Q-Max Construction AB logo

Q-Max Construction AB

5 (2)
Q-Max Construction AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Edi

+46733966777

Adress

SANKT GÖRANSGATAN 67

112 38 STOCKHOLM

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Erfarenhet, kvalitét och hållbarhet.

Vi på Q-Max Construction AB brinner för att lyfta kvalitén inom Bygg och underhållsarbeten och för oss är hållbarhet och långsiktighet våra viktigaste ledord. För dig som kund innebär det att vi enbart erbjuder hållbara och långvariga lösningar – i såväl kundrelation, materialvalens livslängd samt ur miljösynpunkt.

Vårt mål är att alltid leverera mer än vad våra kunder förväntar sig och vi arbetar uteslutande med en personlig och transparent dialog genom hela arbetsprocessen – vi garanterar att alltid leverera den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för respektive kund.

Q-Max Construction AB är ett relativt ungt bolag, men har trots detta en lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vi har nämligen utfört Byggprojekt sedan 2001. I båda segmenten så jobbar vi både med mindre servicejobb och hela entreprenader.

Vi arbetar vi med alla typer av byggnationer, renoveringar och reparationer. Det kan bland annat handla om måleri, plattsättning, snickerier, fönsterbyten, putsning, fasadrenovering, elinstallationer, ombyggnationer samt projektering.

Vid behov genomförs egenkontroller, tidsplaner, KMA planer samt miljöplaner efter branschregler.

Våra underleverantörer har flera certifieringar för att du som kund ska känna dig trygg med din renovering. Protokoll och certifikat på VVS, el och plattsättning.

Varmt välkommen med din förfrågan!

review-person
Arne
Partiell köksrenovering 10 kvm i Stockholm
2024-04-30

Q-MAX Construction AB gjorde ett utmärkt arbete, dom var punktliga, lättsamma , lyhörda, lösningsorienterade, mycket erfarna och arbetet resulterade i högsta kvalité. Vi är mer än nöjda med allt i denna köksrenovering och kan varmt rekommendera Q-MAX Construction AB. Arne & Liselotte Svedlund.

review-person
Edison
Del av entreprenad 60 kvm i Märsta, Sigtuna
2024-04-30

Vi har samarbetat med Q-MAX Construction AB Vi har Bästa betyg ,dom är mycket professionella Och utfört jobb med bästa kvalitet Rekommenderar Q-MAX Construction AB Edison

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.