OSH Golvslip logo

OSH Golvslip

4.6 (37)
Kontaktperson

Stefan Ohlin

+46738090541

Adress

Klippvägen 8

474 92 Ellös

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Ambition, kvalitét och innovation

Vi på O S Golvslip brinner för att lyfta kvalitén inom golv och underhållsarbeten och för oss är hållbarhet och långsiktighet våra viktigaste ledord. För dig som kund innebär det att vi enbart erbjuder hållbara och långvariga lösningar – i såväl kundrelation, materialvalens livslängd samt ur miljösynpunkt.

Vårt mål är att alltid leverera mer än vad våra kunder förväntar sig och vi arbetar uteslutande med en personlig och transparent dialog genom hela arbetsprocessen – vi garanterar att alltid leverera den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för respektive kund.

O S Golvslip är ett relativt ungt bolag, men har trots detta en gedigen erfarenhet i branschen.

Vi arbetar vi med alla typer av golvslipningar och golvbehandlingar.

Varmt välkommen med din förfrågan!

review-person
Kenny
Golvslipning 32 kvm i Göteborg
2024-04-04

Stefan hjälpte till med bara att slipa golvet! Vi hade två stora hål som han hjälpte till att lägga igen. Vi är mycket nöjda och skulle definitivt anlita honom igen!

review-person
Tony
Golvslipning & lack 100 kvm i Mölndal, Göteborg
2023-09-26

Slutresultatet blev ett lyft för hela huset!! Stefan är både noggrann, trevlig och punktlig. Dessutom flexibel när vi insåg att vi behövde slipa dubbelt så mycket yta och med tidspress lyckades han klämma in det också. Jag kan verkligen rekommendera Stefan och OHS Golvslip.

review-person
Jan-Olof
Golvslipning, Olja 45 kvm i Klövedal, Tjörn
2023-06-02

I sort sett bra. Trevligt bemötande

review-person
Johan
Golvslipning, Olja, Lack, Hårdvaxoljning 40 kvm i Nödinge, Ale
2023-02-25

Vi hade ett golv med fuktskador från blomkrukor som förra ägaren av huset haft direkt på parketten. 2 andra firmor tyckte att det var för stor risk och ville hellre lägga ett nytt golv, men vi valde att köra med OSH golvslip. På det värsta stället blev resultatet ok (efter lite diskussioner), resten blev jättebra. På det hela taget är vi jättenöjda

review-person
Emil
Golvslipning 30 kvm i Göteborg
2023-01-20

Parkettgolvet blev som nytt!

review-person
Kalle
Golvslipning 15kvm i Kungälv
2022-08-16

Fint arbete, bra resultat! trevlig gubbe, rekommenderas👍🏻

review-person
Linn
Golvslipning, Olja 25 kvm i Göteborg
2022-07-10

Det var det värsta jag har varit med om. Att han är med på offerta.se är helt sjukt. Han är en bedragare. Han förstörde vårt golv. Vi var tvungna att ta in en annan för att fixa det han gjort.

review-person
Maria
Golvslipning 10 kvm i Göteborg
2022-05-17

Slipning och lack av äldre brädgolv. Stefan gjorde ett toppenjobb och guidade mig i val av lack för just mitt golv. Snabbt och väl utfört !

review-person
Kristoffer
Golvslipning & lack 15 kvm i Stenkullen, Lerum
2022-04-07

Supernöjd, Stefan var jättetrevlig och arbetet blev grymt utfört. Rekommenderar absolut!

review-person
Julia
Golvslipning & Lack 8 kvm i Göteborg
2022-02-17

Mycket effektivt arbete och noggrann utförd slipning av vår fiskbensparkett! Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Stefan.

review-person
Emanuel
Golvslipning & hårdvaxoljning 18 kvm i Mölndal
2022-01-23

Stefan gjorde ett mycket bra jobb. Bra kommunikation och flexibilitet. Go gubbe dessutom! Golvet blev som nytt, kanonfint.

review-person
Christina
Golvslipning & olja 70 kvm i Särö, Kungsbacka
2021-11-29

OSH golvslip har verkligen levererat med hög kvalitet. Företaget har god service och visat stor yrkesskicklighet. Vi är väldigt nöjda.

review-person
Thomas
Golvslipning 37 kvm i Svanesund, Orust
2021-11-25

Ett snabbt och riktigt väl utfört arbete. Vardagsrumsgolvet blev som nytt. Kan verkligen rekommendera Stefan och OSH Golvslip.

