-24

Arbetet var väl utfört och helt enligt överenskommen tid. Jag utgick dock från att jordfelsbrytaren skulle fungera i hela lägenheten och inte bara i badrummet.

review-person
Jasmina
Installera strömbrytare, uttag & el till sovrum i Botkyrka
2016-05-03

Jag kommer att definitivt att anlita RenoveraNu igen! Arbetet som jag beställde var noggrant, punktligt och omsorgsfullt utför. Bemödandet var ytterst professionellt och offertförfrågan snabbt besvarad.

review-person
Thomas
Badrumsrenovering 2,6 kvm i Stockholm
2016-04-24

Inför min renovering träffade jag 7 olika företag. Renovera NU lämnade offert i samma prisnivå som fem andra. Jag valde Renovera Nu då jag sökte en totalentreprenör som dessutom har samarbete med Konradssons där inredning till rabatterat pris erbjöds. Min insats inskränkte sig till förarbetet, att säkerställa ritningar etc så det blev som jag tänkt. Därefter skötte Renovera Nu allt exemplariskt: Informera grannar om pågående renovering Skydda övriga rum med papp och plast, grovstäda, bortforsling av byggmaterial Hämta allt material och inredning, förutom en lampa jag själv köpt Löpande informera mig och reda ut ev frågor Slutpris hamnade enligt offert, förutom ett tillkommande arbete Arbetet färdigställdes över en vecka före beräknat datum Hög finish på arbetet

review-person
Åsa
Badrumsrenovering ca 3 kvm i Täby
2016-04-20

Varje gång jag går in i badrummet blir jag glad! Personalen kom i tid, var klara i tid och gjorde vad de kunde för att få allt som vi önskade. Jag kan definitivt rekommendera Renovera NU till andra som önskar göra om sitt badrum.

review-person
Kristofer
Flytt av eluttag i Sundbyberg
2016-04-18

Toppen!

review-person
Johan
Badrumsrenovering 2,55m2 i Stockholm
2016-03-11

Jag kan varmt rekommendera RenoveraNU. Mitt badrum blev bättre än jag vågat hoppas på. All kommunikation med företaget har varit klockren från början till slut och den överenskomna tidsplanen hölls till punkt och pricka. Hantverkarna gjorde verkligen ett kanonjobb med öga för detaljer. Hatten av till projektledare Fredrik som alltid är professionell i sitt bemötande och visar prov på service i världsklass. Tack För ett grymt jobb!

review-person
Anna
Badrumsrenovering 4m2 i Solna
2016-01-25

Vi är nöjda med renoveringen av vårt badrum. Väldigt bra kontakt med projektledare som återkopplade ofta och var lätt att nå samt enkel att ha att göra med i största allmänhet. Arbetet tog några dagar längre än vad som vad sagt från början, men det var överkomligt. Ordentliga hantverkare och proffsigt utfört.

review-person
Fredrik
Badrumsrenovering i Stockholm
2015-12-21

Väl utfört arbete. Även om vi hade problem med fukt och längre torktider så jobbade dem intensivt och lyckades bli klar enligt tidplan.

review-person
Agneta
Badrumsrenovering, 4m2 i Huddinge
2015-12-17

Vi valde Renovera.nu för den första proffsigt bemötande av Janis som hade svar på alla frågorna och tog sig tid att förklara, bra kommunikation av Fredrik som var projektledare duktiga hantverkare allt blev klart före utsatt tid tack renovera.nu Agneta och Janne

review-person
Henrik
Badrumsrenovering 2 kvm i Stockholm
2015-11-20

Fantastiskt bra jobb. Anlitade renovera.nu för mitt badrum. Kommunikationen med Kenny som var projektledare funkade jättebra, då han höll mig uppdaterad och bollade idéer. Strukturerade och med bra information gör de allt för att din renovering ska gå så smidigt som möjligt.

review-person
Daniel
Badrumsrenovering, 3.5m2 i Solna
2015-10-11

Mycket proffsiga och trevliga. Löste små-problem som alltid uppstår på ett snabbt och smidigt sätt.

