Novinbygg AB

Bahram Tabrizi
Kontaktperson
Bahram Tabrizi
073-968 69 01
Adress
Stramaljvägen 24
168 73  Bromma

Företagsbeskrivning

Välkommen till Novinbygg AB!

Vi på Novinbygg AB är ett fackmässigt bygg och renoveringsföretag som
utför arbete med höga kvalitetsmål till konkurrenskraftiga priser.

Vårt motto är att varje kund ska rekommendera oss till vänner och bekanta. Vi har många goda referenser från tidigare kunder och projekt.

Novinbygg AB har en kvalitetsgaranti upp till 10 år på utförda arbeten.
Vi har också ansvarsförsäkring hos if-försäkringsbolag samt Fora.
Vi utför arbete med våtrum, el och vvs certifikat. Samtliga anställda är behöriga för varje del i renoveringsprojektet.

Varmt välkomna att kontakta oss angående platsbesök och för en kostnadsfri offert.

Med vänliga hälsningar

Novinbygg AB

Said Husseini - försäljningsansvarig
Direkt 073 96 86 090
www.novinbygg.se
offert@novinbygg.se

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Ombyggnad 26 kvm i Täby

Novinbygg gjorde en väldigt noggrann offert som tydligt beskrev vad som skulle göras och hur många timmar det kräver. Under projektet's gång så dokumenterades alla framsteg och all dokumentation samlades i en app som vi som kund hade tillgång. Bahram svarade alltid snabbt till våra email och han var öppet till nya önskemål under ombyggnaden och kom med bra förslag om hur vi skulle kunna lösa det. Vi uppskattade också att det var oftast samma hantverkare (2-3) på plats och de var noggranna och skickliga.
Vi är väldigt nöjda med resultatet av ombyggnationen och uppskattar hög kvalitetskrav från projektledaren (Bahram) från Novinbygg AB.
Hej Madde! Stort tack för ert fina omdöme, vi uppskattar detta! Mvh Bahram Novin Bygg
Novinbygg AB

2022-11-04


Totalrenovering av toalett 1kvm i Bromma, Stockholm

Renovering av gästtoalett. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Novinbygg. Bra dialog, lyhörda och lösningsorienterade.

Total Badrumsrenovering 10 kvm i Sollentuna

Mycket bra kontakt , lätta att arbeta med

Totalrenovering av badrum & tvättstuga 40 kvm i Hässelby, Stockholm

Snabb återkoppling & prisvärda

Uppfräshning av gästtoalett i Stockholm

Novinbygg har precis renoverat vår gäst WC samt lagt nya parkettgolv i tre rum plus hall i vår lägenhet på Södermalm. Därtill slipade de och målade om tre slitna sekelskiftesdörrar. Hela processen var väldigt smidig. Bahram är kunnig, estetisk, ärlig och lyhörd. Han är också kreativ och försöker hitta lösningar utifrån de behov man uttrycker (och den budgetram), utan att propsa på sina egna förslag. Det var viktigt för oss att tidsramen höll, då vi flyttade till annan ort under renoveringstiden. Allt arbete var klart inom utsatt tid och Novinbygg var noga med att inte lämna stök efter sig. Lägenheten var grundstädad efter utförda arbetet. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Bahram och Novinbygg!

Badrumsrenovering 3 kvm i Sundbyberg

Vi anlitade Novin för en totalrenovering av vårat badrum samt golvläggning i halle . Vi är mycket nöjda över resultatet. Ett stort plus var att det var lätt att få tag på dem oavsett tid eller dag i veckan.

Badrumsrenovering 4 kvm i Täby

Litade på Novinbygg för att renovera båda badrumet i min lgh! Jättenöjd med resultat samt med processen. Bahram (Novinbygg vd) har tagit hand om allting till och med Brfs krav.

Badrumsrenovering 8 kvm i Skarpnäck

Vi renoverade vårt badrum på ungefär 8 kvm. Bygget var omfattande och innebar bl.a. rivning av en mellanvägg, helkakling, VVS- och el-arbete samt mycket annat (inkl. byte av proppskåp).

