Puzzel Bygg och Måleri Stochmal HB

Piotr Stochmal
Kontaktperson
Piotr Stochmal
073-906 80 39
Adress
Bragevägen 17
136 38  Handen

Företagsbeskrivning

Hej!

Vi på Puzzel Bygg & Måleri vill hjälpa dig med ditt projekt!

Vi är ett familjeföretag som grundades 2008 och sedan dess erbjuder vi tjänster inom olika slags renoveringsarbeten för privatpersoner samt företag. Vårt företag arbetar över hela Stockholmstrakten, är godkänt för F-skattebevis och är försäkrat på If Företagsförsäkring.

Vid varje arbetstillfälle är särskilt viktig för oss att:

Lämna en tydlig offert
Komma på utlovad tid
Utföra ett fackmässigt arbete av hög kvalitet
Färdigställa arbetet på avtalad tid
Städa och hålla snyggt efter oss

Vi ser fram emot att få höra av dig!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Renovering, el, golv, montering av möbler, målning/tapetsering, rivning i Stockholm

Vi är extremt nöjda med Puzzel bygg och måleri Stockholm HB. Noggranna och väldigt serviceminded. Vi var extremt struliga under renoveringen men trotts de så fixade dom allt vi bad om trotts att det innebar att bygga om en hel vägg. Vi är supernöjda med allt och kan varmt rekommendera alla att använda sig utav detta företag oavsett hur stor renoveringen är.

Renovering i vindsvåning 62 kvm i Stockholm

Piotr and his colleagues are really handy and highly responsible. I really appreciated their help and am very happy with my new kitchen. Highly recommend!

Renovering i villa i Älvsjö, Stockholm

Vi anlitade Puzzel Bygg för att riva en vägg mellan två rum, för att få ett större vardagsrum i vår villa. De satte även upp nytt gips i taket samt målade och återställde. Vi är mycket nöjda med deras arbete. Resultatet blev fint och de var snabba och proffsiga. Under hela arbetet hade vi en bra dialog med Piotr, som alltid var snabb att svara på mejl, sms och telefon. VI uppskattar också den proffsiga hanteringen med offert, avtal etc innan arbetet drog igång.

Jag kommer anlita Puzzel Bygg & Måleri igen och jag kan absolut rekommendera företaget till vänner och familj.

Målning 80 kvm & golvläggning i ett rum i Stockholm

Vi anlitade Puzzel för att måla och lägga golv i en lägenhet på 80 m2. Puzzel bygg har genom hela vår renoveringsprocess varit mycket professionella och trevliga! Kommunikationen och diskussionen kring materialval och så vidare har varit jättebra och vi kan verkligen rekommendera Piotr med kollegor!

Målning av 3 sovrum i Stockholm

Trevligt bemötande samt väl och snabbt utfört arbete.

Målning ca 50 kvm i Älvsjö

Puzzel Bygg och Måleri gjorde ett utmärkt jobb och vi kan rekommendera dem till vem som helst. Vi bad om målning av alla rum i 92 kvm lägenhet, fix av väggar och tak, målning av fönsterlist, kökssnickerier och uppförning av en tapet. De var effektiva och höll sig till tidtabellen, samt höll bra mejlkontakt under hela processen. Nya önskemål som vi fick längsmed vägen var inga problem och de tog raskt tag med dessa. De gjorde även några saker gratis, t.ex. såg de att fönsterbrädet i köket var i så dåligt skick att de fixade denna gratis. Redan under deras första besök hade de ett öga för vad som behövde göras och kom med bra förslag och de kändes samt var pålitliga. Dessutom var deras offert den förmånligaste. Rekommenderas varmt.

Målning av nybyggt 2 planshus i Älta

Väl utfört arbete, snabba att åtgärda synpunkter.

Målning och tapetsering av trapphall i Stockholm

Jag fick en trapphall målad och tapetserad. Arbetet gjordes snabbt och det blev väldigt snyggt. kan absolut tänka mig att anlita dem igen och rekommenderar dem varmt.

Målning av radhus ca 126 m2 i Nacka

Kontakten med Puzzel Bygg var rakt igenom mycket god. De var flexibla och när vi ändrade saker i vår beställning under resans gång var det inga problem. När de var klara hittade vi ett antal småfel som åtgärdades efter att vi påtalat dessa. Jag kan rekommendera Puzzel Bygg om du letar efter en prisvärd målarfirma som har hög flexibilitet. Enda egentliga minuset var småfelen som krävde extra åtgärder.

Målning av väggar & tak ca 69 kvm Haninge

Jag träffade 6 företag och valde sen att gå vidare med Puzzel då de kändes mest pålitliga och hade bäst pris. Arbetet utfördes inom given tid, resultatet blev väldigt bra. Det tillkom även extra arbete som bedömdes nödvändigt, som de var schyssta nog att inkludera i priset. Skulle känna mig trygg i att använda Puzzel Bygg och Måleri Stochmal Hb även vid framtida renoveringar!

Tapetsering av hall & sovrum i Huddinge

Vi är mycket nöjda med tapetseringen som Puzzel Bygg och Måleri gjorde åt oss! Dom var professionella, duktiga, noggranna och dessutom gick det snabbt och smidigt och de var mycket trevliga. Vi kommer gärna att anlita dem igen vid behov!

Målning av 15 fönster i Huddinge

Bra kommunikation (snabb och tydlig offert samt bra återkoppling på frågor). Mycket positivt och trevligt bemötande. Bra resultat på utfört arbete. Tidsplanen höll exakt. En liten förbättring gjordes på utfört arbete utan problem. Jag kommer anlita Puzzel Bygg & Måleri igen och rekommendera företaget till vänner och familj.