review-person
Emma
Badrumsrenovering i Stockholm
2015-10-05

Vi valde Renovera NU efter att ha träffat 5 olika företag. En av anledningarna till att vi valde Renovera Nu var att det första bemötandet var väldigt proffsigt. Jani som vi träffade först svarade på alla frågor vi hade och gav råd om vad vi skulle ta upp med vår BRF i samband med vår badrumsrenovering. Av dessa 5 företag skall nämnas att renovera NU var dyrast men vi kände från första början att detta var ett företag att lita på. Vår projektledare Kenny var alltid tillgänglig. Eftersom vi hade problem med fukt blev vår renovering väldigt jobbig för oss i slutändan men jag tycker att Kenny hanterade våra många frågor och funderingar väldigt proffessionellt i en tid av stress från vår sida. Vi kan varmt rekommendera Renovera Nu då de har ett extremt välorganiserat och strukturerat företag. Duktiga hantverkare och projektledare. Resultatet är ett perfekt badrum som imponerar ända in i detaljerna. Tack Renovera NU!

review-person
Danny
Badrumsrenovering 4,25 kvm i Stockholm
2015-09-29

Bra, punktliga och tillgängliga, Allt gick enligt plan

review-person
Tobias
Badrumsrenovering ca 4 kvm i Tyresö
2015-09-18

Hög servicenivå och proffsigt utfört - rekommenderas!

review-person
Andreas
Badrumsrenovering 6 m2 i Nacka
2015-09-14

Bra och ansvarsfullt företag med duktiga hantverkare.

review-person
Maria
Badrumsrenovering ca 3-4 kvm i Solna
2015-07-16

Mycket nöjd med Renovera NU från början till slut. Trevliga och tillmötesgående och badrummet blev finfint!

review-person
Marina
Badrumsrenovering ca 5 kvm i Stockholm
2015-06-28

Renovera Nu har totalrenoverat vårt badrum och resultatet blev perfekt. Från första mötet inför offerten till att badrummet blev klart, före utsatt tid dessutom, har vi blivit väldigt bra bemötta. Alltid snabba svar och snabbt agerande! Vi kan inte annat än att rekommendera Renovera Nu om ni ska renovera ert badrum. /Magnus och Marina

review-person
Niklas
Badrumsrenovering 2,3m2 i Stockholm
2015-06-22

Första mötet med Jani gav ett bra första intryck då han var nog med att berätta vilka regler som gällde och vilka av mina idéer som praktiskt skulle gå att genomföra och inte. Redan då kände jag att Renovera NU var ett seriöst företag och valde således dem att utföra renoveringen av mitt badrum. Efter byggstart flöt allting på bra och jag kände personligen aldrig att någon daglig kontakt med företaget var nödvändig utan kontakt skedde sporadiskt för att stämma av läget under byggtiden. Utsatt byggtid var 3-4 veckor och det grejade dom galant. Några små ändringar gjordes under resans gång men slutresultatet blev över förväntan och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan verkligen rekommendera Renovera NU om du ska göra om ditt badrum.

review-person
Catarina
Totalrenovering av badrum ca 6 kvm i Stockholm
2015-06-16

Renovera NU slog ut hela vårt gamla badrum och byggde upp det till ett lyxigt snyggt badrum. I ett sekelskifteshus i Vasastan möter man på många konstiga hinder innanför väggar och tak, men Renovera NU löste allt och tillfrågade alltid oss innan något oplanerat gjordes. Oerhört trevlig och proffsig personal och projektledaren Dennis såg alltid till att allt flöt på och utfördes så som vi ville. Superduktiga byggare som gjorde ett superbra jobb! Rekommenderas starkt!

