Reliningsteknik Sverige AB logo

Reliningsteknik Sverige AB

5 (2)
Reliningsteknik Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Stefan Johannesson

+46102070680

Adress

Lyckegärdsvägen 11

29170 Kristianstad

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Reliningsteknik Sverige AB är ett heltäckande företag gällande rörsystemet i fastigheter. Vår huvudsakliga syssla är Relining (rör i rör). Vi på Reliningsteknik lägger största vikt vid service och menar att akut jobb har högsta prioritet som skall utföras omgående. Detta är för att vattenskador utgör det största skadebeloppen visar undersökningar ifrån försäkringsbolagen.

Relining: Så kallade strumpan vrängs på plats i det gamla avloppsröret med tryckluft. Fodret expanderar och klara flera dimissions övergångar. Efter härdning har ett nytt självbärande rör installerats och eventuella sprickor eller hål är numera täta igen. Med vår Relining skapas ett nytt skarvfritt system där man slipper bila fram gamla rör och byta ut. Man använder alltså de gamla rören som en gjutform. Oftast tar arbetet endast några få dagar och boende kan bo kvar under arbetets gång. Fördelarna med Relining gentemot traditionellt stambyte är framförallt priset man brukar räkna med ¼ del av kostnaden samt att boende kan bo kvar under hela installationen.

Rensning/ Fräsning: Vi anser att en högtryckspolning av avloppsystemet är bra men bara en kortsiktig lösning. För att slippa oroa sig och rekommenderar vi underhållsfräsning. Vid en fräsning får man bort allt inte bara fett och beläggning utan också rost ifrån korrosion. Man brukar säga att var 10år minskar rörets diameter med 1-2mm. Man får helt enkelt ett avloppsrör i samma mått som när det en gång installerades.

Filminspektioner: En stor del i vår verksamhet är just inspektionsfilmning. Där vi utför en bedömning på hur skicket för avloppsrören ser ut och när behovet finnes för renovering. Normala gjutjärnsrör har en livslängd på 30-60år beroende på gjutkvalitén och användning. Man kan ganska fort bedöma sprickbildningar och skarvar som börjar ge med sig. I servisledningar används oftast betong eller keramik rör, beroende på tjäle och grundvattennivån kan livslängden kortas avsevärt. Ett kommande problem vi stöter på är rötter som växer in i rören igenom skarvar och orsakar återkommande stopp.

review-person
Jonas
Relining i Lund
2023-09-05

Mycket bra företag som jag upplever det. Efter att jag hade lagt ut offertförfrågan här hörde de av sig snabbt, kom och gjorde en noggrann undersökning för att kunna lämna en bra offert. Trevliga medarbetare, kom på utlovad tid, bra utfört arbete med tillhörande dokumentation samt inga konstigheter med fakturan. Rekommenderas!

review-person
Calle
Relining i Malmö
2022-07-11

Proffsiga och noggranna. Gjorde ett gediget arbete från första besöket till fakturan. Kan rekommendera dem.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Branschföreningen Relining i Fastigheter
Branschföreningen Relining i Fastigheter

Företaget är medlem i Branschföreningen Relining i Fastigheter.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.