Joakim Nord Plattsättning

0 (0)
Kontaktperson

Joakim Nord

+46763190215

Adress

BESMANSVÄGEN 6 LGH 1101

168 34 BROMMA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Varmt välkommen till Joakim Nord Plattsättning!

Vi är din partner för renovering, nybyggnation och om- samt tillbyggnation med fokus på plattsättning. Med över 35 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för kakel- och klinkerinstallation, samt arbetar med natursten.

Vi arbetar över hela Stockholm, och vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat som överträffar förväntningarna.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Svedea

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2024-04-17
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.