review-person
Sara
Helrenovering av badrum 1,6 x 3,2 m Stockholm
2015-03-20

Jag har gjort en totalrenovering av mitt badrum. Jag hade tre olika företag som lämnade offert och Renovera Nu blev ett självklart val med tanke på bemötande och proffesionalitet. Under hela processen, som blev långdragen, pga av fuktskador, har Dennis som var projektledare varit tillgänglig, personlig och alltid svarat på mina envisa frågor. Jag är otroligt nöjd med mitt nya fina badrum, kunde inte blivit bättre. Tack till Jani, som gav ett första bra intryck, tack till alla hantverkare, som gjort ett superjobb och tack till Dennis som varit helt fantastisk. Kan varmt rekommendera Renovera NU

review-person
Fredrik
Badrumsrenovering ca 6 kvm i Tyresö
2015-03-11

Renovera.nu har fungerat på ett sätt som gjort renoveringen till ett nöje. Bra kommunikation från företaget har gjort att det funnits en trygghetskänsla under hela perioden. De har givit stöd och råd när så behövts, men också tagit in den tanke vi haft med design och inredning och utan knussel accepterat vår idé, vårt mål. Kvalitén på arbetet är av yppersta klass och slut produkten bättre än vi kunnat förvänta oss. Vid funderingar, hör av er till företaget och be om att få se vårt badrum, på bild eller på plats.

review-person
Sari
Badrumsrenovering ca 3 m2 i Haninge
2014-09-03

Bra utfört arbete. Jag är mycket nöjd! Trevliga och proffsiga hantverkare.

review-person
Eva
Badrumsrenovering ca 5 m2 i Nacka
2014-09-03

RenoveraNU utförde en totalrenovering av vårt badrum. Då vi väntade barn hade vi en skarp deadline när badrummet skulle vars klart. Redan från första kontakt agerade RenoveraNU väldigt professionellt. Alla fördomar du har om hantverkare kan du lägga på hyllan när du har att göra med RenoveraNU. De är tillgängliga; svarar i telefon och på mail (dygnet runt) eller ringer upp inom kort. De ger rekommendationer och kommer med förslag och är noga med att säkerställa att man är överens även om de minsta detaljerna. Allt dokumenteras och signas av skriftligen. Det var några små detaljer som inte blev som vi förväntat oss men dessa åtgärdades snabbt och utan minsta krångel. Och kanske det viktigaste av allt; badrummet blev klart i tid. Skickliga hantverkare och outstanding projektledning och service. Kan varmt rekommendera RenoveraNU.

review-person
Ludwig
Badrumsrenovering ca 4 kvm i Stockholm
2014-08-31

Jag är precis klar med min badrumsrenovering och är Mycket nöjd med RenoveraNU:s insats! Dennis och gänget har genom hela processen varit tydliga, i tid, tillgängliga för kontakt, flexibla, personliga och professionella. Checklistor och ritningar har använts för att undvika missförstånd och arbetet har varit certifierat, enligt krav. Jag tog in flera offerter och RenoveraNU var dessutom billigast. Rekommenderas varmt!

review-person
Felicia
Badrumsrenovering i Stockholm
2014-08-26

Vi har fått vårt badrum renoverat under knappt en månads tid, inklusive en vecka då vi själva skulle impregnera golvet. Kommunikationen har varit fantastisk, vår projektledare Dennis har ringt nästan varje dag under arbetets gång, vilket helt och hållet avgjort slutresultatet och alla moment fram till det. Hantverkarna var fantastiska; effektiva, hänsynsfulla, trevliga och ordentliga. Vi har absolut inga klagomål. Allt har gått som planerat och vi rekommenderar Renovera Nu till alla vi känner. De har slagit hål på alla våra gamla farhågor och välbekanta myter om hantverkare. Och tack för den otroligt fina överraskningen som väntade oss på slutet, det glömmer vi aldrig. Bästa hälsningar Felicia & David

review-person
Daniel
Helrenovering av badrum ca 3 kvm i Stockholm
2014-07-20

Fantastisk service och dialog. Hjälpte mig både att få bra rabatt på ytskikt och inredning samt planera in all inredning. Det strul som uppstod av förutsättningarna hanterades med tydlig kommunikation. Kan varmt rekommendera RenoverNU till andra!

