RCC Advisory AB logo

RCC Advisory AB

0 (0)
Kontaktperson

Rodi Celepli

+46733301331

Adress

GAFFELSEGLET 25

136 56 VEGA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

RCC Advisory är en professionell redovisningsbyrå som levererar skräddarsydda och effektiva ekonomiska lösningar för företag i alla storlekar. Vårt engagemang är att underlätta och optimera ditt företags ekonomihantering, vilket möjliggör ökad fokus på kärnverksamheten.

Våra tjänster omfattar allt från bokföring och lönehantering till årsredovisning och skatterådgivning. Vi strävar efter att hålla oss i framkant av branschens utveckling och är väl insatta i de senaste lagar och regler som påverkar företagsekonomi och skattefrågor.

På RCC Advisory värderar vi integritet, noggrannhet och professionalism högt. Vi är stolta över att erbjuda pålitliga och transparenta tjänster som ger våra kunder trygghet och förtroende i sin ekonomiska hantering.

Oavsett om du driver ett nystartat företag eller är verksam inom etablerade industrier, kan RCC Advisory vara din pålitliga partner för att säkerställa att din ekonomi är i säkra händer. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och skräddarsydda lösningar som stöder deras tillväxt och framgång.