Palma Totalentreprenad AB

Palma Totalentreprenad
Kontaktperson
Palma Totalentreprenad
08-29 29 12
Adress
Frejgatan 20
113 49  Stockholm

Företagsbeskrivning

Välkommen till Palma Totalentreprenad AB.

Palma Bygg och Måleri startades år 2011 och på grund av en kraftig tillväxt ombildades företaget till ett AB under 2013 och vi tog namnet Palma Totalentreprenad AB. . Vi är en bygg- och måleriföretag med fokus på att leverera hög kvalitet och god service. Vi har en bred repertoire inom bygg och måleri.

Vi erbjuder:

Totalentreprenad
Renovering
Tillbyggnad
Ombyggnad
Renovering av kök
Målning
Golvläggning
Badrumsrenovering
Fasadmålning

Varje projekt vi tar hand om inleds med att vi skriver en detaljerad tidsplan, som ständigt stäms av med kunden. Vi är väl medvetna att tiden är lika dyrbar för våra kunder som den är för oss. Därför är det viktigt att involvera kunden från första början till slutförande av arbetet. Vårt mål är att förverkliga dina drömmar genom att tillgodose dina speciella önskemål vid varje projekt. Vi samarbetar under hela processen, från idéer och utformning av dina byggplaner fram till det färdiga resultatet!

För oss är det största vikt att arbetet utförs med kvalitet och noggrannhet, allt för att du som kund ska bli nöjd.

Målsättning
Vårt mål är att fortsätta att växa och att inom några år blir en av Stockholms mest anlitade och uppskattade bygg och måleri företag.

Medlemskap och behörighet
Palma Totalentreprenad AB är behörig för våtrum.
Vi är ett auktoriserad företag hos Säkervatten.
Våra elektriker ha behörighet till EL
Vi är dessutom medlemmar i PlattsättningsEntreprenörersRiksförening (PER).

Vårt företag så väl som alla våra medarbetare är försäkrade hos Länsförsäkringar.

Hemsida: www.palmabygg.se
E-mail: info@palmatotal.se
Telefon: 08-29 29 12

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Total badrumsrenovering 6 kvm i Bromma, Stockholm

Långt och komplicerat projekt med renovering av tvättstuga, badrum, EL och 3 sovrum. Palma Bygg levererade enligt våra högt ställda förväntningar och med noggrannhet, bra dialog och proaktiva förslag blev det ett mycket lyckat projekt. Rekommenderar stark Palma Bygg!

Total badrumsrenovering 6 kvm i Sollentuna

Badrumsrenovering
Proffsigt från början till slut! Seriös offert som höll hela vägen (trots några småhinder). Engagemang och lösningsfokus genomsyrade arbetet och slutresultatet blev superbra! Alla inblandade upplevdes mycket kompetenta, kunniga och noggranna. Kan varmt rekommendera Palma!

Total Köksrenovering 20 kvm i Spånga, Stockholm

Mycket bra bemötande av företaget, offerten innehöll precis allt vi pratade om. Bemötandet på rätt nivå.

Total köksrenovering 9 kvm i Sollentuna

Det blev jättebra och dom kom med bra förbättringsidéer ovanpå det vi hade planerat som gjorde stor skillnad.

Total Badrumsrenovering av 6kvm i Ekerö

Totalrenovering av badrummet, gjordes 2018 och allt gick mycket smidigt. Bra kontakt och otroligt välgjort arbete.

Total badrumsrenovering 6 kvm i Farsta, Stockholm

Från första början stort engagemang och svar på våra frågor.
Mycket trevligt bemötande och snabba återkopplingar.Och ett oerhört bra och proffsigt utfört jobb.
TACK till er alla.

Total Badrumsrenovering av 6kvm i Norrtälje

Palma Totalentreprenad utförde en totalrenovering av badrum i vårt fritidshus i Bergshamra. Bra dialog i offertframtagning, lagom blandning av rådgivning och uppmärksamhet och lyhördhet för våra önskemål med Sebastian som var vår kontakt.

Det skedde sedan några mindre missar i kommunikationen till de som genomförde arbetet, men överlag är vi mycket nöjda både med hur arbetet har skötts, och kommunikationen överlag. Våra speciella önskemål på design genomfördes på ett bra sätt och de fåtal saker vi inte var helt nöjda med åtgärdades efter dialog. Så stort tack till alla inblandade på Palma!

Badrumsrenovering 6 kvm i Stockholm

Palma gjorde ett superbra jobb, vi är helnöjda med vårt nya lyxiga badrum. Utmärkt kommunikation med snabba svar under hela processen, och Palma var hela tiden mycket flexibla och kunde snabbt anpassa sig varje gång förutsättningarna ändrades.