Slutresultatet blev väldigt bra, och blev färdigt före utsatt planering. Vi överväger starkt att fortsätta med Novinbygg till vårt andra badrum och kök.

En av styrkorna med företaget vi uppskattade var att de var lätta att nå vid funderingar och sista-minuten-ändringar. Arbetarna är noggranna, artiga, håller låg profil (så att vardagen med bygget kan flyta på som vanligt) och plockar ordning efter varje pass. Efter bygget färdigställdes städade och dammade dem. Mycket uppskattat.

Arbetsledaren/VD:n Bahram är kunnig och hjälpsam. Han kan verkligen svara på alla frågor och hjälper till med detaljer man sällan tänker på (t.ex. hitta passbitar till badrumsmöblerna: Skåp och diskbänkar). Han är pedagogisk och gjorde att vi kunde förstå/ha kontroll över samtliga moment under processen!

Jackpott!

Badrumsrenovering 150x150cm i Stockholm

Ok slutresultat

Badrumsrenovering 5m2 i Sundbyberg

Totalrenovering av badrum som Bahram och hans team fick till över förväntan. Dom komplikationer som uppstod i form av mindre skador på grundstruktur (gamla skador) löstes på smidigt sätt. Fördelen med Bahram är att han till skillnad från andra byggare inte svarade JA på allt man bad om utan kom med råd och tips som var till det bättre.
Måste säga att jag blev imponerad över hur väl dom täckte in övriga delar av lägenheten och höll i ordning under arbetes gång.

Badrumsrenovering i Stockholm

Jag tycker det har funkat jättebra, Bahram är väldigt trevlig att ha att göra med, kvalitetsmässigt ser resultatet också bra ut, höll tidplanen och fakturan motsvarar i stora drag offerten. Vi fick problem med kakel som vi själva beställde och som kom med 2 veckors försening, men Bahram visade stor flexibilitet och hade planerat om det hela så det funkade. Dessutom besökte han oss de tider som passade oss (dvs på kvällarna när jag var tillbaka från jobbet). Bahram är ägaren och VD för Novinbygg AB. Uppdraget gällde totalrenovering av ett lägenhetsbadrum från 1983 till kakel/klinker.
Rekommenderas varmt !!!!

Badrumsrenovering ca 2 kvm i Stockholm

Jättenöjd med arbetet som Novinbygg utförde. De höll sig inom den utlovade tidsramen, var väldigt serviceminded och flexibla i sitt arbete. Har inget att klaga på i utförandet och inga problem med att få tag på vår projektledare även sent på kvällarna. Lämnade också den offert som var mest konkurrenskraftig.

Två sovrum (snedtak) ska bli ett stort, i Skövde

Trevlig kontakt. Valde dock en annan leverantör.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Altanbyggnation i Brottby

Bygga upp stor altan och samt utbyta en fönster och ersätta en balkongdörr.
Hjälp kunden med både Konstruktion ritning och bygg.

Kontakt
Claes

Badrumsrenovering i Tyresö

Novinbygg AB hjälpte både med konstruktion/design ritningar och själva bygget av en badrum/tvättstuga ca 20kvm.

Kontakt
Pelle

Badrumsrenovering på Kungsholmen

bygg nytt ett badrum i Kungsholmen.


Byggnation av nytt spa i Danderyd

-Tidigare oisolerat garaget har byggt om mot en komplett badrum med bastu.
-Tillisolering golv och väggar
-Drar ny vatten och avlopp system
-Installerat både vattenburen och elektriska golvvärme
-Plats bygg bastu och bygg egen flyttbara lavar på plats.


Köksrenovering i Vasastan


Köksrenovering i Vasastan

Blanda bilder av några projekt som utfört via Oss!


Renovering av lägenhet på Norrmalm


Tillbyggnation i Täby

Tillbyggnad 22kvm full isolerad med sadel tak.
Hjälp kunden med konstruktion och design ritningar ,samt bygget.

Kontakt
Mats

Totalrenovering av lägenhet i Vasastan


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: if*
Beloppsbegränsning: 10 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


VVS Företagen

Medlem i VVS Företagen.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.


Videopresentation