Ommålning av 67m2 lägenhet i Stockholm

Mycket bra hantverkare! Höll tider och var trevliga och tydliga. Lämnade variater på offerten efter vårt önskmål. Utförde arbetet snabbt och mycket proffsigt. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Puzzel Bygg & Måleri! Tina & Lasse

Golvslipning, målning & tapetsering i Sollentuna

Vi är jättenöjda med deras jobb(byte av golv, målning och tapetsering)
Dom är professionella och hjälpsamma.
Vi kan varmt rekommendera dom och vi har planer att anlita dom i framtiden.

Mvh Panos & Camilla

Tapetsering av sovrum,spackling mm. i Sundbyberg

Jag är mycket nöjd med Puzzel Bygg & Måleri och deras arbete. Framför allt var de tydliga i kommunikationen och bra att ha att göra med. Höll tidsplanen. Mitt vardagsrum som de målade blev ett helt nytt rum och tapetseringen var helt ok. Jag skulle definitivt anlita dem igen.

Målning,tapetsering av 4 rum i Huddinge

Mycket bra resultat på målning och tapetsering. Pålitliga, lyhörda och flexibla och dessutom klara på utsatt tid. När de gjorde ett mindre misstag med tapeten var de snabba att åtgärda detta på eget bevåg. Har bara gott att säga om om vi behöver hjälp i framtiden kommer vi kontakta dem igen.

Måla sovrum + tapetsera fondvägg, 25-30m2 i Stockholm

Trevligt och proffsigt bemötande. De kom i utsatt tid och utförde arbetet till och med snabbare än utlovat, utan att kompromissa vad gäller kvalitet.

Rekommenderas!

3 rum, ljudisolering av golv + målning/tapetsering i Stockholm

Lite högre pris. Utmärkt arbete, Professionell. I tid.
Glad!

Målning & Golvlackning 40 kvm i Stockholm

Valdigt noggranna och bra

Gipsa tak/väggar,golvläggning,målning etc. i Stockholm

Snabbt och bra utfört. Allt på tid som lovats. Kommer att anlitas igen om behov uppstår.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Altaner m.m

Vi alltid passar på och utnyttjar svenska sommaren för att jobba ute. Då snickrar vi och målar, bygger altan, staket, förråd m.m.

Kontakt
Erik Lönnbark
erilon82@gmail.com
073-661 30 30

Bygge av ett vinställ

Kunden önskade mer utrymme för vinfläskor i källaren så byggde vi ett vinställ av gammaldags tegelrör.


Golvläggning, köksrenovering, badrumsrenovering, målning

Kunden köpte ett nytt boende och anlitade oss för att rusta upp det. Nya golv lades och väggarna fick ny färg och tapeter. Vi klarade jobbet i tid så kunde kunden flytta alle sina grejer utan onödiga förseningar.

Under nästa år återkom kunden till oss flera gånger och beställde bl.a. nytt uterum samt köks- och badrumsrenovering.

Kontakt
Panos Kazantsis
pkazantzis@hotmail.com>,
073-947 95 83

Köksrenovering, målning, snickeriarbeten

Arbeten utfördes i hösten 2017 på Lilla Aspuddsvägen 2 i Hägersten. Kunderna ville ge lägenheten lite känsla och beställde upphöjning av tidigare sänkta taken och en komplett köksrenovering. Förutom det slipade vi golven och lade fina höga socklar.

Kontakt
Klara Käll
kallklara@gmail.com
076-889 89 95

Ombyggnad av ett barnrum i Älvsjö

Ombyggnad av ett barnrum i en villa i Älvsjö. Arbetet utfördes i samband med en isolering av snedtak och byte av el. Till slutet målades hela rummet vitt och en säng med två lådor byggdes.

Kontakt
Mats Enebrink
070-968 12 64

Ommålning av fasad i Skogås

Puzzel Bygg & Måleri utfördes en uppfräschning av en modern villa på adress Gryningsvägen 24 i Skogås. Vissa plankor bytades, takfoten renoverades, en nytt balkongräcke byggdes. Hela huset samt garaget målades med en fräsch grön färg.

Kontakt
Sven Olaisson
073-312 17 24

Ommålning av putsad fasad på en villa i Enskede

En villa som byggdes 1910 fick en uppfräschning. Arbetet utfördes under sommaren 2011 på adress Enskedevägen 49. Huset fick ny kulör samt nya vackra siffror under taknocken.

Kontakt
Stefan Myrefelt
070-329 04 95

Renovering av en lägenhet i Stockholm

En tvåa på adress Öregrundsgatan 18 renoverades under hösten 2011. Puzzel Bygg & Måleri utförde kompletta målningsarbeten, lade nytt parkettgolv, rustade upp badrummet.

Kontakt
Tommy Hagén
070-644 62 71

Tapetsering i en villa

Tapetsering och målning av en villa i Spånga.

Kontakt
Emma Norin
erobertsson5@gmail.com
073-738 78 44

Vindsrenovering

Arbetet utfördes i sommaren 2016 på Klövervägen 5 i Bromma. Vi byggde om hela vindsvåningen som fick 4 st takkupor, nytt tak, isolering och helt ny planlösning med fina sovrum och ett litet badrum. Golven slipades och alla väggar fick strykning av vit färg.

Kontakt
Anna Ljung
anna.paulina.ljung@gmail.com
070-799 77 75

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: IF*
Beloppsbegränsning: 10000000*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.


Måleriföretagen i Sverige

Medlem i Måleriföretagen i Sverige.


Stockholms Byggmästareförening

Branschorganisation för bygg- och anläggningsföretag.


UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.


Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.