review-person
Pelle
Golvslipning & Lack 40 kvm i Göteborg
2021-10-09

Stefan gjorde ett kanonjobb med vårt golv i vardagsrum och kök. Han höll tiden och kunde göra jobbet när vi ville och priset landade ett par kronor under det överenskomna. Inte ett dammkorn kvar efter att jobbet avslutats på utsatt tid. Vi kan varmt rekommendera Stefan!

review-person
Maria
Golvslipning 24 kvm i Göteborg
2021-09-11

Vi är nöjda. Stefan gjorde ett utmärkt arbete.

review-person
Per
Golvslipning & olja 17 kvm i Göteborg
2021-09-02

Köksgolvet blev som nytt. Stefan gjorde ett utmärkt jobb och höll utlovade tider.

review-person
Hugo
Golvslipning 20 kvm i Göteborg
2021-08-30

Man kan bli lite överraskad vad en duktig hantverkare kan göra! Vårat ekparkett golv som vi bad om att få slipat med lite mattlack på ser nästan ut som nytt när Tobias nu är klar! Vi är riktigt nöjda och plus att han är rätt go att tjöta med! Med vänlig hälsning, Hugo

review-person
Elisabeth
Golvslipning & Lack 25 kvm i Göteborg
2021-08-29

Jättenöjd! Golvet blev kanonfint, allt gick snabbt och det var enkelt att nå och kommunicera med Stefan.

review-person
Joakim
Golvslipning, Lack 60 kvm i Göteborg
2021-07-13

Väl utfört arbete som bestod av slipning samt lackning av drygt 60 kvm, delvis hårt åtgången, ekparkett. Smidig och enkel kommunikation. Arbete accepterades och utfördes med relativt kort varsel. Stefan har varit flexibel och förtroendegivande genom hela förloppet.

review-person
Elin
Golvslipning, Lack 22 kvm i Göteborg
2021-06-22

Snabb återkoppling vid offerten och Stefan var punktlig vid besöken. Brädgolv i furu som blev jättefint slipade och sedan lackerade med den pigmentton vi ville ha.

review-person
Isabelle
Lack, Lasering 50 kvm i Göteborg
2021-05-06

Stefan slipade och vitlaserade trägolven i vår lägenhet. Blev jättefint och vi är mycket nöjda.

review-person
Jennie
Golvslipning 30 kvm i Nödinge, Ale
2021-04-14

Snabb återkoppling på vår förfrågan, var på plats och tittade direkt, samma vecka var golvet slipat och klart. Mycket nöjda med resultatet och bemötande.

review-person
Tor
Golvslipning 10 kvm i Göteborg
2021-04-08

Missnöjda. Vi behövde hjälp med att slipa och lacka om ett parkettgolv. Den största orsaken till att vi valde gå vidare med OSH Golvslip var att de kunde ta sig an jobbet på kort varsel. Hantverkaren Stefan var vid första mötet pratglad och ingav förtroende. Tyvärr kände vi snabbt att resultatet inte levde upp till förväntningarna. Efter slipningen och första lagren lack kunde vi se områden med gammalt lack som inte var bortslipat. Vi sa till och Stefan använde då en parkettsickel som visserligen tog bort den gamla lacken, men också lämnade djupa fåror i golvet. Inte kul! Efter det sista lagret lack var golvet strävt och rivigt, med stor sannolikhet eftersom träet rest sig av lacken och därefter inte slipats tillräckligt fint. Det fanns även slipkorn, slipdamm och penselhår inlackat. Dessutom märkte vi att träet inte var helt mättat med lack på golvet under fönsterbrädan. Vi tog därför direkt kontakt med Stefan som i första samtalet inte ville ta till sig av kritiken. Hans svar var att han aldrig tidigare haft någon kund som klagat – alltså underförstått att vi inte heller hade anledning att göra det. Därför kände vi oss nödgade att göra egna efterforskningar. Vi tog bilder och kontaktade sakkunniga samt besiktningsmän som alla tyckte att vi skulle erbjuda Stefan att åtgärda bristerna. Vi tog åter kontakt och förklarade situationen, beskrev våra synpunkter och erbjöd honom att åtgärda golvet. Han bekräftade då att han skulle slipa samt lacka en vända till. Återbesöket började bra. Stefan pratade på om vårvärmen, men istället för att lyssna till våra synpunkter och påbörja arbetet, höjde han rösten och började skälla ut oss. Han påstod att golvet var helt i sin ordning och att vi bara var gnälliga. Han ville inte känna på golvet för att förstå vad vi syftade på. Inte heller ville han titta närmare på de fåror han förorsakat. Tillslut frågade vi varför han överhuvudtaget kommit om han inte vare sig tänkte inspektera eller åtgärda felen och då gick han med på att sl

