NG Entreprenad AB logo

NG Entreprenad AB

5 (26)
Kontaktperson

Andreas Yttergård

+46735930787

Adress

Ulvsundavägen 176 B

16867 Bromma

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2021

Välkommen till NG Entreprenad AB!

NG Entreprenad AB är ett fullfjädrat byggföretag med fokus på kunden. Vår ambition är att vara Stockholms bästa och tryggaste byggföretag och det självklara valet för såväl privatpersoner som företag när det är dags att bygga om eller renovera.

Vi arbetar endast med professionella, betrodda och beprövade underentreprenörer för att garantera ett fackmannamässigt utfört arbete - och vi följer alltid branschstandarder så som Säker Vatten.

Vi hjälper gärna våra kunder med:

 • Totalrenoveringar

 • Badrumsrenoveringar

 • Köksrenoveringar

 • Köksflyttar

 • Måleriarbeten

 • VVS-arbeten och stambyten

 • Golvslipning och golvläggning

Våra underentreprenörer har behörighet inom:

 • ID06 registrerade hantverkare

 • Auktoriserat VVS-företag

 • Säker Vatten - branschstandarder

 • Bygg Keramik Rådet - Behörig Våtrum

 • Elsäkerhetsverket - Auktoriserad Elinstallatör

Varmt välkomna!

Mvh Andreas Yttergård

review-person
Emma
Total badrumsrenovering 12 kvm i Sollentuna
2024-02-13

Tack vare Noli blev mitt badrum precis färdigt. 5 stjärnor för samarbete, lösningsfokuserad & pålitlig! En totalrenovering med det lilla extra blev jättebra

review-person
Anil
Del av entreprenad 58 kvm i Solna
2023-12-06

Very Professional ,Every step were handled carefully . Happy with the outcome of the results .

review-person
Jonas
Renovering 50 kvm i Spånga, Stockholm
2023-11-16

Grymt utfört jobb! Snabbt, bra kommunikation, bra förslag på lösningar, snyggt och prydligt efter renoveringen var klar.

review-person
Barbro
Del av entreprenad 88 kvm i Stockholm
2023-11-09

NG Entreprenad AB har genomfört en omfattande renovering av vår nyinköpta trerumslägenhet på 88 kvm på Kungsholmen. Badrummet totalrenoverades med klinkers på golvet, kakel på väggarna, duschkabin, tvättställ inkl. kommod, skåp, elektrisk handdukstork och hängande toalett. Golven i hela lägenheten blev belagda med ny parkett respektive klinkers (hall) och alla väggar, tak och snickerier blev nymålade. Dessutom sattes större garderober upp både i hallen och i en separat klädkammare. Resultatet blev toppen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera företaget både v.d.g. arbetets utförande och priset. Dessutom var det lätt att kommunicera både med ledningen och hantverkarna på plats (delvis på engelska), så att materialinköpet från vår sida kunde koordineras med arbetets fortgång för att undvika stillestånd och försening

Svar från NG Entreprenad AB
2023-11-09

Hej Barbro! Alltid kul med omdömen som detta! Vi på NG uppskattar verkligen det! Med vänliga hälsningar VD/Arbnor!

review-person
Anna
Del av entreprenad 25 kvm i Stockholm
2023-11-09

Mycket välformulerad och tydlig offert och trevligt och professionellt bemötande!