review-person
Henrik
Helrenovering av badrum i Stockholm
2014-01-27

Vi anlitade Renovera Nu Stockholm AB för en totalrenovering av ett badrum. Vi fick redan från dag ett en jättebra kontakt med projektledaren Dennis som har varit en riktig stöttepelare genom vår renovering. Han förklarade hela processen för oss där vi gick igenom steg för steg. Dennis var hela tiden behjälplig i val av material (fabrikat, modeller, färger, osv) men även frågor om ansvar, försäkringar, ROT-avdrag, med mera. Saker som gjort att man kunnat slappna av under renoveringen är bl.a: - man har ett fast pris för projektet. - man skriver ett avtal om projektets omfattning och pris. - man får bra rabatt genom exempelvis Kakeldax. - man har de behörigheter/certifikat som behövs. Vi är mer än nöjda med genomförandet och resultatet. Renovera Nu Stockholm AB har som mål att överträffa kundens förväntningar och det kan vi garantera att de gör! Vi är jätteglada att vi valde Dennis och hans företag att renovera vårt badrum som är finare än vi nånsin kunnat föreställa oss!

review-person
Gürol
Badrumsrenovering 4,5 kvm i Stockholm
2013-12-16

Vi skulle renovera vårt badrum, i denna djungel av olika renoveringsföretag försökte vi hitta bra och seriösa alternativ, kräsna som vi är så träffade vi nog 10 olika firmor innan Dennis och hans team. Från första mötet gav han ett professionellt och genuint intryck. Han var väldigt tydlig och noga, han kunde svara på alla typer av frågor. Han finns alltid till hands och svarade i princip alla tider på dygnet när man ringde. I renoveringsprocessen hittades dold vattenskada sedan innan och det blev inte som vi tänkt oss, han var väldigt hjälpsam och förstående i processen mellan oss och försäkringsbolaget. Vi var helt enkelt väldigt nöjda med slutresultatet och skulle anlita dem igen.

review-person
Christofer
Totalrenovering av duschrum 3 kvm i Sundbyberg
2013-12-09

Vi använde oss av RenoveraNU för att totalrenovera vårt duschrum på ca 2m2. Har inget annat att säga än att RenoveraNU utförde ett kanonjobb. Öppen och ärlig dialog från första "spadtaget". Tydlig och detaljrik offert som inte lämnar något utanför renoveringen. Dennis, kontaktperson på RenoveraNU fungerar som en spindel i nätet och går alltid att få tag i. Jag kan verkligen rekommendera RenoveraNU för dig som vill göra om hemma. Skulle jag själv behöva göra om något ytterligare skulle jag inte tveka en sekund på att höra av mig till RenoveraNU. Lycka till i framtiden Dennis och RenoverNU, fortsätt att arbeta på detta sätt så kommer det gå lysande för er! //Christofer

review-person
Kristin
Badrumsrenovering ca 4 kvm i Stockholm
2013-09-13

Kanonbra!! Vi anlitade RenoveraNu för att helrenovera vårt badrum på ca. 4 kvadrat. Av de sex offerter vi fick verkade RenoveraNu den mest seriösa och prisvärda. Vi valde rätt och är otroligt nöjda med allt! Vi fick alltid ett väldigt trevligt bemötande och man kunde alltid komma i kontakt med Dennis (kontaktpersonen). Han hjälpte oss också med mycket tips på inredning etc. Vi var även väldigt nöjda med offerten där det var tydligt vad allt skulle kosta. Kan verkligen rekommendera RenoveraNu till alla som ska renovera badrummet! Kristin och Erik i Midsommarkransen

review-person
Axel
Renovering av mindre badrum i Järfälla
2013-09-04

Jag anlitade Renovera Nu för att totalrenovera mitt badrum i min etta som var i ruskigt dåligt skick. Det hade i princip inte gjorts något i badrummet sedan 1952. Trots besvär med avfuktning och andra besynnerligheter så skötte Renovera Nu det hela på ett utomordentligt sätt. Allting gicks igenom innan själva renoveringen började, fast pris delgavs och samtliga bygg/designdetaljer var helt utklarade i minsta detalj. Vänligt bemötande, hållna avtal, rimligt pris och bra resultat - jag är mer än nöjd och kan verkligen rekommendera Renovera Nu till alla er i Sthlm som vill renovera era badrum. Bra jobbat grabbar! //Axel norr om stan

