Novi Tak & Bygg AB logo

Novi Tak & Bygg AB

5 (1)
Novi Tak & Bygg AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Nikolas

+46730603828

Adress

MELLANGÅRDSGATAN 6

33234 Gislaved

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Novi Tak & Bygg AB är en takläggningsfirma som tack vare 10 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Ett tak ska aldrig negligeras och på Novi Tak & Bygg AB ser vi till att utföra vårt arbete så att ditt tak alltid håller måttet, och får ditt hus att må bra. Vi lägger nytt tak och underhåller det befintliga. Vi kontrollerar din takpapp och lägger ny om det skulle behövas. Vill du byta takmaterial från ditt befintliga, står våra takspecialister redo att lyssna till dina önskemål och diskuterar igenom möjligheterna för bytet. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väldigt viktig för oss.

Varmt välkomna!

review-person
Dennis
Takläggning 250 kvm i Älmhult
2023-01-02

Mycket proffiga och snabba! Kom innan offert och kollade på taket…dagen där jobbet skulle utföras var allt perfekt plannerad och det gick väldigt smidigt och man såg direkt att killarna var proffs på detta så synkade som de jobbade! Medans några packade ut takpannorna hade de andra redan gjort halva taket! Lämnade allt rent och fint och vi är nöjda med jobbet!

Svar från Novi Tak & Bygg AB
2023-01-16

Hej Dennis! Stort tack för fina omdömet, vart ett nöje allt få hjälpa er! Mvh Nikola Novi Tak

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Tak- och Tätskiktsentreprenörerna, TiB
Tak- och Tätskiktsentreprenörerna, TiB

Medlem i TiB Takentreprenörerna. TiB är tak- och tätskiktsentreprenörernas branschorganisation i Sverige.

Novi Tak & Bygg AB - video thumbnail
play-button