paho.bygg & Måleri AB

Peter Panos
Kontaktperson
user Peter Panos
phone 076-948 25 25
Adress
pin
Glanshammarsgatan 63
C/o Panajot Cekici
124 71  Bandhagen

Företagsbeskrivning

Välkommen att kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag.
Ett samarbete med oss ger dig tillgång till all den kunskap som finns inom företaget. Som entreprenör kan vi hjälpa dig med lösningar och kostnader för hela projekt.

Tjänster
Vi kan erbjuda de flesta typer av byggtjänster.
När uppdraget är slutfört går vi tillsammans med dig som kund igenom arbetet och åtgärdar eventuella anmärkningar på plats. Det gör vi naturligtvis innan fakturan skickas ut. Du alltid kan känna dig trygg med paho.bygg AB.

Plattsättning
Vi åtar oss uppdrag från både företag och privatpersoner.

Målning
Kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert inom 24 timmar!
Paho.bygg AB har personal som är utbildad med alla trender och design för ett modernt, snyggt hus.

Renovering
Vårt mål är att alltid lämna efter oss ett perfekt resultat och en nöjd uppdragsgivare!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Målning Invändigt av ca 45kvm i Tullinge, Botkyrka

Paho.bygg Måleri var tillmötesgående, snabba, trevlig och duktig personal, professionellt utförandet. Jag är
jätte nöjd. Varmt rekommenderas.

Målning & spackling lgh 69 kvm i Solna

Vi anlitade paho.bygg för att måla om hela vår lägenhet, byta golvlister och dörrfoder och är mycket nöjda! Arbetet utfördes med mycket bra resultat, inom utsatt tid och till ett bra pris. De var även alltid väldigt snabba på att svara ifall vi hade några frågor. Kan varmt rekommendera dem!

Målning av tre sovrum & allrum 60 kvm i Täby

Hej, jag tog hjälp av Paho.bygg & Måleri för att måla 4 rum samt montera ett garderobssystem. Det var en mycket positivt upplevelse, allt gick snabbt och smidigt och med bra kvalitet. Rent och snyggt efteråt och om det uppstod problem så löste de det väldigt smidigt. Mycket bra service helt enkelt! Jag kan verkligen rekommendera dem!

mvh
Calle

Målning Invändigt & Tapeter av 35kvm i Vallentuna

Vi kunde inte vara mer nöjda med det jobb Paho.bygg utfört hos oss! De har bredspacklat väggar, spacklat ett hörn bakom en stor kamin, tapetserat väggar, målat tak och detaljer samt listat. Allt är perfekt utfört! De kunde börja inom ett par dagar och gjorde klart på utsatt tid. Dessutom jättetrevliga att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera företaget!

Målning Invändigt 35kvm i Årsta, Stockholm

Snabbt och bra utfört uppdrag. En och en halv vecka efter att förfrågan lades upp hade uppdraget utförts med bra kvalitet. Bra flexibilitet och "vi löser det"-mentalitet då det dök upp oväntade situationer. Enda synpunkten gäller arbetet kring två sladdar som gick längs med dörrkarmar. Företaget var visserligen tydliga med att de inte rör elinstallationer, men då situationen uppstod hade de gärna fått ringa så hade vi kunnat hjälpa till med den biten.

Lägga laminatgolv 51kvm i Sollentuna

Trevliga och snabba på att komma ut och titta på jobbet samt ge offert. Då jag beställde golv själv så hjälpte han till att hjälpa mig räkna på hur mycket som behövdes

Målning av 37 kvm lägenhet i Årsta, Stockholm

Snabb bra kommunikation och löpande uppföljning. Arbetet utfördes också snabbt utan problem och vi känner att vi fick valuta och kvalite för pengarna.
Hej Anders!
Tack för ditt fina omdöme, tveka inte att höra va dig om du vill ha hjälp igen!

Mvh
Peter Panos
Paho Bygg AB
paho.bygg & Måleri AB

2018-05-22


Målning 75 kvm i Täby

Det som händer när man använder Offerta är att direkt förfrågan kommer ut börjar det att ringa som om mobilen var besatt.
Det var ett företag som endast hörde av sig via ett trevligt formulerat mail och sms.
Redan där kände jag att det här företaget har fattat poängen med hur man svarar på en förfrågan.
Jag kontaktade företaget och vi gick igenom i detalj vad som skulle göras. Vi kom fram till ett pris och en tidsplan. Tidsplanen var riktigt thight men de lovade att klara det och resultatet skulle bli det bästa.
Under tiden arbetet pågick fick jag återkoppling genom bilder via mobilen med information om hur arbetet fortskrider. Jag fick också bilder på specifikationer på det material de hämtat ut.
Jag fick också en del samtal från företaget med frågor om hur jag ville göra i vissa situationer. De kom också med rekommenderad lösning.
Arbetet blev klart i tid.
När jag såg resultatet var det det bästa jag sett.
Noggrannhet in i minsta detalj.
Riktiga proffs!
Rekommenderas starkt!!!
Hej Nicklas!

Roligt att du gillade vårt tillvägagångssätt.
Hör gärna av dig igen om du vill ha mer hjälp, tveka inte!

