Nenov AB

Nemanja Kragic
Kontaktperson
Nemanja Kragic
073-560 04 49
Adress
Tagenevägen 14d
422 59  Hisings Backa

Företagsbeskrivning

Nenov AB är ett byggföretag baserat i Göteborg. Företaget grundades i som en reaktion på att underleverantörer i Göteborg inte fokuserade på att skapa en dialog och transparens i kommunikationen med kunderna som så ofta skapar onödiga irritationer och konflikter mellan båda parter. Nenov vill därför arbeta med att införa en ny trend av bättre och mer kundanpassad service där dialog och lyhördhet från vår sida är alltid prioriterat.

Sedan företaget grundades har Nenov arbetat tillsammans med ett flertal huvudentreprenörer i Göteborg. Vi arbetar ständigt för att utveckla relationer med såväl existerande som nya företag i byggbranschen. Genom vår entrepenörsanda och goda etik arbetar vi ständigt för att växa i såväl storlek som byggkompetens.

Nenov AB arbetar med seriösa företag och all vår personal har såväl ID06 certifiering som heta arbeten utbildning enligt branschstandard. Vi stödjer Byggnads mot oseriösa aktörer genom att ha tecknat hängavtal, allt för att garantera de bästa villkoren för våra arbetare.

Vi ser alltid till att arbeta med att möta våra kunders behov på ett professionellt vis till avtalat pris och tid!

Kontakta oss på 031 388 00 10 för att få en prisuppfattning likaväl för en gratis konsultationstid!