GN Rivning & Marksten logo

GN Rivning & Marksten

1 (1)
GN Rivning & Marksten - Kontaktperson
Kontaktperson

Gjovalin Nikolli

+46737849667

Adress

Läkargatan 1 A lgh 1203

63356 Eskilstuna

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till GN Rivning & Marksten!

Vi har 5 års erfarenhet av alla typer av jobb inom rivnings-, mark- och stensättningsarbeten.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Rivningsarbeten

  • Markarbeten

  • Stensättning

  • Kakel & klinkers

Varför välja oss? Alla våra anställda är erfarna och kvalificerade inom branschen. Vi är försäkrade och erbjuder garanti på alla arbeten vi utför för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet.

review-person
Sveman
Stensättning 20-50 kvm i Norrköping
2023-10-31

Inte nöjd alls. Arbetet är inte utfört enligt överenskommelse. Företaget tänker inte komma tillbaka och rätta till bristerna.

Svar från GN Rivning & Marksten
2023-10-31

Inte heller är inte nöjd med Dig du har inte va korrekt med betalning faktura i Tiden såm andra kunder, Arbetet Utanför jag hat ficksa precis som vi har kommit överens me din Sambo, de va lite betong såm va upp i Platan och när ni ringer mig jag koma o ficksa och nu är bort betong från Platan så mitt jobb är klart, vi har kommit överens om din parkering. Jag skickar med fotto Vilket färg är som du kan måla betong såm jag har lägt mellan Platan och asfalten har skickat igår gå köpa asfalt färg, jag köper inte material extra vi har kommit överens Utan Material, Har SMS och Fotto kvar hur vi har kommit överens, Jag har Kvar alla sms såm vi har kommit överens med alla min kunder och allt är Super nöjda med min jobb och jag är super nöjd med mina kunder om betalning faktura. Lycka till. Mvh Gnrivnin&marksten sättning Hoppas du förstår. Onskar ett Trevligt vecka

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000