review-person
Peter
Total badrumsrenovering, 3.6m2 i Stockholm
2013-08-08

Vi totalrenoverade vårt badrum med hjälp av Renovera NU. Proffsigt, noggrant och (såvitt vi kan bedöma) ärligt genomfört arbete. Superb service med hundraprocentig tillgänglighet med projektledaren per telefon. Rimligt pris. Genomförde finjusteringar mot slutet enligt våra önskemål utan att knussla. Trevligt gäng att ha att göra med.

review-person
Ibrahim
Badrumsrenovering, 7 m2 i Sigtuna
2013-06-03

Hej Vi vill tacka renovera nu för en fantastisk jobb från början till slut . Vi är jätte super nöjda med vårt badrum.jätte duktiga med arbetare snabba och effektiva,dom gjorde deras bästa föratt vi ska bli nöjda. Tack dennis Med vänlig hälsning, ibrahim

review-person
Kirsten
Renovering av badrum & toalett i Huddinge
2013-05-29

total-renovering badrum (iHuddinge) Proffsigt arbete och enastående service! Vi har anlitat RenoveraNU för renovering av badrum, garderober och innertak i vårt hus och är super nöjda med resultatet. Det var en smidig resa från offert till slutfaktura och det var hela vägen en bra dialog med projektledaren. Hantverkarna jobbar suveränt noggrant och snabbt och helt efter kundens önskemål. Vi kommer att anlita RenoveraNU för vidare renoveringar framöver också. Letar ni efter kunniga och skickliga hantverkare samt bra service och utmärkt kundbemötande? Tveka inte, ta kontakt med RenoveraNU direkt! K M Moll

review-person
Kalle
Återställa ytskikt i badrum i Stockholm
2013-05-27

Vi fick en vattenskada i vårt badrum och behövdes hjälp med att återställa ytskickten i badrummet. RenoveraNu har varit väldigt tillmötesgående på alla möjliga sätt. De var otroligt skickliga i sin planering och återställde allt så snabbt som möjligt med tacke på torktider osv. Vad som också skall poängteras är att Dennis, arbetsledare, alltid svarade i telefon och fanns tillgänglig alla tider på dygnet??? Vi har nu ett fint och funktionellt badrum ochär återinflyttade efter vattenskadan. Vi kan inget annat en varmt rekomendera RenoveraNU och all dess personal. Lycka till med er renovering! Kalle

review-person
Rickard
Badrumsrenovering ca 8 kvm i Upplands-Bro
2013-05-25

Riktigt nöjd med resultatet och servicen! Renovera NU är ett otroligt bra företag med duktiga hantverkare som ger ett väldigt bra resultat! Dom renoverade mitt badrum och det överträffade mina förväntningar. Stödet från chefen Dennis var jättebra! Jag kunde nå honom när som helst och hade han inte möjlighet att prata just då så återkom han väldigt snabbt. Han var ett bra stöd från första början med planering, förslag på hur saker kunde lösas på bästa sätt och hjälpte mig över telefon i mina funderingar när jag stod i affären för att köpa in mtrl. Detta är ett företag jag starkt rekommenderar!

review-person
Stefan
Badrumsrenovering ca 6 kvm i Stockholm
2013-04-17

Vi kan varmt rekommendera Renovera Nu. Leverans i tid och av hög kvalitet, väldigt duktiga hantverkere! Har särskilt uppskattat att få återkoppling om hur arbetet fortlöper. Jag skulle gärna anlita dem igen!