Det blev lite bråttom med mycket spring i lägenheten på slutet vilket märktes på det skick den var i när den lämnades tillbaks till oss, men Palma tog ansvar för detta och kompenserade oss på ett bra sätt. Jag kan varmt rekommendera Palma Totalentreprenad.

Badrumsrenovering 3 kvm i Bandhagen, Stockholm

Renovering kommer att göras hos oss i mars 2019, men än så länge är vi väldigt nöjda med kvalitén, bemötandet och svarsfrekvensen på de frågor vi haft i offertförfarandet. Om Palma fortsätter såhär kommer vår renovering att bli väldigt lyckad.

Badrumsrenovering 4kvm i Stockholm

Gjorde ett bra jobb men kommunikationen kunde ha varit bättre

Totalköksrenovering 10 kvm i Åkersberga, Österåker

John gjort jättefint företags presentation och förslag hur vi ska göra allt. Tack snälla:) vi rekommenderar Palma Totalentreprenad AB

Köksrenovering 12kvm i Stockholm

Vi totalrenoverade vårt kök och kände stor trygghet i Palma från start till slut. Mycket proffsigt utfört och väl bemött, med öga för detaljer. Väldigt lätt att samarbeta med och smidig kommunikation. Trevliga kollegor!

Kommer definitivt att anlita Palma igen vid framtida renoveringar.

Köksrenovering 6kvm i Stockholm

Renoverade köket samt slipade och la nytt golv och är mycket nöjd med resultatet!
Palma Bygg är mycket duktiga och smidiga att ha att göra med! Renoveringen gick smidigt och de höll budget o tidsplan!
Rekommenderar dem varmt!

Badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm

Palma totalrenoverade vårt badrum precis så som vi ville ha det. Sebastian lyssnade till alla våra önskningar och hantverkarna gjorde precis så som vi kommit överens. Väldigt hög kvalitet på arbetet och offerten efterföljdes väldigt bra. Vi rekommenderar alla att använda Palma eftersom man verkligen får vad som utlovats. Bra pris dessutom.

Renovering av kök & badrum i Haninge

De verkar professionella och puntliga

Renovering av tvättstuga i Stockholm

Mycket skickliga hantverkare och en professionell projektledning som löste uppkommande små problem snabbt, lyssnade på våra önskemål och kom med egna förslag på förbättringar. Våra förväntningar på projektet och resultatet överträffades med råge. Alla inblandade var dessutom mycket trevliga och angelägna om att vi skulle bli nöjda. Vi kommer att anlita dem för kommande projekt och rekommenderar dem varmt för andra kunder

Total Badrumsrenovering av 4kvm i Järfälla

Allt har fungerat mycket bra, från första mötet inför offerten till färdigställanet. Lätta att ha att göra med och klara på utsatt tid. Skulle anlita dom igen.

Köksrenovering 12 kvm i Hägersten, Stockholm

Sjukt effektiva! Jag skulle utan tvekan anlita dem igen om och när det behövs. Sebastian var en sann stjärna i mörkret!

Badrumsrenovering 4-5 kvm i Bromma, Stockholm

Det blev inte bara en badrumsrenovering utan ombyggnad av kök också. Jag är supernöjd med allt från början till slut. Mycket proffsigt företag, alltid snabb återkoppling och tillgängliga. Kan också starkt rekommendera kök från Nepas. Nu har jag ett fantastiskt kök och badrum, tack alla från Palma och Nepas :-)

Badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm

Jag var jättenöjd med Palma hela vägen från offert till genomförande. All kommunikation med dem var trevlig och professionell. Arbetet utfördes på utsatt tid utan några komplikationer och jag var väldigt nöjd med resultatet. Kan bara rekommendera Palma.

Totalrenovering av badrum 9m2 i Skarpnäck, Stockholm

Vi har totalrenoverat vårat badrum och även lilla toaletten lite senare med hjälpen av Palma Bygg och vi är väldigt nöjda! Allt gick väldigt fort (dem var klara med badrummet efter 2 veckor, istället för 4 veckor som var utlovad samt efter 10 dagar med lilla toan istället för 3 veckor) och fint! Projektledaren är lätt tillgänglig och pratar svenska, arbetet utfördes professionellt och för ett rimligt pris. Varmt rekommenderas!

Byta innertak, målning, spotlights, renovera toalett mm i Täby

Vi är helhjärtat nöjda med Palma från början till slut. De höll tidsplanen, gjorde ett bra jobb och låg bra i pris. Kommer definitivt anlita dem igen!

Köksrenovering 18 kvm i Nacka

Palma utförde sitt arbete väl, vi var nöjda med kvalité, bemötande och framför allt höll de utlovade tider och var tillmötesgående de gånger vi tolkade avtalet lite olika.

