Öresunds Byggtjänst AB  logo

Öresunds Byggtjänst AB

5 (2)
Kontaktperson

Kalle

+46760505029

Adress

KÄGLINGEVÄGEN 154

238 43 Oxie

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Från familjeföretag till totalentreprenad.

Öresunds Byggtjänst AB grundades år 2011 med målet att leverera kvalitativa lösningar för alla våra kunder. Varje projekt utgår ifrån dina önskemål och vi lägger stor vikt på att hålla det vi lovar. Med oss får du hantverkare som är punktliga, flexibla och som värnar om att du som kund ska bli nöjd.

Tack vare den stadigt växande kundbasen har vi gått från att vara ett litet familjeföretag till att bli ett större byggföretag. Idag sysselsätter vi över 25 medarbetare, allt från elektriker, rörmokare och snickare till säljare och projektledare.

Letar du efter ett professionellt byggföretag? Vi hjälper dig renovera ditt hem precis som du önskar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

review-person
Natasha
Håltagning av bärandevägg i Malmö
2023-10-12

Snabb kommunikation. Saker justerades snabbt där jag inte var nöjd. Uppskattar även att de sa nej till en sak jag ville göra för att de ansåg att en finsnickare skulle göra jobbet snyggare. Det kändes proffsigt och seriöst. Hade högt förtroende för företaget.

review-person
Torbjörn
Takläggning 50 kvm papptak i Malmö
2023-07-10

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.

Auktoriserat PER-företag
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

VVS Företagen
VVS Företagen

Medlem i VVS Företagen.

Undertaksföreningen
Undertaksföreningen

Undertaksföreningen ligger inom Sveriges Byggindustrier. För att bli godkänd medlem i Undertaksföreningen ska företaget uppfylla särskilda krav som säkerställer kvalitén på företaget.