OVK-center Sverige AB logo

OVK-center Sverige AB

4.4Halv stjärna (10)
OVK-center Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Joonatan Nyberg

+46101515200

Adress

Rosenhillsvägen 54

61146 Nyköping

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2016

VÅR MISSION: Sveriges smidigaste OVK-besiktning och energideklarationer.

SNABBT OCH BEKVÄMT Vi lämnar offert inom 48 timmar och kan vanligtvis erbjuda besiktningstid inom 14 dagar från att vi har fått din beställning. Vi tillhandahåller aviseringslappar digitalt och sköter nyckelhanteringen på ett säkert sätt med korsreferenssystem, som säkerställer att inga namn- eller adressuppgifter finns på nycklarna. Självklart utan extra kostnad.

KVALITET OCH KUNSKAP Via OVK-center får du tillgång till erfarna besiktningsmän med rikstäckande certifikat. Våra kunder betygsätter varje matchning och genom detta uppmuntras vi till att alltid leverera den bästa servicen.

FULLSTÄNDIG SUPPORT Före, under och efter besiktningen finns vi tillgängliga via telefon och e-post. Vi kan även hjälpa er med åtgärder av eventuella fel och brister som upptäcks under OVK-besiktningen, så kallade OVK-åtgärder.

Klicka gärna på följande länk och läs vad våra kunder tycker: https://www.reco.se/ovk-center

Varmt välkommen!

review-person
Magnus
OVK-besiktning åt BRF i Göteborg
2024-03-21

Den utförande besiktningsmannen var mycket erfaren och flexibel samt trevlig att jobba med både för styrelsen och i mötet med medlemmarna.

review-person
Miran
OVK-besiktning i Växjö
2023-12-10

Proffesionellt

Svar från OVK-center Sverige AB
2023-12-18

Hej Miran! Stort tack för dina stjärnor här på Offerta och för att du delade med dig av upplevelsen om oss i samband med er OVK-besiktning. Tack för gott samarbete! Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD

review-person
Niklas
OVK-besiktning i Solna
2021-05-08

Ok

Svar från OVK-center Sverige AB
2021-05-27

Hej Niklas! Tack för ditt omdöme om oss här på offerta.se, vi kommer kontakta dig för att ta reda på hur vi ska få 5 av 5 nästa gång. På återhörande! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.

review-person
Morgan
OVK-besiktning åt BRF i Västerås
2019-11-23

Genomförandet var mycket bra, tyvärr så har dem väldigt hög beläggning och vi har ännu inte fått hem protokollen från besiktningen (24/10), vilket är 4 veckor sedan idag.

review-person
Arvid
Energideklaration åt Brf i Stockholm
2019-10-27

Snabb kontakt. Tydliga och lätta att ha att göra med. Snabbt resultat med leverans av Energideklarationen inom 1 vecka efter slutgiltig kontakt.

Svar från OVK-center Sverige AB
2019-10-29

Hej Arvid! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Mycket glädjande läsning för oss, och dina stjärnor är verkligen grädde på moset. Tack! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.

review-person
Per
Energideklaration 2300 kvm i Härryda
2018-10-15

.

Svar från OVK-center Sverige AB
2018-11-13

Hej Per! Tack för dina stjärnor men vi hade gärna mottagit en kommentar från dig som kompletterande information. Vi har försökt nå dig under några veckors tid utan att lyckas för att få reda på mer om din upplevelse. Vi hade hoppats få lyssna in vad vi kunnat gjort bättre för er så vänligen återkoppla till oss, det hade verkligen uppskattats. Energideklarationen är levererad sedan länge och vi hoppas verkligen att allt är i sin ordning. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.

review-person
Mistre
OVK-besiktning åt brf i Bandhagen, Stockholm
2017-06-26

Proffsigt bemötande och konkurrenskraftiga priser. Smidigt.

Svar från OVK-center Sverige AB
2017-08-08

Hej Mistre! Tack för för ditt omdöme! Hoppas du har en fortsatt trevlig sommar. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.

review-person
Stefan
OVK-besiktning åt brf med 10 lgh i Surte, Ale
2016-09-27

Snabbt svar och snabbt utfört arbete.

Svar från OVK-center Sverige AB
2016-09-27

Tack Stefan, för att du tog dig tid att skriva omdömet! Snabb kommunikation och service tycker vi är A och O, så det gläder oss mycket att du också upplever det så. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.

review-person
Janina
OVK-besiktning åt brf i Nacka
2016-04-20

Snabb och trevlig service gör att jag definitivt rekommenderar detta företag.

Svar från OVK-center Sverige AB
2016-04-20

Stort tack för din rekommendation Janina! Vi uppskattar verkligen samarbetet med er och tack för att du tog dig tid att skriva omdömet. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.

review-person
Amanda
OVK-besiktning av fastighet med 32 lgh åt brf i Stockholm
2016-04-05

Mycket nöjd med detta företag. Bra service och bemötande!

Svar från OVK-center Sverige AB
2016-04-05

Hej Amanda! Tack för ett mycket fint omdöme och att du tog dig tid att skriva, och kul att läsa att du uppskattar vår service och bemötande. Det har varit väldigt trevligt att samarbeta med er! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

OVK-kontrollant
OVK-kontrollant

OVK, obligatorisk ventilationskontroll måste utföras av en certifierad OVK-funktionskontrollant. Att vara funktionskontrollant för OVK innebär att kontrollanten uppfyller Boverkets krav för riksbehörighet.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg-Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000 kr