Nemanja Kragic
Kontaktperson
Nemanja Kragic
073-560 04 49
Adress
Tagenevägen 14d
422 59  Hisings Backa

Företagsbeskrivning

Nenov AB är ett byggföretag baserat i Göteborg. Företaget grundades i som en reaktion på att underleverantörer i Göteborg inte fokuserade på att skapa en dialog och transparens i kommunikationen med kunderna som så ofta skapar onödiga irritationer och konflikter mellan båda parter. Nenov vill därför arbeta med att införa en ny trend av bättre och mer kundanpassad service där dialog och lyhördhet från vår sida är alltid prioriterat.

Sedan företaget grundades har Nenov arbetat tillsammans med ett flertal huvudentreprenörer i Göteborg. Vi arbetar ständigt för att utveckla relationer med såväl existerande som nya företag i byggbranschen. Genom vår entrepenörsanda och goda etik arbetar vi ständigt för att växa i såväl storlek som byggkompetens.

Nenov AB arbetar med seriösa företag och all vår personal har såväl ID06 certifiering som heta arbeten utbildning enligt branschstandard. Vi stödjer Byggnads mot oseriösa aktörer genom att ha tecknat hängavtal, allt för att garantera de bästa villkoren för våra arbetare.

Vi ser alltid till att arbeta med att möta våra kunders behov på ett professionellt vis till avtalat pris och tid!

Kontakta oss på 031 388 00 10 för att få en prisuppfattning likaväl för en gratis konsultationstid!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Renovering ca 20kvm i Göteborg

Kändes som ett bra företag ifrån början. Sen började strulet med försening. Ville ha betalt i förväg. De hade problem att betala för byggmaterial och badrumsinredning, så att arbetet stod stilla en tid. Ville ha slutgiltig betalning innan besiktning var gjord. Svåra att få tag i. Svarar inte när man ringer. Ringer inte upp. Svarar inte på mail. Efter att arbetet var gjort, så sprack fyra kakelplattor i badrummet. Jag reklamerade detta för 6 månade sedan. Efter att ha ringt ifrån ett annat nummer, så svarade dem och då skickades det hit en kille som påbörjade arbetet med att byta plattorna. Arbetet är inte slutfört och det har inte varit någon här på flera veckor. Har ringt, men ingen svarar eller ringer upp. Valde dem för att de ingav förtroende. Inte för att de var billigast. Nu ångrar vi att vi valde dem. Kan inte rekommendera dem, snarare varna för dem.

Renovering villa 80kvm i Göteborg

Kändes som ett bra företag ifrån början. Sen började strulet med försening. Ville ha betalt i förväg. De hade problem att betala för byggmaterial och badrumsinredning, så att arbetet stod stilla en tid. Ville ha slutgiltig betalning innan besiktning var gjord. Svåra att få tag i. Svarar inte när man ringer. Ringer inte upp. Svarar inte på mail. Efter att arbetet var gjort, så sprack fyra kakelplattor i badrummet. Jag reklamerade detta för 6 månade sedan. Efter att ha ringt ifrån ett annat nummer, så svarade dem och då skickades det hit en kille som påbörjade arbetet med att byta plattorna. Arbetet är inte slutfört och det har inte varit någon här på flera veckor. Har ringt, men ingen svarar eller ringer upp. Valde dem för att de ingav förtroende. Inte för att de var billigast. Nu ångrar vi att vi valde dem. Kan inte rekommendera dem, snarare varna för dem.

Badrumsrenovering 4-5 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Nenov AB hjälpte mig med min hastigt påkomna badrumsrenovering. Arbetet utfördes på ett väldigt bra sätt och det fanns en stor flexibilitet. Jag är fantastiskt nöjd med slutresultatet och skulle varmt rekommendera Nenov AB.

Målning av panel på hus i Partille

Målningen blev bra utförd .

