Nossab Måleri & Byggservice AB logo

Nossab Måleri & Byggservice AB

0 (0)
Kontaktperson

Dariusz Ziemniak

+46739161434

Adress

ESSUNGA LARS-PERSGÅRDEN 409 c/o DARIUSZ ZIEMNIAK

465 94 NOSSEBRO

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Företaget har funnits sen 2010 och under ca 10 år har vi verkat som underleverantör åt Kälströms Färg och Entreprenad. Dessa år har givit oss stor kunskap och erfarenhet inom området. Utöver vårt samarbete med Kälströms Färg och Entreprenad vill vi vara öppna för nya kunder så att ni kan lära känna oss bättre.

I vårt företag finns både snickare och målare med stor kunskap. Våra anställda går in med själ och hjärta och har en bra dialog med kunden för att denne skall bli nöjd med utfört arbete. Med andra ord vi är experter på det vi gör och vi vill gärna bli din hantverkare!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

15000000

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.