Heatio logo

Heatio

4.3
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Halv stjärna
(3)
Heatio - Kontaktperson
Kontaktperson

Oscar Ling-Vannerus

+4686110203

Adress

Högbergsgatan 26 B

116 20 Södermalm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2014

Välkommen till Heatio!

Vi erbjuder totalentreprenad inom ABC området (Stockholm- och Uppsala län) och är specialiserade på markvärmepumpar men installerar även luft-vatten- och frånluftsvärmepumpar. Genom åren har vi utfört många installationer och kan ge prov på referensanläggningar allt från den minsta villan eller radhuset till större fastigheter/industrilokaler.

Vi är certifierade inom EHPA och våra installationer utförs av auktoriserade VVS-installatörer. Vi följer vvs-branschens regler och är mycket serviceinriktade med stor kunskap och erfarenhet. Efter ett besök kommer ni med den information som givits kunna fatta det beslut som känns bäst för er och er fastighet.

Konvertering från direktverkande el-radiatorer till nytt vattenburet system med golvvärme eller radiatorer, renovering av pannrum/groventré, installation av ventilationsanläggningar med frånluft, till- och frånluft eller varför inte passa på att nyttja frikylan från berget och få en skön svalka varma sommardagar som samtidigt är mycket energisnål? Detta är smakprov på något som vi är vana vid.

Välkommen att kontakta oss för hembesök med information, rådgivning och offert på ny anläggning baserat på en grundlig genomgång och beräkning av husets energibehov och era önskemål.

review-person
Carl
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Inköp och installation av värmepump i Täby

review-person
Niklas
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Tom stjärna
Inköp & installation av värmepump i Lidingö

Thorén Bergvärme installerade och fixade en ny panna på drygt en vecka från min första kontakt. De hade bytt ut min frånluftvärmepump innan de andra företagen ens hade svarat på min förfrågan. Snabbt och bra och enligt överenskommet pris. Jag hade ev. kunnat fått det billigare men det hade varit marginellt. De löste uppgiften trots att de behövde byta ansvarig person under tiden pga semester. Det enda jag har synpunkter på vara att det vara stökigt när de hade lämnat, något som är ganska vanligt när vi kommer till hantverkare. Jag är nöjd med resultatet och snabbheten.

review-person
Karolina
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Tom stjärna
Byta bergvärmepump i Värmdö

Det blev bra !

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar Stockholm

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20 000 000

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

Auktoriserat SKVP-företag
Auktoriserat SKVP-företag

Medlem i Svenska Värmepumpföreningen.