Badrumsrenovering i Kullavik, Kungsbacka

Vi fick kontakt med Nenov via offerta, för nybyggnation av ett stort badrum, ca 10m2 i Kullavik. Offerten var bättre än konkurrenternas, arbetet har utförts mycket fackmannamässigt av väldigt trevliga och förekommande hantverkare, småfel hal självmant rättats till av Nenov utan att vi har gjort påpekanden, endast positiva överraskningar vid fakturering, diskuterar redan ett nytt arbete med Nenov. Tack Nemanja för ett mycket positivt samarbete som givit ett väldigt bra resultat/Jan Sjögren

Byggnation av badrum 7 kvm i Göteborg

Fick genom Offrets kontakt med NENOV för att få hjälp med att bygga mitt badrum. Fick snabbt en utförlig offert. Arbetet påbörjades och avslutades på utlovad tid. Hantverkarna var mycket trevliga och tillmötesgående. När jag hade några småsaker som jag inte var nöjd med fixades detta omgående utan sura
miner. Jag kan varmt rekommendera NENOV och skull utan tvekan anlita dem igen. Tack Nemanja för god service. Barbro

Badrumsrenovering av 4,5kvm i Västra Frölunda, Göteborg

BADRUMSRENOVERING efter vattenskada/ OMBYGGNAD BADRUM + golvläggning.

Kan varmt rekommendera Nenov AB , ett seriöst och trevligt företag.

Tydlig offert ( Ni får gärna specifiera priserna dock ) fick det såklart när jag bad om det :)
Hantverkarformuläret -14.
Duktiga, hjälpsamma och trevliga hantverkare.
Höll överenskommen tidsplan.
Väldigt lyhörda för mina önskemål, kom även med tips och goda råd och fixade snabbt till några småsaker som jag ville få gjort.
Ett stort tack till alla inblandade som varit hos mig och gjort mitt badrum så fint, är supernöjd :) Ni är grymma :)
Ett extra stort och varmt tack till Marcus Strand som varit så trevlig och hjälpsam med alla mina frågor och funderingar. Det är guld värt när man ska renovera och det är många stora och viktiga beslut som ska tas.

Kommer definitivt att anlita Nenov AB igen vid renoveringar. Rekommenderas :) / Marie

Bygga altan 40-50 kvm i Torslanda, Göteborg

Supernöjda med altanbygget. Snabbt, problemfritt med gott resultat och mycket godkommunikation.

Totalrenovering av badrum 5,3 kvm i Göteborg

Vi valde Nenov AB ganska snabbt efter vi fått offerten då de lämnade ett bra intryck. På efterhand är vi väldigt nöjda med valet, både priset och kvalitén uppfyllde våra förväntningar. Kommunikationen mellan entreprenören och oss själva, såväl som bemötandet och servicen var utöver förväntningarna dock. Väldigt enkelt att jobba med dessa killar och man kan helt och hållet lämna över friheten till dem utan att behöva oroa sig för resultatet. En klockren femma!

Badrumsrenovering 5 kvm i Göteborg

ett väl utfört arbete med bra kommunikation och trevlig personal.

Badrumsrenovering 6 kvm i Mölnlycke, Härryda

Nenov utförde arbetet på ett mycket bra sätt, och framförallt höll de oss ständigt uppdaterade och var lyhörda för våra synpunkter. Att de dessutom slutförde renoveringen snabbare än beräknat var ett extra plus. Rekommenderas!

Sätta upp och riva innerväggar & installera eluttag i Mölnlycke, Härryda

Jag och min man anlitade Nenov för en stor ombyggnation i vårt nyinköpta hus.Vi skulle ändra planlösningen i huset,byta tak invändigt,ersätta vägg vid trappan med en spaljé,lägga nya golv, samt sätta in spottar.Det som var viktigt för oss förutom ett bra arbete var också tiden,då jag var höggravid i 9e månaden.Nenov överträffade alla våra förväntningar.Nemanja som är ägare var vår första kontakt och han har genomgående varit tillmötesgående och hållit det vi kommit överens om.Jättebra och tydlig kommunikation m honom!Hantverkarna jobbade snabbt,samtidigt som de gjorde ett jättebra arbete och var noggranna.Trevliga och lätta att göra med.Sasha som var huvudsnickaren var väldigt kompetent,duktig och rutinerad.Snickarna var hos oss under ca 3 veckor och det var otroligt enkelt att kommunicera med dem genom öppen dialog.Inga överraskningar,utan allt var kommunicerat i förväg.Även el-killarna var kompetenta,trevliga,kom med förslag på hur vi kunde göra. Vi rekommenderar verkligen Nenov!