Svar från NG Entreprenad AB
2023-11-09

Hej Anna! Alltid kul med omdömen som detta! Vi på NG uppskattar verkligen det! Med vänliga hälsningar VD/Arbnor!

review-person
Jacobus
Byggnation av nytt badrum 3 kvm i Stockholm
2023-11-08

They deliver according to plans, are very flexible and solution oriented, even on issues created by others for whicy they did not have any accountability for. Its easy to communicate with them and I always felt I could trust them throughout the whole process from offer to end result, which was great.

review-person
Rebecca
Total badrumsrenovering 3 kvm i Lidingö
2023-04-27

Exemplariskt utfört arbete. Trevliga, noggranna och en känsla för design. Kan inte annat än rekommendera detta företag!

review-person
Sulay
Total badrumsrenovering 4 kvm i Solna
2023-02-28

Riktigt nöjd med vårt nya drömbadrum. Mycket hög service. Vår projektledare Noli var en dröm. Han var mycket social, trevlig, snabb, lösningsorienterad och trygg att jobba med. Man märkte att han hade mycket erfarenhet och han rekommenderade många bra lösningar. Vi kommer definitivt att anlita NG igen. 😍

review-person
Johan
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Bromma, Stockholm
2023-02-23

Vi har äntligen fått våra drömbadrum. NG Entreprenad har sen första kontakten levererat på alla tänkbara punkter. Flexibla och snabba vid kontakt. Väldigt professionell och skicklig personal. Otroligt trevligt bemötande. De har under hela projektets gång hela tiden varit noga med att vi som kunder alltid varit nöjda och känt oss trygga med deras arbete. Vid minsta lilla farhåga eller fråga har dom snabbt svarat och kommit med bra lösningar. På detta var dom också extremt prisvärda. Vi valde mellan 9 andra företag. Och att vi valde just NG Entreprenad har vi inte ångrat en sekund!

review-person
Katarzyna
Total badrumsrenovering 3 kvm i Täby
2023-01-23

Vi är mycket nöjda med slutresultatet av den badrumsrenovering NG entreprenad utförde hos oss. Trevlig personal och lyhörda för våra önskemål.

review-person
Björn
Totalrenovering av befintligt kök 10 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2022-11-14

Rekommenderas.

review-person
Viktor
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 3 kvm i Johanneshov, Stockholm
2022-10-17

Supernöjd med totalrenoveringen av mitt badrum. Kenan var väldigt lyhörd och lätt att ha med att göra. Resultatet blev väldigt bra.

review-person
Mats
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Stockholm
2022-10-12

Snabba och flexibla. De som saknades var en ordentlig genomgång innan projektstart för att uppnå förväntningarna.

review-person
Rikard
Totalrenovering av befintligt badrum, toalett i Stockholm
2022-10-07

Vi tog hjälp av NG för totalrenovering av ett badrum och en toalett i en villa. Kenan och hans kollegor var flexibla, tillmötesgående och effektiva, kan varmt rekommendera dem!

review-person
Anders
Total badrumsrenovering 2 kvm i Stockholm
2022-08-29

NG Entreprenad med entreprenörer byggde nytt badrum, bytte avloppstammar samt drog om el och installerade ny elcentral. Arbetet utfördes på ett mycket bra sätt av väldigt duktiga hantverkare. Kenan såg till att bygget aldrig stod still och tidplanen kunde därför hållas. Trots att utrymmet för det nya badrummet är litet kunde det nyttjas maximalt genom tät dialog mellan mig som beställare och hantverkarna. Slutresultatet blev toppenbra och vi kan varmt rekommendera NG entreprenad och deras underentreprenörer.

review-person
Lina
Total badrumsrenovering 5 kvm i Upplands Väsby
2022-07-31

Gjorde badrummet större och totalrenoverade. Väldigt trevlig och professionell personal, Kenan som äger företaget är väldigt engagerad från början till slut och dyker det upp problem kan man lita på att han /de kommer lösa det. Vi kände oss trygga och valde att anlita de för andra saker också när vi såg att de var att lita på samt var så kompetenta.

review-person
Madeleine
Total badrumsrenovering 3 kvm i Vallentuna
2022-06-02

Nytt badrum, ny planlösning och nytt kök. Jag är mycket nöjd över deras leverans och professionella bemötande. De gav det lilla extra vilket var positivt. Kommer kontakta dem igen när nästa badrum står på tur. :)

review-person
Sangwan
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Sundbyberg
2022-05-04