Palma kommer vi fråga igen

Jens

Totalrenovering av befintligt badrum 6kvm i Vällingby, Stockholm

Vi gjorde en totalrenovering av gästtoaletten och tvättstugan och har nu fått oss ett stort badrum integrerat med tvättstuga. Proffsigt bemötande från start där vi blev lyssnade på och fick värdefulla tips. Planerad rid var 4-5 veckor men badrummet stod klart redan efter 3 till vår förtjusning. Trevliga byggjobbare som under jobbets gång frågade hur vi ville ha det med placering av hyllor, krokar och skåp. Bra och tydlig offert från start där allt ingick. Vi kommer anlita de igen och rekommenderar de varmt till andra som går i renoveringstankar.

Totalrenovering av badrum 9m2 i Haninge

Palma höll tidsplanen, noggranna och duktiga, inga överaskningar mer än några positiva där de faktiskt gjorde mer än vi kommit överens om. Välgjort och snyggt! Helt nöjda!

Köksrenovering 3 kvm i Huddinge

Snabbt och grymt arbete. Trevliga hantverkare också.

Ombyggantion av förråd & tvättstuga i Tyresö

De har gjort ett bra jobb, allt ser ordentligt gjort och jag skulle använda dom igen om jag skulle behöva hjälp.

Renovera tvättstuga i Täby

Vi fick hjälp med att renovera vår tvättstuga samt dela av garaget där ena delen isolerades och gjordes om till en walk-in-closet, en öppning gjordes mellan walk-in-closet och tvättstuga.

Vi är helnöjda med allt från början till slut. Proffsiga och allt utfördes på bästa möjliga sätt. Vi ger Palma Totalentreprenad våra bästa rekomendationer!

Badrumsrenovering i Huddinge 14 kvm

De är duktiga och har en vilja att du som kund ska bli nöjd. I vårt fall blev jobbet till och med klart före utlovat datum. Vi kan varmt rekommendera Palma.

Badrumsrenovering 6 kvm i Solna

Palma överträffade våra förväntningar och utförde ett mycket bra jobb, klarade dessutom av jobbet på 3 veckor mot planerade 4.

Totalrenovering av badrum 4,5 m2 i Skarpnäck, Stockholm

Badrumsrenovering: Skickligt utfört arbete, seriösa och bra att ha att göra med. Kommer leja dem igen för fler jobb i lägenheten.

Renovering i badrum/tvättstuga ca 7m2 i Huddinge

Klara på utsatt tid, hjälpsamma hantverkare, hög servicenivå.
Rekommenderas skarpt!
//Mikael

Badrumsrenovering 6,3 kvm i Täby

Serviceminded och lyhörda, mycket snyggt jobb.

Badrumsrenovering 7 kvm i Upplands Väsby

Väldigt bra kontakt. Snabba och duktiga.

Badrumsrenovering ca 5 kvm i Solna

I det stora hela mycket bra! Var tvungna att vara mycket tydliga och ibland missar i kommunikationen. Väldigt flexibla och hjälpsamma, samt trevliga hantverkare.

Klinkersättning ca 20 m2 i Upplands-Bro

Mycket snabbt, bra och proffsigt utfört arbete till ett bra pris. Dessutom trevliga och lätt att samarbeta med, kom med bra lösningsförslag vid tveksamheter. Ett företag som jag varmt kan rekommendera.
Med vänlig hälsning Frank Åkerlund

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrumsrenovering Gullmarsplan

Badrumsrenovering Gullmarsplan


Badrumsrenovering Gustavsberg

Badrumsrenovering Gustavsberg och tillbyggnad av bastu


Badrumsrenovering Nacka

Badrumsrenovering Nacka


Köksrenovering Bredäng

Köksrenovering Bredäng


Läggning av golv

* Läggning av golv


Montering av kök

* Montering av kök
* Montering av bänkskiva
* Kakling
* Installation av vitvaror
* Installation av blandare/vvs


Målning av fasad

* Tvättning av fasaden
* Målning 2 gånger
* Målning av fönsterkarmarna


Renovering av badrum

Renovering av badrum i Nacka!!


Sänkning av tak / spotlight

* Sänkning av tak
* Bredspackling
* Målning
* Tapetsering


Totalrenovering av lägenhet inkl köksmontering

* Rivning
* Bredspackling
* Slipning av golv
* Målning
* Nyläggning av golv
* Montering av golvlister
* Montering av säkerhetsdörr
* Målning av snickerier
* Montering av kök / instalation av vitvaror


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: IF*
Beloppsbegränsning: 5 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2018-08-27

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Fria Företagare

Företagarförbundet Fria Företagare är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för landets småföretagare, främst med fokus på de med färre än tio anställda.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.


Videopresentation