Totalrenovera badrum 12m2 i Västra Frölunda, Göteborg

Extremt nöjda på alla sätt !!
Skickliga & trevliga hantverkare, lätta att prata med och kommer fram till lösningar direkt.
Redan från första mötet märkte man att dem var
otroligt duktiga, sedan kom en perfekt offert- tydlig & proffsig helt klart som man verkligen vi fastnade för !
Vi ser redan fram emot nästa renovering projekt med dem.
Rekommenderas Varmt -helt klart dem bästa !

Sätta upp innervägg & lägga golv 12m2 i Västra Frölunda, Göteborg

Verkligen nöjda!! Efter att förfrågan lagts ut på Offerta.se om tillbyggnad av ett extra rum kontaktades vi av Nenov AB inom några timmar. Efter ett gott första intryck kom en representant hem och kollade mer ingående över vad vi behövde hjälp med. Offert lovades inom ett par dagar - den kom redan nästa dag! Tydlig och korrekt offert med bra prisförslag. Efter att ha valt Nenov AB över andra intressenter drogs jobbet igång efter några veckor. Mycket bra bemötande under hela byggtiden av trevliga hantverkare och jobbet blev som utlovat klart inom bestämd tid. Resultatet blev kanonfint och vi är verkligen nöjda med Nenov AB. Rekommenderas varmt!!

Badrumsrenovering 3 kvm i Särö, Kungsbacka

Mycket nöjda med Nenov och arbetet som utfördes. Plattsättaren Sead är i en klass för sig, men alla delar blev riktigt bra. Det som gjorde att vi valde Nenov var dock första mötet med ägaren Nemanja. Fick ett mycket bra förstaintryck och magkänsla av honom vilket visade sig stämma fullt ut. Kunde inte vara mer nöjda.

Badrumsrenovering 4,4 kvm i Kungsbacka

Vi är mycket nöjda med Nenov AB. Hantverkarna var duktiga och professionella. De kom med bra förslag på lösningar som vi inte hade tänkt på. När vi hade några synpunkter, så var de snabba att åtgärda. Plattsättaren var väldigt noggrann och slutresultatet överträffade våra förväntningar.

Jag kan varmt rekommendera Nenov AB.

Renovering av tvättstuga i Kungsbacka

Mycket nöjd med resultatet. De totalrenoverade vår tvättstuga. Väldigt bra kakelsättning. Även kommunikation runt om fungerade fint. Vi fick en väl specificerad offert som stämmde hela vägen. Vi skulle använda dem igen.

Kakel & Klinkersättning & installera 2 eluttag i Göteborg

Fick kontakt väldigt snabbt efter att jag lagt ut min förfrågan. Representant kom hem till oss fredag em och vi fick en offert inom två arbetsdagar. Arbetet påbörjades redan veckan därpå och slutfördes som utlovat på två dagar. Kontakten med företaget under arbetstiden var väldigt bra och vi fick hela tiden information om hur arbetet fortlöpte. Vi har haft någon liten anmärkning på resultatet och även här har representant från företaget varit angelägen om att snabbt få komma och åtgärda felet. Skulle verkligen rekommendera detta företag!

Tegeltak, ca 140 kvm i Kungsbacka

Arbete gjordes mycket bra och företagets representanter var bra att ha att göra med. Företaget var seriöst, prisvärt och jag kan verkligen rekommendera dem.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrumsrenovering i Mölndal!

Totalrenovering av ett badrum, där vi på Nenov fick fria händer för designen och inredningen!


Badrumsrenovering i Mölndal!

Ett suveränt badrum med 3 st inbyggda hyllor inklusive belysning, handfat inbyggt i vägg med vägghängd WC stol!


Badrumsrenoveringar!

5 olika badrum med egen design från Nenov!


Diverese inomhusrenoveringar.

Vi utför lika stora jobb som små, här är lite diverse arbeten som vi regelbundet utför!


Takbyte + Vindskivor i Kungsbacka!

Ett hus från sena 1800 talet har officiellt piffats upp!


Totalrenovering av ett badrum i Partille

2 inbyggda hyllor med spotlights, vägghängd WC, jacuzzi m.m


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 5 Miljoner*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.


Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.


Sveriges Byggindustrier, BI

Medlem i Sveriges Byggindustrier.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


Unionen

Företaget är medlem i Unionen.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.