Powerbuild Nordic AB logo

Powerbuild Nordic AB

5 (2)
Powerbuild Nordic AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Daniel Nordin

+46723297070

Adress

Murarvägen 27

197 30 BRO

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Hej och varmt välkommet till oss på Powerbuild.se bygg, trädgård, utbildning och transport.

Vi är duktiga anläggare, träarbetare, maskinister, arborister, trädfällare, plattsättare och kranförare som kan göra om er tomt och ta bort era träd samt beskära och plantera nya stora träd om så behövs. Vi bygger dagligen med våra tre snickare som älskar sina jobb. Några exempel på byggtjänster vi utför är stomresning, väggar, golv, tak, kök, asfaltering, markberedning och skapande av trädgårdar. Vi kan även spränga sten utan att för besikta hela området då vi spränger med lågvibrationskrut. Observera att vi endast spränger mindre kvantiteter, max 5-10m3 om dagen beroende på förutsättningar. Powerbuild.se har hjälpt hundratals svenskar i Storstockholm med att ta bort deras besvärliga träd och vi får fortfarande bra bemötande av våra kunder. Många företag anlitar oss för utbildning av personal samt för att få hjälp med bygg och markarbeten.

Vi har ett snittbetyg på 4,9/5 vilket talar för sig själv. Vi har avtal med Peab, där vi hjälper dom med träd ingen annan klarar av att ta bort.

Vi har avtal med Naturentreprenad som säkerställer att vi årligen kan leverera rent biobränsle i form av träflis till värmeverken.

Våra kranbilar har jibb och såg vilket gör att vi kan ta bort de värsta tänkbara träden, tex döda träd som hänger/lutar över elledning eller hus. Vi kan också leverera dit andra inte når då våra bilar är extra offroad vänliga. Våra kranbilar är 4-axlig kranväxlare som lastar 12 ton och lyfter 7ton närmast bilen och 1,5 ton på 16 meter. Med jibben när vi 25 meter och lyfter där 570kg. Vi kan köra och leverera mer eller mindre allt då våra bilar är kranväxlare med en mängd olika flak för flytt av tex maskiner, virke, asfalt, jord, container, skylifts, glas, stenpallar, ställning etc.

För tyngre lyft har vi en partner som hjälper oss med tunga kranar, vi ordnar allt från start till klart med ditt tunga lyft eller flytt av attefallshus.

Vi har även grävmaskin för villa arbeten.

Vi har svensk F-skatt, moms och är självfallet ansvarsförsäkrade på Trygg-Hansa där dom ersätter skada upp till 10 miljoner svenska kronor. Vi är en komplett bygg- och trädgårdsfirma med ett eget åkeri, så transporter kan vi hjälpa er med av nästan alla slag om så önskas.

Utbildning vi erbjuder: YKB-fortbildning 35-tim för lastbil (godstransporter) Grävmaskinsutbildning Hjullastarutbildning Truck AB (C1) D Fordonsmonterad kran. Säkra lyft

Lämna gärna omdömme om mitt företag på google också! :)

https://g.page/r/CdwnO6yDyb55EBI/review

review-person
Anja
Trädfällning 3-4 st i Sollentuna
2024-05-10

review-person
Jonas
Trädfällning 50-70 st i Vendelsö, Haninge
2024-02-07

Svar från Powerbuild Nordic AB
2024-02-13

Tack Jonas :D Lycka till med nya huset :D

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg-hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10,000,000

Certified Professional TreeClimber
Certified Professional TreeClimber

Certifieringen Certified Professional TreeClimber (CPT) får man efter att ha genomgått en fullständig CPT-utbildning inom trädklättring och arboristarbete. Certifieringen är giltig i tre år efter avslutad utbildning.

Motorsågskörkort
Motorsågskörkort

Ett motorsågskörkort finns i olika behörighetsnivåer och tilldelas den som har genomgått och blivit godkänd på utbildningarna som krävs för de olika nivåerna av körkortet.

European Tree Worker
European Tree Worker

Arborister är vanligtvis certifierade enligt EAC's (European Arboricultural Council) ETW-certifiering (European Tree Worker). Genom att vara certifierad enligt ETW bevisar man att man har de kunskaper som krävs för att arbeta som arborist.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Maskinentreprenörerna
Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna – ME – är landets ledande bransch- och arbetsgivarorganisation för maskinentreprenörer. ME tillhör föreningen Svenskt Näringsliv och har ca 3 700 anslutna medlemsföretag, som sammanlagt förfogar över 12 000 mobila maskiner. Företagen säljer tjänster och kunskap när de gräver, schaktar, lyfter, lastar, transporterar, lossar, krossar, planerar och bryter och bänder för att utveckla samhället.

Sveriges Arboristförbund (SAF)
Sveriges Arboristförbund (SAF)

Sveriges Arboristförbund är en branschorganisation som arbetar för yrkesverksamma personer inom skogsarbete.

Trädgårdsanläggarna i Sverige
Trädgårdsanläggarna i Sverige

Medlem i Sveriges Trädgårdsanläggningsförbund.

Powerbuild Nordic AB - video thumbnail
play-button