review-person
Therese
Renovering av 2 st badrum i Järfälla
2013-03-26

Renovera Nu Stockholm har visat sig varit pålitliga, kunniga och ett företag att lita på. De har varit oerhört proffsiga. Vi fick tips, råd och stöd hela vägen fram till badrummet blev klart. De höll tidsschemat precis som de lovat och vi var med under alla stegen. De är noga och reslutatet blev otroligt bra och snyggt. Kaklet är uppsatt perfekt. De kom med ideer och tankar som vi inte hade tänkt på och de förstod vad vi ville göra. De har även målat vårt "trapphus" och trappa, som blev perfekt. Hela teamet är trevliga och kompetenta. Vi kan bara lovorda dem. Det var hela tiden en dialog och det känndes tryggt att ha anlitat Renovera NU. Det som också känndes bra att dom som var här och jobbade verkade trivas med sitt jobb och var stolt över sitt hantverk vilket syndes på de arbetet de lämnade efter. När badrummet var klart hade de städat upp efter sig så det inte ens syndes att de varit här och när vi öppnade dörren hade vi ett fantastiskt badrum.

review-person
Rickard
Badrumsrenovering ca 3-4 kvm i Nacka
2013-03-21

bra jobbat renovera NU! jag och min sambo blev trevligt bemötta från 1a början, väldigt serviceminded och bra killar. de var väldigt nogranna med att badrumsreglerna skulle följas punkt för punkt, vi har kännt en trygghet hela vägen och det var det viktigaste för oss. de har gjort ett bra jobb rakt igenom och vi kan rekommendera dem skarpt.

review-person
Marcus
Totalrenovering av badrum i Stockholm
2013-03-19

Jag hade drabbats av en omfattande vattenskada i badrummet och hade ett tiotal företag som lämnade offert. Efter noggranna jämförelser av företagen avseende kostnader, referenser, ekonomisk situation, anmärkningar hos allmänna reklamationsnämnden mm, valde jag att anlita Renovera nu. Detta skulle jag inte ångra. För aldrig tidigare har jag haft att göra med, eller ens hört talas om, en byggfirma som verkligen förstått innebörden av nöjda kunder. Några exempel som understödjer detta är: - De svarar ALLTID i telefon och förstår värdet av en god kontakt - De kommer ALLTID i tid - De bidrar med tips och råd för hur saker kan göras - De är supertrevliga att ha att göra med - De prioriterar kvalitet i alla lägen - De är extremt motiverade att göra ett bra jobb och arbetar stenhårt - De levererar i tid Nästa gång jag ska renovera är valet av företag givet. Jag kan därför å det varmaste rekommendera Renovera nu. Om fler vore som dem så skulle programmet "Fuskbyggarna" inte finnas.

review-person
Henric
Helrenovering av badrum 4,5 kvm i Nacka
2013-03-18

Vi valde till slut Renovera Nu Stockholm AB, och nu har de totalrenoverat vårt badrum. Vi är mycket nöjda med resultatet och arbetet de utfört. Dom var lätta att samarbeta med, tillmötesgående, effektiva och höll tidsplanen bra. Vi kan varmt rekommenderar denna firma för liknande jobb. Hälsar Henric och Jenny.

review-person
Annelie
Badrumsrenovering ca 6 kvm i Täby
2013-03-04

Vi är mer än nöjda med resultatet av vårt nya badrum. Killarna på Renovera Nu har gjort ett fantastiskt arbete. Alltid glada och trevliga, mycket proffessionella och kunniga. Dennis som varit vår kontaktperson under arbetet har alltid funnits tillgänglig över telefon då han inte varit på plats. Vi har kunnat ringa honom både kvällar och helger och alltid fått ett fint bemötande. Vi fick känslan av att dom inte bara var här för att göra ett jobb, utan var angelägna om att det skulle bli riktigt bra. Dennis vågade ifrågasätta ett par beslut vi tog som han inte trodde skulle bli bra. Vi lyssnade på honom och i efterhand visade det sig att han hade helt rätt. Vi kommer givetvis att använda detta företag nästa gång vi behöver renoveringshjälp.

review-person
Helena
Renovering av tvättstuga i Tyresö
2013-02-18

Dennis och hans gäng är en fröjd att ha att göra med. De är mycket kundorienterade, duktiga, noggranna och trevliga. Vår tvättstuga fick sig en ansiktslyftning som jag knappt trodde var möjlig, i år är planen att återigen anlita Renovera Nu för att även fixa vårt badrum.