Mvh
Peter Panos
Paho Bygg AB
paho.bygg & Måleri AB

2018-05-22


Målning 112 kvm i Bandhagen

Företaget har skött sitt uppdrag på det bästa sättet.De har tagit bort gamla tapeter målat väggar och lagt ny golv i min lägenhet . Jag är ganska nöjd med deras arbete . De var ganska lyhörda om vad kunden önskar och hjälper till mycket.
Hej Nora!

Kul att du gillade sättet vi målade på, tveka inte att höra av dig igen om du vill ha hjälp i framtiden!

Mvh
Peter Panos
Paho Bygg AB
paho.bygg & Måleri AB

2018-05-22


Målning ca 40 kvm i Älvsjö, Stockholm

Vi anlitade Paho bygg&måleri för målning av två hallar, ett trapputrymme och ett sovrum. Vi är mycket nöjda med resultatet. Jobbet utfördes med hög noggrannhet, snabbt och var klart på utsatt tid. Det gjorde inte saken sämre att det blev jättesnyggt. /Lasse&Anneli Älvsjö

Riva tapet, spackla, måla, golvläggning mm i Brandbergen, Haninge

Jag är supernöjd?? Rivning av tapet,bredspackling,läggning av parkettgolv,målning av vägg,tak,element och snickerier och montering av 4 m garderob. De fixade också min gamla fönterbräda som är nu som ny.Bra offert och noga med att skriva avtal. Paho.bygg höll avtalen och tiden. Paho.bygg var flexibla och fokus på problemlösning,många bra råd som visade sig bli toppenbra.
Jag kände mig trygg under hela renoveringen. De var väldigt trevliga och proffsiga.
Jag kan varmt rekommendera Paho.bygg.

Målning 48kvm i Järfälla

Bara några dagar efter att jag lämnat in offertförfrågan har jag nymålat kök, vardagsrum och hall! Paho bygg har en mycket god service, de är måna om att kunden ska bli nöjd och utför arbetet med hög kvalitet. Jag kan varmt rekommendera dem!

Målning & golvläggning ca 70m2 i Vallentuna

Anlitade Paho.bygg för målning av väggar och tak samt golvläggning. Kan varmt rekommendera detta företag som utförde ett grundligt arbete med fint resultat. Trevligt bemötande och väldigt effektiva.

Invändig målning av 70 kvm i Stockholm

Grymt nöjd med deras arbete. Dom höll tiden och under arbetsgången så skötte dom sig proffsigt. Pris och tid helt enligt avtal.

Målning/tapetsering 3 sovrum i Handen, Haninge

Vi anlitade Paho Bygg & Måleri AB för att sätta innertak, Spackler, Måler och Tapetsera i våra hus under kort varsel. Jobbet gick jätte bra och under hög tempo. Personalen är trevliga och flexibler. Vi är nöjda med deras jobb och vi verkligen rekommendrar Paho Bygg & Måleri AB.

Målning 30m2 i Stockholm

Paho Bygg var flexibla och jobbade i ett hårt tempo och mötte deadlines. Vidare var arbetet väldigt väl utfört, rekommenderar detta bolag.

Målning & tapetsering 45m2 i Stockholm

Jättenöjd med Pahos arbete på min nyköpta lägenhet, som var i stort behov av spackling, målning och tapetsering av alla väggar, samt målning av lister och dörrar. Arbetet var klart enligt överenskommen tid och det blev väldigt fint. Rekommenderas!

Målning 42m2 i Stockholm

Jag fick snabbt svar genom offerta och företaget påbörjade spacklings och måleriarbetet som planerat. Men det var vissa svårigheter med kommunikationen om priset. Om jag hade haft möjlighet hade jag varit med under arbetets gång och följt arbetet mer noggrant. Tyvärr så upplevs resultatet som lite hafsigt. Jag kommer att komplettera med att måla lister i ett lager till och jämna ut färgen själv och de lister som glömts bort.

Målning 85m2 i Solna

Paho bygg och måleri, har målat om hemma hos oss. Jag är mycket nöjd. Ett noga utfört arbete med fint resultat. Jag har fått god service och det har varit en bra kommunikation från början till slut. Jag kan rekommendera dem.

Målning om vardagsrum 100-120m2 i Hässelby, Stockholm

Införsäljningen var mycket bra och väggmålningen var också bra. Taket är faktisk en katastrof, ojämnt och fult. Vi ångrar faktisk att vi målade om det. Paho bygg skyller på takbjälkarna ovanför, men ojämnheterna syns tyvärr över hela taket i dagsljus. De skyller på dåligt jobb från den tidigare målaren, men då var det faktisk HELT jämnt...
Hej Ingvill
Det är superviktig för oss att få den här typen av feedback, så att vi kan skapa en ännu bättre upplevelse.
Just gällande taket är bara spackling som kan jämna ut ytan. Målningen kan täcka men inte jämna ut ojämnheter som finns redan där. Bestämmer man sig att ha en ljusare nyans utan att spackla då blir ojämnheter ännu tydligare.
Paho.bygg AB hjälper till kunderna med tips och rådgivning men det är alltid kunden som bestämmer vilken typ av arbete vill man utföra.
Vi är ledsna för att byggbranschen var slarvig med takets byggnad från början.
Målet för oss är att följa avtalet som vi skriver under med kunderna tillsammans.

