Mza Gruppen AB logo

Mza Gruppen AB

5 (17)
Kontaktperson

David

+46722514010

Adress

Rissneleden 167

17457 Sundbyberg

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2021

VI är ett byggföretag i Stockholm med bred kompetens och stor passion för kvalitet när det gäller allt inom bygg och måleri. Vi jobbar med både privatpersoner och företag i hela Stockholm. Hos oss är inget jobb för litet eller för stort och vi lägger alltid samma energi för att överträffa våra kunders förväntningar.

review-person
Mehmet
Målning 67 kvm i Täby
2023-11-01

Fint arbete. Snabbt service

review-person
Nadja
Målning Invändigt & Spackling 15 kvm åt företag i Täby
2023-10-19

Jag kunde inte vara nöjdare. Snabb, trevlig och smidig kommunikation och service, utmärkt utfört uppdrag och rimligt pris. Rekommenderar varmt!

review-person
Edward
Målning Invändigt 13 kvm i Stockholm
2023-03-14

Snabb, smidig, bra pris och väl utförd målning av vardagsrum!

review-person
Lena
Målning Invändigt 60 kvm i Trångsund, Huddinge
2022-10-23

Vi anlitade David för målning av vardagsrum och allrum. Målning av alla tak 7 st, målning av trappa, slipning av golv på nedervåningen, samt montering av ledstång och belysning. Arbetet tog ca 2 veckor. Vi är verkligen super nöjda med David, hur han jobbar metodiskt, snabbt och noggrant. Hjälpsam och väldigt trevlig. Vi är verkligen nöjda med resultatet. Kommer absolut anlita honom igen och rekomendera till andra.

review-person
André
Målning 60kvm i Handen, Haninge
2022-09-09

Jag är jättenöjd. Redan dagen efter att jag accepterade offerten kunde vi träffas 8 på morgonen och arbetet påbörjades direkt. Tre dagar senare var min trerummare färdigmålad och två stora garderober bortmonterade. Jag hade inga anmärkningar att ta upp och dessutom var han väldigt trevlig. Priset var också bra! Jag kommer utan tvekan anlita Mza igen vid behov, mina varmaste rekommendationer! André Palmblad

review-person
John
Målning Invändigt 40 kvm i Stockholm
2022-08-09

Snabba, noggranna och med bra service. Rekommenderas varmt!

review-person
Erika
Målning Invändigt 67 kvm i Hammarby sjöstad
2022-06-21

review-person
Dmitry
Målning Invändigt & Spackling 50 kvm i Huddinge
2022-05-15

Vi är mycket nöjda med det måleriarbete som MZA Gruppen utförde i vårt hem. Han är mycket kunnig inom sitt område och utförde arbetet med stor noggrannhet. Han gjorde allt vi bett och mer därtill vilket vi värdesätter. Dessutom var han väldigt snabb utan att det påverkade kvaliteten på arbetet som var mycket hög. Vi rekommenderar honom varmt om ni behöver måla om hemma.

review-person
Clara
Målning Invändigt 31 kvm i Stockholm
2022-04-04

David gjorde ett fantastiskt arbete med att måla samt sätta upp taklister och takrosett i min lägenhet. David är noggrann och professionell samt gick hela processen väldigt smidigt. Rekommenderar verkligen David och MZA Gruppen 🌟

review-person
Ola
Målning Invändigt & Spackling 40 kvm i Stockholm
2022-02-14

Proffsig och snabb. Rekommenderar alla som kan att ta hjälp av David och MZA Gruppen.

review-person
Diana
Målning Invändigt 12 kvm i Sundbyberg
2022-02-04

David målade om vårt sovrum och allt gick väldigt smidigt - från offert till kontakt och bokning av dag till utförande och betalning. Inget knussel! Vi är också väldigt nöjda med själva jobbet! Behöver vi mer hjälp framöver kommer vi garanterat kontakta David igen!

review-person
Isabella
Målning Invändigt 20 kvm i Stockholm
2021-12-23

David var oerhört lyhörd och service-minded. Resultatet av målningen på mina väggar blev jättebra och jag är på det hela taget mycket nöjd!

review-person
Maja
Målning Invändigt 50 kvm i Hägersten, Stockholm
2021-09-23

Superproffsig, punktlig, noggrann och fantastiskt resultat. Sååå nöjda!

review-person
Ida
Målning Invändigt 32 kvm i Stockholm
2021-09-22

Mza Gruppen hjälpte oss med att måla om större delar av lägenheten samt måla dörrar och lite annat smått. De började på jobbet 1 vecka efter att vi fick offerten och blev klara en dag tidlig. Vi är jättenöjda med jobbet och rekommenderar starkt att använda Mza Gruppen! Vi kommer definitivt anlita dem igen om det behövs! Utöver detta så fick vi goda råd och tips på hur och vad som kan göras! Mvh Patrik och Ida

review-person
Petra
Målning Invändigt 32 kvm i Solna
2021-09-21

Kunde ställa upp med kort varsel och gjorde ett bra jobb med fint slutresultat 🌟

review-person
Rita
Målning Invändigt 77 kvm i Nacka
2021-06-16

Toppen

review-person
Emelie
Målning 44 kvm i Haninge
2021-06-14

Väldigt hjälpsamma och flexibla. Supersnabbt och bra utfört! Helnöjd!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Liftutbildning enligt Liftläroplanen
Liftutbildning enligt Liftläroplanen

Efter avslutad utbildning enligt Liftläroplanen kan liftanvändare på ett bra sätt möta de utbildningskrav som finns i lagstiftningen.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

2000000

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.