Polygon Sverige AB 1

 Håkansson Jonas
Kontaktperson
Håkansson Jonas
010-451 50 24
Adress
Box 1227
171 23  Solna

Företagsbeskrivning

Frisk luft inomhus? Lita på oss.
Har du problem med fukt, mögel, dålig luft eller lukt? Då kan vi hjälpa dig att skapa en sund boendemiljö för dig och din familj.

Med hjälp av tilluftsventiler, mekanisk frånluftsventilation eller energisnål värmeåtervinning kan du stoppa fuktproblemen och radikalt förbättra luften i huset. Vi installerar och utför nödvändiga åtgärder.

Polygon Villaklimat AB är experter på inomhusmiljö och erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag som åtgärdar alla typer av problem med fukt, mögel, vattenskador, allmänventilation, krypgrunder och vindar samt tillhandahåller totallösningar för byggvärme.

Våra fukttekniker har specialistkompetenser inom dessa områden, är RBK-auktoriserade och auktoriserade mikrobiella provtagare. De har även genomgått Byggkeramikrådets utbildning för besiktningsmän och Sveriges Forskningsinstituts utbildning för fuktmätning i enstegstätade fasader.

Vi använder oss av den senaste tekniken och håller oss ständigt uppdaterade vad gäller utveckling av mätmetoder, material etc. Företagets huvudkontor ligger i Lomma, men vi har hela Skåne och södra Halland som arbetsfält.