Tack paho.bygg AB
paho.bygg & Måleri AB

2017-05-15


Målning av väggar & tak i Hägersten, Stockholm

Vi var jättenöjda med jobbet. De fixade allt jättebra även detaljerna :)
Då är vi i målet. Kunden kommer alltid först. Tack för chansen att visa er att paho.bygg AB är ett företag som man kan man anlita.
paho.bygg & Måleri AB

2017-04-20


Spackling,målning & tapetsering 1,7m2 i Spånga, Stockholm

Mycket nöjd med arbetet som utfördes hos mig. Utökade även med kakling och att lägga klinker på gäst toaletten. Arbetet utfördes snabbt och håll tidsramarna som vi kommit överens om.

Målning 46 kvm i Täby

Vi ville fräscha upp vår 50-talslägenhet genom att måla väggar, tak, fönster och dörrar, men kunde inte tro att den kunde bli så fin som den blev! Vi är otroligt nöjda med Paho bygg AB! Kunnighet, professionalitet, noggrannhet, yrkesstolthet och snabbhet i kombination med ett väldigt trevligt bemötande - kan inte bli bättre. Vi är verkligen glada över vårt val av entreprenör och kan varmt rekommendera Paho bygg AB till andra som vill känna sig riktigt nöjda med resultatet av sitt renoveringsprojekt.
Tack för ditt omdöme, vad roligt att ni är nöjda med både tjänsten och utförandet! Tveka inte att höra av er nästa gång ni behöver hjälp med något.
Hälsingar paho.bygg AB
paho.bygg & Måleri AB

2017-03-13


Målning Invändigt & Tapeter 22 kvm i Nynäshamn

Paho.bygg AB var snabba och flexibla för att kunna tillmötesgå mina önskemål. Dom svarade alltid snabbt och utförligt. Hela processen utfördes mycket snabbt och arbetet var mycket välgjort. Dom har ett väldigt trevligt kundbemötande och förklarade tydligt hur hela processen skulle gå till. Jag är väldigt nöjd med deras arbete och kan rekommendera dom.
Tack för ditt omdöme, vad roligt att ni är nöjda med både tjänsten och utförandet! Tveka inte att höra av er nästa gång ni behöver hjälp med något.
Hälsingar paho.bygg AB
paho.bygg & Måleri AB

2017-03-08


Målning Invändigt & Tapeter 8 dörrfoder, trappräcke & en vägg i Ekerö

Bra och snabbt utfört arbete, vi är väldigt nöjda.
Tack för ditt omdöme, vad roligt att ni är nöjda med både tjänsten och utförandet! Tveka inte att höra av er nästa gång ni behöver hjälp med något.
Hälsingar paho.bygg AB
paho.bygg & Måleri AB

2017-03-08


Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Målning

Målning
Att renovera hemma är något de de flesta förknippar med stora kostnader, men så behöver det inte nödväntigtvis vara. Ett av de mest prisvärda sätten, om inte det allra mest prisvärda sättet, att fräscha upp är att måla väggar och/eller tak. Jämfört med andra åtgärder får du ett helt nytt rum när du målar om. Fläckar och trista färger försvinner och du får istället ett rum som du kan trivas med i många år framöver.

Kontakt
Anders Edbarnd
anders.edbrand@gmail.com
073-808 68 77

Renovering

SPACKLING MÅLNING

Vi ville fräscha upp vår 50-talslägenhet genom att måla väggar, tak, fönster och dörrar, men kunde inte tro att den kunde bli så fin som den blev! Vi är otroligt nöjda med Paho bygg AB! Kunnighet, professionalitet, noggrannhet, yrkesstolthet och snabbhet i kombination med ett väldigt trevligt bemötande - kan inte bli bättre. Vi är verkligen glada över vårt val av entreprenör och kan varmt rekommendera Paho bygg AB till andra som vill känna sig riktigt nöjda med resultatet av sitt renoveringsprojekt

Kontakt
LOTTA LAGER-NYQVIST
lottalagernyqvist@gmail.com
070-728 55 04

TAPETSERING SPACKLING MÅLNING

Paho.bygg AB var snabba och flexibla för att kunna tillmötesgå mina önskemål. Dom svarade alltid snabbt och utförligt. Hela processen utfördes mycket snabbt och arbetet var mycket välgjort. Dom har ett väldigt trevligt kundbemötande och förklarade tydligt hur hela processen skulle gå till. Jag är väldigt nöjd med deras arbete och kan rekommendera dom.

Kontakt
Johan Wadman
johan.wadman@hotmail.com
073-703 22 01

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


A Soliditet - Kreditvärdig

Enkel-A ges till företag vars nyckeltal ligger i närheten eller i nivå med genomsnittet för br/anschen. Kreditvärdiga företag som inte funnits så länge får A.


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Folksam*
Beloppsbegränsning: 500 000*
*Företagets egna uppgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.