Totalrenovering av duschrum. Vi är jättenöjda med duschrummet! Blev fantastiskt fint. Mycket serviceinriktad och trevlig personal. Professionellt utförande och rak och tydlig kommunikation. Kenan är verkligen mån om att allt ska bli som man vill ha det och är mycket bra att ha att göra med. Våra varmaste rekommendationer.

review-person
Helena
Total Badrumsrenovering 6 kvm i Kungsängen, Upplands-Bro
2022-04-04

Trevligt bemötande. Snabbt och enkelt. Är väldigt nöjd med arbetet och slutresultatet. Rak och tydlig kontakt. Väldigt serviceminded. Hjälpsamma och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen.

review-person
Anna
Total badrumsrenovering 2 kvm i Stockholm
2022-03-31

Är jättenöjd med badrummet. Arbetet utfördes innan avtalad tid och bemötandet var mycket proffsigt. Kenan är väldigt serviceinriktad och som helhet vill jag ge toppbetyg!

Svar från NG Entreprenad AB
2022-04-12

Hej Anna! Alltid kul med omdömen som detta. Vi på NG Entreprenad AB uppskattar verkligen det. Med vänlig hälsning, Kenan

review-person
Marcus
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 11 kvm i Märsta, Sigtuna
2022-03-22

Jag blev jättenöjd och badrummet blev riktigt lyxigt och proffesionellt gjort. Bra kontakt genom chattgruppen och snabba svar när man undrade över något.

Svar från NG Entreprenad AB
2022-04-12

Hej Marcus! Alltid kul med omdömen som detta. Vi på NG Entreprenad AB uppskattar verkligen det. Med vänlig hälsning, Kenan

review-person
Bengt
Total renovering av kök & badrum 40 kvm i Tyresö
2022-03-19

NG entreprenad renoverade vårt badrum, förberedde för ett nytt kök, slipade parkett och lade nya golv. De gjorde ett utmärkt jobb med hög kvalitet på slutresultat och på kort tid! Vi har gjort flera tillägg under tiden som Kenan (arbetsledare) har hanterat på ett utmärkt sätt. Vi kommer anlita NG entreprenad igen för att renovera vår tvättstuga.

Svar från NG Entreprenad AB
2022-04-12

Hej Bengt! Alltid kul med omdömen som detta. Vi på NG Entreprenad AB uppskattar verkligen det. Med vänlig hälsning, Kenan

review-person
Adi
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Enebyberg, Danderyd
2022-03-17

Väldigt professionellt! gjorde ett fantastiskt arbete, snabbt och med hög kvalitet. kommer att ringa dem igen i sommar för ett annat projekt

Svar från NG Entreprenad AB
2022-03-17

Hej Adi Hoppas allt är bra med dig. Undrar om du kan lämna ett omdöme till oss. Mvh Kenan

review-person
Maria
Partiell badrumsrenovering 5 kvm i Åkersberga, Österåker
2022-01-06

Väldigt lätta att samarbeta med. Färdiga före lagd tidsplan. Mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderar NG Entreprenad utan tvekan.

review-person
Hans
Total badrumsrenovering 7 kvm i Vaxholm
2022-01-05

Snyggt och bra gjort. Färdigt enligt utlovad tidplan vilket jag uppskattade extra mycket.

review-person
Cristian
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Solna
2021-10-20

Mycket nöjd över resultatet av totalrenovering av mitt badrum. Proffsigt bemötande, lyhörda och tillmötesgående. Jag krävde många speciallösningar som NG entreprenad utförde mycket bra och kreativt. Det jag tycker NG entreprenad utmärkte sig mer än tidigare erfarenheter är att de agerade som en samarbetspartner genom hela processen och var lika måna som jag att få resultatet perfekt. Rekommenderas starkt!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20000000

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

VVS Företagen
VVS Företagen

Medlem i VVS Företagen.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

NG Entreprenad AB - video thumbnail
play-button