review-person
Kjell
Renovering av badrum, 5.5m2 ( kakel/klinkers) i Haninge
2013-02-12

Vid vår badrumsrenovering valde vi att RenoveraNU skulle få det jobbet Det har jag nu sett efteråt att det var en väldigt bra entreprenör. Mycket trevlig personal alla jobba riktigt bra och de gjorde klart så mycket om det gick varje dag beroende på torktider m.m. De som var här och jobba var döva men ändå inga problem att förstå varandra. Jag fick en offert innan arbetet började och den har stämt inte massa påslag efter utan riktig överenskommelse. Allt underarbete är gjorts enligt alla normer fackmannamässigt utförande RenoveraNU kan jag rekommendera till alla som behöver hjälp med någon renovering

review-person
Amelie
Badrumsrenovering 4,5 kvm i Stockholm
2013-02-10

Vi är mycket nöjda med helrenoveringen som Renovera Nu har gjort i vårt badrum på 4 kvm. Trots en hel del oförutsebara problem som uppstod under vägen, misstänkt vattenskada i golvet, problem att stänga av vattnet i huset, en hiss som inte fungerade (vi bor på 5tr) så genomfördes projektet föredömligt. Vi blev hela tiden informerade om vad som var på gång och när det skulle utföras. De små missförstånd som uppstod rättades snabbt till. Vi är också mycket nöjda med resultatet, vårt badrum är så fint och professionellt utfört. När vi tidigare renoverade vårt andra badrum använde vi en annan firma och hade stora problem med i princip allting, så vi vet att uppskatta ett seriöst företag.

review-person
Johanna
Renovering i villa i Tyresö
2013-02-04

Vi begärde en offert för renovering av vardagsrum samt kök. Uppdraget innefattade bland annat bredspackling av väggar, rivning av kakel och konsttegel, rivning av ett litet parti vägg, inbyggnad av 2 par radiator rör, rivning av golv samt målning, kakling och golvläggning. Renovera Nu va snabbt på plats för att bedöma omfattning av arbete för att kunna lämna en seriös offert till oss. Första intrycket vi fick va att vi kände att dessa personer vet vad dom gör och pratar om. Vi kände ganska omgående att det va Renovera Nu som vi ville anlita för vårt uppdrag. Inom loppet av ett par dagar så va arbetet redan i full gång och efter ytterligare 7 dagar va hela uppdraget färdigställt. Allt har löpt på utan några problem. Vi har haft en rak kommunikation och alltid fått snabba svar på våra frågor. Vi är otroligt nöjda med slutresultatet och stortrivs i vårt nyrenoverade hem. Vi kommer utan tvekan att anlita Renovera Nu igen och vi rekommenderar dom varmt för er som funderar på att renovera h

review-person
Kjell
Renovering av 3,5 kvm i Sollentuna
2012-04-10

Absolut ett seriöst företag med bra pris. Renoverade ett litet badrum som hade vattenskada. Byte av hela avloppet samt inkommande vatten, nytt stabiliserat golv, mosaik på väggarna klinker på golvet och vattenburen golvvärme, resultatet blev fullt godkännt. Inga problem med kommunikationen, dom problem som uppstod löstes smärtfritt. Dennis som höll i projektet var lätt att prata med och återkom alltid med lösningar och tidsplaner.

review-person
Lennart
Renovering av badrum 3,5 kvm i Norrtälje
2012-04-02

De skötte sina åtaganden alldeles utmärkt. De började på utsatt dag och blev klara på utsatt dag. Vi blev mycket nöjda med deras arbete. Jag kan rekommendera att använda sig av Renovera NU Dennis HB.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1 000 000

Byggkeramikrådet
Byggkeramikrådet

Företaget har genomgått utbildning i Byggkeramikrådets Branschregler (BBV) och har därmed våtrumsbehörighet.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Behörigt PER-företag
Behörigt PER-företag

Medlem i Plattsättningsentreprenörers Riksförening.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2014-09-12
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.

Renovera NU Stockholm AB - video thumbnail
play-button