review-person
Kristina
Golvslipning, Olja & Lack 45 kvm i Göteborg
2021-03-21

Stefan did a good job getting my 45m2 wooden floors back in shape. They now look great and we had good communication all the way through the process with fast response and answers to all my questions. Will recommend him for any floor renovation.

review-person
Hanna
Hårdvaxoljning 50 kvm i Göteborg
2021-02-06

Kanonfint resultat! Stefan var kunnig, tillmötesgående, noggrann och enkel att ha och göra med. Rekommenderas varmt.

review-person
Joakim
Golvslipning 35 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2021-01-26

Bra!

review-person
Robert
Golvslipning 20 kvm i Göteborg
2021-01-15

Vi blev väldigt nöja med utfört jobb. Stefan var lätt kommunicera med och trevlig. Vi rekommenderar OSH golvslip till alla som funderar på att slipa sitt golv.

review-person
Anna-Lena
Golvslipning & lack 30 kvm i Bohus-Björkö, Öckerö
2021-01-14

Det blev precis som vi hade tänkt oss. Vilket lyft!

review-person
Ylva
Golvslipning, Olja & Lack 40 kvm i Göteborg
2020-12-06

Stefan slipade golvet i min lägenhet på 40 kvadrat. Han utförde jobbet snabbt och nogrannt. Stefan var även lätt att ha att göra med och flexibel utefter våra önskemål. Vi blev väldigt nöjda.

review-person
Anders
Golvslipning, Olja & Lack 45 kvm i Ljungskile, Uddevalla
2020-11-18

Golvsliparen Stefan från OS Golvslip var mycket noggrann och professionell. Han samspelade hela tiden med oss som bor i huset, frågade hur vi ville ha det och rådgjorde om små skavanker, som vi inte ens själva sett. Det är ju viktigt att kunden kan komma med sina tankar om jobbet, och att hantverkaren kan bidra med sin erfarenhet. Det var uppenbart att Stefan ville göra ett bra jobb, inte bara tjäna pengar på så kort tid som möjligt. Och ett bra jobb blev det. Det hela blev inte sämre av att Stefan visade sig vara en trevlig person. Lätt att ha att göra med. Vi vill verkligen rekommendera OS Golvslip. /Anders och Inger Dejke

review-person
Peter
Golvslipning 25 kvm i Göteborg
2020-03-15

Är mycket nöjda med utfört arbete, slipning av gammalt fernissat furugolv samt lackning. Kan rekommenderas.

review-person
Marta
Golvslipning & Lack 20 kvm i Hisings Backa, Göteborg
2020-02-15

Obs! Jag skulle aldrig rekommendera denna hantverkare! Har du ett äldre golv som behöver kärlek så kan inte O S Slip tillräckligt för att sköta om det. Han förstörde min ekparkett, lackade utan att dammsuga tillräckligt längst med väggarna, lämnade hål, förstörde mina väggar och kladdade lack på min kökskran och bänk. MYCKET missnöjd. Reklamerade. Trevligt bemötande betyder inte att hantverkaren har kompetens.

review-person
Karita
Golvslipning 2 kvm i Göteborg
2020-02-13

Bra, duktig och noggrann. Effektiv.

review-person
Louise
Golvslipning & Lack 32 kvm i Göteborg
2020-01-19

Snabbt och bra resultat

review-person
Anes
Golvslipning 28 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2020-01-02

Bra utfört arbete. Bra kommunikation. Rekommenderas.

review-person
Fredrik
Golvslipning & lasering, lack 25 kvm i Landvetter, Härryda
2019-12-23

Blev kanon bra! 21kvm Furugolv som lakades med vit pigment, Blev riktigt fint Stefan va lätt att ha att göra med

review-person
Henrik
Golvslipning & hårdvaxolja 23 kvm i Göteborg
2019-12-21

Bra bemötande och väl utfört arbete.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1
null - 2

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1 000 000

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt